KONKURRANSE – VINN…

EN VALGFRI PAKKE FRA NAVNESMOKKEN.NO !

Da setter jeg i gang min første konkurranse siden Nathaniel kom til verden ! Det dere kan vinne her er en valgfri pakke med to eller tre smokker i ( avhenger av hvilken pakke du velger ) og dermed vil også verdien av premien variere ut i fra det. 

Du bestemmer helt selv hva som skal stå på smokkene, men det må stå det samme på alle 2/3. Jeg har selv smokker fra Navnesmokken med Nathaniel Chrisander som tekst, og jeg er utrolig fornøyd ! Det er spesielt høvelig om barnet ditt går i barnehage f.eks, for å unngå forveksling/tap av smokkene. Har tidligere hatt konkurranse i samarbeid med Navnesmokken og da var alle 3 vinnerne utrolig fornøyde !

Denne gangen blir det desverre bare en vinner, men slik får det bare bli. 

Det eneste dere trenger å gjøre for å delta er å like NAVNESMOKKEN sin facebookside, som dere finner HER, og like MIN facebookside som dere finner HER

Når dere har gjort dette legger dere igjen en kommentar med tilstrekkelig kontaktinformasjon, samt link til hvilken smokkepakke du vil ha om du vinner ! 

LYKKE TIL ! 🙂 

 

 

PRODUKTTESTING ; EXTENSIONS MASCARA

 

Dette hadde jeg aldri hørt om før jeg fikk forespørsel om å prøve den ut. Skal inrømme at jeg var veeeldig skeptisk til hele greia, da det hørtes veldig usannsynlig ut. 

Det er ganske lenge siden jeg fikk tilsendt pakken, men i og med at min hverdag går ganske sånn i ett etter at jeg ble mamma så har jeg ikke fått testet den ut før nå de siste dagene. Kan jo begynne med å si at jeg ble veldig positivt overrasket over resultatet !

I det søte etuiet følger det med to mascaraer. Den ene er en “fibermascara” og den andre er vanlig. 

 

PÅFØRING:

– Ta et øye om gangen ( gjør deg ferdig med det ene øyet først) 

– Begynn enkelt og greit med den lengste( vanlige ) mascaraen og påfører den som hvilken som helst annen mascara. Det er viktig å påføre på begge sider av vippene.

– Når du er ferdig med den vanlige mascaraen påfører du straks fibermascaraen, du bør gjøre dette FØR den vanlige tørker. 

– For ekstra lange vipper gjentar du prosessen til ønsket resultat er oppnådd !

– For å unngå avdryssing påfører du en helt vanlig mascara til slutt. 

 

 

Er jeg fornøyd ? JA ! Dette overgikk alle mine forventninger og nå er jeg hekta ! Nå har jeg funnet en ny favoritt mascara, heheh. Et stort pluss synes jeg var at når man skal fjerne den ( jeg bruker å vaske av mascara med vann) så blir man ikke svart i ansiktet i det heletatt. Man kan helt enkelt rett og slett “plukke” av mascaraen med vann. Synes det er så ekkelt når man vasker av vanlig mascara og blir helt svart i hele trynet og får masse inni øynene. 

Eneste minus er vel at den har en tendens til å drysse om man ikke påfører en vanlig mascara på toppen. Men hva gjør vel det når alt annet var så bra ? Denne likte jeg kjempegodt og vil absolutt anbefale den videre til mine lesere.

 

Prisen ligger på 220 kr, og fåes tak i >>HER<<



//Produktet er sponset, men har alltid mine ærlige meninger om produkter jeg tester.

GRAVID IGJEN..

HE HE, neida ! Men man skulle nesten trodd det, for jeg er blitt helt hekta på sånne cookies ! Lager det heletiden jo,kommer nok til å ende opp som en hvalross til slutt.  Det er visst ikke bare gravide som får helt dilla på saker og ting. Uheldigvis..   HELDIGVIS har jeg verdens beste forbrenning, selv om den er noe redusert etter graviditeten. Men får vel starte med stortreningen snart ! Har jo enda noen kg å miste for å si det sånn. Slankingen kan derimot ikke begynne riktig enda, for jeg ammer jo fortsatt.  

