Drama på Hoppe Loppeland

Hei og hopp kjære lesere! I helgen har jeg rett og slett vært for opptatt med alt annet enn blogging. Familiekos, baking, og juleforberedelser i og med at det er 1 desember imorgen! Alle sjeler gleder seg!

I dag har vi vært på hoppe loppeland og vært ute å spist med noen venner med en datter på Gullegutten sin alder. Var kjempe koselig! De er jo så utrolig skjønne sammen.

Dagens middag! Kyllingsushi, som var overraskende godt!! 🙂

Men over til overskriften.. Da vi hadde vært en stund på Hoppe Loppeland, fikk jeg plutselig en i overkant morsom kommentar fra ei dom hadde sittet ved et bord ved siden av oss og stirret noe helt jævlig. Jeg skjønte jo hvorfor , når en kommentar som lød som dette ” Du sitt der på rumpa på Hoppe Loppeland å legg ut bilder på instagram, mens Willem springer etter ungen din” fra jenta, som nettop hadde dratt . Det skrev hun på dette bildet mitt, som jeg forresten hadde lagt ut lenge før vi bevegde oss mot noe lekeland.

Jenta her turte ikke engang stå for kommentaren hun hadde lagt ut ( etter hun dro, haha). Hun innså nok kjapt at hun dreit seh ut, og slettet den. Det er vel strengt tatt ikke mange mødre som løper rundt i lekeland mens de ammer, ellet hva kjære Kaja 🙂

Dagens latter altså! Men nok om det, nå skal jeg og min kjære se på The Hunger games – Catching fire, mens flinke Victoria passer våre skjønne små.

Så da tenker jeg vi blogges! Smask 🙂

Fokuserer du på kropp etter fødselen, kan du være sikker på at du blir kalt dårlig mor!

Det er nemlig hva jeg har inntrykk av at mange mener… men det er jo helt feil ?

Da jeg så over diverse nettaviser og logget på facebook, ser jeg at det reverserer et bilde tatt av Fotballfrue, som nettop fødte, bare for 4 dager siden. På bildet poserer en relativt tynn Caroline, og det ser ut som hun har kommet seg godt etter fødselen! Så bra for henne, tenker jeg da! Og til alle dere som kommer med usaklig dritt til henne, tror jeg bare er misunnelig fordi hun faktisk ser så bra ut etter fødselen. 

Men det jeg reagerte litt på var at en ekspert hadde uttalt seg i saken, hvor hun påstår at det er sjelden å ha flat mage 4 dager etter fødselen ? Det er nok ikke så sjelden som mange tror. Min mage var også så godt som flat, kun 4 dager etter fødselen. Det eneste som kunne vitne om en nylig fødsel var fødselstripen midt på magen, som jeg også ser Caroline har på bildet hun la ut på Instagram. 

Det at Caroline er opptatt av å se så bra ut så kort tid etter fødselen, er vel strengt tatt bare bra ? Det verste som finnes er jo mennesker som lar seg selv forfalle totalt kun fordi de fikk barn, og begrunner sin overvekt deretter.Jeg må rett og slett bare spørre alle dere som mener hun gjør noe grusomt galt ved å legge ut dette bildet, HVORDAN kan et bilde av henne gjøre henne til en dårlig mor for sitt barn?. Hvordan i allverden vet dere at hun ikke retter all sin fokus mot hennes nyfødte datter, noe jeg uansett er helt sikker på at hun gjør ?

Har man det bra med kropp og sinn, har babyen det også bra! Det er hvertfall helt sikkert.

2 dager før fødselen.. 

Dette bildet er tatt typ en halvtime etter fødselen. 

Og dette bildet 4 dager etter min andre fødsel ! Akkurat slik som bildet Caroline la ut. 

Jeg kjenner jeg blir litt provosert av at det liksom ikke skal være lov å se bra ut eller være tynn etter en fødsel. Helst skal man ha hengemage til lårene og ikke få lov til å titte i speil, helst skal man ha dype ringer under øynene. Dersom noe annet er tilfelle, ja da er man plutselig mere opptatt av sitt eget utseende enn av barnet sitt skal man tro kritikerne. Og GUD forby dersom du skulle finne på å sminke deg! …

Nei, altså jenter… vær stolt av kroppene deres, og vær for alt i verden ikke redd for å vise det fram! Det ER lov til å være opptatt av å ta vare på seg selv og se bra ut selv om man er mor! 

Hva mener du om dette ? Hvordan så du ut etter din/dine fødsler ? 

Og hva mener du om dette med kropp etter fødsel. Hvorfor skal man ikke få lov til å være fokusert på kropp og utseende om man er blitt mamma ? 

Si din mening under og del gjerne dette innlegget videre!!

