Reiseklar & ny koffert

Hei igjen skjønne blogglesere 

Ser engasjementet for extensionsgiveaway'en min var kjempestor, noe som såklart gleder meg masse å se ! Dere er så utrolig flinke, og jeg gleder meg til å trekke en verdig vinner når den tid kommer ! Nå har vi nettop vært ute å kjøpt en ny koffert, siden vi har litt for mye ting og stasj å ta med oss for "bare" 4 kofferter... hahahha. Så da måtte vi ha en til. Nå skal det også sies at vi har med en egen, svær koffert med bare barneleker i, så det har jo litt med saken å gjøre.

Ble da såklart en ROSA stooor trillekoffert av merket Samsonite. Har to kofferter av det merket fra før av, og er veldig fornøyd. Min nye koffert er deres nyeste modell, og den største størrelsen.

Tommelopp ! 

Hva synes dere ? Nå skal vi hive oss i siste pakkingen og shine huset til mamma før turen går til Oslo om bare noen få timer ! Ord kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg. Imorgen skal vi tilbringe dagen med min gode venninne Ida og bestekompisen til lillegull, lille Storm ! Det blir kos ! 

Kos dere masse skjønne lesere ! Smask 

Hadebra Gran Canaria !

Da drar jeg fra Gran Canaria og hjem til kalde Oslo ! Det er med litt halvtungt hjerte, slett IKKE fordi jeg trives spesielt godt med mitt reisefølge(haha!) men fordi jeg synes det er så utrolig vakkert her ! Folkene er så utrolig søte, koselige og vennlige, sola skinner hver dag på skyfri himmel, og det er rett og slett bare fint her. Selv om jeg har måttet vært alene for det meste, så har jeg koset meg masse. Og som hjemmeværende mamma tror jeg at jeg trengte nettop det ! Stilhet og ro! Nå reiser jeg hjem med full ladede batteri og ny energi til jeg også skal bli mamma på nytt om bare to og en halv måned. Jeg skal absolutt tilbake, men da blir det nok med min kjære lille familie. 

Jeg gleder meg ufattelig mye til å se alle mine kjære der hjemme ! Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle bli å savne de så utrolig masse, så det her har vært ganske tøft for meg siden jeg er vant til å tilbringe hver eneste dag med de. Blir å være i Oslo et par dager før jeg og kjæresten min reiser videre opp til Alta og Tromsø igjen, hvor vi skal være noen uker.

Tenkte bare å oppdatere dere litt om dette ! Hjemreise skulle egentlig vært på lørdag, men i samarbeid med de andre her nede ( ikke de to jentene jeg reiser "med") har vi funnet ut at tatt forholdene i betraktning, så er det det beste for meg å reise hjem nå, også mye på grunn av diverse andre personlige ting som gjør at jeg burde være i Norge nå, og ikke på Gran Canaria. Så da vet dere det ! 

 

Nå tar jeg taxien til flyplassen ! Så blogges vi i Norge kjære lesere :) 

Chillings på GC

Hei kjære lesere !

Tenkte å gjøre ferdig videosvarene til dere snart, må bare få ladet speilreflekskameraet mitt først.Kan også hende det blir en så stor fil at jeg ikke får lastet den opp, da jeg sleit med å få lastet opp tilogmed webcameravideoen. Såe, ja.. da får dere svarene når jeg kommer hjem til Oslo.

 Ellers er det ikke så mye å si, koser meg her på GC til tross for at jeg er her med to jenter hvis største mål i livet er å drikke seg så dritings som mulig, så ofte som mulig og på kortest mulig tid.Og etterpå må man såklart skryte på seg alle guttene som så på de og som de ba reise til helvette.Det er såklart kjempeviktig å fortelle dette til alle som vil høre på, og hvertfall til de som ikke vil høre på det. Viktig ! Det er heller ikke helt min stil å hyle høyest mulig ut hver eneste gang jeg ser en person av motsatt kjønn som er det minste kjekk, i håp om at han kaaaaanskje hører meg. Nei, det er virkelig ikke helt min stil. Kommet litt forbi det stadiet kan man vel trygt si. Kan huske jeg oppførte meg litt sånn på barne og ungdomsskolen, hehe... morsomt ! MEN, sett bort i fra det så koser jeg meg masse ! Ordentlig husmorferie med masse masse stillhet, noe jeg som er vant til full fart hver dag fra 06:30 til 19 om kvelden synes er VELDIG deilig. Jeg elsker stillheten og all fritiden jeg får her, ikke vant til det i det heletatt kan man si. 