Noe annet som er litt dumt er at Actic, som jeg har medlemskap hos, har ikke barnevakt slik som f.eks Spenst har. Og de har visst heller ikke planer om å begynne med det heller. Teit. Så da vurerer jeg å få medlemskap hos Spenst i stedenfor slik at jeg faktisk får startet med å stramme opp litt her og der ! Heeheh. Ikke det altså, er veldig fornøyd med kroppen min slik den er nå også, men det KAN bli bedre ! Er veldig fornøyd i forhold til at jeg faktisk har bært et 3,5 kilos barn inni der. 

 

 

Det er en temmelig vanskelig oppgave å få sjarmtrollet til å sitte stille når han ikke sover..  Så noen kommenterte at han begynner å ligne mere på meg nå, det er faktisk noe jeg har hørt mye i det siste ! Og det blir jeg jo selvfølgelig like glaaad for å høre hver gang. Vil jo at han skal ligne på mamman sin <3 

I dag ( i går siden kl er over 12.. )  fikk jeg forresten vite en skikkelig goood-nyhet som gjorde meg kjempeglad ! Klarer nesten ikke å vente med å dele den med alle andre og også her på bloggen ! Men inntil videre er det hemmelig, så dere får bare følge med framover… I say no more 😉

Har også vært på visning av leilighet i dag, bortsett fra det har vi ikke gjort noe spesielt. Pappaen til Nathaniel “passet” han ( liker ikke ordet passet da det er hans egen unge, og man “passer” jo ikke sin egen unge.. ) mens mamma Rannveig fikk tatt sol og blitt enda litt mere tææn ! Fikk også sett Desperate Housewifes mens han “passet” han. Herlig 🙂 Åh, er så spennende i serien akkurat nå ! Har mest lyst til å bare laste ned alle episodene i denne sesongen og se de rett etter hverandre, men hva skal jeg da glede meg til hver tirsdags kveld ? Teeheh !

 

 

 

Vært en herlig dag med verdens herligste gutt, men nå er jeg sliiiten. Så da avslutter jeg her så jeg kan gå å lalle lamme Nathaniel gullet. I morgen skal vi på bessøk til Lill Hege, og ellers tenker jeg å komme meg litt i gang med dåps-forberedelsene. Huff, blir nesten deprimert av å tenke på hvor hektiske måneder jeg har forran meg nå ! Flytting, dåp og min lille hemmelighet som jeg ikke deler enda ! Og mye mye mere småting som jeg ikke kommer på i farten.

Så da sier jeg god natt med det ! Nattaa <3


DÅPSDATO BESTEMT

 

Da var det bestemt ! Lille store Nathaniel’n min skal døpes i Alta kirke den 29 april. Da blir han døpt omtrent akkurat et år etter jeg fant ut at jeg var gravid ( fant ut 12 april i fjor, dagen etter 18’års dagen min ) Så det gjør det litt spesielt for meg ! Og deet liker vi jo.

 

 De to beste øyeblikkene i hele mitt liv <3

Så nå har mamma Rannveig mye å henge fingrene i ! Akkurat som om jeg ikke hadde nok fra før av liksom..  det er jo mye planlegging som skal til , og jeg har en SVÆR familie. Så det blir jo litt dilemma det der med hvem jeg skal invitere og ikke. Pappaen til Nathaniel har gått med på å hjelpe meg så da håper og tror jeg jo han holder ord ! 

Wææh.. blir helt rørt av å tenke på at lille store gullet mitt skal døpes ! Såå stolt mamma ! Jeg ble faktisk ikke døpt før jeg var 14 år, tenk på det..  grunnen til det var at jeg i konfirmasjonsalder ville være som “alle andre” og konfimere meg kristelig. Teheh.  

Nå gleder jeg meg bare til å få denne dåpsgreia ut av verden, for det er virkelig noe jeg tenker på hver eneste dag. Føler jeg henger litt etter de fleste andre mødre når det kommer til dåp og slikt. Nathaniel Chrisander vil jo være i overkant av 4 mnd når han døpes, så da lurer jeg på : 

 

Hvor gammel var/er ditt barn når det ble døpt/skal døpes ? 

