DIY – Bytt ut stygg fake pels med ekte pels!

Jeg elsker egentlig parkasjakka mi, men det eneste problemet er at fuskepelsen som er på hetta er blitt så utrolig stygg etter vask. Så, i stedet for å bruke flere tusen på ny jakke, fant jeg ut at jeg heller bare kan bytte til pels på den. Smart, ikkesant?

Det var egentlig veldig enkelt. Å kjøpe en løs pels koster ikke så mye, langt i fra prisen på en ny jakke. Og hvorfor bytte ut hele jakka, når du bare kan kjøpe en løs pels og bytte den ut med den falske?  Betalte rundt 400 kr for denne, og hele jakka ser så utrolig mye finere ut nå. Vet det er en stor debatt rundt dette, men jeg foretrekker virkelig ekte pels. Hver sin smak! 

Som dere ser, er fuskepelsen veldig stygg og krøllete, slik fake pels blir etter vask. Og man kjenner jo veldig stor forskjell på fake pels og ekte pels. Ekte mels er mye mer fluffy, og varmer veldig mye mer også i disse kalde vinterdager! 

Er så utrolig fornøyd, og brukte rundt fem minutter på dette, ved å enkelt bare knappe av fuskepelsen og knappe på revepelsen. Hva synes dere? 

Nå skal jeg gå å pakke inn de siste kalenderpakkene, og så gjør vi oss klar for bakedag, fri fra barnehagen, og koselig besøk imorgen, som blir første luke i kalenderen. Alle små og store hjerter gleder seg!

Blogges

Vinner av Intoy Giveaway!

God ettermiddag kjære følgere! Frøkna ligger å sover lur, og jeg skal kjappe meg å skrive dette innlegget før jeg skal hoppe en tur i dusjen før hun våkner. På planen i dag står pakking, pakking, pakking og mer pakking.

Tre pakkekalendere skal pakkes helt fiks ferdig til imorgen! Ønsk meg lykke til, tror jeg kommer til å være ganske lei av pakking innen jeg er ferdig. Men, alt for barna! Vi ønsker desember velkommen imorgen, og jeg vet det vil være to veldig lykkelige barn som står opp i morgen, når de ser kalenderen med alle pakkene henge der!

Nå skal jeg også trekke vinner av giveawayen jeg har hatt gående i samarbeid med Intoy! Og vinneren ble Christoffer, og han ble den heldige vinneren av et  Kurio 2 tablet♥ Og siden han bare ønsket seg èn leke, så har jeg valgt å dele premien i to! Da trakk jeg ut en til vinner, som ble Trine Lise, som ble den heldige vinneren av en Jack Bean Coffee Machine! Dere vil bli kontaktet i løpet av kort tid! ♥

 

Gi en eksklusiv klokke i julegave til 25% rabatt!

Herregud dere, tenk at det er jul snart! Min favorittid på året! Alt ble liksom forandret da jeg fikk Nathaniel! Da han ble født rett før julaften for fem år siden, har jeg elsket julen siden. Helt magisk! Jeg forbinder det med stor glede, og ren og skjær lykke

Annonse

Og med julen, så følger julegaver. Men man trenger ikke nødvendigvis å tråle butikk etter butikk på jakt etter de perfekte julegavene til våre kjære og nære.  Som dere sikkert har fått med dere, står klokkene fra Daniel Wellington nært til mitt hjerte! De er elegante, eksklusive, og ikke minst, de er like fine til både menn og kvinner! 

 

I november kom Daniel Wellington også med en ny kolleksjon, Classic Black. Dette er en litt utradisjonell versjon av Classic, med sort bakgrunn. En av mine helt klare favoritter! Utradisjonell til tross, fortsatt en nydelig accesory til ethvert verdig outfit! Klassisk, tidløs og vakker. 

Til og med 15 desember kjører Daniel Wellington julekampanje! Ved kjøp av en klokke og et cuff/armeband eller en klokkereim, får du 10% rabatt på hele kjøpet + en nydelig, eksklusiv gaveeske med sløyfeband på! Perfekt til å glede noen du er ekstra glad i

I tillegg, er jeg så heldig å få dele ut en rabattkode til dere herlige følgere, som kan kombineres med julekampanjen! Ved bruk av rabattkode “RANNVEIG” ved utsjekk, får dere -15% på absolutt hele nettbutikken, og ved bruk av rabattkoden min + julekampanjen til sammen hele 25% rabatt på hele kjøpet! Som en slags førjulsgave til dere 

 

Slik gjør dere det: 

 

1.Velg først ønsket klokke

2. Velg hvilken størrelse og farge du ønsker rundt klokken.

3. Velg om du ønsker et cuff/armeband, eller en reim 

4. Velg hvilken farge du ønsker på cuffet/armebandet, eller hviken reim du ønsker

 

