Tusen takk!

Har ikke veldig mye på hjertet i dag, som er noe videre spennende å lese. Hatt en helt normal dag omtrent lik alle andre dager, og nå ligger to søte små å sover i sengen sin og har gjort det ganske mange timer allerede. Skal selv ta kvelden veeeeeldig snart. 

MEN.., før det vil jeg si tusen,tusen takk til alle de flotte kommentarene som har kommet inn i mitt forrige innlegg. Jeg brukte lang tid på å skrive det innlegget, rett og slett fordi det var et blogginnlegg rett fra hjertet og et innlegg som reflekterer mine indre tanker. Det tar litt å skrive et slikt innlegg. Men jeg gjør det også for å vise at jeg bare er et menneske akkurat som deg, jeg har følelser, og jeg kan også bli lei meg. Selv om jeg ikke liker å innrømme det. Jeg setter derfor utrolig stor pris på den positive feedbacken jeg har fått, og alle de som faktisk heier på meg – og det ser ut til å være flere enn jeg noen gang hadde tenkt meg! Tusen tusen takk! Det varmer virkelig å lese så fine ord fra dere. Og det gjør også at jeg får lyst til å skrive flere slike åpenhjertlige innlegg, dele mer av min hverdag med dere, i stedet for å skrive utelukkende om overfladiske ting. Tommel opp for dere supre lesere!

Gammelt bilde. Fordi jeg savner sommeren…. og er veldig, veldig lei av snø og skraping av bilen hver bidige morgen.  Flere som er med meg`? 

Nå er det natta. Sov godt lesere og followers! Blogges

En ny og bedre start

Er ikke så ofte jeg deler mine tanker om saker og ting her på bloggen. Nærmest aldri, vil jeg si. Og det med en veldig god grunn, det blir litt som en dagbok åpen for hele Norge. 

Det er vel ikke noen hemmelighet at jeg blir sett på som utrolig dum. Når mennesker møter meg personlig, blir de overrasket over at det faktisk ikke er tilfelle.Sist nå i helgen opplevde jeg overnevnte situasjon. Og det fikk meg til å tenke på om det er slik jeg virkelig vil ha det… og jeg kom fram til at nei, det er det overhodet ikke. Det sier kanskje litt om hvilke tanker mennesker som aldri har møtt meg, har om meg. Det er jo som kjent utrolig lett å dømme, og det er selvfølgelig synd. Men det er også veldig menneskelig, selv om jeg vet at jeg selv aldri dømmer en person før jeg har møtt vedkomne. 

Dette”imaget” jeg har bygget meg opp, er noe jeg vil endre. Jeg vil mer enn noe annet bli sett på som den voksne,ordentlige, godhjertede, og ansvarsfulle jenta og mammaen jeg faktisk er. Jeg er faktisk overhodet ikke slik som jeg framstilles, og ofte tidligere har framstilt meg selv for å få flere lesere til bloggen min. Dette er noe jeg angrer utrolig på den dag i dag. Jeg har framstilt meg selv som mindre smart, og det er ingen andres feil enn min egen .

Jeg har jo som kjent jobbet som modell det siste året blant annet på grunn av økonomiske årsaker. Dette er naturligvis ikke noe som setter meg i et særlig bra lys i forhold til at jeg er mamma, så jeg kommer til å gi meg med det. Jeg vil heller ikke bli sett på som dum og deilig, og jeg vil særdeles ikke ses på eller fremstilles som et sexobjekt. Jeg har ikke ord for hvor ufattelig lei jeg er av et titalls slibrige kommentarer og meldinger jeg får fra ekle gamle menn om hvor deilig jeg er, hver eneste dag. Det gikk tilogmed så langt at jeg måtte skaffe meg skjult telefonnummer. Den typen oppmerksomhet er aldri noe jeg har ønsket for å være helt ærlig. Det er ikke noe jeg ønsker å høre. Jeg er blitt voksen, og jeg er mamma til to. To små som ser opp til meg hver dag, og som ser på meg som deres største forbilde. Og jeg kommer til å gjøre alt for de, uansett hva det måtte være.

Dette høres kanskje merkelig ut for mange, fordi dere ser på meg som useriøs og dum. Og det er helt greit, det skal dere få lov til. Men dette kommer rett fra hjertet, og er mine innerste tanker for tiden. Jeg vil bli respektert som en sunn og fornuftig mamma, slik jeg vet jeg er, og slik mine nærmeste vet jeg er.

