Spørsmålsrunde

Hei søtinger!

Da var det på tide med en sårt etterlengtet spørsmålsrunde , som er etterspurt av veldig mange lesere! Spør om det dere lurer på, men jeg har absolutt ikke tid til å bla gjennom 1000vis av spørsmål, så jeg vil plukke ut rundt 30 spørsmål og besvare de. Så prøv å begrense dere! :) Spør i vei!!

Svar på spørsmål

Skal du studere når Emma begynner i bhagen?  Skal gå voksenopplæring

Savner du å bo i Alta? Overhodet ikke på noen måter

Skal du tattovere Emma også? Det skal jeg selvsagt

Leser du andre mammablogger? Leser faktisk svært få blogger, og ingen fast. Litt nå og da.

Hvor ofte tar du restilane og hvor mye koster det?  Har kun tatt Restylane en gang, og skal ta det igjen nå snart. Koster 4000.

Skal Emma Angelica ha navnefest eller barnedåp? Emma skal ha dåp og skal arve dåpskjolen til storebror, noe som er utrolig stas for meg!

Hvis du hadde blitt gravid nå hadde du tatt abort da? Vanskelig å si, jeg er i utgangspunktet i mot abort. Men har ingen planer om å bli gravid, så tror og håper ikke jeg trenger å ta stilling til det med det første. Bedre å sørge for å ikke bli gravid i utgangspunktet, er nå min klare mening da! 

Smurte du magen veldig ofte når du var gravid? Og hva smurte du med? Smurte aldri magen min med noe som helst. Tror strekkmerker kommer veldig an på arv og hudtype. Men en ting jeg faktisk har veldig troen på at hjelper er solarium! Solte meg jevnlig under begge svangerskapene og sitter igjen med to barn og null strekkmerker. Viss du skal starte med trening, hvilken form for trening har du tenkt? Tror for min del at det i første omgang blir løping og kanskje litt styrketrening. Skal nok begynne i det små for å ikke miste motivasjonen. 

Har du fått noen nye venner i området dit du har flyttet nå? Er gode venner med de vi leier hos, og har i tilegg venner litt rundt omkring som har lappen, og da er det jo ingen problem om de bor litt unna. 

Kan du legge ut bilder av leiligheten inne og utsikten utenfor? 
Skal få lagt ut bilder ganske snart

 Koffør må du lage sånn trutmunn på et hvèrt bilde du legg ut? Fordi det er ekstremt sexyHar du noen gode klinikker å anbefale hvis man vil fylle i leppene? Colosseumklinikken i Oslo

Oppskrifter, mat , kosthold og trening?(eks hva spiser du når du har lyst på noe digg? Når jeg har lyst på noe digg spiser jeg VAFLER! Eller drikker vann, åh... vann <3 

Får du tid til deg selv når du er mamma? Får masse tid til meg selv, føler at det å være mamma går så lekende lett nå i forhold til forrige gang med en nyfødt baby. 

Hvordan er søvn rytmen til barna og mor? Storebror sover fra 19-07, lillesøster sover når vi går å legger oss og våkner ca 3 ganger pr natt for matpause. Så står vi opp igjen når storebror våkner og legger oss og våkner igjen i 10 tiden. 

Er det veldig dyrt med to barn? Å ha to barn er uten tvil svindyrt. Spesielt om mammaen liker shopping og skal kjøpe alt til de! Haha.Hvordan er puppene dine er nå som du ammer? Og hvordan blir de når du er ferdig ? De er knallfine de! Tror ikke det vil være store forskjellen når jeg er ferdig å amme, da jeg jo som kjent har silikon og de er fine også utenom ammingen. 

Ble du frivillig med i Chartafeber? Ble "headhuntet" eller hva man skal kalle det? Fikk spørsmål om å være med for godt over et år siden, leeeenge før det ble snakk om at noen Therese eller Ida skulle være med... I utgangspunktet var planen at jeg skulle reise med to venninner, men så ville produksjonselskapet det annerledes og jeg måtte reise sammens med... tjaaa, skal vel ikke gå så veldig langt inn på hva jeg synes om de to jentene, tror de fleste har fått det med seg tidligere ;)Jeg lurer på hvordan du og Wilhelm traff hverandre? Og hvor gammel er han, og hva jobber han med? Jeg og Willem traff hverandre gjennom en felles venninne. Han er 25 og  jobber som blikkenslager.

Har du lappen? hvis ikke, har du tenkt å ta den snart? Har ikke lappen, men å få lappen er absolutt en av mine aller nærmeste fremtidsplaner.

Hvilke serier liker du best å se på? Har ikke tid til sånt

Har du tenkt å skaffe deg noe annen jobb snart? Bloggen er min jobb, og så langt er jeg veldig fornøyd og har ingen planer om å bytte.

