hits

Ny-injiserte restylanelepper er det fineste som finnes!

..neidaa ! Nå lurte jeg dere godt. I dag har jeg vært å tatt 1 ml restylane i leppene, og som kjent er jo leppene ganske hovne den første og andre dagen, så akkurat nå ser jeg jo veldig... hoven ut. Er i tilegg ekstra hoven siden jeg sikkert ble stukket 40 ganger(ikke overdrivelse!) med tannlegebedøvelsen før den endelig ga virkning.. haha. Kanskje ikke bedøvelse fungerer på meg? 

Tenker at om en dag eller to vil dette se veldig bra ut! Nå må jeg bare få farget min altfor, aaaltfor lange ettervekst så er jeg superfornøyd! Ellers har jeg fått satt kakemanndeig, slik at vi kan bake kakemenn imorgen, i tilegg til at jeg har vasket og støvsugd deler av huset! Og så har jeg nesten fått gjort ferdig julekalenderprosjektet mitt til barna. Er så fornøyd, og gleder meg til å vise dere det ferdige resultatet ! Har lagt ut sneakpeak på Instagram tidligere i dag av hvordan den ser ut foreløpig. Instagram'en min finner dere HER ! 

Så, nå kan Desember bare komme! Jeg gleder meg som en liten unge!!

Har du prøvd restylane? Hva synes du? 

Hvis ikke, kunne du tenkt deg til det? 

Vippe extension - Før/etter

Hei kjære dere!I dag har jeg rett og slett ikke hatt tid til bloggen, da det har gått helt i ett med barna. Har nemlig vært hjemme med begge mine skjønne små. Gullgutten var nemlig syk i dag, så i stedet for barnehage ble det en kosedag med mamma og lillesøster Emma. Noe jeg forsåvidt tror han satte veldig pris på, det gjorde hvertfall mammaen, hihi! Ble visst i likhet med forrige helg, langhelg denne gangen også! Koselig. Eneste som var veldig kjedelig da var at jeg gikk glipp av barseltreff og min aller første kjøretime, men det kan man jo også alltids ta senere. 

Nå tenkte jeg å vise dere mine utrolig smekke vipper! I går var jeg nemlig hos søte Tina og fikk satt på vippe extensions. Da jeg kom dit så jeg trøtt og sliten ut, rettere sagt så jeg ut som en ordentlig tobarnsmamma. Men når vi var ferdige, derimot! Jeg ble VELDIG fornøyd. Jeg er en person som alltid sier min ærlige mening om ting ( til en viss grad selvsagt.. ) og når jeg blir skikkelig fornøyd, så er jo ingen ting bedre enn å videreformidle det til mine lesere. 

FØR påsetting av vippe extensions: 
ETTER påsetting av vippe extensions: Hva synes dere?  Selv var jeg utrolig fornøyd med både vippene og sist men ikke minst, servicen! Tina er utrolig søt, hyggelig og lett å prate med, og klinikken hennes er virkelig superfin. I stedet for sånn sykehusfølelse man gjerne får på slike klinikker ser det overraskende hjemmekoselig ut på Beautyalle. Det er altså ikke verre enn at du får et pelspledd fra Iran lagt over deg i det de utfører behandlingene sine og du kan ligge å slappe av. Tommel opp! 

Beautyalle, klinikken til Tina, har egen facebookside som dere kan trykke HER for å komme inn på. Der er også en full oversikt over hvilke behandlinger de utfører på klinikken. For vippe extensions ligger for eksempel prisen på rimelige 899;-. For påfyll koster det fra 450-499. Du får velge mellom flere forskjellige typer vipper, alt ettersom hva du ønsker. Jeg valgte ganske lange vipper med mye bøy. 

Klinikk Beautyalle ligger til på Bygdøy Alle 64B i Oslo, og for å bestille time kan dere enten skrive på facebooksiden deres, eller rett og slett ringe eller sende melding til tlf nr: 400 68 792 

Lik og del innlegget gjerne videre dersom du synes vippene var fine!!

Hvorfor får man ikke lov til å være opptatt av vekt/kropp selv om man er mamma?

En ting jeg selv har lagt merke til jeg får MYE hets for, er det at jeg er over gjennomsnittet opptatt av utseendet og det å få tilbake den "gamle" kroppen sin, som jeg hadde før jeg ble gravid. Hvorfor er det så galt å ønske å se bra ut egentlig ? Å bli mamma er jo IKKE synonymt med å være overvektig å gå rundt i tunikaer for å skjule kroppen sin? Nei... den skal man jo være stolt av! Men tydeligis har man ikke lov til det, skal man tro enkelte mennesker.. 

