Nathaniel’s soverom i bilder

Vet at mange er kjempe interesserte i bilder av leiligheten vår, og som jeg har lovt, så skal dere da få det. Jeg tenkte da å ta det rom for rom, og siden rommet til Nathaniel er det som er mest “ferdig” og det jeg faktisk er mest fornyød med ( siden jeg jo har lagt en del penger og tid inn i det) så kan vi begynne med det ! Mangler enda en del, slik som sengehimmel, hyller til å henge på veggen osv. Trenger jo en plass å ha alle bildene og bøkene hans, foreløpig ligger de tingene i den øverste hyllen i klesskapet hans. 

Som dere ser har Nathaniel en hel haug med leker , faktisk så mye at vi må ha masse leker i stua og fordi det ikke har plass inne på rommet til Nathaniel. Favorittleken nå for tiden er nok det “aktivitetsbordet” fra FisherPrice som dere ser på noen bilder her over. Det elsker han bare !

Må bare si at jeg synes det er blitt så utrolig koselig der inne nå, og det er ganske viktig for meg siden jeg vil at gutten min skal trives inne på rommet sitt når han er der ! Gleder meg til å få alt på plass, da blir det nok enda finere.  

 

Likte dere bildene, og hva synes dere om rommet hans ?

Hvilket rom vil dere ha i neste “leilighetsinnlegg” ? 

Københavntur og 3D ultralyd

Noe vi lenge har tenkt over, er å bestille 3D ultralyd siden jeg vet jeg vil gjøre det denne gangen og. Hadde 3D ultralyd med Nathaniel, og det var rett og slett bare en helt fantastisk opplevelse. 

Så da har vi da bestilt en 3D ultralydundersøkelse den 11 mai, nærmere bestemt i København, faktisk ! Siden vi bestemte oss for å dra på en liten familietur dit om to helger, noe vi gleder oss masse til ! Så nå må jeg bare finne ut hva vi kan gjøre der borte den helga, hehe… sånn sett bort i fra ultralyden vi skal på. Tenkte på noe badeland eller noe sånt, siden Nathaniel synes det er veldig gøy. 

Blir jo å være bare 23+1 på ultralyden, noe som er liiiitt tidlig, men tror det blir en kjempekoselig opplevelse uansett. Med Nathaniel var jeg 27+0 på 3D ultralyden. 

Klinikken vi skal dra på driver med såkalt “naturlig 3D ultralyd” som er en ny type ultralyd hvor man får se bilder som er mye klarere og ligner mye mere på et menneske enn vanlig 3D. Så jeg gleder meg bare masse nå, blir koselig å se lillesøster i magen igjen, og ikke minst… få bekreftet at det faktisk er en lillesøster, og ikke en lillebror vi venter, før vi går til innkjøp av rosa vogn og hele pakka ! Hahahha ! 

Blir nok litt shopping der borte og, både til min lille prins og til min lille prinsesse siden jeg synes de har veldig mye fine babyting i Danmark ! Var jo der da jeg var gravid med Nathaniel og, faktisk på nøyaktig samme tidspunkt i graviditeten og, var der fra jeg var 22 til jeg var 23 uker på vei.. og det er helt tilfeldig at det blir nå og ! Litt morsomt å tenke på 🙂 

Legger med et bilde av “naturlig” ultralyd slik at dere kan se forskjellen ! 

Betaler forresten 1500 kr og får da med en DVD-film av ultralyden på 20 minutter sammenhengende, 5 bilder printet ut i farge, 30 bilder printet ut i sort/hvitt i tilegg til en DVD med alle bilder lagret på. Synes det var kjempe mye for pengene, på ulralyden med Nathaniel fikk jeg bare skrevet ut 2 bilder og betalte 1200..  timen varer i 45 minutter 🙂

 

Noen andre som har vært på denne nye typen ultralyd?

Og noen som har tips til familieting man kan gjøre i Køben ? Hadde satt pris på tips !! Tenkte forresten å legge ut litt bilder av Nathaniel sitt soverom litt senere, hvis det er interesse for det. Noen som vil ? 🙂 

Smask 

Helsesøsterkontroll med Nathaniel

God morgen kjære lesere ! 

I dag var jo dagen for kontroll for Nathaniel, endelig! Siden de er ganske fullbooket her i Oslo, så fikk vi ikke 15mndrs kontrollen før nå, men helsesøsteren sa at det ikke gjorde noe som helst. Dro da opp til den helsestasjonen i den bydelen vi hører til. Her i Oslo er det veldig greit, siden alle slike kommunale helsetjenester som jordmor, helsesøster osv er i samme bygg. Praktisk ! 

