INFLUENSA + RYGGPLAGER + VASKING AV BABYKLÆR + HENTESETT FERDIIG

 

Som dere sikkert har merket, har det ikke vært noe vidre mye blogging fra meg i det siste, men overraskende mange følger bloggen min framdeles ..    det er så koooseliiig å tenke på når man ligger syk, hostende, harkende og synes synd på seg selv, og vil helst bare vil dø !  

Ikke nok med influensaen,  ryggen min har visst bestemt seg for å ta livet av meg.  I det siste har jeg begynt å bevege meg som en gammel kjerring på 80 år med dårlig rygg.  Huff, det ser ikke bra ut i det hele tatt.  Stakkars lille tynne kroppen min takler ikke vekten til lille gutten min så veldig bra lenger, som legger på seg i stormfart om dagene ( rundt 300 gram i uka) .  Jeg trodde virkelig jeg kom til å sleppe unna ryggplager, men de kom å tok meg rundt uke 32 .  Triste greier :/  

Da jeg var å tok sol i dag for eksempel, tok det meg noe som lignet alvorlig mye på hele 15 minutter å komme seg opp igjen fra solsengen..   og det var ikke akkurat smertefritt !  Min første tanke var : nå må jeg bare ligge her..   men herregud, man kan jo ikke akkurat bare ligge der til noen kommer for å hjelpe deg ? IPhonen min lå på gulvet i lag med klærne mine, så kunne liksom ikke ringe noen heller.  Så jeg beit tennerne sammen, og klarte til slutt å komme meg ut derfra.. det var jævlig vondt, for å si det sånn.  AU, trodde virkelig at ryggen min skulle knekke.  

 

Og så lurer jeg på en ting..   har STORE mistanker om at jeg har fått bekkenløsning, men siden jeg aldri har hatt dette før så aner jeg rett og slett ikke hvordan det “kjennes ut ”  ..   hvor har man smerter da liksom ?  For jeg har ikke bare vondt i ryggen , det er liksom fra ryggen og helt ned til lårene en plass.     

Synes så mange typer smerter bare kom å tok meg for fullt..   sykt kjipt, når man egentlig hadde trodd at man skulle slippe unna slikt.     Ryggsmerter, bekkenløsning, mensensmerter…  og u name it .   Nå mangler bare strekkmerkene, som sikkert dukker opp hvert øyeblikk.  MEN, vi krysser fingrene for at det IKKE skjer 😉  Ikkesant ? 

 

Ingen skal hvertfall få lov til å fortelle meg at det ikke er tungt å være gravid på slutten( da tenker jeg etter uke 30) .  Jeesus kristus.  Nå håper jeg virkelig at han kommer ut snart.  Si hva dere vil om at jeg er slem og egoistisk som sier det, men det er faktisk ikke noe gøy å føle seg helt handicappet.   Og det er ikke noe farlig i det heletatt for lille gutten min om han skulle bli født nå, alle organer fungerer, han ser ut som en lubben baby slik nyfødte ser ut, bare litt tynnere og bittelitt mindre.   SÅ DET SÅ.  

 

 

Uanseeett..   har drevet litt vasking av babyklær i dag,  og må bare få si at klærne var mye finere FØR vasken..   synes trykket på klærne gikk alvorlig fort av, allerede etter 1 vask liksom !   Men det viktigste er jo at det ikke sitter slike ekle stoffer de putter i klærne, igjen , slik at ikke lille gutten min utvikler allergi eller noe slikt 🙂 

Har enda en del klær som trengs å vaskes, blant annet en del ullklær.   Så blir jeg nok å kjøpe noe mere + at jeg jo blir å få masse gaver osv.  For de som lurer, så er alle klærne under i størrelse 50 og 56

 

 

 

Så forresten at noen spurte i spørsmålsrunden, om jeg kunne legge ut bilde av alt jeg har kjøpt, samt alt som skal være med i sykehusbagen. Såklart kan jeg det ! 

Legger ut bilde i dette innlegget av det jeg hittil skal ha med i sykehusbagen.  

 

 

TIL MILIAN MATHEO 

 

Dette er hentesettet hans, som han skal ha på seg når vi reiser hjem fra sykehuset.  Hvis ikke det hadde vært så kaldt, så hadde jeg tatt en I <3 MUM body istedenfor.. men , siden det er vinter og kaldt er det nok best med ull-body.  

 

I tilegg til ullbodyen, er det en blå ull-strømpebukse, hvite “im a little boy” sokker, verdens søteste bamsedress , verdens søteste lue ( i 100% ull)  med glitterhjerte forran og hjertemønster i stoffet,  bomullsvotter,  tøffler i babyull med swarowskikrystaller på forran  ( som jeg selv har strikket )  og verdens søteste selbuvotter i hvit glitter, med blått mønster på som bestemoren holder på å strikke 🙂  Kan legge ut bilde av de når de er ferdig ! 

 

Det er en utrolig rar følelse å vite at jeg pakker til sønnen min , som kan være i henderne mine om allerede 5 uker. Utrooolig merkelig, men helt herlig følelse !   Blir så glad av å styre med klærne hans, det hjelper bittelitt på babysyken min.  TENK , at snart er jeg mamma til en liten nydelig gutt ! Det hadde jeg aldri trodd..  

 

 

 

TIL MEG SELV 

 

Jeg kommer sikkert til å ta med hele verden til meg selv, kjenner jeg meg selv godt nok.   Giddet ikke ta bilde av alt, og slike enkle ting som tightser osv..     Men i tilegg til tingene under skal jeg selvfølgelig også ha med me

 

– Digitalkamera og lader ( vurderer å kjøpe meg videokamera da jeg skal ha fødselen filmet ) 

-Iphone og lader

– Shampoo, balsam, hårkur og dusjsåpe

– Min elektriske tannbørste og tannkrem

– Hårføner og GHD rettetangen min 

– Sminke og sminkefjerner

– Bodylotion og handkrem

– Selvbruning

– Penger

– Sjokolade ( høhø ) 

– Bærbarpc, filmer og bøker ( i tilfelle ting tar tid ) 

– Diverse andre klær jeg ikke har pakket enda.   ( slik som tights og sokker ) 

 

 

 

Supermyke kosetøfler og UNDERTØY jeg skal ha med.  

 

ONEPIECEN MIN OG VERDENS MYKESTE MORGENKÅPE <3 

Litt forskjellige prøvegreier til meg selv, tena-greier , engangs-amme innlegg, brystvortekrem og kleenex 🙂 
 SYNES DU JEG MANGLER NOE I SYKEHUSBAGEN ( ENTEN TIL MEG SELV ELLER LILLEGUTT) ? 
 HVA SYNES DERE OM HENTESETTET ? 
Nå skal jeg legge ut litt magebilder fra i dag i et eget innlegg, så tar jeg og lillegutt kvelden.  Er nemlig utrolig  sliten etter noe som kan minne om en 95% søvnløs natt til i dag.   Er ikke så veldig lett å finne noen god stilling å sove i nå lenger, nemlig ( forsåvidt ikke lett å finne noen god stilling til noe… )   enten er magen i veien eller så ligger lillegutt og tråkker mammaen sin på blæra.  
MEN, jeg skal ikke klage.  Får verdens fineste gutt i belønning om noen få uker, og han er absolutt verdt noen uker til med litt plager og jeg hadde gjerne gått 9 måneder gravid på nytt for å få han   🙂  

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN DEL 3

 

Ser nå at det var EN DEL spørsmål jeg ikke fikk med, så beklager så mye for det !    Så da blir det en DEL 3 også..   Og takk for at dere sier ifra, jeg hadde aldri lagt merke til deet selv !