Egentlig skulle søte Tine vært her nå,hun jeg delte rom med på Gardermoen før vi dro vet dere ? Og som jeg egentlig skulle delt rom med her på GC også. Hun kunne desverre ikke være med likevel , noe jeg synes var kjempe synd ! Skal heldigvis treffe henne i Tromsø nå når vi drar dit, noe jeg ser veldig fram til siden hun har en utrolig søt og koselig personlighet, hun går ikke rundt å tror hun er noe bedre enn andre og VERENS DEILIGSTE i forhold til visse andre mennesker jeg omgås om dagen. Men, nok om det ! Nååå er vel kameraet sikkert snart ferdigladet så da setter jeg i gang med å svare ferdig på spørsmålene deres !


Blogges :)

Mistet baggasje, igjen..

Hei kjære lesere  Hvordan har dere det ? 

Dette ble jo et kjeeempesent blogginnlegg, men tenkte jeg skulle oppdatere dere litt før jeg legger meg å tar noen GODT velfortjente timer med skjønnhetssøvn. I dag har det vært så sykt mye styr og frem og tilbake..

Etter 5 og en halv time på flyet kom vi til Puerto Rico. Det skulle det visst vise seg at bakkepersonellet på Gardermoen hadde bestemt seg for å levne igjen nettop min koffert i Oslo. Så skjedde det altså akkurat meg, igjen !! For under to uker siden skjedde akkurat det samme med meg. Følte for å gi opp livet der å da når jeg innså sakte men sikkert at det samme hadde skjedd nettop meg, igjen.. alle de andre jentene hadde fått koffertene sine, men ikke meg. Hvem er det egentlig som ønsker meg så vondt når jeg har så syyyykt dårlig karma ? Æsj.. 

Uansett. Vi dro da til hotellet vårt, Gloria Palace, som ligger her i San Augustin. Her har vi da vært i stort sett hele dag ( men ikke slappet av et sekund) forutenom en tur på shoppingsenteret for å kjøpe meg NYE klær siden jeg atter en gang var uten baggasje. Heldigvis kom da baggasjen min på sin rette plass tidligere i kveld, noe jeg var ekstremt lykkelig for !

Men min dårlige karma stopper ikke der. Jeg måtte BYTTE hotellrom nå midt på natten, bære opp kofferten min selv og alt høygravid som jeg er. Grunnen til det var nemlig maur på rommet mitt. Flott ? Ikke særig nei :))) Ikke nok med det heller, holdte på å dø tidligere i dag siden jeg fikk øye på en kjempekakkerlakk. Sorry for negativitet, men i dag er en sykt negativ dag ! Håper på at morgendagen blir mye. myyye bedre. Nå skal jeg i alle fall sove !


Dagens new in ! Sko, veske, jumpsuit, magetopp og bikinitopp og overdel til meg. 

Tskjorte og Ronaldo fotballdrakt til min lillestore gullegutt, og bodyer, smekker og masse hårpynt og stæsj til lillesøster i magen

.

God natt alle sammen 

Klar for Syden

God morgen alle morgenfugler ! 

Klokka er bare såvidt passert 5 om morgenen, og jeg sitter allerede klar til å gå ned i lobbyen og kanskje få i meg litt frokost før vi går bortover til Gardermoen og skal ta flyet vårt til Syden, nærmerre bestemt Gran Canaria ! Har dødsfint hotellrom her på Radisson Blu, bare synd jeg valgte å sove hjemme i Oslo med min kjære i natt da hehe ..   borte bra men hjemme aller best ! Kom faktisk hit til hotellrommet for bare en halvtime siden eller noe sånt.

Ellers har jeg ikke så mye mere å tilføye ! Ha en fin helg kjære lesere , smask smask 

Hurra for uklare bilder !

Bloggdesign av RRH Webdesign
?
hits