Prata da om alt mellom himmel og jord,om Nathaniel og hans utvilling. Og han har jo en rivende utvikling og utvikler seg helt perfekt og normalt. Som normalt veier og måler de også, og Nathaniel er virkelig en lang gutt ! Han ligger på den helt øverste grafen når det kommer til alle mål,altså en stor, lang og fin gutt !  Og han følger sin kurve perfekt ! 

Denne gangen fikk også Nathaniel sin siste barnevaksine, ble LITT lei seg men gikk fort over meg litt mammatrøst ! Lille gutten min som en gang var en bitteliten baby er blitt sååå stor <3

Neste kontroll blir da ikke før Nathaniel er hele 2,5 år ! Men blir jo likevel å gå jevnlig til helsestasjon med lillesøster Emma Angelica.

Akkurat nå ligger Nathaniel å sover luren sin , så etter dette innlegget skal jeg ta litt telefoner og slikt før han vokner. Så aner jeg ikke hva vi skal gjøre, ingen planer enda ! Blir vel å dra ut å leke litt og sånt.

Siden Nathaniel ble 16 måneder denne måneden, så legger jeg med en oppdatering for 16 måneder på barn. April er også en litt spesiell måned, siden det var denne måneden jeg fant ut at jeg var gravid med Nathaniel. Den 12 april, som nettop var, var det akkurat 2 år siden jeg satt med denne i handa, og ante ingenting om hva fremtiden skulle bringe

Og den 19 april, på 16månedersdagen til Nathaniel, så var det akkurat 2 år siden det lille hjertet hans begynte å slå (ifølge babyverden) .. akkurat DET synes jeg er litt rørende <3 

Om barnet: Fysiske endringer

De fleste barn begynner å gå når de er omtrent tretten måneder gamle, men om barnet ditt venter til det er atten måneder, anses det likevel som normalt. Vanligvis er det slik at barn som er sene til å rulle rundt, sette seg opp og krabbe, også kan trenge mer tid for å lære å gå.
 
Faktorer som avgjør når barnet begynner å gå, er miljø, temperament og arv. Hvis barnet ikke går når det er atten måneder, kan det være lurt å snakke med helsestasjonen, slik at eventuelle problemer kan fanges opp.
 
Hvis barnet ditt ikke går ennå, vil du sikkert merke at ferdighetene har økt dramatisk når det gjelder å krabbe, reise seg opp og gå langs møbler. Nå kan barnet stå alene i perioder mens du venter i spenning på det første vaklende skrittet.
 
Når smårollingen begynner å gå, blir det mange fall til å begynne med fordi det kan være vanskelig å komme seg rundt møbler og leker. Gjør ditt beste for å gi barnet klar bane ? en liten ujevnhet i gulvmatten er nok til å forårsake et fall. 
 
Barnet videreutvikler de grovmotoriske ferdighetene sine og liker å kaste, slippe ned og også å sparke ting. Dersom barnet kan gå, vil det sannsynligvis elske å klatre over puter og oppover trapper. Hvis det nesten greier å gå, men ikke er stødig nok, kan det være fint å bruke en gåvogn som støtte.
 
De finmotoriske ferdighetene bedrer seg også. I denne alderen vil barnet gjerne forsøke å spise med skje selv. Det vil også  by Browse to Save” href=”http://www.babyverden.no/Baby/Maned-for-maned/16-maneder/”>prøve seg på å tegne. Nå perfeksjoneres også bevegelsene som brukes når man flytter en leke fra den ene hånden til den andre. Hvis du ikke allerede har merket at den ene hånden er dominerende, vil du gjøre det ganske snart.
 

Til mor og far: Oppdragelse og oppmerksomhet

Grensesetting er et ord som går igjen i mange sammenhenger. Det handler ikke om ?å begrense? barnets utvikling, men om at grensene bidrar til at barnet blir trygt og omgjengelig. Når dere tydelig viser hvilke handlinger hos barnet dere ønsker mer av, vil barnet uten videre gjøre mer av det.
 
Ved å gi ros i slike sammenhenger, vil barnet oppfatte at det blir satt pris på og bli mer bevisst på seg selv og handlingene sine. Med slike ?ja-budskap? kommer dere inn i en god sirkel der barnet får stadig med  by Browse to Save” href=”http://www.babyverden.no/Baby/Maned-for-maned/16-maneder/”>informasjon fra dere om hva som er akseptert atferd og vil bli tryggere på seg selv.

Når dere gir ros og positive tilbakemeldinger tilpasses barnet til de daglige rutinene deres og den atferden dere ønsker. Selv om dere selvsagt ønsker at barnet skal ta initiativ og være selvstendig, så må barnet også lære at det ikke kan få oppfylt alle behov og ønsker umiddelbart. Slik lærer de også å respektere andres  by Browse to Save” href=”http://www.babyverden.no/Baby/Maned-for-maned/16-maneder/”>følelser, ønsker og behov.

