Som mor, saa sønn

Dagen i dag startet som normalt. Nathaniel løp inn i sengen og la seg sammen med meg for aa kose slik han gjør hver morgen. Denne morgenen var derimot noe annerledes. Etter aa ha ligget ved siden av meg en stund, utbryter han plutselig, eller… hyler er vel et mer treffende ord:” MAMMA!!!!! EDDERKOPP!!!!! ÆÆÆæææsjjjj”

Jeg, som har fobi for edderkopper, og har hatt saa lenge jeg kan huske, spratt opp kjappere enn jeg rakk aa tenke. Og joda, med de 3 meters avstand jeg hadde naadd aa faa fra sengen paa 0,1 millisekund, var det ikke vanskelig aa spotte den. En svær jævla ekkel edderkopp….. PAA puta mi! Jeg ba en liten bønn til høyere makter der og da for at jeg ikke merket edderkoppen to sekunder etterpaa, da hadde det nemlig vært store sannsynligheter for at den hadde kravlet rundt  i haaret mitt i stedet.

Med en mor som er mer redd for edderkopper enn noe annet i verden, er det vel ikke veldig unaturlig at ogsaa han er redd for de. Joda, jeg skulle gjerne ønske jeg var i stand til aa staa aa beundre edderkoppen med han og fortelle at de ikke er farlig og hvor interessant de er, men fobier… de faar man gjort lite med. Og jeg synes hverken edderkopper er interessante eller morsomme. Jeg ser paa de som en trussel! Selv de bitte smaa gir meg frysninger paa ryggen.

Bortsett fra denne grusomme starten paa morgenen, har dagen vært fantastisk! Faatt ordnet en del praktiske ting, og naar jeg var for aa hente ungene i barnehagen var det foreldrekino hvor de hadde lysbildeframvisning av maaneden som har gaatt. Kjempekoselig! Ungene har ogsaa faatt ansiktsmaling, noe som var VELDIG stas! Saa stas var det, at Nathaniel mente at jeg ogsaa burde faa litt ansiktsmaling. Saa da fikk jeg ogsaa et søtt blaatt hjerte paa kinnet! 

Tjuvstartet ogsaa helgen i dag med hjemmelaget pizza til middag! Nam!

Her sier han; ” Mamma skal ogsaa ha maling!” 

Jeg er saa heldig! Har verdens to fineste skatter og hver dag er en velsignelse! Naa avslutter jeg her, saa faar dere ha en fantastisk kveld videre!

Selv skal jeg se Torsdag kveld og bare slappe heeeelt av. Imorgen skal jeg blant annet dra aa søke paa noen jobber. Har jo som dere vet allerde jobb ( og nei, jeg er ikke sparket… haha!) Det er tross alt en av mine bedre venninner som er sjefen min, og saa vidt jeg vet, er vi fortsatt venner, og kolleger.. saa.. ja. Haha. Men jeg jobber ikke fulltid der, noe jeg veldig gjerne ønsker aa ha. 

Blogges! 

 

 

Eplet faller ikke langt fra stammen

God kveld! Naa er det egentlig alt for sent, og jeg skal finne sengen veldig snart. i dag har jeg tilbringt dagen i Oslo. Har blant annet satt paa vipper og fikset neglene hos flinke Kasja paa Lashes By Kasja. Er saa fornøyd! Fine lange fyldige vipper og perfekte rosa gelenegler som ikke sliter paa mine egne negler. Superduperfantastisk! I tilegg til veldig koselige jenter paa salongen. Noe som alltid har mye aa si i og med at man skal sitte der en stund! 

Kjole HER //Clutch HER

 

Aaaaah jeg bare ELSKER det nye haaret mitt. Det er sa vanvittig deilig aa slippe aa sette paa clips hver dag, at jeg faktisk ikke kan beskrive det med ord. 

Ellers har jeg og Nathaniel hatt kosekveld siden Emma har pappadag i dag. Vi gjør alltid noe ekstra koselig de dagene det er bare oss to, i og med at han da kan faa ha oppmerksomheten min helt for seg selv, noe som selvfølgelig er kjempestas! I dag har vi sett paa Brannmann sam mens vi spiste ostesmørbrød til kvelds, og lakket litt negler. Man kan se at han er min sønn, for aa si det saann! Han elsker aa lakke negler, haha. 

