DIY – bord til gutterommet!

Hei kjære vakre dere!

Tenkte å vise dere et lite prosjekt jeg har startet på. Kjøpte et lite trefarget bord på loppemarked her om dagen som jeg tenkte å ha til Nathaniel, til den nette sum av 5 kr! Bordet er i helt perfekt stand, men har bare en utrolig stygg farge ( hater virkelig sånn trefarge…)  Da så jeg muligheten til å lage et helt eget bord til Nathaniel som ingen andre gutter har!

Bordet var lakket, så jeg har pusset det ned, og har nå såvidt startet på malingen. Glemte jo selvsagt å ta bilde til dere FØR jeg satte i gang… 

Bordet skal bli helt hvitt, og skal til slutt male pastellblå stjerner på det. Tror dette blir kjempefint og jeg gleder meg til å se det ferdige resultatet! 

 

Hva synes dere om gjenbruk og loppemarkeder? Jeg hadde faktisk aldri vært på loppemarked før, men jeg har virkelig fått sansen for det nå!

Ærlig og åpent om silikonpupper & selvtillit

“Ble silikonpuppene dine ødelagt etter graviditeten?” 

Dette er spørsmålet jeg får aller oftest av andre! Og i og med at det er så mange som lurer på ting rundt dette med silikon, graviditet og amming etterpå, tenkte jeg å skrive et innlegg om min opplevelse, både når det gjelder hvorfor jeg i det hele tatt valgte å gå til det skrittet å operere inn silikon, og også hvordan puppene ser ut den dag i dag.

 

Da jeg var 16-17 år hadde jeg i likhet med så mange andre jenter en drøm om å ta silikon da jeg skulle fylle 18. Jeg var ikke misfornøyd med puppene mine på noen måter, de var normalt store i forhold til kroppen og vekta mi, men jeg hadde en drøm om “silikonlooken”  Som dere som har lest bloggen min en stund sikkert har fått med dere, ble jeg gravid da jeg var 17.  Altså ble det ikke noe silikon på meg i den omgangen. 

Slik så jeg ut før jeg ble mamma! Her var jeg vel 13 uker på vei med sønnen min. 

Å ikke amme gutten min da jeg fikk han , var ikke et alternativ engang, og jeg ammet til han var 8 måneder. Etter dette så de en gang ganske fine puppene mine ut som noen tomme…. teposer… bukselummer… det er mange kallenavn for ammepupper. Jeg hadde hvertfall i en alder av 18 år så store komplekser for puppene mine etter graviditet og amming, at jeg for det meste bevisst holdt meg unna det motsatte kjønn, rett og slett fordi jeg var sikker på at jeg aldri kom til å tørre å vise puppene mine til noen! Dessuten er det vanskelig for andre å elske deg dersom du ikke klarer å elske og akkseptere deg selv først. 

 

Det klarte ikke jeg. Jeg hadde selvtillit helt nede i kjelleren, den var nesten ikke-eksisterende, og det ene og alene på grunn av at jeg var så misfornøyd med utseendet graividtet og amming hadde påført de. Jeg hadde alltid bh på. Alltid. Jeg hadde overhodet ikke noen god økonomi som hjemmeværende alenemamma med sønnen min, det var slik at det holdt til det hverdagslige, slik at drømmen om silikon var milevis unna. Miiiiiilevis unna bare for å understreke det. Og familien min, de skjønte ikke problemet i det hele tatt. ” Men Rannveig da, du har jo så fine pupper, du trenger ikke den dritten der” fikk jeg ofte høre fra min mamma. Hun mente det jo selvfølgelig ikke noe vondt, hun ville jo bare mitt beste. Men det hun ikke klarte å skjønne var hvor mye det gjorde med min selvfølelse å være så misfornøyd med noe på meg selv. 

Dette bildet er tatt noen mnd før jeg opererte meg. Jeg finner ingen andre bilder, men her holder jeg jo puppene opp, slik at dere ser ikke hvor mye de faktisk hang. 