Mange opplever at grensesetting er langt lettere i teorien enn i hverdagen. Noen ganger har dere god tid, føler at livet er  by Browse to Save” href=”http://www.babyverden.no/Baby/Maned-for-maned/16-maneder/”>godtog stabilt, har overskudd og er bevisste i måten dere forholder dere til barnet på. Andre ganger er det motsatt. Ingen foreldre kan hele tiden leve opp til sine ideal om hvordan de skal være og oppføre seg i forhold til barnet. Et trygt barn vil kunne tåle kortvarige variasjoner både i daglige rutiner, omsorg og kontaktform ? også når de ikke liker det og protesterer.

 

Den beste helga på lenge !

Nå sitter jeg og Willem i sofaen og slapper av etter enda en fantastisk dag ! I dag var det ikke fult så fint vær som i går, noe som var litt synd, men men ! Mamma er også reist hjem ti Alta, hun dro for noen timer siden. Gikk også suuuperduperlett å legge Nathaniel i den nye senga hans i dag, enda lettere enn i går. “Sengebyttingen” har absolutt gått over all forventning, var så koselig i mårrest da han kom springende inn på rommet vårt å skulle vekke oss med DET gliset.. hahaha, gullungen <3 Har også funnet en veldig bra løsning, å låse alle dører utenom soveromsdøren slik at det kun er inn til oss han kan komme når han våkner om morgenen 🙂 

Før mamma dro i dag lagde hun verdens beste fløtepastarett,og jeg lagde kjempegod smoothiedessert til oss i tilegg til at jeg var på butikken å kjøpte sånne tiramisuer. Elsker det, hehe ! 

Kan det bli bedre ? Nammi nam !

 Nathaniel var også VELDIG fornøyd med smoothien, han trengte en dusj rett etterpå for å si det sånn, lilla og blå smoothietildekket gutt fra topp til tå , hihi ! 

Gleder meg allerede til neste helg, da kommer nemlig også mammaen min på besøk og skal være hos oss helt til tirsdagen etterpå, siden hun da reiser videre på ferie til Frankrike. Har vært en kjempekoselig helg og vi har koset oss masse, var så utrolig gøy å se mamma igjen siden vi ikke hadde sett henne siden vi flyttet hjemmefra. Blir heller ikke så lenge til neste gang vi ser henne etter neste helg, siden både jeg, Nathaniel og Willem reiser opp til Alta, Tromsø osv  i slutten av Juni, Gleder meg masse ! Åååh så mye å glede seg til framover, og ikke minst til lille prinsessa i magen melder sin ankomst <3

Nå skal jeg avslutte så skal jeg og min kjære se på film eller noe, og ta senga fatt om ikke så aaalt for lenge. Så da sier jeg bare god natt til dere. Håper dere har hatt en fantastisk helg og har koset dere masse. 

Så blogges vi imorgen! Smask 

 

 

Kjempekoselig lørdag med familien !

Hei igjen kjære lesere 

Som jeg nevnte for dere, så har vi min mamma og Nathaniel’s bestemor på besøk denne helgen, noe som er kjempekoselig ! Vi har koset oss masse ute i finværet i stort sett hele dag. Er så utrolig fint vær her i Oslo for tiden, og gleder meg masse til sommeren til det VIRKELIG blir varmt og godt ute. Og når det er så fint vær ute, så strømmer såklart alle mulige mennesker ut… men heldigvis fant vi oss en plass ute på Villa Paradiso. Willem hadde spist der før, og sa de hadde god mat. Og det hadde de virkelig ! Nathaniel fikk seg også ikke noe værre enn en barneparaplydrink, hehe ! Han var sååå fornøyd med den, og såklart også maten, som var kjempegod. Bestilte pizza til alle sammen, men fikk desverre ikke tatt et bra bilde av pizzaen siden kameraet mitt gikk tom for strøm akkurat da. Her er hvertfall noen bilder fra dagen i dag !

Min pizza, fantastisk god !

Nathaniel’s flotte barneparaplydrink !

Smiiiil !

Stolt bestemor og fornøyd liten gladgutt

Vår lille familie <3 Willem, Nathaniel Chrisander og lillesøster Emma Angelica i magen <3 Legger jo aldri ut bilder av eller med Nathaniel på, men tenkte å vise dere vår lille flotte familie samlet siden mange har spurt om nettop det:) 

Ellers i dag så har vi både montert seng ( eller Willem har montert seng, haha ! )Som da var juniorsengen til Nathaniel, og Nathaniel var veeeldig ivrig til å hjelpe han med å montere, skulle skru skruer og greier. Haha, han er blitt så utroooolig stor og utviklingen hans for tiden bare skyter i været ! I I skrivende stund ligger han faktisk å sover utrolig søtt, i nettop juniorsengen sin. Gikk overraskende fint med overgangen fra sprinkelsenga, han elsket den nye sengen sin og har gått selv å lagt seg oppi der mange ganger i dag. Søtnosen, og stoore store gutten vår !