NATHANIEL CHRISANDER OUTFITS 26.02.12 & 27.02.12

Dette hadde Nathaniel på seg i går ! Grå ullbody fra Cubus, grå og blå cardigan fra H&M, grå strømpebukse fra H&M

 

 

 

Og dette har han på i dag ! Grønn body fra H&M, hvit cardigan fra H&M, grønn bukse fra H&M, hvit ullongs fra H&M (som man ikke ser.. ) og  gråe sokker i merinoull som han har fått i gave, litt usikker på hvor de er kjøpt men tror det er Barnas Hus.

Alle klærne både i går og i dag er faktisk i størrelse 68. Lille gutten min er blitt så stooor atte ! Bruker bare 62 og 68 nå !

 

Søtingen min ! Nå ligger han i babygymen sin og har en ivrig samtale med lekeinsektet som henger i “taket” på babygymmen. Hahah, er like sjarmerende hver gang ! Han er jo blitt så flink til å prate den lille gutten min 🙂 

I dag skal vi ikke noe spesielt egentlig, foreløpig i alle fall. Tenkte å ha en rolig hjemmedag med gullet, og kanskje trille en tur.. Hva skal dere i dag ? 

DE SISTE DAGENE

Sløvt med blogging i det siste, og føler rett og slett ikke for å blogge egentlig. Ikke har jeg spesielt god tid til det heller. De mammaene som kommer med opptil flere blogginnlegg pr.dag er virkelig flinke altså, synes egentlig jeg er flink selv som får til å blogge i det heletatt. Hadde nemlig forberedt meg helt på at bloggingen kom til å ta slutt når Nathaniel Chrisander kom til verden. Det har jo selvfølgelig blitt mindre, men hallo. Jeg vil jo heller tilbringe tid med verdens nydeligste sønn enn å sitte å trykke på et tastatur og få dungevis med hatekommentarer.

Som jeg skrev i mitt forrige innlegg har jeg hatt bessøk av slekten min fra Tromsø i helgen, noe som har vært kjempekoselig selv om jeg ikke har vært så mye hjemme og tilbringt tid med dem. Men men. I morgen drar de hjem igjen. I det siste har jeg begynt å lete aktivt etter leilighet igjen, så nå håper jeg det blir noe bra som blir ledig snart ! For selv om det er greit å bo hjemme mtp. det økonomiske så føler jeg at vi har bodd hjemme lenge nok nå. Min mening er at når man får barn så er det på tide å komme seg ut av hjemmet, heheh.  Har jo flyttet hjemmefra mange ganger før, men jeg altså hjemme igjen. Merkelig det der… :p 

Så denne uken håper jeg å få sett på litt leiligheter. Må dere ikke misforstå, moren min er verdens snilleste person og en kjempeflink bestemor til gullet ! Men det er på tide å komme seg vidre nå. Ville jo helst flyttet til Tromsø, men det får vi ta i neste omgang. En annen ting jeg håper på å få til er å begynne med kjøretimer. Er også litt smålei av å være avhengig av andre som kjører eller buss. Det er VELDIG upraktisk, for å si det sånn. Og så er det dåpsplanlegging på toppen av det hele. Føler jeg drukner i ting jeg burde gjøre. Huff , not good. Sånn sett er det veldig tungt å være alene, for jeg er ikke bare alene om ansvaret men også alene om alle bekymringene. Sånn for eksempel, om det skjer noe med han , og å vurdere om det er grunn til å ringe legevakten eller ikke. Her om dagen klarte han å kaste hodet sitt ganske kraftig framover og hylgrein i omtrent 20 minutter etterpå. Jeg ble jo selvfølgelig hysterisk og ringte legevakten og fikk heldigvis kommet opp dit for en sjekk. 

Det var naturligvis ikke skjedd noe med han ( da hadde han nok fortsatt å hylgrine.. ) Men jeg klarer ikke tanken på at HVIS det hadde skjedd noe så hadde jeg ikke ringt, liksom. Så derfor har nok mødre som er sammen med barnefar (eller andre) det lettere sånn sett. De har hele tiden to personer til å vurdere situasjoner som dette, og ikke minst til å dele alle gleder og bekymringer. 

UANSETT. 

I dag har vi vært på en liten fotoshoot ! Gleder meg kjempemye til å se bildene, og mest sannsynlig legger jeg dem på bloggen også. Og så har jeg farget etterveksten ! WOHO !