Har magen min vært så stor?

Nå er det jo en god stund siden Emma ble født, faktisk hele 3 mnd den 5 desember! Herregud, som tiden flyger..  Når jeg ser ned på magen min, så er det helt uvirkelig å tenke på at mine to flotte nydelige barn har bodd der inne, i hele 9 mnd hver! 

Her er noen bilder fra svangerskapet med Nathaniel.. 

22 uker på vei

25 uker på vei

38 uker på vei! 

Nathaniel i magen <3 

Og her er noen bilder fra svangerskapet med Emma

Rundt 20 uker på vei..

36 uker..

Og her er Emma i magen <3

Jeg er faktisk helt utrolig stolt av å ha gjennomgått to hele svangerskap, og at det i det hele tatt er mulig å skape to så små nydelige skatter.. og det uten så mye som en eneste skramme eller strek på magen! Evig takknemlig! 

Synes du også det er rart å se tilbake på graviditeten/graviditetene ? 

Ny-injiserte restylanelepper er det fineste som finnes!

..neidaa ! Nå lurte jeg dere godt. I dag har jeg vært å tatt 1 ml restylane i leppene, og som kjent er jo leppene ganske hovne den første og andre dagen, så akkurat nå ser jeg jo veldig… hoven ut. Er i tilegg ekstra hoven siden jeg sikkert ble stukket 40 ganger(ikke overdrivelse!) med tannlegebedøvelsen før den endelig ga virkning.. haha. Kanskje ikke bedøvelse fungerer på meg? 

Tenker at om en dag eller to vil dette se veldig bra ut! Nå må jeg bare få farget min altfor, aaaltfor lange ettervekst så er jeg superfornøyd! 

Ellers har jeg fått satt kakemanndeig, slik at vi kan bake kakemenn imorgen, i tilegg til at jeg har vasket og støvsugd deler av huset! Og så har jeg nesten fått gjort ferdig julekalenderprosjektet mitt til barna. Er så fornøyd, og gleder meg til å vise dere det ferdige resultatet ! Har lagt ut sneakpeak på Instagram tidligere i dag av hvordan den ser ut foreløpig. Instagram’en min finner dere HER ! 

Så, nå kan Desember bare komme! Jeg gleder meg som en liten unge!!

Har du prøvd restylane? Hva synes du? 

Hvis ikke, kunne du tenkt deg til det? 

Prosjekt julekalender er i gang!

Som jeg har nevnt for dere tidligere, har jeg lenge tenkt på å lage en selvlaget julekalender til mine to skjønne barn. Mange har reagert på at også Emma, som ikke er 3 mnd engang, også får pakkekalender. Vel , jeg ville nok ikke gitt henne kalenderpakker om ikke Nathaniel fikk. Men i og med at han får, så mener jeg det vil være rett og også gi minstesnuppa. Uansett synes jeg det er en utrolig koselig ting å gjøre, og jeg kan nesten ikke vente med å ha ferdig kalenderen og henge den opp til 1 desember, som allerede er førstkommende søndag! 

Nå som min kjære handy mann endelig har vært å skjært ut en finerplate(?) til meg og pusset den, så er jeg klar for å begynne med malingen. Jeg har det helt klart for meg inni hodet mitt om hvordan jeg vil den skal se ut, og jeg kommer til å dele resultatet med dere her på bloggen! 

Dårlig kvalitet på bildene, i og med at speilreflekskameraet mitt ikke hadde strøm og jeg måtte ta de med iPhonen.

Men, her ser dere hvertfall litt hva jeg tenker. Først skal hele platen males hvit , deretter skal jeg male på 24 røde sterner (ved hjelp av en stjerneform og sånne stempel-pinner) Og så skal det festes en krok inni hver stjerne.  I tilegg til dette skal jeg, som dere ser, ha på røde silkeband, blondeband, glitter og stjerner osv. Hvor og hvordan, får dere se når den er ferdig! Herregud som jeg gleder meg til å se sluttresultatet! #julestemning #DIY ! Alt er kjøpt på Panduro.

Pakkene til barna ligger inni boden å skriker etter å bli hengt opp! Jul <3

Skal du lage kalender til barna dine selv ? Eller har du gjort det allerede?

Selv synes jeg det blir ekstremt upersonlig med sånne ferdigkalendere man kjøper i butikken, billig ja kanskje.. men ikke nødvendigvis bra ? Hva tenker dere ? 

Movember for iPhonen

I den anledning at vi er i selveste Movember, så passer vel ingen ting bedre enn å matche iPhonen i samme stil som deg selv ?

Bart i ansiktet eller ikke, la oss bare inrømme at bart på telefonen og over alt ellers er utrolig kult! Dette utrolig stilige luksusdekslet finner du HER til kun 99 kr!