 

 

 

 

Hvordan har du det? Har det igrunn helt greit for tiden, selv om svangerskapsplager er kommet for å ta meg .. I tilegg til at det har vært mye styr med BF fordi han tydeligvis aldri lærte seg at å gi beskjeder er alfa omega !  Men nå er jeg ferdig med å være mammaen hannes, og tenker ikke mere på det.  Så derfor har jeg det helt greit nå, men ikke for noen dager siden da jeg enda sleit med han ..  If you know what i mean

 

Hva driver du med for tiden? Babyforberedelser for det meste 

Hva liker du ved å blogge? ALT..   å blogge er jeg blitt helt avhengig av, haha


Er du fornøyd med hvordan blogg verden er i dag? Nei, jeg synes det er andre som fortjener å være på topplisten mere enn diverse av de som er der nå.  For eksempel slike kjærringer som KUN skriver ting for å provosere, akkurat slik som ei som mente at å være gravid er ekkelt og stygt.. fyfaen.  Klart kom hun på topplisten, for det provoserer virkelig.. 



Hva får deg til å se på andres blogger?
Helt ærlig ? At de er gravide ! 😀 Av den enkle grunnen at det meste som foregår i hodet mitt for tiden, er tanker om graviditet og fødsel og så videre. 


Hvorfor er du så peeeen?  Så koselig at du synes jeg er pen !  Jeg gjør egentlig ikke så mye for å bli så peeen, det er liksom litt andre ting som er viktige nå


Har du følelser for exen din? Jada Roman, elsker deg <3 Smask ! 


Har du vurdert å melde deg på ungemødre? Ja, har meldt meg på , faktisk !


har du funnet ut hva du skal ha med i sykehusbaggen? Ikke alt, men det jobbes med saken 

Har du et lite håp om at du og bf skal bli sammen igjen? Nei, enkelt og greit. Han har IGJEN vist hvor lite moden han er , og jeg er ikke på noen måter tiltrukket av umodne menn, noe jeg kanskje var når jeg var 15.. haha


Glede du deg til fødseln?  Ja, uendelig mye ! Ord kan ikke beskrive… 

Hva som egentlig skjedde mellom deg å bf? Har forklart dette mange plasser, vi kranglet og det ble slutt , og hadde ikke kontakt med han på mange måneder, før jeg tok kontakt med han i håp om at vi skulle bli venner, han tok det for gitt og ga seg faen, og jeg giddet ikke å prøve lenger, fordi det sleit utrolig mye på meg og mitt humør å prøve , prøve og prøve og hele tiden bli skuffet fordi jeg hadde forventninger til han. 

Hvordan er det med en liten gutt i magen som sparker ? HERLIG ! Jeg elsker det, tror ikke man klarer å forestille seg det før man selv opplever det.  Det er virkelig stort og utrolig rar, men herlig følelse , selv om det kan være ganske ubehagelig nå når han er så stor og sterk. 



-Hvilke blogger leser du ?
 Ingen, for tiden. Desverre , men har ikke tid til det.  


Hvordan er ditt forhold til barnefaren nå? Er dere blitt venner igjen? Jeg prøvde å legge til rette for at vi skulle bli venner igjen, dette tok han for gitt og jeg giddet ikke å prøve alene.  Så nå er det helt på ræva, for å si det sånn.  Og jeg kommer ikke til å prøve flere ganger, fordi det rett og slett gjør meg sliten. 

Når du har de tyngste tidene i graviditeten, angrer du noen gang på at du beholdt barnet? Når humørsvingningene står på som verst, eller når jeg har avtalt noe med barnefaren og han ikke har holdt det ( slik som svangerskapskontrollen han skulle være med på på torsdag, men ikke dukket opp på)    Det var fælt..   Og det er ikke første gangen det at han ikke har holdt en avtale har skjedd, siden jeg tok kontakt med han igjen og prøvde å bli venner, så har jeg ringt å avtalt utrolig MANGE ting med han, men det eneste han klarte å dukke opp på var ultralyden..   av sikkert 10 andre ting vi avtalte. Og det værste av alt var at han ikke engang kunne gi beskjed om at han ikke kom til å dukke opp , eller si unnskyld for at han ikke ga beskjed for den saks skyld..    Takler ikke sånne folk, og hvertfall ikke når det er snakk om noe så viktig som sin egen sønn !  Nei, huff.  Umodenhet på sitt aller verste, desverre. 

 

Hvorfor er du så kritisk til røyk i svangerskapet MEN bryr deg ikke når du spiser kjøtt som ikke er gjennomstekt? Bryr deg ikke når du drikker burn, eventuelt andre energi drikker? Haha,  håper virkelig du køddet når du skreiv dette spørsmålet.   Røyking kan IKKE sammenlignes med å drikke burn, farge håret, spise roastbeef eller whatever ..    Ikke engang om jeg skulle drukket like mange burn om dagen slik en  gravid røyker røyker antall sigaretter om dagen.   Huff, verden altså.. 


Hvordan tror du det blir mellom deg og barnefaren? og hvordan tror det det blir mellom far og sønn?

 Akkurat nå er det vanskelig å si om det blir så mye kontakt mellom meg, sønnen min og barnefar, da barnefar tydeligvis ikke klarer å oppføre seg som en normal person. 

Hvilket redigeringsprogram bruker du ? Microsoft office eller piknic


Hvorfor Milian Matheo? Fordi jeg synes det er verdens fineste guttenavn 


Hvordan er det å bo så langt nord ? Helt greit,  før likte jeg ikke vinteren men nå ser jeg skikkelig fram til at det begynner å snør og slikt..  det KAN muligens ha noe med å gjøre at jeg forbinder det med fødselsterminen min 😀

Hvis du skal flytte hvor tenker du da ? Oslo, eller Bergen kanskje 


Har du tenkt å begynne å røyke igjen etter graviditeten? Nei, men man vet jo aldri


Hadde du denne bloggen før du ble gravid? Nei

Hvorfor lagde du deg blogg? Fordi jeg ville ha muligheten til å se tilbake på svangerskapet mitt, siden alle sa at man glemmer det så lett. Og de har helt rett, jeg har allerede glemt mye. Heldigvis har jeg bloggen 🙂 

Hvilket kamera har du? Canon Digital Ixus 9015 og iPhone .. bruker begge til bilder på bloggen, da jeg ofte glemmer å lade digitalkameraet mitt.. 

