Lære meg poker ?

//bilde henta fra google

Nå skal jeg skrive litt om poker ! Har egentlig veldig lyst til å lære meg det, men har ikke giddet å prøve å satt meg inn i reglene - før nå ! Har nemlig aldri prøvd det før, så aner egentlig ikke hva det går ut på. Synes det høres så sykt komplisert ut, men det er jo litt spennende da.. hvertfall når det er snakk om å vinne penger ! Jeg ELSKER å vinne, og hater å tape..  er nok derfor jeg er så sta som jeg er, hehe. 

Har flere enn et par ganger fått spørsmål om jeg vil være med å spille, men da må man jo pent takke nei.. for jeg kan det jo ikke? En ting er jo å lære seg reglene, men man må jo kunne ha pokerface ? Pokerface er nok det siste jeg har, jeg haater virkelig å bløffe/lyge , det er ikke min sterke side for å si det sånn.  Nettpoker, der i mot, trenger man ikke ha noe pokerface. I noe som heter Video-Poker spiller man kun med seg selv, og det er om å gjøre å ha den beste handen.  >>LÆR MERE OM VIDEOPOKER << 

Dette må jo være perfekt for slike som meg, som ler så fort noen ser på deg om du ikke forteller sannheten ? Uansett.. vanlig poker eller video poker ! Det ser ut som et veldig gøy spill og noe jeg vil lære meg bedre :) 

- Har DU prøvd video-poker før ? Anbefaler du det ? 

Produkttesting - Clips fra Nettsalongen

 

For en liten stund siden var NETTSALONGEN, som jeg er blitt samarbeidspartner med,  så søte å sende meg en pakke ! Synes alltid det er så spennende med pakker, selv om jeg jo i grunn vet hva som er i pakken. Inni pakken var det nemlig extensions , clip-ons.  Som de fleste sikkert vet så har jeg bare skulderlangt hår naturlig, og bruker veldig ofte clips - men langt i fra alltid. Som mamma har man jo ganske dårlig tid til sånt, så her gjelder det å være rask. Nå har jeg jo brukt clipsene fra Nettsalongen et par ganger, og må si jeg er kjempefornøyd ! De har skjønt at småe festespenner er tingen... noe slettes ikke alle extensions produsenter har forstått ! Med småe spenner blir det enkelt å skjule, og de sitter for eksempel myye bedre i håret. Jeg trenger ikke å tupere det før engang.  Lengden på clipsene er vel 60 cm om jeg husker heelt rett nå. Er hvertfall kjempefonøyd med de, og kvaliteten er det ikke noe som helst å si på !  Og en bonus er jo at de ansatte i Nettsalongen er utrolig snille og koselige folk ! Tipper nok de har veldig god service der om det skulle oppstå problemer. 

Slik ser da håret ut ! Jeg bare eelsker langt hår, helt siden jeg var fjorten har jeg vært helt hekta på extensions. Jeg bruker derimot ALDRI keratinextensions i håret mitt, dette vil jeg fraråde de aller aller fleste, hvertfall de som er interesert i å ikke ødelegge håret sitt. For hvis du har veldig lyst på slitt og tynt hår, ja da kan man jo godt gå til anskaffelse av keratin.  Jeg har brukt det mye før, og jeg fikk utrolig slitt, tynt og kort hår. Nå som jeg begynner å få en god lengde på håret mitt, er jeg veldig forsiktig med hva jeg gjør med det.  MEN, heldigvis har vi clips ! Så vi kan ha langt OG sunt hår ! :D 

G

I tilegg var det noen andre smågreier medi  pakken ! Så gøy ! Fikk to par solbriller ( tror det ene paret var til Nathaniel? ) og en sminkemappe, i tilegg til en osis dust-it flaske, til å tupere håret mitt før påsetting av clips. men det trenger jeg ikke så den har egentlig stått uåpnet. Har VELDIG tykkt hår naturlig, med mye volum fra naturens side :) 

 

Har du prøvd håret fra Nettsalongen før ? Clips eller keratin?, eller kanskje en annen type ? Hva synes du ?

Jeg er hvertfall kjempe fornøyd, tusen takk til dem !  

HAIR TO HAIR - CLIPS - PRODUKTANMELDELSE

For en goood stund siden, så fikk jeg en sponsorpakke i posten fra Hair to Hair. Det inneholdt clips, og sånne fjær-extensions. Har nå brukt håret i godt over en mnd, og er superfornøyd med kvaliteten ! Det er absolutt ingenting å si på det, de er ikke litt slitt en gang. Så kvaliteten får en klar 6'er hos meg. Det som var litt dumt da, var at fargen ikke passet min hårfarge helt. Jeg har. som dere vet, helt platinablondt hår, og denne hårfargen som var på clipsene ble noe mørkere enn min. Etter et par runder med Bjørn Axen silver shampoo, ble resultatet derimot mye bedre ! ELSKET også spennene på disse clipsene, de var så småe at de var utrolig behagelige å gå med, i motsetning til mange andre leverandører av clips jeg har prøvd tidligere. Og som de satt fast i håret også ! Disse clipsene tåler en real fuktig runde på byen for å si det sånn ;D Uten at man trenger å være redd for at de skal falle av ! 