Graviditet er ikke synonymt med hengemage og strekkmerker

Etter at Caroline Eriksen Berg aka. Fotballfrue la ut bilde av sin mage 4 dager etter fødselen med sin datter, har det nesten blitt en slik ikonisk greie aa gjøre. Og det er vel helt greit aa være stolt av kroppen sin, uansett hvordan den ser ut. For kroppen vaar har tross alt klart det mest fantastiske som gaar an, nemlig aa ha gaatt gjennom en fødsel!

Det jeg synes blir litt feil, er at naar de som er relativt slanke etter fødselen sin, blir dømt Nord og ned, samtidig blir damer som har litt mere fett paa kroppen, hyllet som om de skulle vært en slags gudinne eller noe. JA, man skal være stolt, men hvorfor er det slik? Hvorfor tror jenter automatisk at de vil faa hengemage etter et svangerskap? 

Et soleklart eksempel paa dette er Fotballfrue og Komikerfrue. Jeg leste et innlegg paa sistenevntes blogg i dag hvor hun legger ut bilde av seg selv 4 dager etter sin fødsel. Noe som i og for seg er helt greit. Hun ser flott ut! Men denne damen blir altsaa bare hyllet i kommentarfeltet, noe helt annet enn hva førstenevnte ble da hun gjorde akkurat det samme, og noe helt annet enn hva jeg ble naar jeg la ut bilde av min kropp etter mine fødsler. Det er som om det er mer akkseptert aa være tjukk enn tynn etter en fødsel. La meg bare ha en ting helt klart, begge delene er høyst normalt. Jeg selv gikk tilbake til min “gamle” kropp nærmest umiddelbart etter begge mine fødsler, og jeg hadde hverken sultet meg eller trent. Det er rett og slett bare slik min kropp er, og slik kroppen til mange, mange andre kvinner der ute er! 

Jeg vet jeg kommer til aa faa mye pes og kritikk for dette, slik jeg alltid faar naar jeg skriver om mine meninger. Og det er helt greit, dere skal faa lov til aa mene hva dere  vil om meg. Men jeg dette maa jeg bare si! Strekkmerker er ikke noe man automatisk faar som konsekvens av graviditet, og det trenger ikke ta ett aar før du naar din normalvekt etter et svangerskap. Jeg fikk absolutt ingen strekkmerker, noe som er like normalt som de som faktisk faar strekkmerker.  I likhet med at det er fullt mulig aa ha flat mage 4 dager etter en fødsel uten aa anses som unaturlig av den grunn. Faktisk, saa veier jeg akkurat like mye naa, som hva jeg gjorde da jeg ble gravid som 17 aaring. Eneste forskjellen er at jeg elsker kroppen og formene mine mye mer naa! 

Bildene, noen dager etter min andre fødsel. Ikke hengemage, og ikke strekkmerker. I aller høyeste grad like naturlig og normalt som aa ha det. 

Hva mener dere? 

50% paa extensions og mye mer for de 20 første som bestiller!

Etter helgens lille store drama, har ikke blogglysten vært veldig tilstede for a si det saann. Følelsen av aa ikke ha telefon er ubeskrivelig, jeg mener… virkelig Ubeskrivelig. Det er naa jeg merker hvor avhengig jeg faktisk er av den lille Apple dingsen. Skummelt avhengig, faktisk! Jeg lurer paa om det jeg kjenner er abstinenser. Kan det være det? Haha. 

Det jeg egentlig ville fram til , var at dere har ikke faatt sett mitt nye haar ordentlig! Jeg var jo som sagt hos flinke og flotte Noushin paa Noushins Beauty Center her pa fredag, og fikk meg lengre haar. Og jeg er saa vanvittig fornøyd! Det er akkurat passe lengde til at det ser helt naturlig ut og blir som mitt eget naturlige haar. 

i tilegg har hun hatt keratinbehandling paa haaret mitt før hun satte i extnesions, slik at jeg slipper rettetang! Deilig! Har ogs piercet begge ørene mine helt oppe paa øreflippen, utrolig søtt! 

Piercing oppe i øreflippen. Elsker det! 