Hva står høyest opp på ønskelisten din til jul? BABYGUTTEN MIN <3 

Hva er det mest positive og negative med å være gravid? Det mest positive er muligheten til å bære fram et helt nytt liv, og sparkene..  Det er utrolig mye herlig med å være gravid !  Men selvfølgelig mye negativt også, slik som at barnefar heller ville knulle rundt og drikke seg ihjel, det var ikke morsomt i det heletatt, men jeg kom meg over det.   Andre ville kanskje ikke klart det, men har en tendens til å være sterk når jeg vil det. Hehe 🙂 


Hvilkene blogger leser du? Ingen for tiden, desverre

Hvorfor blogger du? For å kunne se tilbake på svangerskapet mitt og tankene mine, enkelt og greit 

Har du noen plager i svangerskapet? De første 4 mnd var jeg utrolig plaget av kvalme, og kastet opp nesten daglig.   Så hadde jeg en utrolig herlig periode , uten noen plager what so ever..    men etter uke 30 kom HELT andre plager, slik som ryggsmerter, underlivssmerter( kommer at at når babyen “borrer” hodet sitt ned i bekkenbunnen for å feste seg, forklart av jordmor)  menssmerter,  stå opp 40 ganger om natten for å gå på do..  osv.  

Hvordan reagerte du når du fant ut at du var gravid? Jeg ble utrolig sjokkert, og visste ikke hva jeg skulle gjøre eller si.  Men da jeg så at barnefar var glad for det ,gikk det fort over til glede for meg også. 

Hvordan ser du får deg livet ditt om noen år? Under utdannelse, og med en til baby og drømmemannen som forhåpentligvis gir meg et litt mere positivt syn på det å være gravid og faktisk er der for meg.. hahah 🙂  

Hvorfor ble det slutt mellom deg og bf? Har skrevet dette mange andre plasser nå.  


Kan du svare spørsmålene på en video? Da jeg ikke har webcamera, så blir nok det vanskelig

Har du god selvtillit, og va synes du om deg selv? Ja, det har jeg.  Liker meg selv , og ser på meg selv som en person som det er lett for andre og like også 



Er du sur på barnefar, synes du han er en idiot?
Ja, det er jeg virkelig, og ja , det er han som har fått en så stor sjanse til å begynne å delta, men kaster den vekk så lett.  Idiot blir vell mildt sagt, mere dickhead.. 

Hvor gammel er du? Jeg er 18 år, blir 19 neste april 🙂 

Bor du i Alta? I såfall hvor i Alta.. : Jeg kan si så mye som at jeg bor i Alta, men sier selvfølgelig ikke HVOR i Alta jeg bor, da jeg er veldig lite keen på å bli stalket.. 

Tror du at du og barnefar kansje kommer til og bli sammen ignen etter at Milian Matheo er født? Nei, det tror jeg virkelig ikke. Er som sagt heller ikke videre keen på umodne mannfolk

Kan du bynne og gå uten klips ? Du er myyye finere uten klips! Jeg bruker ikke clips, men keratin extensions, noe som sitter fast i mitt eget hår.  Om jeg slutter å bruke det vil bare tiden vise, men jeg trives best med langt hår egentlig

 


Hvem vil du gifte deg med?
Den mannen som behandler meg slik jeg fortjener å bli behandlet ( som  jeg enda ikke har opplevd  ) respekterer og elsker meg for den jeg er.  Og selvfølgelig mange andre egenskaper han må ha 🙂 


Hva var det som ble annerledes etter at du ble gravid? Og kan du vise alt av innkjøp til barnet? ALT ble annerledes.  Og da mener jeg tankegangen, måten du ser på andre folk på, man blir rett og slett generelt mere moden i både kropp og sinn 🙂   Kan lage et eget innlegg om alt jeg har til lillegutten min ja . 


Hvem sitt etternavn skal han ha? Han skal selvfølgelig ha mitt, altså Bottolfsen. 

Hvor stor aldersforskjell er det mellom deg og barnefar? Han er 4 år eldre enn meg


Kan du legge ut bilder av aaalt du skal ha i sykehusbaggen i ett eget innlegg,plis ! Ja, det kan jeg !  Når jeg bare får pakket den ferdig, hehe 🙂 

Tok du scootermoped lappen når du gikk på ungdoms skolen? Nei, det gjorde jeg ikke. Men holder på å ta bil lappen nå 🙂 

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN DEL 2

 

 

Kommer familien og andre til å støtte deg framover ? Familien min kommer helt klart til å støtte meg ! Har verdens herligste mamma, som jeg blir å bo hos den første tiden.  Hun kommer til å avlaste meg masse , og det er jeg utrolig glad for .  Når det er sagt, så er jeg veldig klar på at mamma ikke skal bli mammaen hannes, du kommer for eksempel ikke til å se meg ute på byen noe særlig.  Synes slike unge mødre som får sin egen mamma til å bli mammaen til barnet er utrolig trist… 

Bildet er av meg og mamma i julen ifjor 🙂 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hva liker du best med utseende ditt? Nevn 5 ting. Høyden, kroppsfasongen, rumpa, puppene ( selv om jeg ikke er helt fornøyd med størrelsen)  og ikke minst de lange slanke beina mine ! 🙂 

Hva liker du best ved personligheten din? Nevn 5 ting :  Ærligheten, selvtilliten, snillheten, staheten,  og min evne til å drite totalt i hva andre mener om saker og ting. 

 


Hvor gammel var du når du ble kvitt jomfrudommen?
Hvordan opplevde du det ? Har skrevet litt lenger opp om dette.  Synes det var utrolig vondt, og jeg var helt hysterisk fordi jeg trodde jeg var blitt gravid.. hahaha

Skal du ha flere barn i framtiden ? Ja, absolutt. Skal minst ha 2 til !

Hva synes du om leserne dine ? Synes dere er helt herlige ! <3 Er utrolig glad for at jeg har så mange flotte lesere, og dere gjør dagene mine bedre !  Men så har vi også de som kun leser bloggen min på leting (eller studering) etter noe de kan kritisere.. hahah, u can kiss my perfect ass !

 


Får du mange stygge kommentarer ?
 En del, men det var flere før i grunn. Drittslengerne fant vel ut at det ikke hadde noen hensikt, ikke vet jeeg 

 

Hvor har du kjøpt clipsene dine fra ?   Har ikke clips, har keratin extensions fra Pilus.  Men har hatt clips mange ganger, og da bestiller jeg fra SARAS. Anbefales på det sterkeste, dette er superbra kvalitet 🙂 

 

Vil du ha flere barn ? Ja, absolutt. 

Hva er dine planer for framtiden ?  Leve livet sammen med sønnen min, og nyte babytiden med han ut til det fulle ! Som vi skal koose oss 🙂   Men etter det, skal jeg gå skole, målet er å bli jordmor. 


Synes du det er deilig å ha sex som gravid ?  Njaa..  fant ut for en liten stund siden at det ikke er så mange andre stillinger enn doggy som funker nå når jeg er så langt på vei.   Såe, det går mest i det.  Alle andre stillinger blir så “knødde”, magen i veien, osv osv .. om dere skjønner :p 

Bruker du å holde “dusjhodet” nede ved underlivet for å få orgasme når du dusjer ? (det er deilig) Nei, det bruker jeg ikke

Vilken vogntype liker du best ? Helt klart den jeg har nå, en splitter ny Emmaljunga Mondial duo white leatherette ! Fineste vognen jeg noen gang har sett, uten tvil. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er det første gang du er gravid ? Ja


Hva skal gutten din hete ? Milian Matheo


Redigerer du bildene dine ? Redigerer noen , spørs om jeg synes det trengs

Er du forelsket atm?  Mihi (a)

Synes du at du er en av de fineste?  Hehe, vet ikke helt hvordan jeg skal ta dette spørsmålet. Blir vel litt klysete å påstå at jeg er finest i verden, men er veldig fornøyd med utseendet mitt ja

Tror du gutten din kommer til å bli veldig bortskjemt? JA..  Han får meg til mamma liksom.. 


