3D ultralydbildene av prinsessa i magen

Som jeg dere skal dere få se bildene vi fikk av vakre lille prinsessa vår da vi var på 3D ultralyd for noen dager siden. Hun sov seg gjennom mesteparten av undersøkelsen, så bildene ble egentlig ganske like. Skal uansett på 3D ultralyd igjen rundt uke 30 så kanskje hun er litt mere våken neste gang ! Fikk uansett fantastiske bilder og det var så utrolig gøy å fantastisk å se på. Der jeg var å tok ultralyd ( København) brukte de en helt ny 3D teknikk kalt "naturlig 3D" som gjør at man ser babyen myye bedre, slik som de to øverste bildene. Bare se forskjell fra de og de andre bildene, så skjønner dere hva jeg mener ! Var litt morsomt, siden lillesøster lå med henderne i ansiktet stort sett hele tiden, og da jeg var på ultralyd med storebror Nathaniel lå han med føtterne i ansiktet nesten hele tiden. Kanskje jeg kan lage et innlegg med 3D ultralydbilder av begge skattene mine en gang, hvis noen vil. 

Her er i allefall bildene av lille prinsesse Emma Angelica 
En fot på hele 4 cm <3To bein og to føtter med fem tær på hver, hihi ! Helt perfekt liten jente 

Hva synes dere om bildene ? Bra kvalitet, ikkesant ? Har mange flere bilder, men orker ikke legge ut siden alle er veldig like hverandre. 

Ultralyd oppdatering i bilder !

Som dere vet, har jeg jo vært på ultralyd i dag ! Var litt nervøs da jeg skulle inn, siden jeg har hatt endel mens smerter i det siste. Det hadde jeg overhodet ingen grunn til, for med en gang vi startet kom det opp en liten baby på skjermen, som både sprellte som bare det, med et hjerte med fine, raske hjerteslag som jeg også fikk høre. Lille babyen vinket også til meg ! Rørende <3

Det er helt utrolig å tenke på, at jeg skal gå igjennom akkurat det samme som jeg gikk gjennom med Nathaniel,en gang til..  bare mye bedre for meg, siden barnefaren er der for meg denne gangen :)

Som dere ser har den både fått nese og alt mulig nå, og var blitt hele 5 cm ! Det dere ser på sidene, er hendene som man også ser møtes på magen. Viste mamma bildene, og hun ble helt.. ja, vet ikke hva jeg skal si ! Hun var også interessert i å vite kjønnet, men fortalte henne at det er for tidlig,  Fikk med mange flere bilder, som jeg kanskje legger ut en annen gang hvis jeg i det hele tatt gjør det. Dette ble hvertfall det beste, var virkelig vanskelig å få bra bilder av babyen da h*n byttet stilling hele tiden, haha.. sprellebaby <3

Gynekologen så også på nakkefolden, som så kjempefin ut (kan være downs syndrom om den er brei, noe den ikke var) Livmorhalsen min var lang og lukket sa han, noe som betyr at jeg ikke kommer til å spontanabortere. Heldigvis ! Lille babyen vår <3 Klarer nesten ikke vente med å få vite om det er en lillebror eller en lillesøster nå ! Teeeenk, lille bittelille Nathaniel, babyen min, skal bli storebror ! :) 

ULTRALYD - OPPDATERING

 

( bildet er fra 3D ultralyden i uke 27 )

 


Da har jeg og Tor-Even ( barnefar) nettop vært på ultralyd å sniktittet på lille vakre gutten vår , og jeg kan nå si at det var for aller siste gang mens han enda er i magen.   For nå sa gynekologen at han synes jeg har vært på nok ultralyder i dette svangerskapet (  3 ganger hos han , + den ordinære i Hammerfest og 3D ultralyden i Tromsø)  Heheh.. 