Har også vært å shoppet litt, skulle vel egentlig bare i butikkene for å finne et nytt tørkestativ ( gamle brøt sammen her om dagen, haha!) og nye lakener til den nye senga til Nathaniel siden sprinkelseng lakene jo ikke passer til den. Meeen… endte jo opp med litt mere enn planlagt da…. 

Nytt sengetøy til Nathaniel. Det sengesettet i midten i sateng har vi til vår seng og, og det er bare kjempemykt ! Så måtte ha det til han og når jeg så det i hans dynestørrelse, hehe 😀 

Ting til lille prinsessa vår ! Det “prinsesse” skiltet har jeg helt likt i til Nathaniel og , bare med “prins” og i blå. De er så utrolig nydelige !

Ooog klær til både prinsen og prinsessa mi ! I tilegg fikk de begge litt av bestemor, og hun hadde faktisk også sydd en Lukkha ( aner ikke hvordan det skrives !) til Nathaniel. For de som ikke vet hva det er, så er det et samisk plagg. Den var bare helt nydelig, akkurat nå orker jeg ikke å gå å hente den å ta bilde men skal virkelig vise den til dere. Snille mamman min ! Hun har også “bestilt” Mariusgenser i hvit og rosa til meg, av venninnen sin. Åh, jeg gleder meg, hatt lyst på sånn lenge nå !

Nå skal jeg avslutte, for nå tror jeg alle er temmelig slitne ! Willem har nettop gått å lagt seg, mamma ser på TV og jeg skal å ta kvelden akkurat NÅ. Såå, da blogges vi nok imorgen så håper jeg dere fantastiske lesere har hatt en strålende fin dag, det har i alle fall vi ! 

Smask 

21 fullgåtte uker + magebilder !

Da var tiden inne for ny statusoppdatering på graviditeten, og nå akkurat en uke over hallveis ! Må si tiden virkelig flyger. Nå er det jammen ikke lenge til vi har lille prinsessa vår i armene, og sett bort i fra at jeg tror det blir mye arbeid med to barn, så gleder jeg meg masse, og det gjør Willem og. Siden jeg allerede har fullbooket sommerferie med både TVinnspilling, besøk hjemme på ubestemt tid og ferie med min lille familie så kommer nok dette til å gå veldig fort. Og når sommerferien er over, da er det jo omtrent termintid <3

Jeg synes det er veldig koselig å være gravid, men nå begynner det å bli veldig tungt og. Dette svangerskapet er mere komplisert og tyngere på alle måter enn svangerskapet med Nathaniel. Kan jo ha noe å gjøre med alderen da, jeg var jo bare 17/18 år da jeg gikk gravid med han og nå er jeg jo nesten 2 år eldre enn det jeg var da ! Blir vel tyngre med “åra” hehe… godt at jeg nesten er ferdig med barn da, i en alder av 20 år, heeah. Kommer vel en attpåklatt om noen år om jeg orker det, men etter det er det totaalt stopp siden jeg mener 3 er et veldig bra tall 😉

 

På vei:  21 fullgåtte uker og 1 dag ( 21+1)

Igjen til termin:  19 uker og 1 dag ( 19+1)

Neste kontroll:   Jordmorkontroll 6 mai

Innkjøp: Har egentlig absolutt ALT og enda mere til, haha. Hadde jo alt fra før av , og har enda kjøpt masse mere… hehe

Kjønn:  Lille prinsessa vår

Bevegelser: Er ikke fullt så aktiv som Nathaniel var i magen, men er aktivitet fra morgen til kveld på jenta vår og, både spark og “romstering”

Utålmodig:  Begynner å bli litt utålmodig nå ja, men mest med å bli ferdig med selve graviditeten siden det begynner å bli ganske tungt nå

Navn:  Emma Angelica <3 

Vektøkning:  Veier nå hele 62 kg, uuuffee..  noe som vil si at jeg har gått opp en del kilo den siste tiden. Veide 64 kg som høygravid med Nathaniel, så regner med jeg blir å veie ganske mye mere som høygravid denne gangen. 

Vann i kroppen: Nei

Melk  i brystene:  Masse melk ja

Strekkmerker: Et strekkmerke over navlen som er gammelt, og et bittelite nytt rett under navlen.