Har dere kjøpt leiligheten dere bor i? Vi leier, men har veldig lyst til å kjøpe

har du noen ganger tenkt på å farge håret mørkere/brunt? Tenker på det avogtil, men nå har det seg slik at jeg er veldig fornøyd med å være blondine, jeg skiller meg litt ut rett og slett, og det liker jeg! 


(bilde av meg og mamma da jeg var ca 15 år... litt uheldig bilde av mamma, haha.. men her ser dere altså.. ) 

Hvis du skulle sagt et drømmeyrke, hva ville det vært? Jordmor!

Hva er det fineste stedet du har vært? Var utrolig fint på Gran Canaria synes jeg!

Er du glad i å reise? Noen steder du har veldig lyst å dra? Veldig lyst til å dra til Maldivene!

Vil du bli med på unge mødre igjen? Min tid i Unge Mødre er nok forbi, men det betyr jo ikke at min tid på TV er forbi! Dere vil nok få se mer av meg på andre måter, mer enn det vil jeg egentlig ikke si! Dessuten føler jeg meg ikke som en spesielt ung mor lengere. Vil ikke definere en tjueåring som en spesielt ung mor. 
Kan du legge flere bilder av Emma blir så glad når æ ser ho? Kommer nok ikke til å legge ut så mange bilder av noen av mine barn nei. Desverre. 

Ka e det beste med Willem? At han er en utrolig flink pappa til begge barna og en snill og god kjæreste.

Kor bor du? Det kommer jeg ALDRI til å dele offentlig. 

Synes du at du er hot? Klart det? Jeg lurer på hva du gjør for å slappe av når du får litt alenetid? Nå er det ikke mye alenetid på meg om dagen, men jeg liker å bake, så det gjør jeg ofte når jeg får tid. 

Lurer på hva slags sminke og håprprodukter du bruker? Kan lage et eget innlegg om det, orker ikke hente sminken hit nå.

Siden du har navlepiercing, beholdt du 'hullet' etter at du ble gravid eller måtte du ta navlepiercing på nytt? Siden jeg har hatt navlepiercing siden jeg var 14, så kommer aldri hullet til å gro igjen uansett om jeg tok piercingen ut. Hullet er der enda, men det er alt for utvidet til å ha piercing i etter mine to tette svangerskap. Planlegger å ta et nytt hull over navlen. 

Lurer på når du fortalte til alle at du skulle ha bebi, første og andre gang? Første gang fortalte jeg det i uke 6, andre gang i uke 10 om jeg husker helt rett. Begge gangene har jeg fortalt det til alle rundt meg så snart jeg/vi hadde bestemt oss for å beholde. 

Var Emma Angelica planlagt ? Emma var så lite planlagt som det overhodet går an å bli, haha. 

Vil du anbefale andre og bli ung mor? Skjønner ikke hvorfor det hele tiden snakkes om at man SKAL vente med å få barn til man har fullført alt av utdanning man kan få, skaffet seg drømmejobben osv osv. Vi er jo tross alt biologisk anlagt til å få barn tidlig, og jeg angrer ikke et sekund på mine to flotte barn som jeg kommer til å få æren av å leve lenge sammen med siden jeg er så ung som jeg er. Kunne ikke vært mere fornøyd. Tommel opp ! 

 

Var puppene mye fastere å finere form på før du ble gravid med Emma? Jeg vet faktisk ikke hvordan puppene mine hadde sett ut med silikon om jeg ikke hadde blit gravid, siden jeg ble gravid to dager etter operasjonen. Så det kan jeg faktisk ikke svare på.

Har du tenkt å operere de på nytt? Er du fornøyd med de selv? Anbefaler du å vente med silikon til man har fått de barna man vil ha? Jeg har tenkt til å operere meg på nytt, ja. Men det er ikke noe akutt behov jeg har, eneste jeg er misfornøyd med er størrelsen. Jeg vil ha rundt 500 gram tror jeg, har på nåværende tidspunkt 365 gram. Hvis du som 20 åring vil ta silikon og ikke planlegger barn før du er 30, synes jeg ikke du bør vente med å ta silikon dersom du er misfornøyd med brystene og det går utover selvtilliten. Det er ikke noen hemmelighet at silikon kan forandre livskvaliteten din, det gjorde den så absolutt med min!!

Fødte du sønnen din med epidural, og datteren din uten? Stemmer det

Kan du beskrive forskjellen? Fødsel med epidural = vondt. Fødsel uten epidural = tror du skal dø.