 

 

Lille gutten vår veier nå hele 1900 gram, altså er han blitt stooor !  På 3D UL i Tromsø i uke 27 veide han bare 1000 gram, så han har lagt på seg 900 gram på 5 uker !  Stooore store gutten min !   

Forventet fødselsvekt er 3600 gram,  som er AKKURAT det samme som jeg veide da jeg ble født.  Og ifølge gynekologen/ ultralydmannen så vil han bli en lang baby.


 

 

 

Han ligger forresten med hodet godt nede i bekkenet mitt nå, og gynekologen sa at han blir nok liggende slik nå fram til fødselen.  Jeg ble kjempeoverrasket , for jeg trodde IKKE at han lå med hodet ned.    Men det gjør han som bare det !  Men han ligger ikke med beina i ribbeina mine, så derfor kjenner jeg heller ikke spark der.  Han ligger på en måte med føtterne og armene på venstre side av magen min, og DET visste jeg jo egentlig siden jeg hele tiden kjenner føtterne hans der..  haha.   Hodet var ikke festet though, men det er vel ikke så lenge til det skjer.  

Han er fortsatt en liten gutt, og dette er den 3 ultralyd-undersøkeren som sier det. Så det er ikke tvil, og det var det jo egentlig ikke etter 3D ULn heller.  Men vi fikk det altså bekreftet en 3 gang :)   

Gynekologen mente også at han blir å komme før termin, så jeg er i grunn utrolig spent nå ! Han sa at om gutten min hadde blitt født nå, så hadde han sett akkurat ut som en nyfødt baby, bare litt mindre.   Så det var ikke farlig om jeg fødet nå, men han sa at jeg skulle baare føde etter uke 34, for da ble han ikke regnet som prematur lenger.

Jeg har hatt litt mensen -smerter de siste dagene..  men jeg tror jo ikke det er noe.  Men man vet jo aldri.  Håper han holder seg der inne til hvertfall uke 34 !  Etter det kan han bare komme ut til mammaen og pappaen sin, som venter i spenning på han :-  *  

 

SYKT at vi har laget et helt nytt lite menneske, som kommer til verden snart !  Jeg klarer bare ikke å forstå det helt..  Grunnen til at jeg ikke har nye ultralydbilder i dette innlegget, er rett og slett fordi vi ikke fikk noen.  Han klarte ikke å få noen gode bilder siden han ligger med hodet så langt nede i bekkenet mitt nå.

 

Hjerteslagene lå på nydelige 160 i minuttet, altså helt perfekt ! Det var god blodgjennomstrømming i morkaken, og blodrykket mitt var fint.  Altså sto alt helt utmerket til ! :) 

 


Enda en ultralyd !

 

 

Nå har jeg nettop pratet med gynekologen her i Alta, og jeg har da fått time til enda en ultralyd den 21 oktober ! Blir da å være akkurat 32 uker på vei , så nå gleder jeg meg kjempemasse til å se hvor stor han har blitt siden uke 27 ! 

 

Babyene vokser jo noe enormt fra uke 26, så jeg kan tenke meg at det vil være litt forskjell !   Ååh, nå er det ikke lenge igjenn altså !  

 

Jeg gleder meg sånn til å være mamma til lille gutten min , det skal bli helt hærlig ! <3 

 

 

 

Slik ser babyen ut inne i magen i uke 32 :) 

 


 


Gutten min sin utvikling

 
Fra å ha vært en sædcelle og et egg, til å bli et embryo, til et foster, og til slutt til en baby.   Gutten min har vært bitteliten, mindre enn man kan vise med fingrene i uke 3,  til å bli en stor gutt på nå 32 cm  i uke 27 ! 

Det er helt fantastisk å tenke på !  I uke 11 var han 3,5 cm, i uke 13 var han 7 cm, 1 uke 19 var han 21,5 cm, og nå i uke 27 , 32 cm :)  

Helt perfekt liten gutt i magen min som snart kommer til verden <3 

Bloggdesign av RRH Webdesign
?
hits