Alt på en gang

Sliten vil være en sterk underdrivelse av hvordan jeg føler meg akkurat nå. Meget sterk underdrivelse.

Samtidig som jeg tar meg av tre barn og alle deres rutiner og aktiviteter, har jeg et drøss med prøver og innleveringer på skolen om dagen som jeg må bruke all fritiden min på,i tillegg til å stå midt i både flytting (vi flytter innen neste helg) til vårt nye hus og oppkommende BUP utredning. Det er heftig, det skal ingen si noe på altså. Det er ingen tid til noe blogg oppi her.

Siden sist har vår skjønne lille Emmaskatt fylt år, hun ble hele fem år! Det ble feiret med ikke mindre enn tre feiringer. Sånn er det å ha to hjem! Og når vi er kommet oss på plass med flytting, blir det barnehagebursdag for henne. Akkurat nå er det helt utenkelig å skulle arrangere noe, for å si det sånn. Føler hjernen min er vridd i alle retninger fra før av, og jeg kan nesten ikke vente med å gå tilbake til å kunne fokusere aller mest på skole og kun de dagligdagse tingene.

Denne helgen har jeg alle tre skatter hjemme, og vi viet den inn med å ha «pizzaverksted» i går. Barna fikk nemlig lov til å lage sin helt egne pizza, og de var suuuperflinke. Alt man har laget selv smaker litt bedre! I dag har vi tilbragt dagen på Triaden, Barnas dag. En dag stappfull av aktiviteter for barna, og en dag stappfull av mennesker. De har fått glitra håret sitt, fått «tatovering» og ansiktsmaling, sett på Piratshow, og lagd sine egne skoleboller. Vi benyttet dagen på et kjøpesenter til å kjøpe inn nødvendige ting som sherox og vinterjakker. Jeg er mer eller mindre kjørt i hodet, mest av alt av mennesker overalt flere timer i strekk, men barna har stooorkost seg, og det er det verdt! ❤

Litt fra de siste dagene! Jeg har ingen plan om å blogge fast, det tillater rett og slett ikke tiden. Men for min egen del, jevnlig, slik at jeg kan fortsette å bruke denne til dagboken om mitt liv, som jeg kan se tilbake på når jeg blir gammel og grå!