Når du ser deg selv på chaterfeber, føler du det er sånn du er i virkeligheten også? Nei,overhodet ikke! Sitter ofte å ler godt av meg selv og hvordan jeg fremstilles. Jeg tar det hele med en god dose humor jeg.

Hvordan klarer du smerten med å føde? Man må vel bare klare den, har jo ikke akkurat noe valg.

Bryr du deg om hva andre mener og tenker om deg? Nei, det er noe jeg har lært meg å overse etter over to år som toppblogger.

Hvor høy er du? 1,72 cm over bakken

Anbefaler du fødsel med eller uten epidural? Jeg har litt delte meninger om akkurat det der. Kan ærlig inrømme at jeg er litt stolt over min siste fødsel uten epiduralen da det jo er en utrolig innsats og krever mye mot å gå for en fødsel uten smertestillende.Men samtidig er det jo helt sinnsykt vondt, så om du har lav smerteterskel eller er redd for å ha veldig, veldig veldig SINNSYKT vondt vil jeg absolutt gått for en fødsel med epidural. 

Når og hvordan fortalte du om Emma til venner og familie? Ringte mamma da jeg hadde rier og 5-6 cm åpning, og fortalte om det. Resten fikk vite det noen timer etter fødselen. 

Var Emma planlagt, hvis ja, hvor lang tid brukte dere? Emma var en stor overraskelse for oss alle, ikke planlagt i det heletatt med andre ord! 
Når var du på første UL med Emma? Var på første UL i uke 7 ifølge menstermin ( men da var jeg egentlig bare 5 uker på vei ifølge UL og ifølge unnfangelsesdatoen) Dette fordi jeg ble gravid dagen før jeg ventet mensen, og det stemte jo da naturligvis ikke med min menstermin. 

Her er Emma'en vår bare 0,2 millimeter! TENK på det dere ! Helt fantastisk at noe så bittesmått kan bli til vår perfekte lille/store Emma <3 

Hvor kjøpte du den lyserosa leppestiften du har har på headeren? Den er fra YSL, min favorittleppestift!! Så utrolig fin. 

Ønsker du at dine unger skal få unger i så ung alder som det du fikk? Det har jeg ingen formening om nå, det er vel enda en god stund til. Jeg kommer selvfølgelig ikke til å ønske det, men jeg kommer alltid til å stå i ryggen på mine barn og støtte de uansett hva det måtte være. 

røyker Willem? Han røyker ikke

Går du på prevensjon (skal du), har du et merke å anbefale? Går ikke på noe prevensjon enda da det jo ikke er noen fare for å bli gravid så kort etter fødselen, men har planer om å enten få satt inn spiral eller begynne på p-piller.

måtte du ta ut silikonen når du ble gravid/etter emma ble født? Nei, har enda silikon


Var du å Willem sammen da du fant ut at du var gravid? Vi kjente hverandre, men var ikke sammen nei. 

Hvordan reagerte Willem? Han ble overrasket, og glad tror jeg. Har ærlig talt ikke spurt han.


Hvordan hadde håret ditt sett ut om du ikke hadde farget det?Kommer du til å bo i Oslo hele livet? Bor ikke i Oslo, men ca 10 minutter utenfor. Ja, jeg trives veldig godt her! Men om vi skal bo her hele livet tror jeg ikke, hehe.. skal vel kjøpe oss hus etterhvert da. 

Har du en jobb utenom blogg? Nei

Hvor gammel var du da du begynte å drikke alkohol? 14 tror jeg

Har du forandret noe annet på kroppen/ i kroppen utenom puppene? Isåfall hva? Har kun operert puppene mine, så nei.

Bilde tatt rett før vi kjørte til operasjonsklinikken og jeg fikk innlagt silikon! Fornøyd og spent Rannveig!


Har du å Willem planer om å gifte dere? Har aldri hatt lyst til å gifte meg, så noen planer foreløpig har vi ikke nei. Men, hvem vet etterhvert!

Hva er årsaken til at du ikke sensurerer ansiktet til Emma men N? Grunnen til det er at jeg ikke vil at folk skal kunne kjenne han igjen når han er ute, i barnehagen osv. Emma er med meg hele tiden, og hun er i tilegg så liten så jeg tenker ikke at det er så stor fare med det enda. Men vil nok begynne med det på henne også når hun blir større, om jeg skal legge ut bilder der hun er med og er gjenkjennelig.

 
Hva er du utdannet til? Er ikke utdannet til noe som helst, men har store ambisjoner om å bli sykepleier og deretter jordmor. 

Beste minne? Da begge mine vakre barn kom til verden, uten tvil.

"Beste" flause? Blir sjeldent flau, så der kommer jeg faktisk ikke på noe spesielt.

"dette gjør jeg aldri igjen" ? Føder uten epidural? Hahahh, neida. Det var en vond, men fin opplevelse.