Hva skjedde egenltig siden du måtte i avhør? Har du vært vitne til en forbrytelse, eller har du selv gjort noe kriminelt? Hvorfor måtte du i avhør?   Var vitne til sex med mindreårige for 2 år siden,  så jeg var altså bare vitne i en rettsak. Men det var ille nok det, var ikke akkurat så behagelige spørsmål jeg ble stilt.. 


Hvorfor vil du være SÅ brun? Ser jo bare unaturlig ut  Fordi jeg ELSKER å være SÅ brun ! Og jeg bryr meg egentlig fint lite om hva du synes om det .


Hva er dine 3 favorittserier på tv? Unge mødre, Greys Anatomy og Torsdag kveld fra Nydalen !

Ser du for deg flere barn i framtiden? Jaa, helt klart.  Om 1-2 år kanskje 🙂 

Hva er din favoritt butikk, der du kjøper klær og accessories?  Kjøper faktisk fint lite til meg selv for tiden,  alt går liksom i babyting her.. høhø

Hvor gammel er moren din? Hun ble 50 i år , faktisk


Hva er ditt forhold til sex når du er gravid?  Jeg har ikke noen problemer med å ha sex, siden jeg er veldig fornøyd med kroppen min selv nå som jeg er så langt på vei.  Men eneste er vel at det byr på litt oppfinnsomhet når det kommer til stillinger, for de som funket når jeg var 20 uker på vei funker IKKE nå..  :p 

Har du forslag om hvordan man kan tilfredsstille seg selv og partner når en har mensen? Har hørt at noen tar den i rompa, er det sant?  Før jeg ble gravid hadde jeg sex hele tiden ( ikke misforstå, ikke hele tiden )  men liksom.. jeg hadde sex når jeg hadde mensen også, og det gikk helt fint .  Så om typen din ikke blir helt kvalm av det , så kjør på 🙂  Analsex kan være jævlig vondt, så anbefaler ikke deet ..



Hva er din drømmejobb? 
Jordmor ! 

Hvordan er drømmemannen? GENTLEMAN , som behandler meg bra og holder rundt meg til jeg sovner hver kveld ! Aah 🙂  I tilegg må han ha gode pappaskills , og at gutten min digger han 🙂 

Hvordan ser du deg selv om 10år?  Enten ferdig jordmor, eller under utdanning til det,  jeg skal også ha en til innen minst 4 år , da jeg ikke vil at det skal være så stor aldersforskjell mellom barna mine 🙂 

 


Hvem er ditt forbilde? 
 Vanskelig å si, har egentlig ingen

 


Hvis du kunne flyttet en plass i verden, hvor som helst, hvor hadde du villet flyttet? 
Maldivene, helt klart 

Peneste mannlig og kvinnelige kjendiser? Kjekkeste mannlig kjendis er nok Gerard Butler ( men det KAN ha noe med å gjøre at  jeg smelter helt av rollen hans i PS i love you…  griner hver gang)  Peneste kvinnelig kjendis.. hmm..  Adriana Lima er en utrolig pen dame da ! 


 


Har du noen gang prøvd narkotika, eller andre rusmidler?
 Ja, noe jeg absolutt ikke anbefaler noen å gjøre.  Bare tull og tøys !

Hvilken sminke bruker du? Bruker mascara og litt solpudder til daglig, men om jeg bare skal være hjemme så bruker jeg ingenting .  Når jeg skal pynte meg bruker jeg sølv glitter eyeliner, dipliner 🙂  Kan lage et eget innlegg om akkurat hvilke produkter og sminke jeg bruker , om det er ønskelig. 

Ditt favoritt klesmerke/butikk? ZARA har utrolig fine klær, og Gina Tricot.  Så det er nok mine favorittbutikker.  Av nettbutikker har nok NELLY de fineste klærne 🙂 

Er du helt norsk? 100% 😉 

Har du gått skole? Har du utdanning? Har gått Helse og Sosial VG1, men skal gå det året på nytt etter mammapermisjonen 

Har du tenkt å få flere barn? Hvor lenge er det til du får ditt neste, kan du tenke deg? Ja, skal helt klart ha flere.  2 til hadde vært perfekt, men det skal være med en mann jeg er sikker på at jeg kommer til å leve med en god stund framover iallefall, og som er voksen nok til å takle papparollen  ( noe jeg smertefullt har fått erfare at ikke alle er… )  Om alt går etter planen, så vil jeg ha min neste om kanskje 1,5 – 2 år for å ikke få så stor aldersforskjell 🙂 


Nå som du er gravid, klarer du å “trekke inn” magen?  Ja, det klarer jeg. Kan faktisk få ganske så liten mage om jeg gjør det, nesten så man lurer på hvor babyen blir av da… 

Dette bildet er tatt akkurat NÅ ( 33+3 uker på vei) , og her presser jeg inn magen så mye jeg klarer.


Har du prøvd narkotika eller dop noen gang? Har prøvd, og anbefaler ikke 🙂 

 

Hva skjedde med deg og barnefaren? Angrer han på at han gjorde deg gravid? Vil han ha noe med barnet å gjøre?  I korte trekk var det som skjedde at vi flyttet for oss selv siden vi skulle få barn ( vi bodde sammen hos moren min før dette )  Når vi da hadde flyttet for oss selv, tok det ca 1,5 uke til vi ikke var sammen lenger.  Så tror nok at det hadde mye med å gjøre at det ikke var en voksen person der som så til at man behandlet hverandre bra osv.. selv om man jo i grunn skulle kunne forvente en voksen oppførsel av barnefaren, da han er 22 år gammel. I tilegg ble han sur på meg tilbake når jeg fikk hormonelle utbrudd på han, dere andre gravide, dere kan jo selv tenke dere hvordan det hadde blitt om deres kjære klikket tilbake på dere når dere klikker på han.   Ikke særlig bra, nei .  

Jeg aner virkelig ikke om han angrer eller ikke, men barnet hans er på tur til verden og det er ingenting å gjøre med det, både jeg og han visste hva som KUNNE skje når vi valgte å beholde gutten vår, selv om ingen av oss kunne forestille oss at det kom til å skje .  MEN,  det skjedde og da må man ta konsekvensene av det.  Nytter ikke å angre iallefall..   Jeg angrer hvertfall ikke, og det har jeg aldri gjort uansett hvor mye jeg har hatet han og hater han !  🙂 

 

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN DEL 1

 

 

Hvor er en røde jakka di fra? Kjøpt i Alta ? Mange som har spurt meg om dette, så bra at noen tok det opp her.  Har kjøpt den i 2 etasjen på AMFI Alta, på en friludtsbutikk jeg uheldigvis ikke husker navnet på.

 

Har du fått strekkmerker ? Nei, det har jeg heldigvis ikke


Har du gjort noe for å “gli” unna de ?
Nei, faktisk ikke. Har kanskje smurt inn magen min en eneste gang i løpet av hele svangerskapet..   og det blir jeg nok å angre på om jeg eventuelt skulle få strekkmerker.  Men egentlig tror jeg at dette kun har med gener å gjøre.  Enten får man det eller ikke, it’s as simple as that. 

