Tårene renner

Jeg får virkelig ikke fred her altså. Det er bare helt grusomt. Hva skal man si? Hva skal man gjøre? Jeg er sikker på at i løpet av de fem siste minuttene har jeg nyst minst 20 ganger. Hvaaa skjer?! Aldri opplevd noe lignende…

Vi har likevel hatt en veldig fin dag i dag, jeg og ungene! Koset oss masse i sola , noe ungene synes er supergøy! Middagen ble inntatt på Egon i Lillestrøm. Litt kaos, men veldig koselig!

Imorgen starter hverdagen for fullt med barnehage igjen. De gleder seg veldig mye til å se vennene sine der igjen, det blir nok sikkert stor stas!

Har egentlig bare ligget på sofaen i hele kveld og syns synd i meg selv, men nå er det opp og sprett for å gjøre alt klart til imorgen tidlig. Matpakker skal lages, og tre sett med klær skal letes fram. Pluss to bagger med skiftetøy til barnehagen, og alt av utetøy.

En god natt ønskes til alle dere herlige lesere fra en litt over gjennomsnittet pjusk og sofaliggende mamma.

Blogges

-25% på alt av softshell!

Gleden var stor da jeg hentet snuppas aller første softshelldress på posten i går. Den var jo enda finere i virkeligheten enn på bildet da jeg bestilte den for ca tre dager siden hos Knerten og Karoline.

Annonse

Tanken på at min lille Sienna skal sitte i gjørma og knaske smakfull sand med sine to flotte storesøsken om bare noen få måneder, gir meg delte følelser. Herregud, hvor ble babyen min av? Samtidig, er jeg så uendelig takknemlig for å få være med på denne fantastiske reisen det er å oppdra sine egne barn. Se de vokse til, bli sine egne individer med egne (sterke…) meninger. Evig takknemlig!



Havblå softshelldress med sommerfuglmotiv finner dere HER!

 

Snart banker herr Høst på døra, i selskap av regn, vind og kjøligere temperaturer. Dette høres kanskje helt sinnsykt ut, men jeg gleder meg faktisk. Jeg elsker høsten. En utrolig koselig, og veldig grisete årstid, hva gjelder møkk og sand som kommer med storesøsken etter endt barnehagedag.

Og når vi snakker om barnehage. Barnehagehverdagen er rett rundt hjørnet. Emma har allerede hatt noen dager i barnehagen i forrige uke, mens Nathaniel begynner på mandag, etter en lang ferie. I den forbindelse er det viktig å ha riktig utstyr til våre små, slik at de holder seg tørre og varme.



De er nå heldigvis alle som en eier av flere forskjellige softshelldresser fra Name It. Jeg elsker Name it softshelldressene, da de virkelig holder hva de lover. Her er hvorfor:

1. Dressene er vanntette med vannsøyle på 8 000 mm (noe som er en stor fordel!)

2. Dressene er vindtette (spesielt fordel for de aller minste)

3. De har et utrolig deilig og behagelig fleecefor innvendig som også varmer.

4. Nydelig design og morsomme motiver, noe som selvsagt er utrooolig viktig.

 

Sottshelldress 1  Softshelldress 2    Softshelldress 3    Softshelldress 4   Softshelldress 5

 

Men det er ikke bare softshell det er -25% rabatt på. HELE nettbutikken til Knerten og Karoline byr på rabatt fram til onsdag 3 august, ved bruk av rabattkode “Rannveig25”

God shopping

Jeg får ikke puste..

Okei. Blir det stort verre nå, vet jeg faktisk ikke hva jeg skal gjøre. Om ikke tilstanden blir bedre, blir jeg nok pent nødt til å oppsøke min kjære lege. De siste to dagene har jeg snufset og snufset. Nesa renner, øynene er røde, klør og renner. Kort fortalt er formen ganske crappy akkurat nå.

Allergisk reaksjon på ettellerannet jeg ikke aner hva er. Ikke det at jeg har noe spesielt med tid til overs for å synes synd på meg selv da, haha. Her er det full rulle med barn, det er det det går i. Har de det fint, er dagen vellykket! 😉

I dag har vi tilbragt ettermiddagen ute i Lillestrøm. Vært med et par venninner, og ungene har lekt og koset seg på den fine "nye" lekeplassen med både trampoline og et slags hoppeslott. Suksess!