Hodet ned:  Hodet er enda alle veier siden det er for tidlig til å ligge bare en vei

Tungt:  Ja

Kynnere: Ja, hyppige og vonde

Hodet festet:  Nei

Matkick:  Ikke noe spesielt for tiden, går litt i rykk og napp egentlig

Plager: Vondt i ryggen avogtil, og i bekkenet

Humør: ÅI, VELDIG varierende for tiden… virkelig

Høygravid: Nei

Fødselsforventninger: Gleder oss masse til å møte lille prinsessa vår <3

Uke21.jpg

Vekt: 400 g 
CRL: 17,5 cm 
Full lengde: 26 cm

 

OM BARNET
Fosteret er i begynnelsen av denne uken 19 uker gammelt. Det er svært aktivt og har fremdeles god plass i livmoren. Du kjenner sannsynligvis mange av bevegelsene, men ikke alle. Nå som fosteret kan sove, vil det sakte men sikkert få rutiner rundt dette. Men ikke forvent at de passer overens med dine egne. Både fostre og små barn har en tendens til å bestemme døgnrytmen selv. Du oppdager gjerne at fosteret er aktivt når du legger deg.

Selv om fosteret har vokst mye, er det svært tynt og spinkelt ettersom fettlaget ikke er særlig tykt ennå. Fosteret fortsetter å gjøre pusteøvelser hvor det trekker fostervann inn i lungene og ?puster? det ut igjen. Fordi det er fullstendig omsluttet av fostervann, er barnets bevegelser mye mer delikate og flytende enn etter fødselen når tyngdekraften gjør enkelte bevegelser umulige fordi musklene ikke er sterke nok. Derfor kan barnet virke litt klumsete og ukoordinert den første tiden. I livmoren kan barnet derimot boltre seg fritt med både kollbøtter, boksing og harde spark.

 

TIL MOR:

21 uker gravid

En uke i andre halvdel av svangerskapet er allerede gått. For noen kan det kjennes som tiden går langsomt, mens andre nesten ikke kan tro at halve svangerskapet er tilbakelagt. Bruk dagene dine og vit at barnets trivsel er avhengig av hvordan du har det. Fortell også partneren din at hans omsorg og kjærlighet er viktig for dere begge og gir barnet gode vekstbetingelser.

Noen gravide får hevelser (ødemer) i legger og føtter. Noen kan våkne om morgenen med hovne og kraftløse fingrer. Sirkulasjonsøvelser kan hjelpe mot disse problemene. Roter anklene i små sirkelbevegelser, først med klokka, så motsatt vei. Benytt enhver anledning til å sitte eller ligge med beina høyt. Ikke bruk klær som strammer. Knyt sammen og åpne hendene noen ganger, og du vil merke bedring
.

TIL FAR: Parforholdet
Svangerskap og familieforøkelse setter par på  by Browse to Save” href=”http://www.babyverden.no/Gravid/Uke-for-uke/21-uker/”>prøve. Det er biologisk slått fast at kvinner kan forandre alt fra lynne til shoppingvaner under graviditeten. Å være en trygg, forståelsesfull og kjærlig partner er en balansekunst. Oppgaven blir ikke mindre umulig når hun er full av svangerskapshormoner.

Misforståelser oppstår lett under graviditeten. Mor føler daglig på sine svangerskapsplager og har begynt å knytte  by Browse to Save” href=”http://www.babyverden.no/Gravid/Uke-for-uke/21-uker/”>relasjonertil barnet hun bærer. For deg er det meste uendret. Menn kan føle at mor er mest opptatt av barnet, og at de selv kommer i andre rekke. Mangel på seksuell nærhet kan forsterke denne følelsen.

Prioriter de gode samtalene. Ta initiativ og spør om hennes følelser og bekymringer. Lytt til det hun sier. Du trenger ikke være enig, men prøv å forstå henne før du kommer med egne synspunkter. Det er befriende å sette ord på følelsene.

Dersom problemene gjennomsyrer hverdagen, kan dere vurdere samlivsterapi. En fagperson har gjerne gode råd. Heldigvis er dette ikke lenger særlig tabubelagt. Det handler tross alt om å legge grunnlaget for et rikt familieliv.

<3

Ny vogn,nye negler og gul ettervekst !

Hei igjen kjære lesere 

Nei, jeg har ikke daua, eller føda eller noe sånt.. (heldigvis!) Nå er det faktisk snart 4 dager siden jeg har blogget, herregud… føles nesten som å skulke skolen, haha ! Samme følelse i allefall. Jeg har liksom ikke følt helt for å blogge, selv om jeg har MASSE å blogge om. Blant annet fått meg noen nye råstilige bikinier som jeg må vise dere, men alt til sin tid. 