Clips-settene fra Hairtohair er også utrolig billige i pris ! ( 1299;- for 63 cm langt hår,som jeg har) I extensions-verden er det gaanske så billig. For det er en kjent sak at man gjerne må litt opp i pris når det gjelder extensions, om man vil ha kvalitet. Men dette gjelder da ikke i dette tilfellet, jeg vet ikke hva andre synes men jeg synes iallefall det er utrolig billig ! 

Fjær extensionsene har jeg enda ikke fått brukt, men de ser jo litt tøffe ut ! Blir nok brukt en eller annen gang i framtiden vil jeg tro :) Det er på en måte ikke heeelt min stil å gå med en rosa fjær-stripe i håret mitt, men for andre er det sikkert heelt rett !

 

CLIP ON FJÆR 

Har desverre ikke bilde av clips-pakken , jeg tok bilde av den da jeg fikk pakken, men finner altså ikke bildet nå. Så da kan jeg jo bare slenge med et bilde av meg med clips fra Hair to Hair . Så får dere se hvordan de ser ut "i virkeligheten"  Var virkelig lettere sagt enn gjort å finne bilder der hvor man ser hele håret, men fant ett ! Det er kanskje litt smådrøyt for bloggen ( ikke at jeg bryr meg... tenker mere på andre! ) Men det viser hvordan hele håret ser ut :)  Og uansett, haters gonna hate. Ikke noe jeg kan gjører med det :)

<3 Leppene mine !
Clipsene er forresten bølgete ( som dere ser på bildene over ) Men de finnes i helt rett også , og så finnes de som 50 cm også. Dette håret når meg omtrent ned til rumpa, og jeg er jo ganske høy i tilegg.. hele 172 cm :D 

 

- Har du noen gang prøvd keratin extensions/clip-ons fra Hairtohair ? Hva synes du i så fall ? 

 

 

 

PAKKE FRA SEMPER/SMÅFOLK

I går fikk jeg en pakke i posten fra Semper/småfolk ( litt usikker på hva de bruker) med noe barnemat til Nathaniel som de har vært så søte å sende meg ! Det var jo kjempegøy, alltid så gøy å få pakker i posten synes jeg ! Og så bruker jeg ikke dette barnematmerket til vanlig heller, går for det meste i Nestle og Hipp her i hjemmet. Så blir gøy å prøve noe nytt nå ! Er sikkert ikke noe dårligere dette, er sikker på at de fleste småbarnsforeldre bruker Nestle kun fordi det er et anerkjent merke og "trygt" ( masse estoffer... ) 

Såå.. ja kjempegøy ! Har en til sponsorpakke jeg skal skrive om, fikk nemlig extensions fra Hair to Hair for en god stund tilbake jeg enda ikke har fått den treige ræva mi til å skrive om ! MEN, det kommer, det kommer. Kommer til å oppdatere bloggen om jeg blir fornøyd med produktene til Semper/Småfolk eller ikke. 

 

Noen andre som bruker dette merket barnemat ? Hva synes dere ? 

PAKKE I POSTEN

Som jeg tidligere har nevnt, så fikk jeg en pakke fra Coolstuff.no for en liten stund siden. Fikk bare aldri skrevet om det ! Dette var inni pakken..

 

Rosa bling bling greier ! Rosa kalkulator, Stiftemaskin, penneholdere og brevåpneren finner du HER

Dette var snasent ! Liker rosa, og liker bling.. kan det bli bedre ? 

 
Rosa tøfler ! Det er "varmetøfler" som du varmer i mikroen i 90 sekunder, og så holder de varmen ! Passer perfekt til meg, som er avhengig av varmeflaske. Desverre har jeg ikke mikro, men vurderer sterkt å skaffe meg det ! Tøflene finner du HER


Selvlysende forspillterninger ! Alltids kjekt ;) Du finner dem HER
Vibrerende hodemassagegreie ! Den var seriøst helt rå. Skuffa ikke. Fulgte med batteri også :) Du finner den HER

 

Ellers har de masse både brukelige og ubrukelige ting på nettsiden sin ! Fikk velge ting til 1000 kr, så sleit litt med hva jeg skulle velge..  Anbefaler alle leserne mine å ta en titt innom sidene deres :) 

 

 

//Innlegget er sponset MEN fortsatt min ærlige mening

Bloggdesign av RRH Webdesign
?
hits