Ja, jeg er ung, og ja, jeg er alenemamma, selv om jeg har kjæreste. Men jeg gjør mitt ytterste hver eneste dag, for at mine barn skal ha en lik hverdag som de som har to foreldre som bor sammen, har. Jeg elsker mine barn over alt på jord, og dette gjør jeg aller mest for deres skyld. Modelljobbingen og det negative imaget det har gitt meg i løpet av et drøyt år, er ikke noe jeg ønsker lengre. Jeg vet ikke hva som har skjedd, men plutselig stod det bare helt klart for meg – Dette må du slutte med

Tusen tanker svirrer i hodet, men en tanke står veldig klart for meg hele tiden.Jeg vil alltid gjøre det jeg tror er best for mine barn. Og jeg innbiller meg at det ikke blir særlig bra for de om noen år om jeg fortsetter med å framtstille meg selv som en idiot jeg ikke engang er i nærheten av å være,  og stiller opp i manneblader slik at menn kan objektifisere meg enda mer. 

Noen ganger må man være ærlig med seg selv. Jeg er en utrolig sta person, som hører mest på meg selv. Jeg har bein i nesa.og jeg er sterk, psykisk sett.  Det må jeg være. For hverdagen min er ikke lett. Jeg har opplevd utrolig mye den siste tiden som jeg er sikker på at de fleste i min situasjon ville strøket med i, uten at jeg skal til å gå noe nærmere inn på det. Jeg kommer i alle fall til å ta en helomvending med meg selv, til det beste for meg, og ikke minst mine to søte små. 

Ellers får dere ha en fin kveld videre! Nå er det natta her. 

Blogges! 

Herlig utedag

Litt sen blogging, men bedre sent, enn aldri. I dag har jeg og ungene tilbragt dagen ute i snøen. Gått tur og aket i bakker. Kjempekoselig! Når vi aker og slikt, får jeg skikkelige assosiasjoner til min egen barndom (som jo faktisk ikke er så altfor lenge siden heller) Uansett utrolig gøy å se at de koser seg og har det gøy. Avsluttet dagen med å spise ute. Alt i alt en veldig vellykket søndag med verdens beste to små gull! 

Hva har dere lesere gjort denne søndagen? 

Blogges! 

Rykter og alt det der

Hei kjære lesere! Helgen til nå har vært helt perfekt. I dag har vi koset oss masse på badeland i Drammen. Ungene var helt i hundre og hadde det veldig gøy i vannet.. I morgen planlegger vi ikke stort, men tenker vi tar oss en aketur til en eller annen plass for å gjøre helgen komplett! 

Ser mange av dere savner personlige innlegg. Vel, ettersom jeg har erfart i løpet av min ganske lange bloggkarriere, er det ikke en veldig lur ting å gjøre fra min side. Jeg kommer nok aldri til å dele hverdagens opp og nedturer i hverdagen i noe særlig høy grad her, ettersom jeg vet at det blir slengt ufyselige og stygge kommentarer om omtrent alt jeg foretar meg. Positit eller negativt, spiller tydeligvis ingen rolle. 

Men en ting vil jeg si. Jeg så at en eller annen (anonym selvfølgelig…) har påstått at jeg har bedrevet aktiviteter hvis navn skal være unevnt (ettersom dette faktisk er en mammablogg) med en person jeg ikke engang vet hvem er. Og det er jo litt snodig, på flere forskjellige måter. Også ettersom jeg faktisk har kjæreste, og har hatt det et par måneder nå, noe jeg forresten trives utrolig godt med. Har det veldig bra for tiden. Jeg har verdens beste gullunger, og en snill og god kjæreste. Livet smiler, og det skal ingen få lov til å ødelegge. 

Brun og Blid

Hei kjære lesere! Beklager for at det blir lite blogging om dagen. Har vært omgangsyken her og diverse og alt annet livet som småbarnsmor følger med seg. Satser på mer og bedre blogging i nærmeste framtid!

Ellers vil jeg bare si at jeg hadde blitt superglad om dere vil stemme på meg for å bli Brun og Blid modell 2015! Så langt leder jeg, men blir uansett utrolig glad for alle stemmer som kommer inn. Setter stor pris på om dere vil stemme på meg!. 

Dere kan stemme HER! Og veldig koselig om dere kommenterer her etterpå om dere har stemt!

Tusen tusen takk kjære lesere! 

Nå er det natta. Blogges! 