//innlegg i samarbeid med Handelsportal

Og skjermbeskytter må man ha… denne har i tilegg speil på seg, passer perfekt for jenter som meg. Nå blir det å ikke rekke å sminke seg hjemme ikke et problem lenger, når man bare kan drege frem telefonen som speil. Genialt! 

Skjermbeskytteren finner dere HER, også kun til 99 kr! Og det beste av alt her, er at skjermbeskytteren blir billigere jo flere du bestiller. Bestiller du 4 stk får du de for eksempel for kun 79 kr!

Støtter du testikkelkreftaksjonen og kjører bart i November ? 

Neste måned er det musember, dere! Lik gjerne dersom dere følger Movember og Musember! 

Ikke så rask med å dømme

Herlighet for et styr det har vært rundt om på bloggverden de siste to dagene. Virkelig, annenhvert innlegg som dukker opp er om meg, haha! Må si jeg soler meg litt i glansen. Neida, men joda! I går var det et intervju av meg på Side 2, og i dag kommer et nytt. Har nettop avsluttet et intervju med en koselig dame, og regner med intervjuet vil være ute i kveld/imorgen tidlig. 

Ikke bare det, jeg har faktisk fått tilbud om å være med i debattprogrammet Aktuelt. Noe jeg desverre måtte takke nei til, siden Willem jobber overtid i dag og jeg har begge barna alene hele kvelden. Men ellers skulle jeg faktisk gjerne vært med, det hadde vært utrolig gøy tror jeg! Får ta det en annen gang. 

Og nå over til oversktiften. Nå de siste dagene har jeg fått utallige kommentarer og spørsmål om hvorfor jeg ikke bruker pengene mine på noe mere fornuftig som sparekono til barna, lappen, hus, bil, og lista går videre. Vel, jeg har sagt det før og sier det igjen. Både jeg og begge barna har hver sin sparekonto hvor jeg sparer flere tusen til hver konto pr. mnd. Jeg HOLDER på med lappen, i dag hadde jeg en dobbeltime med kjørelæreren min blant annet, og tar sikte mot å ha lappen så snart som mulig. Bil har vi, 3 stk faktisk. 

Egenkapital med hus sparer jeg til gjennom min sparekonto, men dette er enda ikke noe vi stresser med nå som Emma enda er så liten og vi har alt vi trenger i vår STORE leilighet, for NEI, den er absolutt ikke liten slik som mange har antydet. Faktisk er den på rundt 100 kvm, og vi stortrives her. Alt til sin tid, også kjøp av eget hus! 

Når alle disse viktige tingene er på plass og blir satt av penger til med tanke på trygghet til fremtiden til både oss og barna, så er det vel rent lite å kritisere meg for. Vi foreldre gir våre barn masse kjærlighet og omsorg, så det er bare tull å komme å si at man ikke gjør det dersom man kjøper dyre klær til barna sine. Når dette er sagt kler jeg forresten ikke barna mine opp i Chanel og Gucci, men hadde jeg hatt råd til å gjøre det hadde jeg ikke hatt noen problemer med å gjøre det. Hvorfor kan ikke barna få dyre ting når vi voksne kjøper oss selv svindyre ting ? Fortjener vi dyrere og finere ting enn barna våre? Dette lurer jeg virkelig på, vær så snill å svar meg på det en eller annen. 

De merkene vi bruker mest her og som er favorittene er Joha, Levis, CeLaVi, Hust&Claire, MeMini osv osv. i tilegg til at Nathaniel har noe Ralph Lauren. Jeg er superopptatt av at klærne jeg putter på barna mine ikke skal være ubehagelige, da jeg virkelig hater å gå f.eks i jeans selv! Så det er et klesplagg jeg også dermed sjeldent putter på mine barn, merke eller ei. Det at jeg mener de kun skal ha det beste og det mest komfortable å gå i er jo selve grunnen til at jeg kjøper de dyre klærne i stedet for de billige. Kom ikke å fortell meg at H&M har kvaliteten til f.eks Levis.. haha. Som jeg sa til damen som intervjuet meg, disse kommentarene kommer fra mødre med dårlig samvittighet som prøver å legalisere sitt bruk av billigklær. Misforstå meg rett, jeg har ikke noe i mot folk som kjøper billige klær til barna sine når ikke økonomien strekker til. Jeg bare gjør det ikke selv. Og det som er poenget mitt ER, HAR man lommeboken til det, BØR man unne barna sine litt dyrere klær enn en body til 149 kr på H&M. 

Lik og del gjerne dette innlegget videre!

Tyvstart på julen – her finner du den aller fineste pynten til babyen!