Keratinbehandling. Det foregaar ved at hun har keratin i hele haaret, for saa aa føne haaret del for del helt til det blir helt rett. Deretter gaar hun over med rettetang, før hun skyller ut keratinet fra haaret. Og voila, helt rett haar! Hun fønet haaet mitt paa helt vanlig maate etter behandlingen, og vet dere hva, ikke en eneste bølge. Vanligvis er jeg avnengig av aa føne haaret mitt paa en spesiell maate for aa faa det slik jeg vil ha det, og deretter rettetang. Men ikke naa lengre! Jeg kan beskrive dette med ett ord, tidsparer i min noksaa hektiske hverdag som alenemamma til 2 smaa. 

Og deretter, keratinextensions for aa faa litt mer lengde paa haaret. 

 

Det er ogsaa viktig med riktige produkter for aa holde haaret helt rett. Disse er helt fantastiske! Og du faar tak i de paa Noushins Beauty Center. 

Hva synes dere om haaret? 


Mange tror keratinbehandlingen sliter paa haaret og forveksler dette med anti-permanent(og det er det IKKE!!) Behandlingen sliter ikke paa haaret. Tvert i mot, saa styrker det haaret ditt, i og med at behandlingen kun bestaar av Keratin, som er det haaret vaart for det meste bestaar av naturlig. Saa denne behandlingen bygger opp haaret ditt, samtidig som det blir helt rett. Eventuelt, hvis du har rett haar men vil ha fall/krøller, er dette ogsaa fullt mulig.  Noushins Beautycenter ligger sentralt til i Oslo redd ved Raadhusplassen, i Tordenskioldsgate 7. De har kjempefine, store og lyse lokaler. Det er en sann fornøyelse aa være der, og Noushin er rett og slett superkoselig. Kundeservice staar sterkt paa denne salongen!  

 

Og naa kommer vi til det beste av alt! Jeg har en helt heeerlig gladnyhet til dere. I og med at jeg var saa fornøyd selv, saa er det en glede for meg aa meddele at dere lesere fra og med i dag kan faa hele 50% avslag paa farge/striping, utglattende keratinbehandling, piercing i ørene, og extensions paa Noushins Beauty Center. 

MEN, dere maa være raske! Dette gjelder kun de 20 første som bestiller time og oppgir bloggen min som referanse.  Deretter vil de neste 20 etter det faa 25% avslag paa disse behandlingene. 

Dere kan enten booke time online HER, eller ringe Noushins Beautycenter paa telefonnummer 99437243. Og HUSK aa oppgi bloggen min for aa faa rabatten. Kommenter ogsaa under her etter du har bestilt time! 🙂 

Første til mølla!

 

Kunne like godt bodd i Amazonasjungelen

Hei kjære lesere!

Det ar seg nemlig slik at min kjære trofaste iPone 5, som ar vært ved min side naa i omtrent ett aar, brutalt ble tatt av en frekk kleptoman av en mamma eller pappa,som fant det for godt aa la den ligge i fred eller levere den tilbake. Vi var nemlig som sagt paa Leos i gaar, og i et svakt og stresset øyeblikk ar jeg klart aa legge den fra meg paa vasken paa oalettet mens jeg var der for aa bytte bleier paa ungene. 1 time etterpaa, søkk vekke! Avslaadd var den ogsaa, saa Find My Ipone kommer man naturligvis ikke langt med.

Men, jeg aaper du, kjære kleptomane jævel, som ar tatt min kjære iPone, koser deg videre med den, og med visstet om at du er bladt samfunnets verste avskum! Men,jeg velger  se positivt paa det. Dette ga meg egentlig bare en enda bedre unnskyldning for aa gaa til anskaffelse av iPone 6! I tillegg tilgir jeg deg for aa være saappaas sosialt tilbakestaaende at du ikke klarer aa skaffe deg din egen telefon, men maa ty til aa stjele andres. Og saa synes jeg synd paa barnet ditt som ufrivillig er bærer av dine kleptomane gener. 

Ikke nok med dette, naar vi kom jem, streiket den 1,5 mnd gamle pcn min ogsaa. Og i og med at jeg er som en gullfisk , usker jeg selvfølgelig ikke passordet til verken mailen min eller facebooken i og med at jeg ar slik automatisk innlogging paa baade pcn og telefonen min, to ting jeg ikke ar lengre. Er ikke dette utrolig fantastisk? Kunne jo like godt levd i Amazonasjungelen naar man sitter der stuck uten noen muliget for  aa ta kontakt med andre mennesker. Og telefon faar jeg jo ikke før tidligst mandag! Takk gud, saa fikk jeg laane en pc midlertidig. Ellers tror jeg faktisk det adde snappet totalt for meg. Eneste er at alve tastaturet paa denne pcn ikke funker, og derfor blir ca 95% av dette innlegget aa se ut som det er skrevet av en som lider av en alvorlig form for dysleksi, eventuelt skrevet av en 8 aaring. Men det faar saa være! 

