Jeg stenger kommentarfeltet

Jeg takler drittslenging i ganske stor grad, men noen ganger, NOEN ganger, blir det rett og slett for høy bullshitfaktor i kommentarfeltene. De siste dagene har vært en av de gangene. Jeg er helt sikker på at jeg hadde vært den første til å vite det dersom mine barn luktet urin og avføring når de blir levert i barnehagen om morgenen. Eller hva ? 

 

Dette skriver jeg ikke for å gi oppmerksomhet til dere undermennesker som i det hele tatt presterer å lire noe slikt ut av dere. For det er klart, det er jo oppmerksomhet dere er ute etter, og oppmerksomhet skal dere få. Dette skriver jeg fordi det overhodet ikke burde være greit å skrive slike ting som anonym, om andres liv, og i dette tilfellet, andres barn.  

Det jeg er interessert i å vite, er hvordan i helvette det er mulig å gå så langt for å prøve å sverte noen dere overhodet ikke vet noe som helst om? Hvordan er det virkelig mulig å bli så slem og ond som menneske? Jeg lurer oppriktig og ærlig talt på hvor det gikk galt i livet deres, i barndommen deres, dere som har behov for å sette ut slike vonde rykter om en person dere overhodet ikke kjenner. Dere må først og fremst være fryktelig usikker på dere selv, og så ligger det nok en god dose misunnelse og sjalusi bak i tilegg.

Jeg mener helt ærlig at jeg er meg selv hundre prosent hele tiden, jeg er en snill og omgåelig jente med menneskene rundt meg. Jeg smiler, jeg er glad, jeg elsker min familie, mine barn over alt her i verden, og gjør, og har alltid gjort alt for de. 

Jeg stenger kommentarfeltet på grunn av dette. Orker ikke mer. Jeg har det veldig bra for tiden og er veldig lykkelig, jeg har verdens vakreste barn, og livet smiler også på veldig mange andre måter. Dere skal ikke få lov til å spre deres ulykke i livet over i mitt liv. Takk for meg! 

Den beste julegaven

Nå er det veldig straks senga for ho mor. Alle gavene ligger pent og pyntelig under juletreet, og jeg vet om to små som kommer til å bli sjeleglad når de våkner! I dag har vært en fantstisk koselig dag med familie, og imorgen blir nok like koselig. Jeg bare elsker jul! Det har nok også mye med å gjøre at jeg fikk verdens fineste julegave for 3 år siden. Alt jeg hadde ønsket meg og så utrolig mye mer! Før var julen bare mat og pakker , men nå, med to skjønne små, er det den herligste tiden.

Familien min er alt! 

 

Ha en fantastisk julaften kjære lesere! 

Home for Christmas

Hei igjen alle haters,  followers og ikke minst, lovers! 

Nå er det igjen gått noen dager siden sist, noe jeg egentlig bare må beklage. Her har det vært fullt opp med flytting, 3årsdag til verdens beste gutt, og en del personlige ting som jeg rett og slett ikke føler for å dele med hele Norge. 

Akkurat nå sitter jeg faktisk hjemme hos kjære mor/bestemor i Alta. Jeg og ungene er her for å feire jul, og så skal de til hver sin pappa i romjulen for å feire nyttår. Det vil si at jeg har barnefri hele 8 dager om ikke så lenge, noe som kommer til å bli helt vanvittig uvant… og kanskje litt ensomt? Men heldigvis har jeg gode venner så da blir det nyttårsaften med venner i år. Blir nok bra uansett!

Men, først skal jeg ha en fin jul her i Nord med verdens beste unger! I dag var jeg og Nathaniel å hentet juletre, så imorgen får ungene pynte juletre og legge alle pakkene under. Og så skal vi til pappa og stemoren min og spise lutefisk imorgen. Kjempekoselig!  Tror ikke det er noen tvil om det det er noen små her som gleder seg VELDIG til julaften og alle gavene. Haha! 

Blogges!

Alt blir feil

Dette er egentlig noe jeg har tenkt på ganske lenge, i og med at jeg faktisk mottar direkte drittslenging hver eneste dag. Egentlig er jeg flink til å se forbi slikt, men noen ganger blir det rett og slett for mye, tilogmed for meg. 