Funnet navn til din lille prins enda ? Ja, han skal aller høyst sannsynlig hete Milian Matheo. Det er bestemt, men det er heller ikke helt umulig at jeg ombestemmer meg etter fødselen. 

 

Er du fornøyd med babyutstyret du har kjøpt ? Helt klart, super fornøyd! Selv om jeg vil ha mere hele tiden..  babyshopping er blitt en hobby :>

Hvorfor blogger du så lite for tiden ? Har vært syk ( og det er jeg fortsatt)  i tilegg til at jeg har hatt masse å gjøre og tenke på. 

Hva har du tenkt til å studere etter hvert ? Ja, har tenkt å utdanne meg som jordmor, fordi det ser ut som et utrolig givende og spennende yrke.

Hvilket politisk parti stemmer du på ? Stemte Arbeiderpartiet i år, og dette er første gang jeg kan stemme, da jeg ble 18 i år.  

Hvorfor bruker du clips ? Du er såå mye penere uten:  Bruker ikke clips,  derimot bruker jeg keratinextensions.  Men tusen takk for det ! 


Hvor mange kilo har du gått opp ? Av en eller annen rar grunn ble jeg ikke veid på 32 ukerskontrollen.  Men på kontrollen i uke 28 hadde jeg en total vektøkning på 17 kilo, altså veide jeg 67 kilo da.  Aner ikke nå egentlig, da jeg ikke har vekt.. 

Hvem går det ut over når hormonene dine herjer som mest ? Meg selv, desverre

Er du ikke nervøs for fødselen med tanke på revning, blod, bæsje seg ut og ikke minst smerten ? Er nervøs for smerten, men det at jeg gleder meg sånn til å få gutten min tar egentlig over for redselen.. Om du skjønner 🙂 


Har du mye sex nå som du er gravid ? Nei, det har jeg ikke. Har hatt sex med kun en annen person enn barnefar iløpet av svangerskapet mitt ( som jeg også kjenner veldig veldig godt) og fornøyd med det.   Synes ikke man skal hore rundt når man bærer fram et barn.   Og det synes jeg heller ikke barnefaren burde gjøre, da han venter barn like mye som meg selv om jeg bærer det fram.  Meen , hans liv og hans valg 🙂 


Når har du termin ? 18 desember, altså om 7 uker

Skal BF være der når du skal føde ? Veeldig usikker på det, time will show er det eneste jeg kan si her. 


Har du tatt sol gjennom hele svangerskapet,eller lot du være i starten? Har tatt sol gjennom hele svangerskapet, sol er IKKE skadelig



Hvor høy er du? 1.72 meter over bakken, og jeg elsker at jeg er så høy.  Borsett fra at det hadde vært koselig å kunne gå i høye sko uten å se ut som et tårn da , høhøh.  


Hva skjedde mellom deg og barnefaren siden alt gikk til helvete? Mye rart skal jeg si deg, og enda mere rart nå i det siste.. 

Er det heeelt umulig at dere blir sammen igjen ? Dette ville jeg ikke svart for 3 dager siden, men JA. Absolutt helt uaktuelt. 


Digger attituden du har! Tusen takk for det !

Tror du, og håper du at du og barnefar ender opp sammen? (Skal andri si aldri, dere kommer til å erfare at mye kommer til og skje når den lille kommer…)  Nei, det tror og håper jeg absolutt ikke slik som han har behandlet meg i det siste, etter jeg tok kontakt med han igjen. Men klart, man skal aldri si aldri som du sier.  Men jeg kjenner meg selv, og jeg vet at slik ting har blitt de siste dagene så skal han faen meg sleike tærne mine i 1 uke i strekk for at jeg i det hele tatt skal vurdere å tilgi han.


Hva skjedde me deg og barnefaren, hvorfor er dere ikke sammen lenger? Har han tenkt til å vær med i live til deg og barnet?  Vi kranglet, det ble slutt, jeg tok kontakt med han igjen for å prøve å bli venner, han ga seg en god faen og tok det hele for gitt, og nå har han mistet sjansen sin.  


Ble det noe av at du skulle være med på ungemødre? Har meldt meg på, så det håper jeg ! 😀


 

Kan du skrive om en sex opplevelse og når og hvor gamel du var når du mistet jommfrudommen, og andre sex opplevelser, hvor gamel var du da du fikk mensen ? Fikk mensen når jeg var 13 år, mistet jomfrudommen min når jeg var 14 til en gutt på 16 år , som virkelig brukte musa mi for alt den var verdt, noe selvfølgelig ikke 14 år gamle stakkars meg skjønte, som var hodestups forelska.. hahah, litt gøy å tenke tilbake på !   I tilegg til at jeg fikk helt panikk fordi vi ikke hadde brukt kondom, og jeg trodde at man automatisk ble gravid av å ha sex uten kondom.  Så han kjøpte angrepillen til meg,..  uheldigvis gjorde vi akkutat det samme 2 dager senere, så jeg tok 2 angrepiller med 2 dagers mellomrom.  Noe som ikke anbefales i det heletatt. 

For å si det sånn, så har jeg hatt et aktivt sexliv siden jeg var 14 år gammel. Så å dra inn en spesiell episode blir litt vanskelig ? ;O


Gleder du deg til lillegutten kommer ut? Herregud, ja..   ingen ord her i verden kan beskrive hvor mye jeg gleder meg til å møte han !



 

Hva skal han hete? Milian Matheo


Hvordan er det å bo i Alta? Trives du godt?
Jævlig trasig.  Hadde det ikke vært for at moren min bor her og jeg blir å trenge hennes hjelp når jeg får barn, så hadde jeg flyttet, for leenge siden.  Folk her er i grunnen ganske knødde, og det eneste folk gjør her i helgene, er å drikke seg dritings.  Hadde jeg ikke blitt gravid hadde jeg forresten gått helse og sosial vg2 hudpleier i år, laangt laangt vekke herifra.  Men jeg angrer ikke, for all del !

Tror du at du og barnefar blir sammen igjen? Nei, tror ikke og håper ikke etter den oppførselen han har hatt mot meg i det siste. 

Tror du at det blir vanskelig å finne en gutt som godtar at du har et barn fra før av ? Kjærestegreier er ikke en prioritet i livet mitt for tiden, og det vil det heller ikke bli framover. Men jeg har aldri hatt problemer med å finne meg kjærester, så det skal vel ikke bli noe problem.  Eneste er vel at jeg kommer til å være EKSTREMT kresen denne gangen.   Hvem liker vel ikke å bli pappa til verdens fineste babygutt på kjøpet ? 😉 


Hva er det du gruer deg mest til ? Det jeg er mest redd for er å føle at jeg ikke strekker nok til som mamma.

Hva er det du gleder deg mest til ?  Når de legger sønnen min oppå brystet mitt, helt klart ! Jeg kommer til å bli så utrolig stolt og rørt !  Og selvfølgelig alt annet med sønnen min, jeg gleder meg til å få han ut til meg !

