Siste sjanse for å få gavekort på 50 kr!

Vil bare minne dere på at Handelsportal enda kjører giveaway på et gavekort på 50 kr til alle som er innom! Det eneste du trenger å gjøre for å motta gavekortet er rett å slett å melde seg på her! Det er ingen forpliktelser eller haker her, det eneste som skjer er at du får 50 kr gratis å handle for i hele nettbutikken. Noe som jo er helt fantastisk! Handelsportal har det meste innen tilbehør til smartelefoner, og er per dags dato den største butikken i Norge av tilbehør til din smarttelefon! Har lagt med noen av mine favoritter lengre ned i innlegget! Her er det noe for enhver smak.

God gratis shopping! 

 

Trykk her for å motta gavekortet! 



Del gjerne videre innlegget for å spre budskapet, og lik innlegget dersom DU skal benytte deg av denne unike muligheten 🙂 

 

 

 

//Annonse

God morgen Norge!

I skrivende stund sitter jeg å inntar dagens frokost. Har nettop lagt snuppa for den første luren sin, storebror har akkurat reist i barnehagen med bestemoren sin, og nå skal jeg bare rydde litt opp her etter morgenens matpakkelaging og lekekaos, før jeg får besøk i 10 tiden.

Dagens frokost, Noka shake! Ha en fin dag videre flotte lesere 

Livet går videre

I dag har vi egentlig bare nytt det at SOMMEREN endelig har kommet hit til oss. Den kommer akkurat som bestilt for min del. Jeg er ganske værsyk av meg, og klarer faktisk å tenke langt mere positivt når det er så deilig vær! Vært ute omtrent hele dagen i dag, spilt fotball, lekt på lekeplassen, pratet med naboer, og for å ikke glemme, hatt koselig besøk av søte Maiken og lille søte Lineah, som er jevngammel med gullegutten min. Vi lagde brownies, til ungenes store glede, og dro ut å koste oss i finværet igjen 🙂 

I natt ble jo også klokken stilt en time fram, og det var sinnsykt deilig å fortsatt kunne sette seg ute i solen og ta et dyypt pust og nyte stillheten, når begge ungene var i seng. Jeg lover dere, jeg setter tusen ganger mer pris på den de få timene jeg får for meg selv på kveldene nå som jeg er blitt alenemamma. De er gull verdt.

I dag skal jeg bruke kvelden på å planlegge siste del av Emma’s dåp som finner sted om akkurat en uke! Og noe jeg har helt glemt av å nevne, er at min kjære mamma kommer på besøk førstkommende fredag og skal være her i en hel uke! Hun har også leid bil hele uken hun skal være her, så da har vi plutselig bil i en hel uke, noe som blir veldig uvant for meg som har innfunnet meg med at jeg er ganske stuck og bruker de 3 bussene som går daglig for alt de er verdt! Jeg savner henne fryktelig og prater med henne hver eneste dag nå. Man blir aldri for gammel for å være glad i mammaen sin, og det er godt å prate med henne nå når ting er ganske tungt for meg… Vi prater om absolutt alt sammen, og jeg kommer ikke på noen andre personer jeg stoler like mye på! Det er veldig befriende å ha et sånt forhold til mamma’en sin, om jeg får si det! 

 

Dagens #outfit ! Veldig mamma-aktig, og veldig fotballvennlig og lope rundt omkring-vennlig 🙂  

Ha en strålende kveld videre flotte lesere! Dere er fantastisk, og dere gjør dagene mine bedre med alle de koselige og fine kommentarene dere legger igjen 🙂 

 

Jeg gir aldri opp, selv om enkelte ville drept for å sett det!

Har vel egentlig bare tatt et par dagers pause herfra, har bare vært kaos oppi hodet mitt de siste dagene.. Det er faktisk helt vanvittig hvor mye motgang man skal måtte takle, og jeg har mer enn nok med å holde hodet over vannet, samtidig som enkelte for harde livet prøver å dra meg ned i gjørma sammen med de. Jeg er bare et menneske. Jeg har også følelser. Men. Jeg gir aldri opp! Og jeg har verdens beste motivasjon for å ikke gjøre det. Verdens to skjønneste små hjerteskatter! De er selve livet for meg. Og hvem ville vel gitt opp livet sitt? 

Men. Det går oppover! Jeg merker bare på hele meg selv at jeg er blitt en helt ny person etter at jeg valgte å være alene, jeg klarer endelig å være meg selv igjen, uten at noen skal komme med fingeren og fortelle meg hva jeg kan og ikke kan gjøre ut i fra sjalusi. Nå er det ingen som kan være sjalu! Og det er så sinnsykt deilig.