Så hva er det egentlig jeg gjør som tilsier at jeg fortjener å bli rakket ned på, uansett hva jeg foretar meg? Uansett hva jeg sier, skriver eller gjør, vil det alltid bli feil for noen. Jeg kan skrive om sunne og kreative matpakker, og få hets for det. Verden er virkelig syk! Heldigvis(eller uheldigvis?) har jeg blitt nokså vant med denne typen bitre mennesker i og med at jeg har drevet med dette sirkuset i snart fire år. 

 

Helt ærlig forstår jeg det ikke helt selv. og jeg forstår egentlig ikke hvorfor jeg gidder det. Men bloggingen er på en eller annen merkelig måte blitt en del av min hverdag. Jeg gjør mitt aller beste hver dag. Jeg er bare 21 år. Likevel har jeg 3 forskjellige jobber, jeg forsørger og oppdrar to små barn helt alene, langt langt vekk fra all familie og det som er. Jeg lever langt fra det man vil kalle et A4 liv, men jeg er fornøyd med ting slik de er. Mine to små har det som plommen i egget, de har alt de trenger, og mye, mye mer. Jeg får stadig vekk høre hvor flink jeg er med de, også fra mennesker jeg egentlig ikke kjenner.  Dette sier jeg ikke for å skryte av meg selv, men for å prøve å få slike mennesker som har et konstant behov for å dra meg ned i dritten, til å forstå, at det kommer dere aldri til å klare! Snarere tvert i mot, fordi…  

4 år med daglig drittslenging har gjort meg til en sterk jente, rent psykisk. Jeg har opplevd mange nedturer der andre kanskje ville strøket med. Jeg vil faktisk tørre å påstå at dette har gjort at jeg har taklet de på en veldig bra måte i forhold til hva mange andre hadde gjort! 

 

Så helt egentlig…. bør jeg vel si TAKK! Ikke fordi det er en OK måte å oppføre seg på mot andre mennesker, langt i fra. Men fordi deres oppførsel faktisk har ført til noe positivt. Jeg har virkelig bein i nesa, og det er noe jeg har fått takket være dere. 

Blogges! 

3 år har gått!

For akkurat 3 år siden gikk jeg å vagget rundt verre enn en pingvin, ingen anelse om hva mammatilværelsen innebar. Jeg ante ingenting om hvilken kjærlighet det ville føre med seg, det eneste jeg hadde var en hel haug med forhåpninger, og helt ærlig, disse tre årene har gått over all forventning. På fredag fyller verdens fineste lille gullegutt hele 3 år, og jeg kan nesten ikke vente! 

Rart å tenke på at det har gått så lang tid, når det likevel virker som det ikke er så lenge siden. Tiden flyger virkelig! 

 

Verdens fineste lillestore Nathanielmage!

I’m back!

Nå har jeg hatt et lengre opphold fra denne bloggen, noe som har sine naturlige grunner. Her spekuleres det i det vide og brede, og helt ærlig, spekuler i vei. Jeg har hatt fullt opp med alt det å ha små barn alene fører med seg, i tilegg til at jeg faktisk jobbet i Bodø i helgen. Egentlig en veldig fin by, aldri vært der før faktisk! 

Ellers går jo som kjent tiden. Det nærmer seg jul med stormskritt, og kanskje aller størst for meg, 3 årsdagen til min vakre nydelige sønn! Det blir ikke noe store greier i og med at vi reiser hjem til Nord på juleferie omtrent rett etterpå, og det er mye som skal pakkes og ordnes. Men, inviterer nærmeste venner og har allerede kjøpt bursdagsgave, hans aller største ønske akkurat nå. Jeg gleder meg virkelig til å se hvor lykkelig den lille gutten min kommer til å bli! 

Dere hører mer fra meg snart.

Blogges! 