Tjener du mye på bloggen ? Hvor mye ? Ikke for tiden, da jeg ikke har fått ordnet bannerne på bloggen enda, etter at jeg endret design .. noe som er en good stund siden !  Men blogging har ikke vært min første prioritet den siste tiden, og det merkes nok.  Men jeg tjener på bloggen når jeg har bannere oppe, noe jeg har store planer om å få tilbake i nærmeste framtid.  ANBEFALER tradedoubler til alle som vil tjene penger på bloggen, for de er seriøse.  Nettsider som “sponsetblogg” osv, er bare TULL.  Man tjener ikke penger på det engang .. 


 

Har du mange lesere ? Ca 1300-1400 daglige lesere,kommer litt ann på om jeg har blogget eller ikke egentlig. .  Noe jeg i grunn er utrolig fornøyd med.  Liker at 1300 unike personer er interessert i livet mitt jeg 🙂 



Hvilke blogger leser du fast ?
Må nok skuffe dere og si ingen for tiden, faktisk.  Som sagt, blogg og blogging er ikke en stor prioritet for tiden.  Men har noen gravidblogger jeg jevnlig er innom å titter på, fordi jeg lurer på hvordan det går med svangerskapet deres og så vidrere 🙂 


MAGBILDER UKE 15 VS UKE 32

 

Hahah, sa noen stoor forskjell eller ?  Tenk , på første bildet va gutten min bare en noen centimeter langt foster , mens på 32 ukers bildet er han en stor babygutt inne i magen min ! Det rareste av alt er at det ikke virker så fryktelig lenge siden jeg var 15 uker på vei.   Jeg hadde hvertfall ikke begynt å få noen svær babymage da, da var puppene det eneste som hadde vokst , og de var svæære i forhold til kroppen min ! Nå ser de små ut i forhold til kroppen min, men det er jo fordi jeg har en svær baby derinne..  hihi, gleder meg sånn til å få han uuut til meg , gleder meg selvfølgelig også VELDIG til å bli tynn igjen !  Det skal bli hærlig å ikke bli sett på som ” hun gravide”   Det er sant som de sier, man er utrolig fornøyd og kunne fortsatt i all evighet å være gravid når man er rundt 20 uker på vei, men når man bikker 30 uker så kommer utålmodigheten , ryggplagene, mensensmertene, og ikke minst ca 20 dobessøk i løpet av natten å TAR deg 😉  Så alle dere som er 20 +++ uker på vei og synes det er herlig å være gravid, bare vent..  det blir så mye mye tyngre når babyen bikker 2 kilo, skal love dere at det tar på ryggen min.   For tiden så går jeg som en gammel kjerring.. 

 

 

Noen flere som er lei av å være gravid nå ? 

 


KONKURRANSE – VINN SMOKKER MED VALGFRI TEKST

 

Kjører i gang en til konkurranse, selv om jeg forstatt har CAMABABY KONKURRANSEN ( trykk på linken for å komme til den)   

Som i alle andre konkurranser jeg har , så må dere legge igjen link til innlegget deres i dette kommentarfeltet ! 🙂 

33 FULLGÅTTE UKER

 

 

  I dag er det lørdag 29. oktober, og du er 33 uker og 1 dag ut i svangerskapet. Det er 7 uker og 1 dag igjen til din termin, søndag 18. desember  

 

 

Herregud som tiden flyger ifra meg ! Og godt er det , for om 1 mnd ( vil da være 38 uker)  er det godt mulig at jeg holder verdens nydeligste gutt i armene mine ! Helt rart å tenke på at JEG skal bli mamma.  Å tenke på det gjør meg så utrolig lykkelig, og får meg til å glemme alt det vonde med bf som jo egentlig ikke betyr en dritt i forhold til det som er i ferd med å skje .  Kan si så mye som at BF går glipp av så utrolig mye, mpt svangerskapet nå fram mot termin, noe som er utrolig synd og kunne vært unngått om han ikke var så korttenkt av seg. Menmeen.    TENK, om 1-1,5 mnd så er jeg mamma !   Herlig herlig ! 

 

 

 

 

På vei:  33 uker og 1 dag (33+1) 

Igjen til termin:  7 uker og 1 dag ( 48 dager )

Neste kontroll: 8 november, altså bare om 10 dager.

Kjønn:  Verdens fineste gutt ! 

Utålmodig:  JA, nå er jeg rett og slett jævlig lei på godt Norsk.   

Navn:  Milian Matheo <3 

Innkjøp: Har alt bortsett fra bilstol

Vektøkning:  På forrige kontroll , 17 kg. Men det var i uke 28..   

Melk  i brystene:  Masse råmelk som jeg  har hatt siden uke 14

Strekkmerker: Ingen hittil, og hadde heller ingen før svangerskapet. 

Hevelser og vann i kroppen:  Nei

Hodet ned:  Ja ! 

Aktivitet:  Det går mye i å stikke føtterne ut på høyre side av magen min, og ellers mest bare romstering siden han har så liten plass nå.  Men avogtil finner han plass til å sparke litt i mammaen sin <3

Tungt:  Ja, har virkelig begynt å kjenne det i ryggen nå..  huff og huff sier jeg bare.  

Kynnere: Ja, og nå begynner de faktisk å bli litt vonde ( mensensmerter samtidig med kynnerne) 

Hodet festet:  Ja !

Barnerom:  Gutten min skal sove på samme rom som mamman sin

Sulten:  Ikke egentlig 

Matkick:  Ikke noe for tiden, har ikke så god matlyst

Plager: Blir andpusten av alt og ingenting, en god del mensensmerter, og generelt vondt i ryggen.  Og det er blitt utrolig TUNGT å være gravid nå. 

Vann i kroppen: Nei

Humør: Hormonbombe

Sykehusbaggen:  Har jeg begynt å pakke, men ikke kommet så altfor langt.. 

Høygravid: Nei, men er det i neste uke tror jeg

Fødselsforventninger:   Både gleder meg og gruer meg.  Men gleder meg aller mest i verden til å møte min kjære sønn for aller første gang og holde han inntil meg <3 

Annet:  Denne uka har jeg begynt på bringebærblad kapsler, så om de har noe for seg vil kun tiden vise ! 🙂 

 

 

Vekt: 2100 g 
CRL: 29 cm 
Full lengde: 39 cm

 

 

OM BARNET
Fosteret er i begynnelsen av denne uken 31 uker gammelt. Ettersom det er mindre plass i livmoren, vil ikke fosteret kunne bevege seg like fritt som tidligere og bevegelsene blir mindre. Pupillene begynner å reagere på lys. Kanskje kjenner du rytmiske bevegelser ? det er kanskje fosteret som hikker!

Ingen vet hva fostre tenker eller drømmer om, men nå har fosteret REM (Rapid Eye Movement) søvn, som vanligvis indikerer en drømmefase.

TIL MOR: Tenk at du bærer på fremtiden!

33 uker gravid

Å se en gravid kvinne rører de aller fleste av oss, nesten uansett alder. Det er nærmest noe magisk eller hellig med magen. Vi tiltrekkes av den på hver vår måte. Den gjør noe med oss. Kanskje er det håpet og mulighetene. Eller appellerer den rett og slett bare til de gode følelsene i oss? Kjenner du at du bærer på fremtiden?

