Tilbud om psykolog etter offentlig netthets !

Etter at jeg var på TV i går kveld har vært såppass grov drittkasting om meg på nett, at har jeg faktisk fått tilbud fra FEM om psykolog ! Noe jeg takket pent nei til . Det høres jo helt sykt ut, men jeg kjenner faktisk ikke at noe av det som er sagt har gått innpå meg. Det er jo kanskje ikke særlig normalt, men jeg tror det har mye med bloggen min å gjøre ! At grunnen til at jeg faktisk ikke er helt totalt ødelagt akkurat nå, er alle mine fantastiske drittslengende lesere som daglig har servert meg med dritt og svada i snart to år. Det er dere som har gjort meg så sterk som jeg er nå, at jeg faktisk har klart å takle dette med glans ! 

I går toppet jeg leserstatistikken min noe voldsomt, med nærmere 30 000 lesere !! Jeg synes dette er KULT, og som dere sikkert allerede har skjønt, jeg ELSKER oppmerksomhet ! Jeg koser meg <3 Ja, faktisk ! For jeg elsker å være sentrum av oppmerksosmhet, noe jeg i høyeste grad er i skrivende tidspunkt. Jeg er noe alle snakker om, og jeg driter egentlig i om det er negativt eller positivt ! Det er PR ! Jeg er en sterk jente ! OG det kan jeg takke bloggen min og drittslengende mennesker mye for ! Men det er skummelt å tenke på hvordan en person som kanskje ikke var helt som meg, hadde taklet dette. Det burde voksne mennesker faktisk tenke godt over ! Hadde for eksempel aldri falt meg inn å skrive sånne ting om personer jeg ikke kjenner !

Er heller ikke bare personer jeg ikke kjenner som har følt for å ytre sine meninger, her snakker vi sjalue ex-venninner, bekjente... ja, de fleste ! Må bare beklage, men jeg blir desverre ikke lei meg fordi du ler av at jeg liksom ikke kan skrelle en gulrot. Nei, nei å atter nei ! 

Menne ! Skal avslutte her nå ! Blogges allesammen ! Smask smask :- * 

Netthetsing er for drittunger !Etter kveldens episoder av Unge Mødre har facebooken min og mailen min, + telefon blitt spammet ned omtrent ! Det er laget drøssevis av diskusjoner rundt omkring meg, hvorvidt jeg bryr meg mere om å ta sol og sminke meg enn sønnen min. En ting vil jeg bare at alle skal forstå, når jeg sier at det ble vanskeligere å ta sol etter jeg fikk Nathaniel, eller å sminke seg, så er det fordi dette er et spørsmål jeg har fått i et dybdeintervju, altså et ganske så ledende spørsmål: Ble det vanskeligere å ta sol etter du fikk Nathaniel ? Skal jeg lyge da, mener dere ? Nei, det ble jo såklart akkurat like lett å ta sol , etter jeg fikk full omsorg for et lite barn, helt alene ? Neeii nettop. Disse dybdeintervjuene inneholder forøvrig over 400 spørsmål som omhandler alt mellom himmel og jord, så det at teamet bak Unge Mødre har valgt akkurat spørsmål og svar angående mitt utseende er IKKE noe jeg skal hetses for på noen måter !

Det er også viktig å tilføye at dette er klippet noe ekstremt mye ! For eksempel, hvis de filmer meg en hel dag, så er det kanskje 5 min ca, av hele dagen, som blir med... i klipp. Skjønner dere ? 

 

MEN , for all del.. jeg synes det er kult at så mange blir så ekstremt opprørt og opphengt i hva JEG gjør og hvordan JEG ser ut, hva JEG mener  ! At det finnes så mange utrolig dømmende mennesker her i verden ! Jeg er hverken dum eller en dårlig mor, og de som måtte være av den oppfatningen, ja måtte for fanden de bare være det da. Jeg er glad jeg i det minste har guts nok til å stille opp på noe sånt og være meg selv fullt ut , det er mere enn de aller, aller fleste anonyme drittslengere her kan skryte på seg ;- ) 

 

 

Til alle dere andre fantastiske menensker som har sagt så mye fint, så vil jeg bare si tusen takk ! Jeg synes egentlig det er utrolig gøy å se meg selv på TV og jeg er fornøyd med alt, sett bort i fra at det for fremmede menensker kan virke som at sol og sminke er alt jeg tenker på ! Men egentlig, så driter jeg i det. Folk får tro hva farsken de vil, så kan jeg og mine vite hva som er sant og ikke ! Ha en fin kveld videre alle fantastiske lesere, dere er helt super ! Igjen, tusen takk ! 

Og en siste ting, jeg vil MYE , myyyye heller være en dum og hjernedød bimbo, enn en bitter drittslengende grinebiter. Så det så ! Hjertehjerte smask smask ! 

 

Se sniktitt av meg på kveldens episode av Unge Mødre !