Kreativ matpakke på 1-2-3

Som den ekte husmoren jeg innerst inne er, er jeg over gjennomsnittet opptatt av matpakker. Jeg er av den oppfatningen av at når ungenes matpakker ser kreativ og morsomme ut, er det mer innbydende og appetittelig og spise den.  Har egentlig i lengre tid fått flere hendvendelser om å skrive om dette temaet, så da tenkte jeg at det kanskje var på tide! 


i og med at de faktisk tilbringer store deler av dagen i barnehagen, er det naturligvis viktig at de også der får i seg nok og riktig næring. Så jeg prøver å variere litt fra dag til dag, men det er noen faste ting de har med hver dag.  

I tilegg til brødskiver, er frukt, bær,  en yoghurt/drikkeyoghurt, og som oftest en babybel-ost,  ting de får med seg hver dag.  I tilegg til dette varierer jeg ofte med egg, frokostblanding,smoothies, oppskjærte gulrøtter, karbonader/kjøttboller, fiskekaker, pasta, macaroni og rosiner/tørket frukt.   Det er egentlig bare fantasien som setter grenser for hvordan man kan lage en kreativ matpakke. 

En annen morsom ting man kan gjøre for ungene er å bruke pepprkakeformer til å skjære ut brødskiver! 

Tilbehøret de får med seg i lucnhboksene putter jeg i små mini-bokser med morsomme former. Helt genialt og morsomt for ungene, absolutt en god investering! 

 

Disse er helt geniale!

Hva bruker du å putte i lunchboksen til ditt/dine barn? 

 

Tjen titusenvis rett fra sofaen!

Handler du mye på nettet? Eller kanskje du har venner som gjør det? Da kan du tjene 10-1000 vis på å tipse dine venner om at de kan spare penger på netthandel. 


Jeg har tidligere fortalt dere om Startshop, som er et bonunsprogram for netthandel. Startshop gir deg bonus hver gang du handler i over 200 kjente nettbutikker som Zalando (16%) Nelly (7%) Blivakker (17%) Hotels (7%) CDon (2%) Blush (6%) GetInspired(7%) og Tanum (7%)

 

VERVEPYRAMIDE – Tjen titusenvis på å tipse venner!

 Alle som verver nye Startshop-medlemmer, vil automatisk få en vervepyramide under seg. Medlememmer du selv verver kommer rett under deg i din vervepyramide på nivå 1. Når de du har vervet, verver sine venner igjen, vil de automatisk komme inn i nivå 2. i din vervepyramide. Når de verver sine venner igjen, vil de komme inn i nivå 3. i din vervepyramide. Når de verver sine venner, vil de komme inn i nivå 4. i din vervepyramide. Vervepremiene er 50 kr per verving for nivå 1,2 og 3 pluss 100 kr per verving for nivå 4. 

Dersom du klarer å verve 3 venner og de under deg verver 3 venner hver, vil vervepyramiden se slik ut: 

Totalt vil du kunne tjene 10 050 kr i dette eksempelet. 

Nivå 1: 3×50 kr= 150 kr.

Nivå 2: 9×50 kr=450 kr.

Nivå 3: 27×50 kr=1 350 kr.

Nivå 4: 81×100 kr= 8 100 kr.

Total = 10 050 kr! 

 

Klarer du for eksempel å verve 8 venner, og de under deg verver 4 hver, vil du kunne tjene nesten 60.000 kr

Klarer du å verve 20 venner og de under deg verver 5 i snitt,  vil du kunne tjene opptil 280. 000 kr! Registrer deg her og prøv vervekalkulatoren som ligger midt på siden. 

Jo mer innsats du legger i å verve venner, jo flere venner vil du naturligvis klare å verve. Verv venner via Facebook og send epost til dine venner. Jo tidligere du er ute med å verve venner, jo flere vil velge å registrere seg via din vervelink. Har du mange venner på Facebook, mange følgere på Twitter, eller skriver en blogg? Da har du en gylden mulighet til å gjøre det godt innenfor Startshops vervepyramide og sjansen til å kunne jobbe og tjene mye penger rett fra sofaen. 

 

Når utbetales vervepremiene? 

 

Etter hvert som du og dine vervinger på nivå 1-4 tjener bonus vil vervepremiene bli utbetalt. 

Vervepremie for nivå 1 utbetales når du og dine vervinger har tjent 100 i bonus på netthandel.