Mange merker nå at ordet fødsel som har vært fjernt og egentlig ikke angått dem, ja til og med forsøkt skjøvet unna, nå stadig kan dukke opp. Det kan skje til alle døgnets tider. Også når du ligger der midt på natten og ikke får sove. Da kommer det!

For noen er dette tiden da nattesøvnen endres. Ingen stilling er særlig “god” over lengre tid. Barnet beveger seg og trykker på blæren. Når du endelig har sovnet etter 3 toalettbesøk, og 4 snuoperasjoner vekkes du av partnerens snorking. Og du bærer på fremtiden! Ja, – men ikke alltid like lett å huske på kl. 03.30. Det er imidlertid en fin anledning til å venne seg til et annet søvnmønster. De lange sammenhengende timene erstattes av kortere perioder. En god forberedelse til tiden etter at barnet ditt er født.

TIL FAR: Hvordan vet man at fødselen er i gang?
Høygravide er som magneter på fødselshistorier. Folk får en sterk trang til å dele sine erfaringer når de ser en stor mage. Vordende fedre blir også, med eller mot sin vilje, servert livlige historier om rier og vannavgang. Ro ned − det du hører, er som oftest overdramatisert.

Kynnere er uregelmessige muskelsammentrekninger i livmoren som kommer og går gjennom hele svangerskapet. De blir tydeligere mot slutten og kan utløses av fysisk aktivitet eller samleie. Kynnere er ufarlige så lenge mor ikke opplever smerte. Rier (eller veer) er derimot regelmessige og kraftige, og den gravide tar sjelden feil når de melder seg. Riene stopper ikke opp, men fortsetter helt til fødselen er over. Livmoren består av 90 prosent muskler og 10 prosent bindevev. Det er enorme krefter i sving, og riene er ikke underlagt viljestyrt kontroll.

Fosteret ligger godt beskyttet av fosterhinner og fostervann inne i livmoren. Når vannet går, brister hinnene, og fostervann lekker ut gjennom skjeden. Oftest er det lett å merke når det skjer, men sparsom lekkasje kan være mindre åpenbar. Fødselen kan starte med vannavgang, men det vanligste er at riene kommer først.

Det er viktig å ha lav terskel for å kontakte ekspertisen når det nærmer seg fødsel. Det er god kompetanse på alle landets fødeinstitusjoner, men rutinene kan variere noe. Ring om dere er i tvil. Generelt bør man kontakte fødestedet dersom mor har rier som er sterke og kommer oftere enn hvert tiende minutt, ved vannavgang, dersom det blør fra underlivet, eller om mor har sterke magesmerter.

SPONSET AV DUPERDIGG

 

DUPERDIGG har vært så snille å sende meg et parr av deres fine deksler til IPHONE 4 . Siden jeg eelsker fargen rosa, og jeg ELSKER ting som glitrer, hva er vel mere perfekt enn en rosa glitrende telefon ?  Elsker å kunne bytte utseende på iphonen min etter som hva jeg føler for. Telefonen min er jo trossalt det eneste jeg har med med uansett hvor jeg befinner meg  ! Anbefaler absolutt en liten titt i deres nettbutikk !

 

 

 TRYKK HER FOR  Å KOMME TIL HJERTEDEKSLET 

 TRYKK HER FOR Å KOMME TIL LEOPARDDEKSLET 

 



JEG HAR BLITT MAMMA !

 

HE HE, I WISH…  In my dreams liksom..   jeg er så babysyk nå at det både synes og høres utrolig godt på meg ! Ting som kommer ut av kjeften min om dagen inneholder for det meste ordet “baby” eller noe som har med baby å gjøre. 

Hver dag jeg våkner om morgenen tror jeg at jeg har blitt mamma, noe jeg jo faktisk ikke har blitt.  Den ene drømmen er bare merkeligere enn den andre , og så vidre.  En natt drømte jeg faktisk at fødselen tok 5 minutter og ikke gjorde vondt i det heeeletatt, og skjønte ikke hvorfor alle dreiv å klagde og sa det gjorde vondt. 

Det ble ikke noe bedre for babysyken min da jeg var på barselsbessøk hos en slektning av meg som hadde en 1 uke gammel liten prinsesse jeg fikk holde.  Jeg tror derimot at det skøyt ganske stor fart ! Skal fortelle mere om dette lengere ned. 

Jeg beklager for 0 blogging de 3 siste dagene, men jeg har virkelig hatt en del å gjøre, i tilegg til at jeg ligger for døden (er både babysyk og vanlig syk)   Men skal prøve å komme med en vettig liten herlig oppdatering av hva jeg har drevet med i det siste

Vi kan jo begynne med syk-greia…   jeg føler meg helt DØD ferdig, som er den største grunnen til at jeg ikke har blogget. Hun som jeg har fortalt om tidligere , Johanna ( slektningen min som bor her i 3 uker)  var syk allerede når hun kom hit, og nå har jeg og moren min også blitt syk.  Sååeee..   sofaen, dyna og varmeflaska har vært min bestevenn i dag  !  <3 <3 <3

 

Og dagens outfit.. ehh.. minimalt med klær skal jeg si dere !    Slappe-klær som er gode å ha på ! Hello Kitty ♥ Bildet ble litt fucked siden jeg blogger fra InternetExplorer atm ( vanligvis google chrome)  Ikke veet jeeg..

Hvertfall ! Det er nemlig ikke bare vanlig syk jeg er heller ! Jeg er minst like baby-syk, hvis ikke enda mere.  Jeg har blitt så sykt utålmodig den siste uken, og vil bare ha guten min ut til meg nå.  Dels fordi jeg begynner å kjenne det GODT i ryggen at jeg bærer på en 2,5 kilos baby.   Uheldigvis er jeg ikke så heldig å ha en kjæreste som vil massere meg.  FML liksom..

 

Siden jeg er så EKSTREMT babysyk, så tar jeg til desperate tiltak !  Har nemlig vært å skaffet meg BRINGEBÆRBLAD EKSTRAKT kosttilskudd, som visstnok skal hjelpe livmorhalsen å modnes slik at fødselen kan starte så tidlig som overhodet mulig ( dvs med en gang babyen er ferdig)  Jeg har egentlig ikke noe videre tro på dette, meen..   hva har jeg å tape på det ?  Jordmor mente at de kunne virke, så vi får se 😉

Og speaking of jordmor..  jeg har vært på 32-ukers kontrollen i dag ( er 33 uker i dag da , siden kl er over 12.. høhø)  Hadde gledet meg masse til denne, da vi skulle begynne å prate om fødselen og slikt og barnefar skulle være med.  Hun har sendt helsekortet mitt til både Hammerfest og Tromsø nå, så det blir spent å se.  Vi fikk desverre ikke så mye tid til å prate om fødselen, da jeg brukte 10 minutter av timen på å prate i tlf med BARNEFAR som også skulle være der, han mente det var min feil at ikke jeg hadde ringt han å minnet han på det i dag tidlig også ( jeg ringte han i går kveld i tilegg til at jeg har sagt det til han 3 ganger tidligere …. ) Da jeg sa til han: hvis du har lyst å vise at du er det minste interessert, så peller du deg opp hit i en faens fart !  Nei, det kunne han IKKE , hvordan skulle han komme seg dit liksom.   Forrge gang jeg var sammen med han ( forrige fredag på ultralyd)  hadde han et 5 sifret tall inne på kontoen sin, og når jeg foreslo at han skulle ta taxi så kom han med denne:  men æ har jo ikke peeng..  