Fine Jeanette og Malin!

Ønsker dere en fin kveld og natt for de av dere som holder det gående til de sene natterstimer! I morgen skal jeg vise dere den nye fine softshelldressen til minstefrøkna, og så vanker det også litt rabatter i kulissene. Gled dere!

Blogges

Gravid i femte måned!

Forrige innleggs kommentarfelt tok jo bare heeeeet av. Jeg mener, WOW. Så mange konklusjoner folk trekker for seg selv, og så sinna vi blir, uten å egentig vite hva man i det hele tatt snakker om.

Altså. Jeg er tynn. Faktisk har jeg en BMI på 18,5 som tilsier at jeg er undervektig (men det er jeg dog ikke) Når jeg nylig har spist mat, derimot, så kan magen min bli så stor at det ser ut som jeg er gravid i minst femte måned. På bildene i mitt forrige innlegg hadde vi nylig spist lunch på jordbærpikene og ja, jeg ser smellfeit ut, det er ikke nødvendig å skrive at jeg venter barn nummer fire bare fordi jeg spiste litt mye kake. Kake er godt!

Jeg er altså ikke gravid, og det ska jeg heller ikke være på en god del år. Jeg har for det første ikke gjort en viss gøyal aktivitet kreves for å faktisk kunne bli gravid i utgangspunktet, siden forrige gang jeg ble gravid, noe som er snart ett og et halvt år siden. Dessuten, har jeg en p-stav i armen min, som forhåpentligvis, når jeg en gang, om ti år får et liv, vil gjøre jobben sin. Enn så lenge, så har jeg det fint som nonne her i mitt private kloster..

Med det på det rene, så vil jeg bare meddele at jeg har hatt en fantastisk fredag med to av mine tre gull. I morgen kommer storesøster hjem igjen etter pappauke, og det gleder vi oss alle veldig til. Kvelden har for det meste gått i jentesladder på telefon. Utrolig hvor lenge man kan prate bare man har nok å snakke om, haha. 

PS. Overskriften i mitt forrige innlegg var tillagt en del humor, da jeg heldigvis tar livet med en god dose humor, som i at ” Å ta med seg tre barn på et kjøpesenter er selvmord”  ….. meen ser at ikke alle gjør det samme. Jeg spøker ikke med selvmord, fordi det er et alvorlig tema. Men jeg spøker med at det i gitte situasjoner er litt mer slitsomt å ta med barn, enn andre situasjoner. Men, dere som har lyst til å hate meg, skal få lov til det. Jeg tillater meg å skrive nøyaktig det JEG ønsker på min egen blogg, så velger man selv om man finner det interessant eller ikke.

God natt

 

 

 

Selvmordsforsøk

Helt ærlig, man vil virkelig seg selv vondt i det man velger å gjøre det vi har gjort i dag. Selvmordsforsøk er det. Drasse med tre små barn rundt Strømmen storsenter. Er det lov å si at jeg ble svett? Nei da, SÅ ikke er det faktisk ikke. Bare nesten.

For det er det nemlig ingen tvil om at man blir. Men det er jo veldig koselig da. Vi har hatt en veldig fin dag! Lunch på Jordbærpikene, og spist yoghurtis.

Nathaniel er verdens mest omsorgsfulle storebror, og er så flink til å passe på yngre barn enn han selv. Så herlig å se på når han holder hender med Mie, og løper etter henne når hun stikker av. Jupp, den alderen der skal de alle gjennom. Mine har (heldigvis) sluttet med det 😄

Blogges

Historien bak navnet til Sienna.

Dette med navnet til min minste frøken strøken, vet jeg at det er veldig mange som har lurt på. Da jeg fikk vite at Sienna var en Sienna, var jeg ikke i tvil. Frøkna skulle hete Sienna.