Deretter bruker du rabattkode “RANNVEIG“, og hele ditt kjøp vil da bli trukket 25% fra ordinær pris, i tillegg til at klokken vil komme med en nydelig gaveeske med rød sløyfe på. Rabattkoden er gyldig til 15 desember. Dette er en unik mulighet til å glede de vi er glade i, til en ekstra hyggelig pris! ♥ 

For et år siden…

Synes det er så merkelig å tenke på alt som har skjedd i løpet av dette året! Det har bare gått surrealistisk fort.  For akkurat ett år siden vagget jeg rundt, over 70 kilo tung, og trodde omtrent min siste time var kommet. Jeg var så utrolig sliten, og ventet, ventet og ventet på at Sienna skulle komme ut. Jeg kan huske at jeg nesten ikke kom meg opp av senga, og at bare det å kle på barna og få de i barnehagen føltes som en enorm prestasjon.

Lite visste jeg om at denne frøkna ikke hadde noen planer om å komme før lenge etter planlagt ankomst. Mine iherdige forsøk på trappeløping, spising av chili, og kanel, var forgjeves. Akkurat en uke etter termin, som var 6 desember, ville hun ut. På selveste luciadagen, og dermed måtte hun også få Lucia i navnet sitt!  Og fødselen var omtrent over før den hadde startet. Fra jeg satt hjemme og lagde dorullnisser med Nathaniel, til lillesøster var født, tok det i underkant av to timer. Og det var en drømmefødsel! Vondt, ja selvfølgelig.. men det kunne virkelig ikke gått bedre♥ Dere kan lese fødselshistorien her 

 

Begynnelsen med en skjør, liten nyfødt lillesøster, og to små storesøsken, var virkelig alt annet enn lett. Det var direkte skremmende å tenke på der jeg satt på sykehuset med min lille nyfødte datter, og var på vei hjem til hverdagen. Helt alene. Skal lille meg klare dette alene? Kommer jeg til å klare det? Jeg klarte det Hverdagen går i ett, men nå, ett år etterpå, kan jeg trekke pusten, og klappe meg selv på skuldra. Jeg har klart det. Hverdagen nå, sammenlignet med hverdagen med en bitteliten baby, er så veldig mye enklere. 

 

Jeg hadde jo trodd at ting ville vært litt annerledes etter all tiden som har gått. Sienna fyller i disse dager ett år, og har enda ikke fått møte sin pappa. Det er trist, men samtidig har jeg slått meg til ro med at jeg har gjort alt rett. Jeg har gjort mange forsøk, desverre uten nytte. Med eller uten pappa, så vokser hun opp i en familie med masse kjærlighet. En mamma som elsker henne,og to storesøsken som forguder henne mer enn alt her i verden. Jeg ser på framtiden med glede, for dette eventyret er jo bare såvidt begynt ♥ Tiden går så fort, så man må bare passe på å ta vare på de små øyeblikkene! 

Bilderesultat


Bilderesultat

Kjærligheten mellom disse tre kan ikke beskrives! De forguder lillesøsteren sin, og passer så godt på henne, selv om de kan være litt brå av og til. Smelter et mammahjerte! 

Det gledes stort til desember, for da er det ikke bare en som fyller år, men to av mine søte små! Nathaniel blir hele fem år, og gleden er selvfølgelig stor! Selve bursdagsdagen skal han feire med sin pappa og hans familie på Gran Canaria, hvilket er litt vemodig for meg, men noe som helt sikkert blir supert for han! Så da skal vi ha en felles bursdagsfeiring for både Sienna og Nathaniel i midten av desember, 

Det føles så merkelig at de alle er blitt “store” nå, og jeg prøver virkelig å sette pris på de små øyeblikkene. Det er ikke alltid like lett i en hektisk hverdag, men så utrolig viktig! ♥

Vinner av Paw Patrol giveaway!

Da var endelig tiden kommet for å trekke vinner av Paw Patrol giveawayen jeg har hatt gående!  Og for et engasjement, det er virkelig så mange som fortjener å vinne!

I disse juletider, blir jeg helt rørt av alle dere som har skrevet at økonomien ikke strekker til å kjøpe julegaver til barna deres. Men èn vinner måtte trekkes, og det på rettferdig vis. Og denne gangen ble vinneren Kristine Ildsø! Til alle dere andre, tusen takk for engasjementet. Dere er herlige! 


 

Følg gjerne Paw Patrol på Facebook HER

Kalendertips – Barnas julekalendere!