 

Jeg har valgt å ikke blogge om dette tidligere fordi jeg så gjerne ville at ting skal ordne seg, men det skal faen meg sies at det er mye problemer med han for tiden, noe som tar absolutt  ALL energien min  ! Jeg har prøvd maasse, uten noe form for initiativ eller tak fra hans side, eller interesse for den saks skyld.. Så nå gir jeg egentlig en god faen, grensen min er nådd ! Og jeg gir en god faen, nå får jeg vell hatebrev fra hele familien hans.  Noe jeg kan leve med.  Noe jeg derimot IKKE kan leve med er å PRØVE , PRØVE PRØVE å få til et samarbeid med en person som viser seg å være tilnærmet likegyldig til det.. 

 

UANSETT..    når jordmor begynte å spørre om barnefar, så satt jeg i å hyylgråte..  det var utrolig flaut, men det er nok all frustrasjon min over han som jeg har holdt inne så lenge, som kom ut !   Vi pratet en del om det, og brukte store deler av timen på det.   Hun fortalte meg at hun synes ikke jeg fortjener å bli behandlet slik at pappaen til barnet, da jeg har nok bare med å være gravid.  Noe jeg er heeelt enig i. 

 

 

Bortsett fra det gjorde vi det vanlige,  målte blodtrykket mitt, sjekket urinen, lyttet på hjerterytmen til lille gullgutten min , som lå på 140 i dag., målte magen min, og sjekket om han har festet seg eller ikke..  Og guess what ? Han har nærmest FESTET SEG NÅ !  Det gjorde meg ikke noe mindre babysyk deet nei..   tenk at nå holder jeg han snart i armenene mine, noe som er en helt herlig følelse ! Med eller uten barnefar ! Jeg har egetlig innsett at det ikke har så veldig mye for MIN del å si om barnefar er der eller ikke. Så han skal værsjegod få lov til å reise til syden om det er hans store ønske..  Jeg kommer hvertfall til å være der for gutten min, og være verdens lykkeligste mamma uansett ♥

 

Illustrasjonsbilde av baby som ligger med hodet festet i bekkenet , så slik ser det altså ut 🙂

 

 

I forbindelse med babysyken, så klarte jeg ikke motstå fristelsen av å kjøpe en vugge til nydelige gutten min.  Den var helt herlig, gleder meg til å se han ligge oppi der !  Har montert den helt selv ( det gjorde jeg med sprinkelsengen også)  STOLT !   Betalte ca  4700 for vugga , madrassen, sengekant og sengesettet som fulgte med + et ekstra sengesett,  til sammen.  

 

NYDELIG , ikkesant ? Og snart ligger fineste gutten oppi der og sover søtt !  Babysyk, jeg ?!?   Hahah..  har også gjort unna første vaskerunde, som var hvite sengesett og lakener.   Har jo MASSE jeg må få vasket, så det er egentlig bra at jeg får kommet meg igang med dette.   Nå håper jeg virkelig han kommer snart, for den der babysyka tar knekken på meg .. og andre ! He he . 

 

 

 

Ellers har jeg kjøpt litt klær til lille gutten min, som vanlig . Tror han har ca 30 bodyer i størrelse 50 og 56 nå, så kanskje på tide å stoppe innkjøpene ? Ikke lett å la være å kjøpe babyklær iallefall, that’s for sure

 

Sokker, 3 par votter, skjerf, og verdens søteste pen-sko !  Alt fra Hennes og Mauritz

 

Ull body og verdens søtetste lue ( som garantert skal være med i hentesettet ! )

 

Born in 2011- body og new in town-body, begge fra H&M

 



Tisseunderlaken fra KID, ullbody, sokker, og votter fra H&M

 

 

 

Har dyne til sprinkelsengen fra før av, men den er jo litt for stor for vugga, så kjøpte en i den minste størrelsen. Dundyne 🙂

 

 

Har kjøpt noen ting til meg selv også, sånn som denne kjolen jeg kjøpte for å kunne bruke etter svangerskapet.  Det var desverre forgjeves, for den fikk jeg nemlig ikke over puppene mine ( ikke i nærheten engang)  Og puppene, tjaa.. de vil jo bli enda mye større etter svangerskapet, så tror bare jeg leverer den tilbake. Høhøh.  Trist, for den var knallfin !

 

2 helt vanlige gensere fra BIK BOK


 

Negler må man haa ! Avhengig av løsnegler som jeg er, bruker jeg det billige alternativet (  bruker løsnegler konstant )  Tror det hadde blitt ganske så rævdyrt om jeg skulle kjøpe negler som kostet 100 kr pr pakke.  Så H&M negler er midt i blinken ;- )

 

Som jeg fortalte helt øverst i innlegget, så har jeg også  vært på barselsbessøk hos en slektning av meg som fikk lille pia si i forrige uke.  Fra det øyeblikket jeg så henne slo mors-instinktet mitt til for fullt !  Jeg var rett og slett helt solgt fra første sekund.  For en skjønn liten prinsesse, jeg har virkelig ikke ord.  Holdt henne stort sett hele tiden mens vi var der, og hun lå å sov i armene mine hele tiden.  Har bilder, men velger å ikke legge de ut da jeg ikke vet om hun vil det eller ikke.   Men iallefall, det gjorde at jeg ble heeelt ekstremt (enda mere) babysyk.  Huff,  nå vil jeg også ha min lille gutt .  Har funnet ut at babyer er heelt min ting . Elsker dem ♥

Håper lille gutten min skjønner at mammaen hans venter på han, og at han er mere enn hjertelig velkommen ut av “boligen”  sin og ut til mammaen sin.  Jeg har så utrolig mye kjærlighet å gi til han, og gleder meg ekstremt ! ♥

 

Ush..   nå dør jeg av trøtthet !  Det ble et litt vel sent innlegg denne gangen, men følte bare jeg måtte oppdatere dere litt iallefall  !   Unnskyld X 100000 for 0 blogging i det siste, men håper dere skjønner.   Har EN DEL å tenke på for tiden, men viktig å fortsette å blogge selvom.    Bedre sent enn aldri , er det ikke ?!   Håper dere har hatt en super uke .  Nå skal jeg legge meg å dø på sofaen,  så vi snakkes kjære lesere  !

 

  NATTAKLEM FRA MEG OG LILLEGUTT  

 

 

SPØRSMÅLSRUNDE

 

Siden jeg stadig får nye lesere, og det kan være litt vrient for de nye å få med seg hvem jeg er og så videre, så tenkte jeg det hadde vært knall å kjøre en liten spørsmålsrunde nå.  Uansett, ny leser eller ikke.  Man lurer jo gjerne på forskjellige ting om personen du bruker tiden din på å lese bloggen til.

SÅÅ..  om det er noe du lurer på angående meg, svangerskapet mitt, mine tanker om fødselen, barnefar eller uansett hva, så spørr i vei !   Svarer på alt, det aller aller meste iallefall 🙂 

 

 

Send meg gjerne spørsmål i kommentarfeltet her, slik at det blir enklere for meg å få med alle spørsmål. Du kan også sende spørsmål på mail til meg om du skulle ønske det !  🙂