Vervepremie for nivå 2 utbetales når du og dine vervinger har tjent 250 i bonus på netthandel.

Vervepremie for nivå 3 utbetales når du og dine vervinger har tjent 400 i bonus på netthandel.

Vervepremie for nivå 4 utbetales når du og dine vervinger har tjent 700 i bonus på netthandel. 

 

Straks du har tjent nok bonus til å få utbetalt vervepremie, vil du få utbetalt vervepremie for alle som har tjent nok bonus. Etter hvert som nye medlemmer i din vervepyramide tjener nok bouns på netthandel, vil det automatisk trigge utbetaling av vervepremie. 

 

SLIK GJØR DU DET: 

1. Registrer deg gratis på Startshop (tar ca 10 sekunder) 

2. Del din vervelenke ved å trykke på verv via Facebook.

Du vil hele tiden kunne se hvor mye du kan tjene på akkurat din vervepyramide ved å gå til forsiden av StartShop. 

Du tjener bonus på netthandel ved å gå til Startshop.no og klikke på nettbutikken du ønsker å handle i. Handelen vil da automatisk gi deg bonus på din Startshop konto. Opptjent bonus og vervepoeng kan du velge om du vil få overført til din bankkonto, eller ta ut som gavekort til en valgfri nettbutikk. 

 

Tips!

Last ned StartShop sin bonuspåminner! 

Det er fort gjort å glemme å gå via StartShop hver gang du handler på nett. Last ned den smarte StartShop-påminneren som gir deg beskjed hver gang du er inne på en nettbutikk som gir deg bonus. Det tar kun 3 sekunder å innstallere den, og det er gratis. PS: Virker kun med Chrome nettleser. 

 

Registrer deg hos Startshop  i dag HER! 

 

Det snør, det snør, tiddelibom

I dag våknet vi opp til et temmelg hvitt syn. Det har nemlig snødd i natt, og hele hagen er dekket med snø! Ungene var såklart helt i ekstase. Selv er jeg ikke superfan av snø og vinter generelt, selv om det egentlig ikke gjør noe med snø nå som det er juletider. Da er det faktisk litt koselig! 

Det er såklart veldig vakkert med snø, men det fører jo til en del komplikasjoner, slik som at stien ned til leiligheten vår fra parkeringsplassen blir suuperglatt. Samme med veine. Tipper den gjennomsnittlige fartsgrensa i dag har ligget på rundt 40kmt. Haha. Safety first! Ellers har jeg endelig fått hentet kalenderen som jeg selv laget i fjord til ungene, hos farmoren til minste tøtta, slik at nå kan jeg henge pakkene der i stedet for andre plasser. Det er så gøy med Nathaniel og kalenderpakker. Han blir jo helt vill når han ser pakke henge her når han står opp på morgenen. Da har nissen vært her! Har også fått opp litt julepynt her, og byttet ut alt rosa med rødt, lilla og hvitt. Koselig! 

 

//Reklame

Nå som det er blitt ordentlig vinter, har jeg også fått meg noen skikkelig deilige, varme skjerf I hundre prosent ekte lammeull fra BuyHelse. Superherlige farger, som passer til de fleste outfits. Nå trenger jeg hvertfall ikke være redd for å fryse i vinter! 

Mørk grå HER // Lys grå HER // Camel HER // Vinrød HERFinnes også i mange andre herlige farger, dere kan trykke HER for å ta en titt på resten av sortimentet. 

Jeg rett og slett elsker den deilige kvaliteten de har! De er egentlig veldig like Acne skjerfene, er vel bare prislappen som skiller de. Med andre ord passer de perfekt som julegave enten til mor, kjæresten eller kanskje svigermor uten at det svir i lommeboka.

Hva synes dere? Noen andre som har disse deilige skjerfene? Nå skal jeg straks dra å hente ungene i barnehagen, tipper det er noen som blir glad når de ser at det endelig har blitt pyntet til jul her. Jeg ELSKER forresten jul, og skal få dratt fram de 40 eskene med julepynt jeg har i boden, veldig snart.

Ha en vakker dag videre kjære lesere!