God ettermiddag lesere! Her har vi egentlig hatt en veldig rolig dag. Trenger det også av og til! Frøkna ligger enda å sover luren sin, og jeg har tatt fatt på siste finish med julekalenderene til barna. Jeg har hatt så mye å gjøre at jeg ikke har begynt å pakke inn enda, men det tenkte jeg å starte med i kveld, da jeg har litt av en pakkejobb forran meg. Hele 72 gaver skal pakkes inn. 

I år har jeg bestemt meg for å gjøre en litt annen vri på julekalenderene. Jeg orket rett og slett ikke enda et år med masse små leker som bare blir liggende å lage rot. For er det en ting de absolutt ikke mangler, så er det jammen leker. Så jeg har rett og slett laget en blanding av noe morsomme leker, ting de trenger, og aktiviteter. I tillegg har de også hver sin sjokoladekalender. Pakkekalenderen er en god blanding av billige og litt dyrere gaver, og for eksempel Søstrene Grene, har et utrolig godt utvalg av morsomme gaver til en billig prislapp, og så kan man jo mikse litt. 

Nathaniels kalender: 

I Nataniels kalender ligger det en del småting, men også litt dyrere ting, en god blanding rett og slett! Blant annet nye vintersko, tallerken fra Design Letters, og en deilig heldress, i tillegg til et ufo-akebrett! 

Emmas kalender:

Emmas kalender inneholder hovedsaklig jente-jente stæsj, i og med at hun er en ordentlig jente-jente! Neglelakker, smykker, lypsyler, perler, en detanglerhårbørste, øredobber, hårstrikk, et fat med hennes bokstav fra Design Letters (de er veldig glad i koppene sine fra Design Letters) Hun har også fått et ufo-akebrett. 

 

Siennas kalender: 

Jeg hadde i utgangspunktet tenkt til å ha masse hårband og stæsj i Siennas kalender, men siden hun river de av seg etter ett sekund, fant jeg ut at det er greit med sånne fruktstenger, babygodis, og smoothier. Pluss en del ting jeg uansett ville kjøpt til henne. Jeg har også bestilt noen nyyyydelige sko, og en ull-romper til henne, som skal i kalenderen. 

Første desember skal det ligge en nisselue og en pepperkake i hver av pakkene, med en liten lapp. Da skal vi nemlig ta fri fra barnehagen og ha bakedag med min gode venninne Ingvild og barna hennes. Fjerde desember skal jeg, Emma og Nathaniel dra på kino og se Snekker Andersen. En av kalenderlukene skal også være laging av dorullnisser, etter å ha spart opp doruller en stund, haha!

For øvrig har de også en fellespakke en av dagene, hvor de får en masse esker med Play Doh, som innbyr til masse førjulskos for de små! 

Herregud, jeg gleder meg som et lite barn! Det beste jeg vet om er å glede mine små, så dette blir utrolig gøy. Begge de to største kan nesten ikke vente til første desember, og det klarer nesten ikke jeg heller, haha. Flere som gleder seg? 

Blogges

Kjære julenisse…

Dere kjenner til følelsen… du vet, du har hatt en over gjennomsnittet lang dag, og mest av alt frister senga når barna endelig sover søtt.

Men… det er dessverre ingen kjære mor her. Et døgn med 48 timer står høyest på ønskelista mi, som jeg planlegger å sende til den ekte julenissen jeg innerst inne tror eksisterer, sammen med barnas ønskelister med rundt 30 punkter med ting de allerede har i sitt eierskap, men altså ønsker seg to eksemplarer av. Er det ikke ganske sjarmerende?

Fra spøk til alvor. Fra barna la seg og jeg hadde fått ryddet dagens atombombeangrep (barn etterlater seg på merkelig vis slike atombombeangrep daglig) så har jeg sittet her med min kjære PC, og øynene mine går snart i kryss. Deilig å jobbe hjemmefra, sa de. Jeg har aldri jobben et eneste sekund borte fra tankene mine, tilogmed når jeg sover (hvilket ikke er mange timene i døgnet…) drømmer jeg om alt jeg må gjøre innen gitte frister, med forbehold om at veldig mye ikke går etter planen når man har tre små og det ikke så reint sjeldent oppstår uforutsette ting.

I dag har vi vært på lekeland, til barnas store fornøyelse. Vi dro med ei venninne av meg, mannen hennes, Siennas venninne og Nathaniels BFF!

De koste seg masse! Vi har funnet et nytt lekeland, Megafun på Lørenskog, som vi er utrolig fornøyd med! Det er rent, ryddig og oversiktlig. Og i tillegg har attraksjoner som 6D kino og lufttunnell! Sistenevnte skal jeg faktisk prøve ut i nærmeste framtid, så det blir jo spennende å se hvordan det går, haha!

