New in fra Sheinside

For litt siden mottok jeg disse klærne fra fantastiske Sheinside ! Får ikke tatt bilde med dem på akkurat nå, så det får evt. bli en annen gang. 

Denne nagle/diamantbhen til kun 133 kr! Du finner den HER

 Denne kule knytbare magetoppen til kun 162 kr! Du finner den HER

Denne cardiganen/blusen til kun 178 kr! Du finner den HER

Denne kjolen til 420 kr! Du finner den HER

Minikjole til 242 kr! Du finner den HER

Denne kjolen til kun 206 kr! Du finner den HER


Denne kjolen til kun 143 kr ! Du finner den HERDenne kule shortsen med nagler til kun 231 kr ! Du finner den HER

Denne shortsen til 199 kr. Du finner den HER

 

Hva synes du om klærne ? 

Sommerens fineste bikinier i boks !

For litt siden fikk jeg noen nye bikinier fra fantastiske To Die For Swimwear! Og siden det nærmer seg sommeren 2013 med stormskritt, tenkte jeg da å vise disse fram til dere og komme med anbefalinger til alle mine lesere ! Noen av sommerens fineste bikinier finner du nemlig nedenfor ! 

Hvit monokini med navn "Marilyn"Bikini med blondekanter med navn "Only You" . Venter en helt lik bikini, bare med rosa blondekant på istedenfor turkis. Rosa er jo min favorittfarge, så gleder meg virkelig til den kommer ! 

Og denne bikinien heter "Lola" . Ser nå at det gikk litt kjapt i svingene når vi skulle ta bildene, siden bikinioverdelen er opp-ned... hahaha ! 

Alle disse bikiniene blir garantert med meg til Syden, både når jeg skal til Tyrkia og til Gran Canaria ! Gleder meg til å få brukt de :D 

Hva synes du om disse 3 monokini/bikiniene? 

Sommerkjoletips

For litt siden fikk jeg noen nye,søte sommerkjoler fra fantstiske Sheinside, som jeg tenkte å vise dere ! Et virkelig suupert tips for dere som ønsker sommerkjoler eller andre klær til en meget billig penge ! 

Denne kjolen kan du finne HER
Denne kjolen finner du HER

Ooog denne kjolen finner du HER

 

- Hva synes dere om kjolene ? Håret er forresten nytt og er fra Sarashair, noe jeg kommer til å skrive produktanmeldelse om her på bloggen ganske snart. Med påfølgende giveaway hvor en heldig vinner får et clip-on sett i valgfri farge til en verdi av 1790 kr ! Men,alt til sin tid. Nå skal jeg ta kvelden med min kjære, og håper dere lesere har hatt en like fin dag som jeg har hatt ! 

Smask 

Nye kjoler til sommeren ? Se hit !

Som jeg lovte dere, skal jeg da vise dere de nye kjolene mine fra fantastiske Sheinside.com  som jeg fikk i posten her om dagen. Sheinside er virkelig helt supert, STORT utvalg til en billig penge alle sammen ! Kan det bli bedre ? Jeg har jo kronisk kjole-dilla, og jeg får aldri nok kjoler ! Og nå er det jo sommer snart, som vil si, kjolehøysesong ! Jeg elsker virkelig søte sommerkjoler, og de som er kort med langt "slør" bak er favoritten for tiden. Det er så søtt ! Prinsessekjole ! Dere finner den her

Søt minikjole som er litt lengere bakpå ! Den har også gulldetaljer på skuldrene. Knallfin ! Dere finner den herNederste kjolen er ikke fra Sheinside, men en jeg kjøpte selv her om dagen ! Siden mange av dere ønsket at jeg skulle legge ut bilde av meg selv i den, gjør jeg det og ! Den er virkelig knallfin !Denne søte kåpen er også fra Sheinside.com ! Ikke helt sommer, men er greit å ha til høsten og mot kaldere tider ! Dere kan finne den her

Håper dere likte dette innlegget og at dere synes kjolene var like fine som jeg synes de var! Sheinside har maaange andre kjoler og andre klær, så anbefaler dere virkelig å ta en titt på nettshopen deres ! 

 

Dagens outfit & videoblogg

Heii kjære lesere 

Dette kommer litt seint, hehe ! Har ikke hatt tid til blogging i dag på grunn av at Nathaniel ikke har vært helt i form, og da blir naturligvis bloggen nedprioritert.  Men men, bedre sent enn aldri ! Her er dagens outfit !


Tights og genser er fra H&M

Fikk også lagd videoblogg med svar på spørsmålene deres mens lillegull hadde sin første dupp tidligere i dag, og den holder enda på å laste opp.. sååe ja, den kommer nok veldig snart i allefall ! Såå bare gled dere ! Nå skal jeg avslutte her, nå kommer snart Willem hjem så da skal vi starte på middagen, blir Biff i dag, diiiggg :D 

Håper dere får en fantastisk fin ettermiddag videre , så blogges vi veldig snart i allefall !

Smask

Bloggdesign av RRH Webdesign
?
hits