Jeg er hvertfall utrolig stolt av min, og etter snart to gjennomførte svangerskap bak meg ser den forholdsvis like bra ut som før jeg ble gravid. Eneste forskjellen er vel at hoftene mine er bredere, og såkart nå, siden jeg er høygravid, så har jeg jo litt ekstra fett her og der. Men, de fleste kiloene er faktisk vann og baby. Noe jeg er glad for ! 

Etter svangerskapet og endt amming kommer jeg til å begynne på diett. Jeg kommer til å trene regelmessig, om ikke nødvendigvis på trenngssenter, så hjemme eller å gå turer/trilleturer og slikt. Og det å ha et barn i den alderen største gullet er i er jo egentlig en trening og slanking i seg selv. MEN, det jeg lurer på er... hvorfor skal man få så mye hets for å ønske å se bra ut ?? Er det liksom ikke lov ? 

Før svangerskapet med førstemann. Har svært få bilder fra før jeg ble gravid med han, da pc'n jeg hadde på den tiden krasjet med MASSE bilder på. Noe som er litt synd, men jaja ! Her ser dere hvertfall hvor utrolig tynn jeg var, da var jeg nesten litt for tynn. Veide i underkant av 50 kg. Har veldig lyst til å gå ned til 50 kg nå også, men nå har jeg jo litt mere former så ser jo ikke ut som en liten jente selv om jeg veier så lite. Om dere skjønner ? 

Her ser dere bilder, første fra uke 40 i første svangerskap, så rett etter fødselen, 5 dager etter, 1 uke etter og 2 uker etter fødselen. Ble tynn igjen nesten med en gang uten å gjøre noe som helst ( annet enn å amme da) 

22 uker på vei med storebror

Også 40 uker på vei i første svangerskap. 3 dager før han kom til verden!

Disse to siste bildene er tatt i tiden rett før jeg ble gravid med lillesøster. Var utrolig tynn, men likevel med kvinnelige former. Akkurat slik jeg vil ha det etter dette svangerskapet og!Helt siste bildet er tatt dagen før jeg tok silikon. Og faktisk 2 dager før jeg ble gravid. Spesielt... Haha. 

Og så noen bilder fra dette svangerskapet! 

 Ca 16 uker på vei med lillesøsterCa 23 uker på vei dette svangerskapet ( dette bildet er brukt til bikinireklame, derfor pris på det... haha.) 

26 uker på vei med lillesøster

Dette siste bildet er fra i går, to dager unna 37 fullgåtte uker og kanskje bare dager, eller uker igjen til lillesøster melder sin ankomst. Hvem vet? Jeg er i allefall utrolig spent på å se hvordan kroppen min blir etter dette svangerskapet, da jeg har hørt at det kan være vanskeligere med svangerskap nr.2. Men, jeg tar det som det kommer! Stolt over kroppen min vil jeg være uansett, og det er noe jeg synes alle der ute skal få lov til å være, uten at det skal være feil på noen måter eller at noen skal få lov til å hakke på deg av den grunn.. ikkesant ? :)

Hvordan gikk det for deg å komme tilbake til normalvekten/kroppen etter fødselen?

Og var det lettere, eller vanskeligere å komme tilbake etter nr.2 ? 

Del gjerne videre dette innlegget , da blir jeg glad!! :) 

Selvpleie

Wiihi, gjett hva dere ?Jeg har funnet ladderen til speilreflekskameraet mitt. Det betyr kun en ting, nemlig bra kvalitet på bildene på bloggen igjen! Er ikke det bare helt fantastisk? Jeg er overlykkelifg i allefall! Akkurat nå holder jeg på med litt selvpleie, sitter med slike "exfoliating socks"  fra Footner på føttene og fikser neglene mine med nail caviar. Måtte bare teste det ut siden det så litt spennende utHvilken likte dere best ? 

Nye negler

Hei igjen kjære lesere 

Beklager for null blogging i dag, har rett og slett ikke tatt meg tiden til det. I dag har jeg vært hos søte Nora å satt på negler igjen, og de ble som forrige gang kjempefine ! Denne gangen rakk vi også å sette på litt diamanter for å stasje de opp litt ... superfint ! :) Søteste Nora som desverre ikke ville være med på bildet ! Her er vi begge usminka og leekkeer :)Endelig fine negler igjen ! Superfornøyd mamma Rannveig :) 

Hva synes dere ? 

Bloggdesign av RRH Webdesign
?