God natt følgere ❤ Blogges

Lek som oppfordrer til læring!

Den siste tiden har det virkelig skjedd mye i utviklingen her hjemme! Sienna har mange nye ord, peker på ting, og lærer stadig mer. Hun forstår sammenhengen mellom de fleste ord og handlinger. Jeg føler meg så utrolig heldig. Det er så gøy å få være med på denne reisen for tredje gang! 

Annonse

Jeg er veldig bevisst på hvilke leker hun har, og at de skal lære henne noe. Lekene fra Baby Clementoni har virkelig vist oss en helt ny arena innen leker, leker som har vært veldig populære her hjemme. De sier både ord, tall, dyrelyder, og de synger og danser… blant annet!

Sienna har en Dinosaur som leker, synger og leker gjemsel. Denne har vært en storfavoritt helt siden vi fikk den, og hun hyler nesten av glede når den danser rundt på gulvet og “leter” etter henne. Hun har også en brannbil, som, i tillegg til å synge, lære henne ord og utrykk, også lærer henne hva ordet er på engelsk. 


Vil oppfordre dere til å besøke www.clementoni.no for å se det store utvalget innen lærerike leker til små og store barn! Det er en hel verden av interaktive leker og duppeditter som venter på å komme hjem til ditt barn! De fleste av lekene fås kjøpt i lekebutikker rundt omkring i landet. Perfekt julegave til de søte små! 

Hvorfor bruke nettbrett til barn?

God lørdagskveld i stuen 

Her har dagen gått i ett. Vi har hatt besøk av min søster, spist pizza og godis, og koset oss masse. Imorgen står det lekeland og julegrantenning, også med storesøster, på planen! 

Annonse

Som jeg tidligere fortalte dere, har Sienna fått seg sitt eget nettbrett, et Kurio nettbrett fra Intoy. Og det finnes en rekke grunner til å la barnet få utfolde seg med dette barnevennlige nettbrettet. Nettbrettet har en egen foreldrekontroll, som gjør at barnet ikke kan laste ned for eksempel apper, uten at du vet om det. Jeg har en iPad og to Kurio nettbrett, og når det kommer til brukervennlighet når det gjelder barn, skårer Kurio helt klart høyere. 

Nettbrettet lar deg også opprette opptil åtte forskjellige profiler, slik at flere barn kan bruke nettbrettet, med hver sin personlige profil med de appene barnet ønsker å ha. På den måten vil nettbrettet til enhver tid være tilpasset hvert enkelt barn som bruker nettbrettet. Veldig praktisk om man av forskjellige grunner ikke ønsker å ett nettbrett til hvert barn i husstanden. 

 

Hvorfor la barnet bruke nettbrett? Her kommer noen gode grunner! 

Skjerper barnets finmotorikk og teknikk

Lar barnet få en større språkforståelse, og kan faktisk være et utrolig nyttig verktøy i læringen og forståelsen av nye ord. 

Fremmer barnets logiske sans

 

 

Ønsker du å vinne et slikt nettbrett? Husk giveawayen min, hvor vinneren kan velge to valgfrie produkter fra Intoy! Giveawayen finner dere HER! Det vil bli trukket vinner den 30 november, så her er det bare å melde seg på! 

Sunne muffins til frokost eller lunsj!

Her er dagen allerede godt i gang  Sienna ligger å sover luren sin for øyeblikket, og våkner nok hvert sekund. Nathaniel er ute i hagen og leker med en kompis. Så snart Sienna våkner skal vi dra avgårde for å hente tante Astrid som kommer på besøk til oss i dag. Veldig koselig! 

Her om dagen prøvde jeg faktisk å kutte ut brød en dag, i barnehagelunsjen til ungene, og erstattet med sunne muffins. Og det ble stor suksess! De elsket muffinsene, som ikke inneholder et gram sukker, men blant annet banan, litt vaniljesukker om man ønsker, nøytral olje (jeg har brukt kokosa) havregryn, hvetemel og grovt hvetemel.

Dette ble frokosten vår i dag, og det beste er jo at det går superkjapt å lage de! 

Oppskrift

2 egg

1 dl grovt hvetemel

1 dl hvetemel

4 ss lettkokte havregryn

2 ts bakepulver

4 ss nøytral olje (brukte kokosa) 

2 ts vaniljesukker eller 2 bananer (jeg har brukt begge) 

Jeg har også kuttet opp svisker og hatt i røren til slutt. Og det ble veldig godt!  Bland alt, og hell i litt melk på slutten, til passe konsistens oppnås.  Stekes på 200 grader i ca 15 min! 

 

Ønsker dere en fin lørdag videre! 

Blogges