Ble ganske så fornøyd selv om det ble litt gulskjær ! Men det har jo sin naturlige forklaring, både på slutten av svangerskapet og når man ammer har man så mye hormoner i kroppen ( ELNS) at å få håret helt blondt er en umulig oppgave. Jeg ammer jo , og det har jeg tenkt til å fortsette med en god stund ! 

Forresten ! Har to produkttestinger jeg snart kommer med her på bloggen, som omhandler clip-ons og vippe-extensions mascara. Begge to er jeg meget fornøyd med, og på bildene over har jeg både clipsene på og extensions-mascaraen. Skal prøve å få gjort det iløpet av uka iallefall. Så vet dere deeet 🙂 

Og så har gutten min fått seg dress ! Kjøpte den i 68 slik at han muligens fortsatt passer den på 19 årsdagen min som er i april. Gleder meg til å prøve den på han ! Blir nok verdens kjekkeste lille gutt, storsjarmøren min <3

 

 

Blogges :- * 

DE SISTE DAGENE

Sløvt med blogging i det siste, og føler rett og slett ikke for å blogge egentlig. Ikke har jeg spesielt god tid til det heller. De mammaene som kommer med opptil flere blogginnlegg pr.dag er virkelig flinke altså, synes egentlig jeg er flink selv som får til å blogge i det heletatt. Hadde nemlig forberedt meg helt på at bloggingen kom til å ta slutt når Nathaniel Chrisander kom til verden. Det har jo selvfølgelig blitt mindre, men hallo. Jeg vil jo heller tilbringe tid med verdens nydeligste sønn enn å sitte å trykke på et tastatur og få dungevis med hatekommentarer.

Som jeg skrev i mitt forrige innlegg har jeg hatt bessøk av slekten min fra Tromsø i helgen, noe som har vært kjempekoselig selv om jeg ikke har vært så mye hjemme og tilbringt tid med dem. Men men. I morgen drar de hjem igjen. I det siste har jeg begynt å lete aktivt etter leilighet igjen, så nå håper jeg det blir noe bra som blir ledig snart ! For selv om det er greit å bo hjemme mtp. det økonomiske så føler jeg at vi har bodd hjemme lenge nok nå. Min mening er at når man får barn så er det på tide å komme seg ut av hjemmet, heheh.  Har jo flyttet hjemmefra mange ganger før, men jeg altså hjemme igjen. Merkelig det der… :p 

Så denne uken håper jeg å få sett på litt leiligheter. Må dere ikke misforstå, moren min er verdens snilleste person og en kjempeflink bestemor til gullet ! Men det er på tide å komme seg vidre nå. Ville jo helst flyttet til Tromsø, men det får vi ta i neste omgang. En annen ting jeg håper på å få til er å begynne med kjøretimer. Er også litt smålei av å være avhengig av andre som kjører eller buss. Det er VELDIG upraktisk, for å si det sånn. Og så er det dåpsplanlegging på toppen av det hele. Føler jeg drukner i ting jeg burde gjøre. Huff , not good. Sånn sett er det veldig tungt å være alene, for jeg er ikke bare alene om ansvaret men også alene om alle bekymringene. Sånn for eksempel, om det skjer noe med han , og å vurdere om det er grunn til å ringe legevakten eller ikke. Her om dagen klarte han å kaste hodet sitt ganske kraftig framover og hylgrein i omtrent 20 minutter etterpå. Jeg ble jo selvfølgelig hysterisk og ringte legevakten og fikk heldigvis kommet opp dit for en sjekk. 

Det var naturligvis ikke skjedd noe med han ( da hadde han nok fortsatt å hylgrine.. ) Men jeg klarer ikke tanken på at HVIS det hadde skjedd noe så hadde jeg ikke ringt, liksom. Så derfor har nok mødre som er sammen med barnefar (eller andre) det lettere sånn sett. De har hele tiden to personer til å vurdere situasjoner som dette, og ikke minst til å dele alle gleder og bekymringer. 

UANSETT. 

I dag har vi vært på en liten fotoshoot ! Gleder meg kjempemye til å se bildene, og mest sannsynlig legger jeg dem på bloggen også. Og så har jeg farget etterveksten ! WOHO !