I dag har jeg da, som jeg nevnte for dere at jeg skulle, for noen dager siden, vært å satt på negler hos søte Nora i Fetsund. Hun har for noen mnd siden startet opp med å sette på negler, og sa faktisk til meg at hun har kunder hele denne uka.  Busy jente ! Hun var i allefall superflink, hadde veldig lyst til å sette på litt sånne diamanter og sånt oppå neglene, men siden vi fikk veldig dårlig tid ble det bare helt enkle negler. Men det er jo så fint, så jeg er superfornøyd uansett ! Får ta diamanter neste gang 🙂

Her er det da ! Nora tar bare 250 kr for å sette på negler på deg, så om du har lyst på nye negler kjempebillig finner du henne HER

Siden jeg ikke kjenner nooooen her i Oslo som kan farge min 1 meter lange ettervekst, fikk jeg Nora til å gjøre det og… det gikk ikke fuuullt så bra, hahahaha… men ikke hennes feil da,bruker til vanligvis depend sin bleiking, og den er SUPERBRA (anbefaler !!!) den er faktisk den eneste som hittil har gitt meg helt blondt hår. Men denne gangen hadde jeg kjøpt en ny fra Loreal, som jeg ville prøve ut. Det skulle jeg ikke gjort, den var helt ræva og jeg fikk pissgul ettervekst med et par brune flekker. Ikke bra :p Sitter faktisk ATM med Davines blondinehårkur i håret , og håper av hele mitt hjerte at den blir LITT blondere i allefall.. og den er jo ganske så superbra den hårkuren, så kanskje ?!!?  Men kommer nok ikke til å gidde å farge over den før neste gang jeg skal farge etterveksten min uansett, som nok blir rett før vi skal til Tyrkia eller mens vi er i Tyrkia… det får bare tiden vise ! Det finnes uansett verre ting her i verden enn gul ettervekst 😉 

Var også å hentet pakkene jeg bestilte her om dagen, på posten ! Blant annet en splitter ny BabyZen vogn til Nathaniel, og guuuud så fin den var… og VELDIG enkel å sette opp og ned når alle “ekstragreiene” er på.

Se så fin ! Fikk jo også Nathaniel’s nye seng fra Troll, men den har vi ikke gidda å tatt ut av pakken enda, den blir nok heller montert i morgen siden jeg og min kjære snart skal hoppe i seng..

Sååå… da blogges vi nok imorgen ! Tidlig på dagen skal jeg  faktisk til barnevernet siden en viss person som driver å terroriserer oss har sendt enda NY helt syk bekymringsmelding på meg, som går ut på at jeg “plutselig ” flyttet til Oslo med Nathaniel….. say WHAT ? Hvis man er en dårlig mor for å flytte til en ny by så finnes det jammen meg mange dårlige mødre her i verden !

Så ja, da skal vi dit og jeg må forklare meg for å ha flyttet. Hvor latterlig patetisk er ikke det ? Men jaja, jeg går med hodet høyt hevet og jeg kommer til å anmelde denne personen for trakassering siden det denne personen driver med overhodet ikke er greit. Forrige gang jeg ble meldt til barnevernet av denne personen var en av påstandene i meldingen blant annet at jeg gikk ut  med Nathaniel i vogna midt på natta på besøk å røyka hasj. Saken ble undersøkt, og såklart henlagt. Vet ikke hva jeg skal gjøre, grine eller le ? Politianmeldelse for blir i lalelfall neste skritt. Noen andre som opplever slik terrorisering fra en bestemt person ? Tips til hva man kan gjøre for å få det til å slutte ? Personen hat tydeligvis et brennende sterkt ønske om å frata meg Nathaniel av ukjente grunner, og gjentatte bekymringsmeldinger er ikke det enseste syke som kommer fra denne personen.Det er blant annet en av grunenne til at jeg ikke legger ut noen som helst bilder av Nathaniel på bloggen. Men noe mere om det kan jeg desverre ikke si noe om siden det er dårlig for min side i denne saken.  

I morgen kommer i allefall også mamma på besøk til oss og skal være her hele helga, i tilegg til hele neste helg også faktisk, noe jeg gleder meg masse til !! Blir så koselig 

Nå skal jeg avslutte ! Vi blogges kjære lesere 

New in & vært å skrevet under på tv-kontrakt !

Hei igjen kjære fantastiske lesere

Har vært sykt dårlig til å oppdatere dere de siste dagene, men som sagt er jeg syk, og når lille gutten vår er i seng og kvelds shining av leiligheta er ferdig, er jeg egentlig HELT ferdig for dagen. Da er sofaen min beste venn ! 

Har ikke gjort så veldig mye uvanlig da egentlig, i går var jeg og Nathaniel en tur på Rakett ( produsentene av bak UM)  og jeg skreiv under på noen kontrakter. Spurte de om når det hele blir offentlig, og det var visst ganske snart, så når jeg får klarsignal fra de om at jeg kan si det, ja da vil dere få vite hva det er for noe ! Kan bare si at jeg tror det blir syyykt bra, hihi! Gleder meg mye ! 