Når det er sagt, er ikke problemene over….langt i fra. Sykelig sjalusi er en utrolig skummel ting, og kan få mennesker til å gjøre de slemmeste ting, noe jeg desverre har fått erfart de siste dagene. Det kan ha uante konsekvenser når man lyger så mye at man holder på å drukne i sine egne løgner. Å samarbeide og være venner når man har barn sammen vil alltid være det beste, og alt lå til rette for det. Men det er tydeligvis ikke alle i oppfatningen av….  gi meg styrke…  Det føles så tungt avogtil. Det å vite at dersom jeg ikke passer på å holde meg over overflaten hver eneste sekund som går, vil jeg bli dregd ned i dritten. Og jeg lover dere, det er noen som virkelig hater meg for valget jeg tok om å være alene. Og den noen, vil gjøre alt for å se meg lide. ALT

 

 

I dag kom våren til oss! Har vært knallvær i hele dag, så vi har benyttet dagen til å være så mye utendørs som mulig. Og jammen har jeg også blitt litt brun! Det hjelper ikke å ta sol gratis på Brun og Blid, når du aldri har mulighet til å ta sol. Haha. Så litt brunfarge var ikke verst i mitt likbleike ansikt. Har kost oss masse på lekeplassen her, og benyttet det fine været til å bli kjent med naboer vi ikke har snakket med før. Gullegutten fikk lov til å hjelpe naboen med å snekre rekkverk til verandaen deres, noe han synes var kjempestas! Hahaha, skulle sett han. SÅ stolt. Har hatt en helt fantastisk dag i dag med mine to små hjertegull. De gir meg så mye at jeg avogtil rett og slett bare får lyst til å gråte.Av glede. Av ren kjærlighet <3 

50 kr i gavekort til alle som melder seg på!

Hei igjen kjære blogglesere! Må si det er utrolig koselig å lese gjennom alle de flotte kommentarene dere legger igjen. Det varmer hjertet mitt! Og gjør dagene langt lysere. Jeg er virkelig heldig som har dere, tenker jeg! I tidiligere innlegg har det nesten virket som det kun er hatere som er inne å leser bloggen, men etter at jeg åpnet meg selv og var så ærlig som overhodet mulig, har det jo strømmet inn med søte, koselige og ikke minst støttende kommentarer. Tusen, tusen takk!

Siden dere er så fantastiske, vil jeg tipse dere om en unik mulighet. Akkurat nå kan du melde deg på en giveaway hos Handelsportal, som gir ALLE som melder seg på et gavekort på 50;- som kan brukes i absolutt hele butikken! Handelsportal er Norges største nettbutikk innen det meste av tilbehør til din smart-telefon! Jeg vil oppfordre dere alle til å melde dere på! Det har nemlig jeg gjort 🙂 

Meld dere på her! https://ext.makenewsmail.com/subscription/1569/6445/

Under her har jeg lagt med noen av mine favoritter fra nettsiden! Trykk på bildene for å komme direkte inn på produktet

 





Pass på så du ikke ender opp som dasspapir..

Helt ærlig, en ting jeg ikke kan gjøre noe med, er folk som prater dritt, dritt som ikke har rot noen steder. Dere som skriver jeg har vært utro, det er egentlig helt greit for meg. Jeg vet hva som er sannheten, og sannheten er at jeg har sittet hjemme hver eneste kveld de siste snart 7 mnd pga Emma, som er ordentlig mammadalt og totalt avhengig av meg. Jeg har vært på et par modelljobber med fotoshoots, men det er det hele, i tilegg til en bytur her for ikke så lenge siden, noe som var ekstremt deilig for meg. Man trenger litt avkobling av og til, selv som mamma! 

Så, hvor , og hvilket tidspunkt jeg i det hele tatt skulle hatt mulighet til å være utro, dere som påstår det, det er for meg et stort mysterium! Men kjør på med sladder, for all del. De eneste ordene jeg har til dere er klare og enkle; Drit og dra!

Uansett! Nå har jeg nettop hatt besøk av folka bak Charterfeber og Unge Mødre, husker dere jeg sa at dere vil få se meg på TV fremover? VEL, kan vel ikke egentlig si så mye mer enn det.Dette blir bra! Dere får bare følge med! Nå ligger Emma og sover, og jeg skal prøve å finne teoriboka mi ( den er sporløst forsvunnet… ) og lese litt før hun våkner. 

Take care kjære blogglesere!  Og kjære bullshitsnakkende haters…. pass på så dere ikke ender opp som dasspapir 🙂 

Ingen overskrift..

