Det koker hos meg

Den siste uken har vært innenfor det man trygt kan kalle kokende! Jeg jobber i barnehage, og jeg merker at etter hele dager ute i solen er jeg rett og slett ferdig stekt, kokt, eller hva nå enn man vil kalle det. Varmt er det i alle fall, såpass ille at vi har fått inn to nye airconditionvifter her de siste dagene, og hageslangen har blitt flittig brukt som leke her i denne varmen!

Varme, solfylte dager må selvfølgelig utnyttes til det fulle. I dag hadde jeg ukas eneste fridag, og den benyttet vi til å henge med BFF og alle barna på stranda på Nordstrand bad. Vi har rett og slett hatt det helt fantastisk, både liten og stor. Som Nathaniel sa selv tidligere i dag, i det han var i full krabbefangstmodus; «Mamma, jeg er så lykkelig!»

Vår 17 mai i bilder!

Vi har hatt en helt fantastisk dag! Startet den med frokost og skjortestryking, og så var det rett opp på skolen til Nathaniel hvor vi gikk i tog. Det var en superstolt gutt som fikk holde den ene snora til førsteklasses fane!

Ellers gikk 17 mai som den som regel pleier å gå. Masse is, og russetog ble sett på før vi kjørte til Eidsvoll for å spise ute. Sånn er det når ingen har ledige bord! Avsluttet dagen med tivoli, til barnas store fornøyelse! Hipp hipp hurra, håper dere har hatt en strålende feiring alle sammen!

Fri for barn

Denne helgen har vært en lang en, for å si det sånn. Startet på torsdag med røddag, og topptur med alle tre barna!

På fredag var både barnehage og SFO stengt, så da fikk jeg levert minstesnuppa til besteforeldre, og tok med meg de to eldste på jobb en hel dag. Det gikk overraskende fint altså, og de var utrolig flinke!

Etter jobb på fredag leverte jeg Emma til sin pappa, og senere på kvelden dro jeg ut på byen med en venninne mens min «samboer» passet N, og både i går og i dag var vi på topptur. Mistberget i går, og Bjønnåsen i dag. Utrolig fint å gå tur i strålende sol, det må jeg si!

I dag har vi som sagt vært på én topptur, fått hjem to av barna, og avsluttet dagen med grilling i strålende vær hos noen venner. Perfekt!

Tiden strekker ikke til lengre

Livet her har endret seg ganske drastisk i det siste. Ikke bare på privaten, for her er også ting rimelig snudd på hodet, i positiv retning vel og merke, men jobbmessig også. Fra å kun ha hatt bloggen de siste årene, jobber jeg nå hundre prosent ved siden av i tillegg. Det er gøy, og jeg trives utrolig godt med det, ved at jeg får følt på en helt annen mestringsfølelse, og får mange nye bekjentskaper og venner.

Men samtidig merker jeg at jeg sliter litt med dårlig samvittighet, når barna alltid er en av de siste som blir hentet på skole og barnehage.

Jeg er jo relativt aktiv på Snapchat, så der var litt av livet vårt de siste dagene! I går kveld var jeg og en venninne på årets første topptur, veldig gøy!

Ha en god natt alle sammen, det skal i alle fall jeg ha!

Jeg har blitt feit

Dere kjenner sikkert til følelsen. Du har aldri hatt anlegg for å legge på deg. Har alltid kunnet spist så mye mat, og hvilken som helst mat, du bare ønsker. Og før du vet ordet av det, har du lagt på deg 5 kilo på noen få uker.

Jeg var tilfeldigvis hos ei venninne som hadde vekt nå i helgen. Og fristelsen ble litt for stor. Så da måtte jeg bare. Og mine bange anelser stemte fullstendig overens med realiteten – jeg kan rett og slett ikke spise så mye jeg vil lengre! Jeg har faktisk aldri veld så mye, forutenom når jeg har vært gravid. Så sommerkroppen kan vi vel trygt si er et baklagt kapittel i år. Tar det tråden igjen i 2025.