Ellers er det vel ikke så mye å si, vi er nå hjemme å koser oss, ute å leker osv, og sånn går nå ukedagene ! I dag var jeg å skulle hente en ny pakke fra Eqology, og siden pakken med Kollagen er veldig liten, så droppet jeg å ta med vogna til Nathaniel fordi han liker så godt å gå uansett. Så da gikk vi bort til postkontoret, og da hadde jeg selvfølgelig glemt å skrive opp den hentekoden ( typisk!) så da spurte jeg postdama om hun ikke bare kunne finne pakken med navnet mitt/info om meg i stedenfor. Hun letet, og fant pakke, men ikke en liten pakke… det var en SVÆR pakke fra H&M som jeg ikke visste at hadde kommet fram engang ! Shit altså… så da bærte jeg den tunge svære pakken samtidig som at Nathaniel slo seg totalvrang på veien hjem fordi han måtte holde handa mi og ikke fikk gå ut i gata alene…   men, man klarer jo det man vil ! Haha.

 

Har desverre ikke så mye bilder å dele med dere i dette blogginnlegget, har helt glemt av å ta bilder av meg selv og akkurat nå ser jeg DØDsliten og helt ferdig ut, så tror vi dropper det. Istedenfor kan dere få et bilde av dagens MIDDAG ! 

Fiskekaker med potetmos og grønnsaker, det kan nesten ikke bli enklere eller kjappere… og så godt det er !! 🙂 

 

I dag fikk vi også bekrefelse på at Nathaniel begynner i barnehagen sin 1. august, ååh som jeg gleder meg ! Vi har jo allerede vært å sett der, og det var jo så fint både inni og utenpå.  Og ikke minst er det veldig nært oss , slik at jeg også vil ha muligheten til å levere/hente han selv om det kommer til å bli Willem som i allefall kommer til å levere han siden Willem skal på jobb om morgene, og jeg skal være hjemme med lille snuppa i magen, stå opp med henne på natten osv osv. Henting blir vel kanskje litt mere aktuelt for meg, men det vil bare tiden vise. Gleder meg i allefall masse, fordi jeg vet hvor godt Nathaniel trives i barnehage og sammen med andre barn. 

Kan også legge ut bilder av hva som lå inni pakken fra H&M, der var det virkelig mye fint altså ! 

Klær til lille jenta vår i magen, bestilte for det meste i 62/68 siden jeg egentlig har alt for mye klær i 50/56 nå. Hadde jo myye fra Nathaniel var nyfødt, som også Emma Angelica kan bruke. For det meste nøytralt, men kommer også til å bruke noen av de lyseblå klærne, f.eks. Ingenting galt i det. 

Klær til gullgutten

Sommerklær til lille gullgutten min ! 

Sengesett til Nathaniel Chrisander og sengesett til Emma Angelica 🙂 Det til Nathaniel var liiitt for stort, haha… tror jeg hadde glemt å se på størrelsen. 

3 stk satengsengesett til senga vår , skulle egentlig bestille 2 men vet ikke helt hvordan det endte opp med 3 ? Tror jeg må bestille et til da, haha.. litt rart å ha akkurat 3 ? 

 

Siden folk i det siste omtrent har viet livet sitt til å forske og fundere på hvilken økonomi jeg har, så kan jeg bare si med en gang at…  jeg lever IKKE på kreditt, eller av typen min sin lommebok for den saks skyld, haha. Jeg har veldig greit utbetalt for å si det sånn. Noen nevnte at jeg bare tjener 2500 kroner på bloggen månedtlig, og ikke at dere egentlig har noe som helst med det å gjøre , eller at det er noe av deres business i det heeeletatt. Men jeg tjener en god del flere tusenen enn det, for å si det sånn. Det beløpet er kun det jeg får av blogg.no for å i det hele tatt bare ligge på topplisten på den plassen jeg gjør. Så nå når det er sagt, kan dere VÆRE så snill å slutte med det sytet om at jeg lever på deres skattepenger, lage forumer om det osv ? Det begynner å bli ganske teit og latterlig i mine øyne. 