Men. Jeg er jo ikke helt som alle andre, A4, som man også kaller det. Så jeg ville ha et spesielt navn, et lengre navn, akkurat som jeg har til de to andre. Dobbeltnavn er det mange meninger om. Noen synes det er teit, andre synes det er fint. Jeg er en av de som elsker dobbeltnavn og asolutt ikke bryr meg om hva andre synes, faktisk så mye at jeg valgte et trippeltnavn til frøken nummer tre! Et navn jeg synes er pent, et navn som har en betydning, og et navn som er familieoppkalt.

Og til det så mange har stilt spørsmål rundt: Skulle Sienna egentlig hele Lucia, eller fikk hun navnet fordi hun er født på Luciadagen?

Sienna Lilly, var navnet jeg planla til min lille frøken strøken. Så, ja, hun heter faktisk Lucia rett og slett fordi hun er født på Luciadagen. Jeg synes det passet seg utrolig bra. Et vakkert navn, med betydning. Jeg husker det virkelig som om det var i går. Jeg var fem dager på overtid, veldig høygravid, og hadde fått barnefri for helgen fordi jeg hadde fått beskjed på overtidskontrollen på sykehuset om at jeg kom til å føde i løpet av helgen (noe jeg også gjorde).

Så sier jeg til venninnen min jeg var på besøk hos: “Hvis hun blir født på søndag, så skal hun hete Sienna Lucia” Deretter ringte min mor, og sa at oldemoren min (som er gått bort) har bursdag på søndag og lurte på om jeg ville oppkalle henne. Hun heter Charlotte, akkurat som min mor også gjør.

Prinsessa kom til verden i en feiende fart sent på søndagskvelden Luciadagen, og fikk dermed navnet Sienna Lucia Charlotte. Litt av et navn, kan nok mange mene, men det er, som jeg har nevnt før, absolutt ikke tilfeldig. Jeg kunne ikke brydd meg mindre om andres mening. Jeg elsker navnet hennes. Alle tre av de

 

Stakkars lillesøster

Nummer tre i gjengen, det skal jammen ikke være lett altså. Nå har jeg nettopp fått bestilt dåpsinvitasjoner til frøkna som skal døpes i september i stedet for august, som var den opprinnelige datoen jeg hadde. Grunnen? Jeg har rett og slett ikke hatt tid til å planlegge noen dåp med alle barna hjemme på ferie og en liten frøken som inntil nylig ikke la seg før klokka tolv på natta.

Men, bedre sent enn aldri, selv om jeg får litt dårlig samvittighet av at jeg ikke har fått døpt henne enda. Likevel.. Jeg var fjorten da jeg ble døpt, i en lang, himmelblå ballkjole, så det er visst aldri for sent.

Det blir en del happenings i månedene framover må jeg si. I begynnelsen av september skal jeg ha to bursdager for min kjære Emma som fyller hele tre år! En barnebursdag, og en venne/familiebursdag. Desember har å by på hele TRE bursdager arrangert av ingen andre enn meg selv. Og en heeeel del kakebaking. Først Sienna sin aller første bursdag (herregud, hvor ble tiden av?) og så Nathaniel sin, barnebursdag og venne/familiebursdag. Store gutten som blir fem år.

Blir jeg svett av tanken? JA! Blir jeg å få det hektisk i årene framover? You bet! Seks bursdager i året blir det, faktisk. Og alle desembermånedene i årene som kommer vil komme til å bli så svett at jeg tør nesten ikke tenke på det engang. Fire bursdager, masse arrangementer i barnehagen og etter hvert skolen, julegaver, adventstid, tre adventskalendere som skal pakkes inn, julaften, OG nyttår. Får nok å gjøre, tenker jeg. Ingen fare for å kjede seg med det første. Travelt liv, men det er jo det livet jeg liker

Blogges

Fra IKEA til India

Hei og hopp kjære lesere! Etter mitt 2-dagersfravær, tenkte jeg å komme med en aldri så liten oppdatering.

Litt sliten om dagen, så kvelden etter barna har lagt seg, og jeg har plukket opp dagens kaos og matsmuler (for førtiende gang) går for det meste i å stirre med mitt tommeste blikk på min kjære iPhone. Som om jeg ikke hadde noe liv liksom. Tulla. Jeg har ikke noe liv. Ikke har jeg koblet til TV kanaler enda heller, da jeg ikke aner hvordan man gjør det. Har noen tilfeldigvis en snill, handy og superkjekk mann til meg?

