hits

Verdens fineste luciaprinsesse fyller år!

I kveld er det akkurat to år siden vår kjære Sienna Lucia Charlotte kom til verden, i rakettfart! Sent på kvelden, luciadagen for to år siden. Tenk det. Det er helt utrolig hvor vanvittig fort disse to årene har gått. Fra bitteliten baby, til den flotte, alltid blide, og utstrålende jenta hun er i dag. For en fin jente jeg er så heldig å tilbringe hver eneste dag sammen med. 

Dagen startet med bursdagskake med lys, bursdagsgave, og bursdagssang på sengen, fremført av mams og storebror. Det var en trøtt liten frøken som blåste ut sine to lys helt selv, og som åpnet bursdagsgaven sin! En trøtt frøken som spiste sjokoladekake med kakekonfetti og krem på til frokost. Tenk at denne lille, men så fantastiske frøkna, i dag starter på sitt andre år her i livet. Nye eventyr står for døren, hele verden står for hennes føtter. Jeg føler meg så heldig som får lov til å være mamma til en sånn nydelig solstråle. Hipp hipp hurra for Sienna Lucia Charlotte, min kjære, dyrebare datter, som er så høyt elsket av absolutt alle rundt seg! Gratulerer med TO ÅR lille skattifnatt ♥

Giveaway - Vinn Lillelamprodukter for 1000-

Annonse

God kveld i stua! Her har dagen bare sust avgårde, som søndager flest gjerne gjør. Full fart dagen lang. Lussekatter er bakt, søndagsvasken er tatt, og vi er superklare for den kommende uka med mye spennende innhold.

Vi fikk også benyttet oss av søndagsåpent på Strømmen storsenter, og sto i kø for å sitte på fanget til julenissen. Må si at Strømmen storsenter virkelig har gjort det bra i år, med egen mini-jule-landsby, og egen julenisse. Nathaniel syntes det var kjempestas, en slags skrekkblandet fryd i det han snakket med julenissen. Sienna på sin side, begynte å hylgråte, klamret seg rundt halsen min og ville overhodet ikke sitte på fanget til denne rødkledde mannen med langt hvitt skjedd. Neste år, som julenissen selv sa!

I dagens kalenderpakker lå det nydelige ullklær fra Lillelam! Og nå skal jeg også kjøre en ny giveaway i samarbeid med Lillelam, hvor dere igjen kan vinne kløfrie ullklær i den beste kvalitet til en verdi av 1000,- ! Det eneste dere trenger å gjøre er å gå inn på Lillelam.no, finne ut hvilke klær dere ønsker om dere skulle vinne, og skrive det i kommentarfeltet, sammen med navn og relevant kontaktinfo.

Nydelige Tilde kjole og Tilde jakke - til begge jentene i dagens kalenderluke!

Snø genser og Snø bukse til storebror!

 

Vinner trekkes imorgen kveld! Lykke til ♥

 

Den perfekte julegaven til en du er glad i!

 Annonse

Søndag ♥ Nå nærmer lucia seg med stormskritt. I tillegg til en herlig tur på badeland i går, rakk vi jammen meg å få lagd deig til lussekatter på kvelden. Og de skal vi bake ut i dag. Pefekt, rolig og superkoselig søndagsaktivitet. Må jo det, når vi har en liten luciaprinsesse i familien!

Det er ikke bare lucia som nærmer seg. Det er faktisk bare 15 dager til julaften, dere! 15 dager fylt med førjulskos, førjulstress, masse glede, et par bursdager, og ikke minst, julegaveshopping. Heldigvis har jeg allerede mange av julegavene i boks. Og de kommer selvfølgelig fra ingen ringere enn Daniel Wellington

Hva med en tidløs, elegant og klassisk klokke til en du er glad i? Perfekt som gave til mamma, bestemor, venninne, onkel, tante, bror, søster, bestefar eller pappa. 

Utvalget i nettbutikken er enormt - det er klokker for enhver smak, og enhver stil. Jeg har falt skikkelig for denne klokken, det er min favoritt akkurat nå. Kombinert med det nydelige cuffet er det perfeksjonisme på sitt beste.

Ved kjøp av en gavepakke med valgfri klokke og et valgfritt cuff eller wristband, får dere akkurat nå rabatterte priser. I tillegg til dette har jeg vært så heldig å få denne kombinert med min personlige rabattkode, slik at ved bruk av rabattkode RANNVEIG vil dere få ytterligere 15% rabatt. Det vil med andre ord si at dere får 23,5% rabatt på hele kjøpet! 

Og ved kjøp av en gavepakke, får dere selvfølgelig med Daniel Wellingtons nydelige, eksklusive julegaveboks med magnetisk lukkefunksjon. Perfekt til å oppbevare din klokke og cuff/wristband. 

For å se hele utvalget av gavebokser, kan dere trykke dere inn HER! Og dere, det er selvfølgelig gratis shipping hos Daniel Wellington - verden over! Husk å bestill før det blir for sent. Ha en strålende søndag alle sammen ♥

Fisher-Price

_DSC0889

Lek og lær med Fisher-Price!

Annonse

Nå er Sienna snart to år - tenk det! Og noe jeg alltid har fått høre, er at hun er så flink til å snakke. Og det er helt sant - hun er utrolig dyktig til å ordlegge seg, og per dags dato er det lite hun sier jeg ikke forstår. Helt siden hun var ett år og til alles store overraskelse sa "Tusen takk" , har har det vært mange, mange nye ord. Dette kommer selvfølgelig ikke gratis. Jeg har nemlig hele veien vært bevisst på å sette ord på ting vi bruker i hverdagen, og farger disse har, samt at jeg er bevisst på at lekene hun har skal være med på å stimulere hennes forståelse av språket og verdenen rundt seg.

Lekene fra FIsher-Price, blant annet Laugh and Learn Puppy, og Bright Beats Dance & Move BeatBo, er med på å stimulere språket, gjennom å lære barnet lyder og ord sammen med festlig musikk som tiltrekker barnets oppmerksomhet, og som også stimulerer barnets sanser. Disse innbyr til mye moro, både for barnet, og den voksne. Det er nemling ingenting som er mer fantastisk enn å være med på denne spennende reisen som å lære språket vårt!

Her venter vi på handballtrening til storebror. Og hva er vel bedre underholdning enn fantastiske BeatBo? 

Disse lekene passer like godt til babyer, som til de litt eldre barna, da de har opp til 75 forskjellige funksjoner. Du kan for eksempel være med på å lære alfabetet gjennom sang og moro. Og som kjent - barna lærer best gjennom lek! Emma er veldig opptatt av nettopp å lære alfabetet, da hun har en storebror som har startet på skolen. Perfekt!

For mer informasjon om Fisher-Price sin fantastiske serie med leker spesielt utviklet for læring og stimuli av barnets språk, og ikke minst for at barnet skal ha det moro, kan dere gå inn på Fisher-Price sin nettside HER