Til tross for at jeg lider av savn etter min kjære ipone, saa ar jeg att en superfin i dag med mine too smaa skatter! Blandt annet bygget togbane, malet, og att koselig lunc besøk! Naa ligger de begge aa sover luren sin ettersom vi sto opp før 05 i dag, saa det var to slitne smaa. For resten av dagen aar vi egentlig ikke store planer, blir nok mest bare aa gaa ut en tur og være er jemme. 

Skal faa prøve aa skrevet det innlegget jeg pratet om for et par dager siden i kveld, men det er jo meget komplisert aa skulle skrive et innlegg naar det man mangler alve tastaturet liksom!

Uansett, a en superfin dag videre kjære lesere, det skal vi! Blogges

Fredag er fridag!

Okei, kjære lesere.  Jeg har en stor innrømmelse å komme med. Jeg overdreiv muligens en liten smule når jeg sa jeg var blitt brunette. Det er nok nemlig slik at jeg fremdeles defineres som en blondine.  Noe som er helt greit for meg, jeg elsker blond, bare ikke platina. For å si det sånn, når jeg ser på bilder av meg selv med platinablondt hår, som jeg hadde inntil April i år, grøsser det nedover ryggen min. Grusomt er det best dekkende ordet jeg kan komme på!

Jeg ELSKER derimot fargen jeg har nå! I dag var jeg nemlig også å satte på extensions hos søte Noushin på Noshins Beauty Center i dag. Har også hatt en utglattende (fall-krøll eliminerende sådan) behandling, i tilegg til at jeg har piercet ørene mine, oppe på øreflippen. Med andre ord, skikkelig bli-ny dag på meg! Man trenger det av og til, og som sliten småbarnsmamma bør man også pleie seg selv fra tid til annen! Eller er jeg helt på bærtur? 

Mer om dette,flere bilder, i tilegg til et par knalltilbud hos Noushins Beauty Center KUN for dere lesere, kommer imorgen! I

Keratinhairextensions fra Noushins Beauty Center // Jumpsuit fra Sheinside 

 

Bortsett fra å ha vært hos frisøren, så har jeg vært hjemme med begge ungene i dag. Hatt kosedag! Planleggingsdag vet dere. Måtte også innom biltema en tur i og med at batteriet på bilen min har streiket nå 3 dager på rad, og det går rett og slett ikke hand i hand med to utålmodige barn i baksetet. Takk gud for supre naboer! 

Så da ble det nytt batteri på bilen da, og en mindre bekymring i livet. Hurra! 

Emma som elsker biler! Flaks at vi har firhjuling her hjemme, det er nemlig favorittleken hennes for tiden. Haha! Nå skal jeg avslutte her og finne sengen veldig straks. Opp relativt tidlig imorgen, og så er det playdate på Leos Lekeland som står for tur. 

Sov godt kjære lesere! Blogges 

Time flies….

Dere vet når man bare stopper litt opp, og faktisk tenker gjennom hvor sinnsykt fort denne tiden går! Snart har jeg blogget i 4 år. 4 ÅR! Wooow Jeg startet å blogge da jeg var ca 3 mnd på vei i mitt første svangerskap. Da jeg var 18. Livet mitt har forandret seg på så mange måter siden den gang, og jeg leser gjennom gamle blogginnlegg og må trekke litt på smilebåndene. Så utrolig uvitende og umoden jeg var, og svært lite visste jeg om hva fremtiden som mamma ville bringe.  For å si det mildt.