Jeg har ingen mulighet overhodet til å jobbe, hva er det dere tenker med dere som klarer å lire slikt ut av dere ? At jeg skal levne min 1,5 åring hjemme alene for å dra ut å jobbe? Hahaha !  Hadde jeg hatt mulighet til å fått barnehageplass til Nathaniel nå, hadde jeg med en gang gått ut i jobb. Men slik er det ikke, jeg er hjemmeværende med mitt barn og slik er det. Er jeg en skattesnylter fordi jeg passer mitt eget barn gjennom dagen ? Skjerpings..  Dere som påstår at det er enkelt, kan jo få prøve dere en hel dag med en 1,5 åring. Det går i 265 km/t dagen lang , kan jeg love dere. Man kan nesten kalle det en jobb i seg selv, med en eneste pause midt på dagen de 1-2 timene barnet sover. Å kalle meg skattesnylter blir bare så feil som det kan få blitt, det er ikke akkurat sånn at jeg sitter på rompa hele dagen og mottar masse penger fra NAV. Jeg er gravid, snart i tredje trimester, det er ganske tungt i seg selv det. Og med en vilter liten gutt å passe på blir det ikke akkurat enklere ! Synes det er noe dere som klarer å lire ut all slags mulig dritt, bør tenke godt over ! Kjenner jeg blir kraftig provosert. OG, jeg betaler akkurat like mye skatt som andre ! Herregud da..   slutt å vær så jævla bitter. 

 

Høøøhø, uansett. Nå skal jeg avslutte her, er som sagt dødsliten, så nå blir det senga next i vårt nyye sengetøy ! Jippi, hva er vel bedre enn det ! Nå skal jeg avslutte her og gå å sooove, imorgen er det en ny og fin fin dag sammen med min vakre lille gutt, og på ettermiddagen skal jeg både dra å støpe på negler og farge ettervekst ! Deeet er noe jeg gleder meg til det. 

Ha en fin kveld og natt videre kjære lesere , blogges 

Spis kollagen, og unngå strekkmerker og rynker!

Husker dere for en liten stund siden da jeg sa jeg hadde fått en pakke i posten jeg ikke helt enda ville dele med dere hva var for noe ? Jeg ville først teste det ut en stund, før jeg anbefalte videre til dere. I pakken var det spiselig Kollagen fra Eqology, som bekjemper aldring og merker på huden – innenfra., hvor ekte og angvaring skjønnhet kommer fra. Det å smøre kremer på huden kan fungere fint der og da, men det gjør ingen permanent endring for utseendet vårt. Det er rett og slett umulig. 

Kollagen er jo først og fremst veldig kjent som aldersbekjempende, men visste dere at man faktisk kan unngå strekkmerker ved å spise det ? Kollagen kostilskuddet jeg tar inneholder halulonsyre, som er noe som finnes naturlig i kroppen og som der det som gjør at vi ikke får rynker eller merker/strekkmerker. Når huden strekkes, tørkes ut eller aldres forsvinner dette naturlige bindestoffet og man kan derfor få merker på huden, som rynker eller strekkmerker om huden strekkes for mye.

Jeg vil derfor anbefale alle mine lesere til å prøve dette produktet ! Jeg regner med at en stor andel av mine lesere er gravide selv, og tenker da at dette er ypperlig å anbefale videre. Tror ikke jeg er alene om å ville se bra ut til tross for at jeg er gravid, og snart tobarnsmor. Jeg vil heller bruke litt penger på å forebygge aldring å strekkmerker, enn å ty til dyre laserbehandlinger og andre behanliger i etterkant. 

Informasjonen om produktet nedenfor er hentet fra Eqcology sin egen nettside

FORDELER

  • Glatter ut fine linjer og rynker, og øker hudens elastisitet
  • Øker fuktighetsnivået i huden
  • Tilfører vitalitet, styrke og fleksibilitet
  • Stimulerer din naturlige kollagenproduksjon
  • Styrker negler og hårsekker
  • Kan redusere rynker og bremse aldring
  • Metter bindevevet i huden
  • Vitamin B5 øker kollagensyntesen

Siden det ikke går an å bestille produktet rett fra nettsiden, og jeg er distributør av Eqology, må dere bruke min kunde-id, som er 1177981 🙂

Det dere da må gjøre er å gå inn på Eqology sine nettsider og skrive inn min kunde ID i feltet som kommer opp. Eqology fører også en rekke andre økologiske velværeprodukter, som jeg rett og slett ikke kan vente med å begynne å bruke så snart jeg er ferdig med graviditeten. Har faktisk mange andre produkter fra EQ stående som jeg bestilte sammen med Kollagenet første gangen jeg bestilte, men som jeg ikke kan bruke enda siden de ikke er anbefalte for gravide kvinner.

Om du har prøvd produktet selv, skriv gjerne hva du synes om produktet og dine erfaringer i kommentarfeltet nedenfor ! 

Mini-gravidfotoshoot

Tenkte å dele noen bilder med dere som Willem tok i ste, av fine Emma Angelica magen ! 20+3 i dag, og altså under hallveis igjen til vi får møte lille prinsessa vår 

Hva synes dere om bildene ? 

Hvor langt er du på vei ? 🙂

Smask