Jeg mener naturligvis ikke det. For hvordan skulle jeg liksom fått tid til han? Jeg ELSKER alenetid. Faktisk så digger jeg å henge med meg selv så mye, at jeg er den kuleste personen jeg vet om. Føler jeg får nok sosial input på dagtid, så når kvelden kommer, er faktisk det eneste jeg ønsker nettopp å stirre dødt inn i min snart utskiftklare, knuste iPhone og tenke på at jeg i alle fall kommer til å være omringet av barn, barnebarn og åtti katter på mitt dødsleie, om enn ikke en mann.

I går var vi på IKEA, med min venninne Ingvild og hennes to små. Gutta fikk lekt på lekerommet, mens vi utnyttet den ene timen de kan være der til det fulle. Å dra med seg fire unger gjennom IKEA og tjukkt med i overkant shoppeglade mennesker er en dårlig ide. Tro meg. Det ble selvfølgelig inntatt obligatoriske kjøttkaker i restauranten, ikke noen IKEA tur uten.

Fra IKEA til India. I dag har vi faktisk vært så heldige å bi invitert på Indisk fest. Våre superkoselige, Indiske naboer ringte på for å spre hellig vann i leiligheten vår. Og inviterte oss samtidig på fest. Utrolig deilig mat, og godt selskap. Mennesker som spiste på gulvet, akkurat slik jeg forestiller meg det er i India Ikke minst, supert for storebror å lære seg om andre kulturer, litt utenom vår veldig Norske hverdag.

Blogges

En syk, syk verden

Okei.. Jeg er faktisk helt i sjokk etter å ha lest kommentarene i mitt forrige innlegg. Altså, drøssevis med kommentarer om hvor fæl jeg er som lar datteren min sitte forovervendt i bilstolen sin. Uten å egentlig VITE om det faktisk er tilfelle. For la oss bare være helt ærlige nå – på det bildet jeg la ut av henne kan man hverken si om hun sitter forovervendt eller bakovervendt. Og IKKE er det noen andres business heller, hvilken vei min datter sitter i min bil.

Men nå er det nå slik, at Emma sitter BAKOVERVENDT. Hun har en Cybex Sirona bilstol, som kun er mulig å ha bakovervendt. Framme har jeg slått slått av airbagen, slik at Nathaniel kan sitte der. Og vet dere hva? De lever fortsatt. Jeg vet, sjokkerende, men sant! Så nå synes jeg mammapolitiet kan ta seg en liten titt på seg selv og sine egne mangler og feil før man buser ut, attpåtil i blinde, om hvor forferdelig og feil andre gjør ting. Over og ut om dette temaet.

Vi hadde en strålende dag på Hunderfossen i går. Ungene koste seg så mye, og mor fikk ta Berg-og-dalbane for aller første gang (jeg er så pyse på sånt…) Det ble både bading, popcorn, sukkerspinn, karuseller og middagen ble inntatt på restaurant i Lillehammer. Så dro vi på Trollnatt (like stor suksess som i fjor). Det ble med andre ord rimelig sent, og er noe sliten i dag. Men, alt i alt, en fantastisk og minnerik dag for de små, lillefrøkna inkludert!

Vondt i rompa!

Herregud, det føles så sykt merkelig. I dag er jeg passasjer i min egen bil. Det skjer ca aldri. Pappaen til Emma kjører, og jeg sitter her bak, midt mellom jentene.

Vi er straks framme på Lillehammer, det vil si at jeg har sittet her bak i ca 2 timer. Og la meg bare fortelle dere, å sitte midt mellom to barnebilstoler gjør ganske vondt i rompa etterhvert. Godt jeg er tynn! Du skal ikke ha så veeeldig mye ekstra for å få plass her. Haha!

De to største er kjempegira, og gleder seg til en dag på Hunderfossen!

Ha en fantastisk dag kjære lesere!

Blogges