Minne for livet

Et bilde sier mere enn tusen ord ! Den aller lykkeligste og beste dagen i mitt liv, og kan nesten ikke vente med å oppleve det samme med lillesøster i magen, selv om det nok aldri kan bli helt den samme følelsen som man får med sin førstefødte, når man blir mamma for aller første gang !

Lille gutten min som en gang var så liten er blitt så stor ! Om en måned er han akkurat ett og et halvt år, hvor har tiden blitt av ? Men de sier jo det at når man har det bra, så flyger tiden avgårde. Og bra er vel mildt beskrevet for hvordan jeg har det. Å få oppleve og se min lille gutt vokse, bli stor, lære han å forstå, lære han å prate, har vært en utrolig opplevelse ! Jeg er så ufattelig glad for at jeg har fått den fine gaven det å få oppleve å være mamma til en så fantastisk flott liten gutt, er ! Mamma elsker deg lillevenn! Mamma sin lille skatt  

- Hvordan opplevde DU det å bli mamma til nr.2 i forhold til nr.1 ? 

Nathaniel's soverom i bilder

Vet at mange er kjempe interesserte i bilder av leiligheten vår, og som jeg har lovt, så skal dere da få det. Jeg tenkte da å ta det rom for rom, og siden rommet til Nathaniel er det som er mest "ferdig" og det jeg faktisk er mest fornyød med ( siden jeg jo har lagt en del penger og tid inn i det) så kan vi begynne med det ! Mangler enda en del, slik som sengehimmel, hyller til å henge på veggen osv. Trenger jo en plass å ha alle bildene og bøkene hans, foreløpig ligger de tingene i den øverste hyllen i klesskapet hans. 

Som dere ser har Nathaniel en hel haug med leker , faktisk så mye at vi må ha masse leker i stua og fordi det ikke har plass inne på rommet til Nathaniel. Favorittleken nå for tiden er nok det "aktivitetsbordet" fra FisherPrice som dere ser på noen bilder her over. Det elsker han bare !

Må bare si at jeg synes det er blitt så utrolig koselig der inne nå, og det er ganske viktig for meg siden jeg vil at gutten min skal trives inne på rommet sitt når han er der ! Gleder meg til å få alt på plass, da blir det nok enda finere.  

 

Likte dere bildene, og hva synes dere om rommet hans ?

Hvilket rom vil dere ha i neste "leilighetsinnlegg" ? 

Min nyeste tattovering

Har da fått en del spørsmål om hva det står på tattoveringen jeg har på armen min, og kan si det sånn er den av mine 3 tattoveringer jeg er aller mest stolt av ! Det står da , som dere ser, Nathaniel Chrisander ! Rett og slett fordi han betyr hele verden for meg, og jeg lenge hadde tenkt på å tattovere navnet hans. Tattoveringen ble tatt i desember, faktisk dagen før silikonoperasjonen min ( ja jeg har silikon, mange som spør om det og) hele greia var egentlig veldig spontan, akkurat som de to andre tattoveringene mine var. Har også et lite hjerte, rett under trusekanten, og faktisk en playboybunny over rumpa på den ene siden...  høhø. 

Så da vet dere det, dere som spurte om tattoveringen/tattoveringene mine. 

Har du tattovert navnet/navnene til barnet ditt ? :)

Storm og Nathaniel på Leo's Lekeland

I helgen var jeg og en venninne av meg med barna på Leo's Lekeland her i Oslo, og jeg lovet dere jo å legge ut litt videoer så her er det ! De koste seg i alle fall max ! Blir nok mange turer dit framover, tror faktisk jeg skal kjøpe årskort dit til han :) 

 

Hva synes ditt barn om å være i Lekeland ? :)

Mødre som baserer livet og bloggen sin på barnet sitt er uansvarlige !

Jeg ,som så mange andre, har meninger om alt mulig rart mellom himmel og jord. Men i motsetning til mange andre tør jeg å stå for disse meningene, noe jeg er ganske stolt over faktisk ! En ting som irriterer og provoserer meg noe helt sykt er mødre med blogger, som direkte baserer hele bloggen på ungen sin, som aldri har bedt om å bli eksponert for vilt fremmede. En ting er å legge ut litt bilder nå og da, det synes jeg man faktisk skal få lov til ! Det er jo tross alt det mest dyrebare man har her i verden, og da er man selvsagt veldig stolt! MEN, når hvert eneste innlegg handler om ungen

" Seeee hva (navnet til ungen)" har lært seg å gjøre, seee hva (navnet til ungen) har begynt å spise , i dag bæsjet (navnet til ungen) 5 ganger i bleia! Fantastisk ! " 

Er det virkelig det smarteste å dele ut så mye privat info om ungen din ? Har du ikke et liv selv , eller ? Man begynner jo å lure når det eneste man hører fra en person er om ungen deres. Fordeom man er mamma kan man faktisk tenke litt på seg selv avogtil, prate om seg selv, og at ikke hele din verden svirrer rundt hva ungen din spiser og hvor mange ganger om dagen den bæsjer. For det er faktisk ikke alle folk som synes det er så sykt kult å høre om. Dette har jeg selv full forståelse for, selv om jeg elsker ungen min over alt på jord ! Når jeg er med andre folk som ikke har noe med Nathaniel å gjøre, prater jeg sjeldent om han. For selv om jeg er mamma, er jeg like mye meg selv som jeg var før jeg fikk barn. Jeg er bare nitten år, og skal ha lov til å prate om gutter, sminke og sånt ! For det interesserer meg faktisk SELV om jeg er mamma, tenk det :O

Noe av det latterligste jeg har opplevd på lenge var da jeg ble "ditchet" av min eks vennninne ( som også har barn) med begrunnelse av at jeg pratet om andre ting(blant annet de jeg nevnte over) enn unge, unge unge, bæsjebleier og skriking. Da lo jeg ganske godt egentlig, det beviser bare hvor mye enkelte lever livet til ungen sin, istedenfor å fortsette å leve sitt eget SELV om man er mamma. Man burde fint kunne klare å skille sitt eget liv fra ungen sin sitt, og blogge om det isteden for å publisere en haug meg ting om et lite barn som er lykkelig uvitende om det hele. 

Godt å få ut litt frustrasjon , dette har jeg tenkt LENGE på og jeg mener at skal man absolutt blogge, så burde bloggen i all hovesak handle om seg selv, og ikke noen som aldri har bedt om det( i dette tilfellet barnet sitt) Dette mener jeg også inngår i det å være en ansvarsfull som mor, og personlig synes jeg ikke disse mødrene som gjør dette er særlig ansvarsfulle. 

Noen som er enig ?! Jeg elsker sønnen min over alt i denne verden !  Men fordeom har han, eller hva han gjør , spiser eller lærer, på ingen måter behov for å eksponeres på nett for 4-5 000 fremmede mennesker daglig. 

Bloggdesign av RRH Webdesign
?
hits