For ikke lenge siden kom det noe utrolig fine pyntestasj til Emma, både et par nydelige hjemmelagde blondekjoler og en haug av de nydeligste og mest jentete hårbandene man kan tenke seg

Jeg rett og slett elsker jo å pynte opp Emma med både kjoler og hårpynt, og bruker i tilegg til hårband, en del hårspenner (som er egnet for babyer vel og merke)  i og med at hun har så masse nydelig svart hår, noe hun har hatt helt fra fødselen av.

Her ser dere også de to blondekjolene/draktene hun fikk! Den lilla skal ikke Emma ha selv, men den skal derimot gis vekk til en heldig leser iløpet av den kommende uken! Passer perfekt mot den snarlig kommende adventstiden! 

Under kan du se hvordan den nydelige julerøde blondekjolen ser ut på vår vakre lille Emma, sammen med et av de matchende hårbandene !

Rett og slett helt nydelig! Nå ser vi fram mot juletider med jule outfit’en i boks. 

Alle hårbandene og begge blondedraktene er det de utrolig flinke jentene bak PynteGuri(link) som har laget. De tar i mot pynt på bestilling, og er utrolig raske i leveringen. 

Vil anbefale dere alle å gå inn dit å ta en titt, der er det noe for enhver smak. En ting er sikkert, den ferdig og masseproduserte hårpynten man finner på diverse kjedebutikker kan ikke måle seg med den hårpynten de lager hos Pyntedukka! Jeg har hvertfall en soleklar favoritt når det gjelder pynt til lillemor nå! Helt forelsket.. 

Er du også glad i å pynte opp dine barn? 🙂 

Lik gjerne innlegget dersom du også ble helt forelsket i pynten!! 

Sterke reaksjoner, jeg elsker det!

Hei kjære lesere!

Hvordan har dere det ? I helgen har vi bare slappet masse av, vært på lekeland, vært med venner, hatt masse familietid og ikke minst, hatt kjærestekveld med kino og en tur på restaurant! Var utrolig koselig. Vi tenkte egentlig å se “The Hunger Games” ( den andre filmen) men i og med at det var fullt så vi en annen, noe merkelig film, om jeg skal være helt ærlig, haha. 

Min uttalelse om merkeklær til barna har vakt sterke reaksjoner og tilbakemeldigner hos folket. Noe jeg forsåvidt hadde regnet helt med da jeg skrev innlegget. Jeg er helt for å si min ærlige og oppriktige mening om ting, og dette er akkurat hva jeg mener om klær til barna mine. De skal kun ha det beste utstyret og de beste klærne, I TILEGG til at de får uendelig kjærlighet og omsorg fra oss. Veldig mange er nødt til å slutte å se ting i et svart-hvitt perspektiv. Hvem sier at man ikke kan kjøpe dyre klær til barna sine OG samtidig vise massevis av omsorg og kjærlighet, men samtidig strenge grenser? Dette er hvertfall hva vi opererer med her hjemme hos oss. 

Når det er sagt liker jeg egentlig å lage litt diskusjon og skape debatt i vår ellers så dramaløse hverdag! Jeg mener at vi rett og slett må respektere hverandre. Selv om jeg ikke vil gjøre det selv, så respekterer jeg helt klart mennesker som handler klær til barna sine i de såkalte billigkjedene. Respekt, kjære dere. Det er en god ting, en egenskap som desverre alt for mange mangler til tross for å ha nådd voksen alder og vel så det. Jeg blir omdiskutert og direkte hetset i diverse forumer, i facebookgrupper for mødre(som tilsynelatende har veldig lite å gjøre) og det er avis og nettavisoppslag om meg, for å ikke glemme de utallige bloggerne som henger meg ut i et rop om oppmerksomhet! Jeg har jo soleklart oppnådd det jeg ønsket, nettop å lage litt “opprør” 😉 

Foto: Theresa Knudsen

Lenge leve barnsligheten!

I dag har vi bare slappet av frem til nå, spist en kjempegod familiefrokost samt at vi har hatt koselig besøk av ei venninne av meg og av Nathaniels venninne, Nora! Har også bygget masse lego, både min og gullegutten min sin favoritthobby! Hurra for lego!!

Se det lange tårnet! Man ser det ikke på bildet, men det rekker faktisk helt opp til taket. Lenge leve barnsligheten!

Nå er gutta ute i garasjen og bytter til vinterdekk på Audien, mens jeg og Emma ligger å slapper av på sofaen. Straks de er ferdig går turen til Hoppe Loppeland, for å gjøre dagen komplett! Deretter hjem for å spise middag, kose masse, få barna i seng , og så kommer barnevakten for å passe på mens vi drar på Kino! Blir gøy å komme seg ut å gjøre noe uten barn også 😉

Hva skal dere i dag?