Naathaniel Chrisander's outfit 04.01.13

Måtte bare ta outfitbilder i dag siden han har på seg den tøffe hettegenseren han fikk i reisegave fra Tyrkia fra bestemoren :)

Nå kommer straks bestemoren som er så snill å skal kjøre oss. Nathaniel skal i barnehagen og jeg skal hjem i leiligheta for å rydde alle julegavene og pikkpakket vårt på plass. Der har jeg også nett, så kaaaanskje det kommer spørsmålsrunden mens jeg er der. Men bare kanskje, hvis dere er heldige ;) meen, nå skal jeg kle på ungen og meg selv å stikke ut døra. Blogges alle søte lesere <3

Nathaniel's nisseoutfit 15.11.12

Her om dagen kjøpte jeg nisselue til Nathaniel, fordi neste helg skal vi nemlig på fotoshoot med flinke Theresa Knudsen. Gleder meg veldig til det ! Uansett, måtte jo da såklart prøve den på han, å guud så skjønn han ble i den :) 

Fine vakre nisseungen min ! <3 Var virkelig vanskelig å få tatt dette bidet, han sitter nemlig ikke i ro i to sekunder engang. 

Her ser dere bare ! Noen få sekunder senere er han oppe å står :p 

Kose littt med det myke teppet ! 

Fineste ! 


Se så vakker han er ! Jeg er virkelig stolt over å være mammaen til verdens nydeligste gutt. Tenk at JEG har skapt noe så vakkert ! Helt utrolig å tenke på. Snart er et helt år gått... ja ,tenk det ! Jeg har snart vært mamma i et helt år! ¨Lile babyen min fyller et år om en måned. Herregud, som tiden flyger ! Føles som om det var nettop at jeg lå med grusomme rier, ble sendt på sykehuset og ikke mange timene etterpå fikk verdens vakreste gutt i armene mine ! 

Haha, kom til å tenke på det i ste ! At jeg synes jo veldig synd på meg selv nå som formen min er som den er. Men hallo ! Jeg har vært gjennom en FØDSEL. Ingenting kan noen gang bli like grusomt som det. En fattig, men likevel ganske sann trøst ! Heheh :) Helt ny her , bare et par minutter gammel <3 Stolt mamma og stolt bestemor <3 Tiden flyger ! 

Nathaniel Chrisander's outfit 08.11.12

Leverte Nathaniel kjempesent i barnehagen i dag, så han får bare vært der i noen få timer. Han slo nemlig på stortromma å sov en kjempelang lur før han dro i barnehagen i dag. Tror det kan ha sammenheng med at han ikke ville sove før jeg kom hjem i går kveld. Nå er han hvertfall der, og jeg skal ta meg en powernap å shine litt og lage middag før jeg i dag igjen skal på øving kl 5. Er sykt sliten om dagen, så gleder meg faktisk kjempemye til fredag. Da skal jeg nemlig ha min første natt alene. Har aldri hatt barnevakt før utenom de få gangene jeg har dratt ut å drokket eller noe sånt... å da er man jo uansett like sliten hvis ikke mere sliten, når ungen kommer tilbake igjen. Men denne gangen skal jeg virkelig ladde opp, alkohol kan kysse meg bak.. skal bli så godt å sove en hel natt ! :)  Nathaniel vokner jo 1-2, avogtil hele 3 ganger, om nettene, så å sove en hel natt er noe jeg virkelig har til gode ! Heldig er dere som har barn som sover hele natten igjennom fra fødselen av, det sier jeg bare :p 

Mitt outfit akkurat nå tror jeg ikke verden har godt av å se, så her får dere Nathaniel's outfit idag Olebrum genser og bukse fra H&M, vanlig hvit body fra Cubus og I love Mum smokk frs H&M

Ha en fin dag alle sammen !  Kanskje dere hører fra meg senere om jeg orker.

Blogges i alle fall :- *

Nathaniels outfit 25.10,12

Skal begynne å legge ut outfitsbilder litt oftere nå framover, så her kommer det dagens outfit av Nathaniel Chrisander! Han er jo i barnehagen, så er begrenset hvor mye fancy stasj jeg kan ha på han. Blir som oftest noe enkelt som er lett å ta av og på, og lett å bevege seg i. 

Søtnos ! Her har han på seg skjorte fra BareBarn, strømpebukse og body fra H&M. Siden han er i barnegagen og det er mye aktivitet, så liker jeg ikke å ha på han stive dongeribukser. Da er det bedre med bare strømpebukser og evt. joggebukse over. 

//Merinoulldress fra Joha, til kr 599

Det var en litt sliten og sur gutt etter å ha fått på seg uteklærne. Nathaniel hater å bli kledd på, og blir ganske så grinete med en gang. Heldigvis er det lettere enn lettest å få han blid igjen ! Bare se på bildet over, her er han glad igjen ... :) 

Nathaniels outfit 24.10.12

Lenge siden jeg har lagt ut outfitbilde av min kjære vakre lille sønn nå, så i dag tenkte jeg kanskje det var på tide ! I dag har han på seg en hvit og svart kosedress fra Adidas, og I love Mum body.. såklart ! Den bruker vi mye, hehe... Nathaniel elsker mamman sin, og mamma elsker Nathaniel :) Gullungen min <3 


Bruker du å legge ut outfitsbilder ?

 Vil dere at jeg skal legge ut outfits av han litt oftere ? 

Bloggdesign av RRH Webdesign
?
hits