Har egentlig ingen ting å si…Håper dere har hatt en fantastisk fin dag i dag, og at ting snart går min vei… Det er i situasjoner som dette, et menneskes styrke virkelig settes på prøve. Og det er faktisk helt utrolig hvor mye man egentlig kan takle å gå igjennom, og hvor mye motgang man faktisk kan tåle…. jeg håper bare det er noe i det når de sier at rettferdigheten alltid seirer. Det eneste jeg ønsker er å få leve et normalt liv med mine to små! Og at jeg snart skal slippe å bli straffet fordi jeg tok et valg som var det helt og holdent hundre prosent rette. 

Best thing you never had

Trenger jeg si mere? Denne sangen sier det meste! Flinke Beyonce! 

 

Best å bli ferdig med all dritten

Etter å ha lest gjennom bloggen min av de innleggene som er publisert de siste dagene, kan man jo nesten ikke la være å bli deprimert! Ja, men seriøst ? Det ser jo ut som at alt bare er svart. Men det er det ikke. Jeg har to lyspunkter i livet mitt, som gir meg all verdens motivasjon til å gi alt!

Nå er begge ungene er i seng, leiligheta er shina for leker og mat på gulvet, og endelig kan jeg sette meg ned å slappe av etter en veldig lang dag! For, dere andre tobarns-alenemødre, kan vel si dere enige i at det ikke er så mye som 2 minutter alene man får når man er alenemor med to så små barn! Det er vel også litt av sjarmen, og da blir det tjue ganger så deilig når begge er i seng og man kan sette seg ned å ta et pust i bakken!

Som dere helt sikkert har fått med dere, så er det den store vaffeldagen i dag! Så når jeg og Emma hentet han i barnehagen, satte vi oss ned og fikk servert vafler, noe jeg tror Nathaniel synes var veldig stas. Vafler før middag, liksom! Tok buss hjem, noe som også er en stooor ting for han. Elsker alt med motor! Og spiste laks med digg tilbehør til middag. I dag har også Emma og Nathaniel badet sammen for første gang. Emma har jo begynt å plaske ordentlig og leke med ting i badekaret, men jeg må enda holde henne. Er nok likevel ikke lenge til hun sitter selv! Tiden går alt for fort og de er begge blitt så utrolig store! 

Noe annet jeg ikke har nevnt for dere, som også er en av grunnene til at jeg hadde ærender i Lillestrøm i dag, var at jeg måtte innom Politistasjonen.,.Det har seg nemlig slik at jeg har blitt svindlet for flere tusen fra min konto og mitt kort for litt under en uke siden. Og jeg vet at jeg har alt mitt på det rene, siden jeg vet hvem som står bak! Så har vært bare tull, har måttet sperre kortet mitt og har enda ikke fått nytt. Noe som byr på en del problemer….

På toppen av det hele døde iPhoneladeren min i går. Great! Men jeg tenker at når så mange ting går alt annet enn min vei, så må det jo komme noe helt fantastisk snart! Og det vet jeg jo egentlig at det gjør… derfor er det best å ta all dritten på en og samme gang, så kan alt snart bli helt fantastisk! Snart får jeg lappen, og jeg planlegger også å kjøpe bil i nærmeste framtid! Den dagen jeg sitter med lappen i handa, skal jeg rope et høyt og tydelig HALLELUJA

Nå er det teorilesing og Paradisetitting og deretter kvelden for meg! Blogges kjære lesere 

Alenemamma

Hei kjære leser

Håper dere alle har hatt en fantastisk dag. Selv er jeg ganske sliten, så skal se Paradise nå snart siden jeg ikke fikk sett den likevel her om dagen, og så er det senga! Har ikke skjedd noe stort spesielt annet i dag, annet enn at jeg har hatt kjøretimer med kjørelæreren min. I morgen skal vi til Lillestrøm en tur, er jo en del ting jeg trenger å ordne..

For, jeg er i en helt ny livsituasjon. Jeg er atter en gang blitt alenemamma, alenemamma til to. Det er jo ikke sånn det skulle bli, men sånn ble det. Og sånn er det noen ganger i livet. Jeg driter egentlig i alle fordommer folk måtte ha mot det, jeg gjør kun det som er best for meg å barna, og det var å bli alene. Man kan en stund leve sammen kun for barnas del, men det tar slutt det også. Det er ikke sunt. Og jeg er stolt over å ha tatt skrittet, skrittet som jeg hadde gruet meg lenge til å ta. For det er et stort skritt å ta, det kan ingen si seg i mot.  Men jeg tror at alt som er ment til å skje, det skjer! Alt vi mennesker gjør har en grunn, og det er desverre ikke alltid andre mennesker skjønner seg på det. Men det viktigste er at jeg vet at dette var der rette for meg og mine to skjønne små.

Take care! Blogges