Girls night out

I går var jeg en liten tur ut for å feire bursdag med to herlige jenter! Utrolig koselig kveld. Er en stund siden sist nå. Ellers har vi hatt en super helg, Nathaniel var på overnatting fra i går til i dag, og var å hentet begge ungene i dag tidlig  Så har vi bare slappet av og spist god middag! Ble ikke noe badeland denne helgen som jeg i utgangspunktet hadde planlagt. så det blir neste helg i stedet. 

Ønsker dere alle uansett en god natt, nå er det ny uke, nye muligheter! Har ikke så mange bilder fra i går, men legger ved et bilde. Hadde på meg verdens fineste kjole, herregud så fin den er. Sitter helt perfekt! Ny favoritt.

Kjempedårlig kvalitet, men det får gå. Kjolen kan dere få tak i her

 

God natt søte lesere!

 

The best things in life

Et noe sent blogginnlegg, men, bedre sent enn aldri! Eller hva? I dag er det endelig helg, og for en gang skyld har vi faktisk ikke lagt noen planer for denne helgen. Tar heller ting litt som det kommer! Tenkte kanskje badeland enten imorgen eller søndag, tiden får vise. En ting er hvertfall sikkert, skal tilbringe masse kvalitetstid med verdens vakreste gutt, i og med at Emma koser seg på pappahelg. Og jeg kjenner jeg savner henne veldig allerede. Da blir det ekstra godt å se henne igjen på mandag.

Tok noen fine bilder av snuppa før barnehagen i dag som jeg tenkte å dele med dere! 

Ha en vakker kveld videre kjære lesere! Nå er det skjønnhetsøvn som står for tur her!

Blogges! 

Trebarnsmamma

Hei igjen lesere! 

I dag har det seg slik at jeg er trebarnsmamma for en dag. Passer nemlig lille gutten til ei venninne av meg til i morgen, som også er god kompis med Nathaniel. Har hatt en kjempekoselig kveld med tre søte små, og alle å sover søtt i sengen sin. Må virkelig si at å ha to og tre barn er en vesentlig mindre forskjell enn å ha ett og to barn. Så kanskje jeg skal vurdere å bli trebarnsmamma selv? Haha, neida. Det kommer nok ikke til å skje med det første. Trives utrolig godt med to jeg, også er det veldig koselig å passe andres fra tid til annen! 

Kveldsmat på gang, pølser og lompe! 

 

Akkurat nå har jeg besøk og det er matlaging og filmkveld som står på timeplanen. Ønsker alle dere lesere en fin kveld videre! 

 

Ny uke, nye muligheter

I helgen ble det desverre null blogging her. Så det får jeg bare beklage! Helgen her begynte med omgangsyken, og endte med koselig bondegårsbesøk. Ellers har vi bare slappet av og koset oss hjemme, hatt besøk, og vært ute å lekt i snøen. Vellykket helg med andre ord!

Nå er det ny uke, og nye muligheter står for døra. Ønsker dere alle en vakker uke videre, så blogges vi! 

Lever livet

Som jeg har nevnt noen ganger nå, har jeg hatt barnefri i julen. Selv om jeg elsker mine barn over alt her i verden, hadde jeg virkelig sett fram til noen dager med barnefri og tid til å bare slappe av. Og det var selvfølgelig deilig, det skal jeg ærllig inrømme.

MEN..  på samme tid følte jeg meg helt tom. Jeg kan virkelig ikke forestille meg hvor trist og kjedelig livet hadde vært uten mine to små. Jeg får hele tiden høre hvor vanskelig og tøft det må være å være 21 år, og være helt alene med to barn, uten noe familie i nærheten. Ja, det er tungt og slitsomt til tider, så klart. Men jeg har det helt fantastisk, og livet smiler virkelig for tiden! Det var så utrolig herlig å få de hjem igjen, det er ingen ord her i verden som kan beskrive den følelsen jeg fikk da jeg så de etter at de hadde vært borte i over en uke.  Jeg føler meg så utrolig heldig, noe jeg helt sikkert har sagt før, men.. det kan aldri bli sagt for mange ganger! 

Mange sier at man ikke får opplevd ungdomslivet når man får barn i ung alder. Vel, jeg har på ingen måter et stort behov for å drikke meg drita hver helg, dersom det er det som defineres ved å “leve livet” Leve livet for meg er å være med mine barn hver dag, være den beste mammaen jeg kan være, og slappe av når jeg en sjelden gang har barnefri.  Var faktisk ikke ute en eneste gang nå mens ungene var borte, noe som føles ganske bra egentlig! 

Random gammelt bilde. 

Ha en fin kveld videee kjære lesere! Blogges!