Jeg husker jeg var så spent på hva det nye livet ville bringe. Hvordan en fødsel var. Hvordan man bytter en bleie, og om jeg ville klare det, fordi jeg hatet tanken på å ta i andre sin bæsj. Ja, slik tenkte faktisk 18 år gamle meg. Tusen tanker gikk på rundgang i hodet mitt omtrent hele svangerskapet. Nei, jeg hadde faktisk ikke byttet en eneste bleie før jeg satte den første bleien på min sønn. Og det nærmeste jeg hadde vært en baby var å passe mine søskenebarn sammen med søsteren min, for mange, mange år siden.  Med andre ord, jeg var egentlig veldig redd, også fordi jeg sto helt alene i det.  Heldigvis har jeg en fantastisk mamma som har støttet meg mye hele livet, også når jeg fikk Nathaniel. Jeg fikk bo hjemme de fem første månedene av hans liv, og det føltes trygt og var helt rett for oss til jeg ble mer sikker i mammarollen!  Min kjære mamma var også med meg under hele min første fødsel og det er jeg evig takknemlig for! 

Rett før Nathaniel var ett år, ble jeg gravid på nytt. Og dette er kanskje det tøffeste valget jeg noen gang har stått ovenfor! All sunn fornuft tilsa at at jeg burde ta abort. Det var også min første, andre, tredje og fjerde tanke. Men så kom den femte. Som sa at abort er fryktelig galt! Dette skal jeg klare. Jeg valgte derfor å fullføre svangerskapet, med full vissthet om at jeg kom til å få mye pes for å få barn med to forskjellige menn innenfor et så kort tidsrom.  Jeg husker det som om det skulle vært i går. Jeg fant ut at jeg var gravid på nyttårsaften. Jeg hadde kjøpt inn 2 cavaer som jeg skulle feire med venninnen min. For å si det sånn, de cavaene ga jeg bort. Ikke EN eneste celle i kroppen min ville smake så mye som en dråpe alkohol. Så fryktelig galt føltes det! Så, den nyttårsaften var jeg edru, til tross for venninner som mente at jeg burde drikke “fordi du skal jo ta abort uansett ikkesant

Nå i dag, er jeg mamma til to skjønne små. Jeg lever et liv de færreste andre 21 åringer lever. Jeg har fullt og helt alene ansvar for to små barn hver dag, samtidig som hele min familie er bosatt på andre siden av vårt langstrakte land. Hverdagen min går ut på å prøve å være en best mulig person, et best mulig forbilde, og den beste mammaen jeg kan være for mine to små. Det er ingen kjære mor for meg selv om ting av og til er tungt, for ja, selvfølgelig er jeg kjempesliten til tider. Noe annet ville vært rart. Men det er et liv jeg har valgt selv, og jeg elsker dette livet mer enn noe annet! Livet mitt har forandret seg totalt på disse (snart) 4 årene jeg har hatt bloggen, og jeg vil også samtidig si tusen takk til dere som har orket å følge meg hver dag siden begynnelsen. Jeg har forandret meg noe vanvittig som person, og har blitt langt mere sikker på meg selv både som person, og som mamma.

Bildet under er en av de første gravidbildene av meg! 18 år og 4 mnd på vei sånn ca. 

Flere som synes at tiden går litt for fort? 

 

De fineste vippene og neglene får du her!

Hei kjære lesere! Hvordan har deres dag vært i dag?

Tenkte å tipse dere om hvor jeg legger vippene og neglene mine i og med at jeg er så  fornøyd. Går fast til Beautyalle i Oslo, en skjønnhetsalong som ligger sentralt til på Bygdøy Alle i Oslo. Er så utrolig fornøyd hver gang jeg har vært der, og jentene på salongen, Tina og Iwona, er ikke bare hyggelige og serviceinnstilte, men også veldig dyktige i jobben sin. 

//Reklame// Her er noen bilder fra forrige gang jeg var å satt etterfylling på vippene mine 

Før påfylling: 

 

Under påfesting…..  

Mange tror dette gjør vondt, men det gjør det altså, ikke i det hele tatt. Som sliten tobarnsmamma kan jeg ærlig inrømme at jeg har sovnet flere ganger, haha. Så lite vondt er det! 

 

Etter påfylling: 

Hva synes dere om vippene? Jeg har den lengste lengen, rett og slett fordi jeg liker de lange! Jeg vil at det skal synes. Men dette er helt smak og behag, og det finnes lengder som ser mer naturlig ut. Mange forskjellige lengder å velge i! 