Hvor mange barn vil du ha? 3 stk tror jeg. Nå har jeg jo to, så en eventuelt tredje vil i så fall komme om noen år da jeg har fått utdannet meg ferdig. 

Noe du er flau over som du har gjort? Er som sagt sjeldent flau over ting

Har ungene samme far? Nei

Bortsett fra familien, har du noen hjertesaker i samfunnet? Er med i dyrebeskyttelsen og er veldig glad i dyr, så må vel bli det.  Har også vært vegetarianer da jeg var yngre, i flere år faktisk.  Får helt vondt inni meg av å se folk som mishandler dyr, da jeg mener de er likeverdige som oss mennesker.Halsbandet etter min kjære Coco Chanel pus som gikk bort i oktober i fjor... <3 

Leser du bøker, eventuelt hvilke? 
Leser ingen bøker, det er noe jeg ikke har tid til desverre.

Når tenker du å ta opp studiene dine? 
Når Emma blir rett under året og begynner i barnehagen, altså august 2014.

Hvordan var overgangen fra 1 til 2 barn? For å si det sånn, det var en større overgang fra å ha ingen barn til å få ett barn, enn å ha ett barn til å få to barn. Jeg var jo mamma fra før av nå denne gangen og visste akkurat hva jeg gikk til. Synes det går veldig bra jeg og koser meg med mine skjønne små sjarmtroll. Spørsmålsrunde

Har ikke blitt noe særlig blogging i dag, da jeg har vært travelt opptatt med baking, vasking av hus, og såklart mine to fantastisk nydelige barn. Og så har vi hatt kjempekoselig besøk, og både Emma og Nathaniel har fått fine gaver! 

Nå sitter jeg da her med Emma sovende søtt på dyna si rett ved siden av meg, storebror er i seng for lengst. Snart skal vi se resten av filmen vi begynte på i går, som tobarnsmor har jeg nemlig blitt veldig vant til å sovne mens jeg ser på film i stedet for å se den ferdig! Men slik blir det nok bare, jeg er nok ikke så veldig flink til å prioritere søvn, vil heller vaske osv, men det kan være fordi jeg har totalt støv på hjernen! Elsker følelsen av å sette seg ned å slappe av når det er HELT strøkent og rent.

Og så over til overskriften! Nå skal jeg ha en liten spørsmålsrunde her på bloggen igjen, etter ønsker fra mange mange lesere! Så da får dere spørre i vei, muligens svarer jeg på video, og muligens ikke. Time will show!Ha en fin lørdagskveld videre! Smask! 

Svar på spørsmål - video

Hei på dere !

Og beklager så mye for kjempesene svar, nettet her er desverre ikke av topp standar så har sikkert brukt over 1,5 time på å laste opp. Slitsomt ! Her er i alle fall noen svar på spørsmålene dere kom med.  

Håper dere var fornøyde med svarene ! Som sagt, spørsmål angående sønnen min vil IKKE bli svart på, så noen hadde spurt spørsmål om han og ber dere respektere at jeg ikke ønsker noen form for oppmerksomhet rundt han på denne bloggen siden jeg ikke ønsker å utlevere han offentlig slik enkelte mødre gjør med barna sine. Ellers tenker jeg jo å lage en ny videoblogg imorgen med svar på flere spørsmål !

God natt kjære lesere :) 

Videospørsmålsrunde - svarer i kveld !

Hei kjære lesere !

Har blitt endel solings her i dag, så jeg er temmelig solbrent, spesielt på magen ( men den stikker jo ut så kanskje ikke så rart?) Har faktisk ikke solt meg så lenge, men sola her er jo ganske sterk i tilegg til at det jo er litt varmere og sterkere sol nå enn da vi var i Tyrkia for litt over to uker siden. 

Og så... siden jeg har suuuupergod tid her nede på Gran Canaria i og med at jeg har barnefri, tenkte jeg at jeg like godt kunne sette i gang spørsmålsrunden jeg lovte dere. Og siden jeg bare har chillings på timeplanen i kveld skal jeg faktisk være så snill å svare allerede i kveld, tenker i 12 tiden eller noe. Så da er det bare å spørre om det du lurer på. Spørsmål som omhandler spesifikt sønnen min eller ting rundt han kommer ikke til å bli akkseptert, ei heller usaklige og tullespørsmål. Men bortsett fra det sier jeg bare, spør i vei ! :D Fine fine Emma magen <3 

Nå skal jeg stikke ut og kanskje shoppe litt og kjøpe meg meg noe heftig snop tilbake til hotellleiligheten min. Kosekveld all alone !

Blogges :) 

 

Bloggdesign av RRH Webdesign
?
hits