Ble ganske så fornøyd selv om det ble litt gulskjær ! Men det har jo sin naturlige forklaring, både på slutten av svangerskapet og når man ammer har man så mye hormoner i kroppen ( ELNS) at å få håret helt blondt er en umulig oppgave. Jeg ammer jo , og det har jeg tenkt til å fortsette med en god stund ! 

Forresten ! Har to produkttestinger jeg snart kommer med her på bloggen, som omhandler clip-ons og vippe-extensions mascara. Begge to er jeg meget fornøyd med, og på bildene over har jeg både clipsene på og extensions-mascaraen. Skal prøve å få gjort det iløpet av uka iallefall. Så vet dere deeet 🙂 

Og så har gutten min fått seg dress ! Kjøpte den i 68 slik at han muligens fortsatt passer den på 19 årsdagen min som er i april. Gleder meg til å prøve den på han ! Blir nok verdens kjekkeste lille gutt, storsjarmøren min <3

 

 

Blogges :- * 

KOSELIGE DAGER

 

Hei hei hallåå ! Nå skal jeg oppdatere bloggen litt før jeg skal gå å lalle sammens med lille. De siste dagene har vi vel egentlig bare slappet av og koset oss ! I går var vi en liten tur på city og møtte søte Lill Hege, som har en sønn fra før av og er høygravid med nr. 2. Misunner henne sånn ! Alle forventningene man har før den store dagen kommer og alt ( tenker da på fødselen ) og følelsen man får det øyeblikket hvor babyen din endelig kommer ut. Ubeskrivelig og absolutt noe jeg vil oppleve igjen <3

 

Uansett. Vi var litt rundt i butikker og sånt, og på cafe. Kooselig dag med en koselig jente ! Senere på dagen fikk vi bessøk av tanten, søskenebarnene og bestemoren min fra Tromsø som skal være her til mandag?(?) 

Så da har vi i dag hatt familieselskap med enda flere familiemedlemmer som vi ikke har sett på en stund ! Og siden ovnen streiket i går ( sjokk… alt er feil med dette dritthuset ) så lagde jeg den eneste kaken jeg vet om som ikke trenger å stekes, nemlig verdens beste kake: OREOKAKE

 

 

…. Oooog så ble man litt trøøtt ! <3

Tenk at i morgen er Nathaniel hele 10 uker ! JEG har vært MAMMA i 10 uker. Så sykt å tenke på ! Disse 10 ukene har gått såå mye fortere unna enn hele svangerskapet til sammen. Tiden flyger bare synes jeg, og det er egentlig litt trist. Lille babyen min er ikke så bitteliten lengere..   Han bruker faktisk bleiestørrelse 3 allerede, og det har han gjort en god stund. Alle klærne i 50 og 56 er pakket bort for lengst. Han er i ferd med å bli mamma’s stoore gutt !

Hver dag er en ny dag når det gjelder Nathaniel. Han slutter aldri å overraske, og hver gang han smiler er like herlig. Blir bare mere og mere forelsket i lille skatten min. Kan med handen på hjertet si at jeg aldri visste hva å elske var før jeg ble mamma, det ordet fikk heeelt nye dimensjoner. Jeg elsker Nathaniel Chrisander’n min av hele mitt hjerte <3 

FORRESTEN ! BIG news ! I morgen skal jeg faktisk ta etterveksten min. Er ikke DET bra da? Meehe. Jeg er litt sånn at når noen påpeker noe eller sier at sånn og sånn må jeg gjøre, så vil jeg gjøre det stikk motsatte, så det er med litt tungt hjerte jeg gjør det. Men i og med at jeg skal på fotoshoot på søndag så vil jeg helst ikke ha ettervekst til knærne.

 

Vi blogges :- * 


RASISTISK ELLER ?

 

 

I det siste har jeg fått en del kommentarer som omhandler den snaasne etterveksten min og at jeg er gul.  

 

La oss først ta påstanden om at jeg er gul. For det første er jeg faktisk så langt fra gul som du kommer. MEN.. mennesker i Asia er for det meste gul, og det vil altså si at de som skriver til meg at jeg er gul og at det er så jævla stygt, dere synes altså at størstedelen av Asias befolkning er stygge fordi de er gule ? Om jeg er gul så er hvertfall du en jævla rasist og dermed ikke noe bedre ! 😉

 

Og så kan vi jo ta temaet ( eh, ja noen har jo gjort det til et tema.. ) etterveksten min. Jeg er FULLT klar over at jeg har en jævlig stygg ettervekst, men jeg har faktisk ikke hatt tid til å ta etterveksten min etter at jeg fikk Nathaniel Chrisander. Jeg tør for eksempel ikke å bleike håret mens han er i samme hus/jeg ikke har barnevakt, og barnevakt har jeg som kjent bare hatt en gang. 