Kvalitet trenger ikke alltid være dyrt, her betaler du nemlig bare 999;- for et nytt sett med vipper, og 499;- for påfylling. Hvorfor gå til en salong som skal ta betalt i dyre dommer, når man kan få det like bra, men mye billigere? Jeg er hvertfall utrolig fornøyd, og det vet jeg mange andre også er i og med at de har mange faste kunder. Lønner seg derfor å bestille time i litt god tid før du vil ha time, da det kan være noe ventetid.

Har også satt på acrylnegler på Beautyalle, noe som passer helt perfekt for meg. Jeg har ikke tid til å sette på løsnegler flere ganger i uka, men likevel så elsker jeg looken og hater kjedelige, korte negler. Dette er løsningen!

 

 

Negler FØR…. 

 

In progress… 

 

OG negler etter. Jeg ELSKER elsker elsker disse neglene! Mulighetene for designet på acrylneglene er uendelige. De har alle slags farger og all slags forskjellig pynt, helt ettersom hva du foretrekker selv. Jeg er jo veldig glad i rosa, det er vel ingen hemmelighet…. hehe! 

For å bestille time eller for å få informasjon om flere behandlinger, kan du enten gå via deres hjemmeside på www.beautyalle.no, eller kontakte de på telefonnummer 400 68 792.

Du kan også sende de en e-post til [email protected] Lik også gjerne Beautyalle på facebook HER! 

 

Har du acrylnegler eller vippeextensions?

 

Wishlist – Autumn 2014

Nå er høsten kommet for fullt, og snart kryper gradestokken enda et par hakk nedover, og vinteren står for tur. Noe som betyr at det også er garderoben sin tur til å få fornyet seg litt igjen! Jeg har laget et lite inpirasjonsinnlegg med høst-vinter outfits som står på min ønskeliste.

Når jeg nettshopper bruker jeg selvfølgelig Startshop.no som mellomledd, for å få tilbake penger for nettshoppingen. Noe jeg anbefaler alle dere lesere å gjøre! Du kan enkelt, raskt og ikke minst gratis bli medlem HER! 

Her er min ønskeliste for høsten og vinteren 2014 

Søt paljett-topp fra Miss Selfridge , kan bli din HER

Babyrosa cardigan i strikk fra Soaked In Luxury, kan bli din HERDenne søte blondebodyen fra Oneness HER!

Partypumps fra Nellyshoes HER

 

Deilig parkas fra Svea med fuskepels, kan bli din HER


Marineblå parkas fra Jeane Blushkan bli din HER


Gjør deg selv eller kjæresten litt ekstra glad! Sexy, gjennomsiktig undertøysett i svart og rosa HER


Søtt blondesett i herlige høstfarger! Kan bli ditt HER


Supersøtt lyserosa kosesett Kan bli ditt HER

Off-shoulder kjole fra Oneness, kan bli din HER

Denne røde,knallfine blondekjolen fra Oneness! Kan bli din HER


Elsker denne marineblå classy og enkle, men likevel sexy kjolen fra Nelly Trend. Kan kjøpes HER

 

Denne utrolig kule jumpsuiten fra Oneness. Love it! Kan bli din HER


Søt peplumtopp med blonder! Kan bli din HERVinrød blondetopp fra Miss Selfridge. Kan bli din HER


Denne herlige strikka-jakken i beige , fra Custommade HER!


Denne supersøte kosebuksen fra Alexander Wang! Du finner den HER

Tøffe leopardbukser fra Diesel, HER


Bukser i immitert skinn, fra Diesel. Kan bli dine HER!

Ikke frykt, nå er selfie-stangen her!

//Reklame

Jeg har en godnyhet til alle oss selfie-lovers.  Nå er nemlig selfie-stangen her, noe som enkelt lar deg ta bilder uten å måtte be om hjelp fra andre. Hvor genialt er ikke dette? Ingen flere rare grimaser, ikke flere selfies der du må anstrenge deg for å ta et bilde. Ikke nå lengre.

Jeg er hvertfall blitt helt hekta på min, haha! 

Disse utrolig kule slange-earplugsene med mic og fjernkontroll til iPhone kan bli dine HER

Selfie-stangen kan bli rotert i hvilken som helst retning, og passer alle smarttelefoner! Den veier omtrent ingenting, og kan tas med hvor som helst.  Helt genialt. 

Den finnes i flere forskjellige farger, blant annet rosa, oransje og blå, og den kan bli din HER til kun 199 kr! 

Hva synes dere?