I dag er det premieredag for sesong 10 av Unge Mødre , som jeg og Nathaniel Chrisander er med i ! Det fører naturlig nok til at ca alle avisene i Nord Norge skriver om meg i dag, både Nordlys og Finnmark Dagblad. hehe.. ganske morsomt ! Pratet med noen hittil i dag for å si det sånn ! Men det er bare gøy synes jeg ! I nettutgaven av Altaposten står det i dag om meg og min deltakelse i Unge Mødre hvor dere faktisk kan få se en sniktitt av meg i fra kveldens, aller første episode !!

Trykk HER HER HER for å komme til siden !

 

Altaposten har mange ganger tidligere skrevet om meg, blant annet... 

'

HUSK å følg med i kveldens episode av UNGE MØDRE på FEM kl 21:30 ! Nå har jeg straks et intervju med NRK, så da skal jeg rett og slett bare avrunde her ! Noen som gleder seg til i kveld ? Jeg gjør iallefall ! :D 

Blogges :- * 

Imorgen blir jeg TVstjerne !!

Jess jees kjære lesere, imorgen er dagen vi alle har ventet på ! Kan si selv at jeg ser på det hele med litt skrekkblandet fryd, hehe..  jeg gleder meg jo egentlig for det meste til Unge Mødre kommer på tv'n , men jeg er litt redd for å bli oppfattet som dum ,det kan i reklamen virke som at sminke og solarium er alt som foregår inni hodet mitt... noe som er langt fra sant, haha ! 

MEN.. heller det enn å være ei overvektig joggebuksemamma med slitent tryne og håret i en ball dag inn og dag ut, som bare sitter å klager over alt mulig. Det er viktig å ta vare på seg selv og verne om sine egne interesser og sitt eget utseende SELV om man får barn, dette er jo spesielt viktig for oss som ble mødre allerede som tenåring ! Man er jo egentlig enda bare barn, hvis jeg skal se tilbake på meg selv som 17 åring ser jeg en ekstremt umoden jente som trodde alt handlet om henne ! Jeepp. Men man vokser ekstremt som person i det sekunder ungen plupper ut, hehehehe :) True story ! 

Skal DU følge med meg i morgendagens sesongpremiere av Unge Mødre ?! 


Imorgen tidlig blir det forresten helt ekstremt grusomt travelt ! Skal først på 1 årskontroll med Nathaniel kl 9, og så rett etterpå har jeg et intervju med NRK hjemme hos meg selv ! Streesss, vet ikke helt hvordan jeg skal rekke det men jeg finner nok ut, løsningsorientert som jeg er :- D Tror forresten jeg er i Finnmark Dagblad i morgen, og i Altaposten på fredag ! Så bare å følge meeed , her skjer det ting asså ! 

Nå skal jeg rydde litt her, og sette på en film og bare chille ! Har egentlig dødelig lyst til å ommøblere her inne, akkurat nå så står alle møblene bare omtrent stabla inntil veggen for å gjøre mest mulig plass til lekene til Nathaniel, slik at det ikke skal gå utover han at vi har så liten leilighet. Men tror jeg skal kaste ut den ene sofaen asså, da snakker vi bedre plass :DDD Får se ! Spontane Rannveig slår til ! 

 

Uansett ! Blogges og nattinatt :-  *

Koseelig besøk + jeg er på TV i Unge Mødre nå !!

Hei alle kjære blogglesere ! Stikker bare innom for en superkjapp oppdateing med noen fine bilder ! I ettermiddag hadde vi kjempekoselig besøk av søte Ingunn, som har en helt nydelig datter, bare to dager yngre enn Nathaniel ! De er bare såå søte sammen, småkjærestene ! Man smelter jo bokstavelig talt ! De var her i noen timer, spiste brownies og bare koste oss :- ) Veldig koselig ! 
Sjarmerer allerede i tidlig alder ! 

Sååå morsomt ! 
Fikk desverre ikke ta bilder av venninna mi, men det får da være selv om jeg ikke helt skjønner det siden hun er utrolig pen ! Kjempe koselig kveld med mye latter pga. ungene, såå morsomt med de sammen. Nå er joggebuksa inntatt og jeg skal baaare sløve på sofaen og se på film ! Herlig <3 

OG siden jeg har lovet de bak Unge Mødre å skrive om dette , så vil jeg bare minne ALLE på at Unge Mødre søker nye deltakere i skrivende stund !! Jeg selv har bare positive erfaringer med det, og i disse dager kan dere alle se meg på reklame for sesong 10, som jeg er med i , som startet førstkommende Onsdag kl 21:30 ! BLIR BRA ! Eller hva sier dere ?

Dette er snart ett år siden, tenk det ! 

For å melde dere på kan dere trykkr HER HER HER ! Smask og natti natt :- * 

Bloggdesign av RRH Webdesign
?
hits