Jeg blir ikke såret av å høre at etterveksten min er stygg eller at jeg er “gul”. Ettervekst er en helt naturlig ting som er veldig lett å forandre på i motsetning til veldig mange andre ting ! Så det hjelper hverken meg eller deg at du kommenterer ; “ÆSJ, for en ettervekst. Ush DU er ekkel og fælDu bruker tiden din på noe nytteløst og ikke minst, jeg bruker tiden min på å lese tidenes mest meningsløse kommentar. Jeg kommer fortsatt til å gjøre like jævla lite med etterveksten min inntil jeg bestemmer meg for å ta den selv som nok blir en gang i nærmeste framtid. 

 

Og haters gonna hate ! Fint lite jeg kan gjøre med den saken. Anonyme haters vel og merke, heheheheh. Det er såå lavmål ! Hvorfor ikke skrive samme dritten, bare uten anonym-delen ? Du hadde jo garantert fått sånn 95% mere respekt for deg selv i samme slengen.

GODT å få det ut! Av og til blir jeg nesten sint fordi jeg blir så oppgitt av folks dummhet. Det kommer til et punkt hvor jeg føler meg så bra i forhold til anonyme drittslengere at jeg bare MÅ skrive et eget innegg om det !

Så håper jeg vi slipper lignende kommentarer framover. Ta nå å finn noe annet å rakk ned på om du absolutt føler for det, for etterveksten og gulfargen er “so last year” 😉


Peace out !

Nå skal jeg og min vakre sønn snart lalle, for vi skal nemlig tidlig opp imorgen og møte Lill Hege og mest sannsynlig hennes lille søte gutt også !

Nattaa alle leserne mine, og ha en fin kveld videre  <3

HEI HEI HALLÅÅ!

 

God “morgen” alle sammen ! Selv om det ikke egentlig er morgen..  men i dag var faktisk jeg og gullet veeldig tidlig oppe i forhold til hva vi bruker å være. Han har klart å snu døgnet heelt om, og jeg har jo egentlig ikke noe annet valg enn å følge hans døgnrytme. Men i dag måtte det tiltak til, så nå er egentlig både han og jeg ganske så trøtte. 

Må bare beklage for dårlig blogging i det siste, men slik blir det bare noen ganger. Har egentlig ikke fått gjort så veldig mye fornuftig, og føler at det har vært litt stressende nå den siste tiden. Så nå skal vi prøve å roe litt ned på bessøkingen, og heller være hjemme om dagene( for det meste) en stund ramover. Å dra ut å gjøre ting med en baby er IKKE det samme som å dra ut å gjøre ting uten en baby. Det er mye planlegging som må til. Og i og med at jeg er aleine drar jeg jo aldri noen plasser uten Nathaniel ( dere som syter over at jeg sier jeg er alenemamma i hver eneste innlegg kan enten slutte å lese bloggen min eller drite å dra) Kan aldri få understreket hvor stort ansvar man har som alenemamma, og kan heller aldri få understreket nok hvor utrolig tungt det er til tider både fysisk og psykisk. 

 

I dag har vi ingen planer egentlig og godt er det ! Skal bare være hjemme og slappe av og kose oss ! I går/i dag fikk jeg vite noe som gjorde meg veldig glad . Hva det er vil dere nok aller mest sannsynlig få vite ved en senere anledning ! Nå skal jeg ringe presten og prate om dåp og slikt og bare få den saken unna verden. Hahaha, må bare flire når jeg tenker på det.. spurte min veninne Charlotte i helgen om jeg kunne ringe presten NÅ, og om han hadde “åpent” ( dette var på en lørdags ettermiddag.. )  så sa hun ; HÆ.. koffor da ? Har du SYNDA ? Har du blitt Katolikk eller ?! 

 

Legger med et par bilder av meg og verdens nydeligste sønn tatt i dag <3 

 

Mamma elsker deg mere enn alt lille store venn !