 

For å hoppe rett på sak. 28 november 2012 sto jubelen i taket for min del! Jeg hadde ENDELIG bestilt time til å silikonoperasjon! Hver dag fram til lørdag den 15 desember gikk jeg å trippet og gledet meg som et lite barn på julaften. Eller.. jeg vil faktisk si at jeg gleder meg enda litt mer. Jeg var helt i ekstase, for å være helt nøyaktig! Jeg bestilte meg flybilett nedover til Oslo og avtalte med ei venninne om å få bo i huset hennes mens jeg skulle være i Oslo. Alt var i boks. Dagen for operasjonen kom, HURRA! Jeg hadde fastet i 24 timer om jeg husker rett, og måtte skrubbe kroppen fra topp til tå ( hygieneregler)  

 

Det var en veldig spent meg som troppet opp på klinikken med to personer som mental støtte. Jeg fikk tegnet tusjstreker på hele overkroppen av kirurgen, og fikk på meg sykehusklær. Jeg fikk resept på veldig sterke smertestillende ( oxycontin, som gjorde at jeg var mer eller mindre bortevekk i en hel uke etterpå, det inneholder nemlig morfin)  

Jeg la meg ned på operasjonsbordet, frykt og total lykke gikk hand i hand. Jeg våknet opp etter noe som virker som rett etterpå, nyoperert. To klumper med silikon på tilsammen 630 gram var trygt plassert inn under brystmusklene mine. Min første reaksjon var hylgråt.  Hylgråt i nesten 10 minutter i strekk. Jeg greide bare ikke la være å gråte. Jeg aner faktisk ikke hvorfor, jeg bare gråt og gråt. Jeg husker min første tanke etterpå var at de var alt for små! Etter hvert som jeg fikk samlet meg ble jeg likevel ganske enig med meg selv om at jeg var veldig fornøyd.   

Nettop våknet fra operasjonen…


Ett par dager etter operasjonen. Jeg lå kontinuerlig 3 hele dager i sofaen etter operasjonen og fikk heldigvis det meste av det jeg ville ha servert! 

Jeg måtte ha hjelp til både å kle på meg selv og å komme meg ut i bilen etter operasjonen. Jeg trengte hjelp til mer eller mindre alt mulig i nesten to uker etter operasjonen. Alt fra å komme seg ut av senga om morgenen, til å bære veska mi. Man skal nemlig ikke bære mer enn 1kg før helst 3 uker etter operasjonen, dette fordi arrene skal gro på en best mulig måte. Jeg, som er mamma, klarte jo ikke å bare sitte å se på sønnen min ( som for ordens skyld ble passet av mamma mens jeg var i Oslo og i tiden etterpå) , og jeg begynte å løfte han lenge før jeg egentlig hadde lov til det. Jeg var også  på fotoshoot kun 5 dager etter operasjonen, noe som var MEGET ubehagelig. Nærmere sagt, brudefotoshoot ute i snøen i rundt 30 minusgrader med nyopererte implantater.  Ikke det mest behagelige jeg har gjort for å si det sånn. Innimellom bildetakingen måtte jeg inn å ha på støttetapen ( som dere ser på bildet under). Det som også er litt morsomt. er at jeg på bildet under nettop var blitt gravid med Emma! 

Jeg tenkte også å snakke litt om det med smerter rundt det å operere inn silikonimplantater. Plasserer man implantatene under muskelen, slik som meg, får du et smertehelvette uten like i rundt 1-2 uker etter operasjonen. Det er så smertefult at jeg vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive det. Tror kanskje det kan sammenlignes med det smertenivået man har når man føder uten smertestillende.. 

Jeg gikk som sagt på veldig sterke smertestillende en hel uke etter operasjonen, og takk gud for det. Jeg klarer nesten ikke å se for meg hvor vondt jeg hadde hatt om jeg ikke fikk Oxycontin.  

Som dere vet ble jeg jo gravid dagen etter operasjonen, haha… har fått mange spørsmål om HVORFOR i alle dager, så dere trenger ikke spørre engang. Fant ut at jeg var gravid med Emma to dager før nyttårsaften

Vel… da jeg offentliggjorde at jeg var gravid, da jeg var rundt 10 uker på vei, spurte alle dette spørsmålet :” Hva i alle dager tenker du med? Du må jo ta abort, du er vel klar over at du ødelegger silikonpuppene dine nå? ” 

Akkurat som at puppene mine skulle være mere verdt enn lille Emma i magen min. Det var de ikke, ikke i det heletatt. Jeg valgte å ikke høre på alle disse folkene, og selv om jeg var innom tanken på abort, så tror jeg aldri i verden at jeg kunne klart å faktisk utføre det. Jeg er en såpass stor motsander av abort. 

Ja, puppene dine blir ødelagt av å være gravid og å amme. Silikon eller ikke. De vil henge uansett hvor mye silikon du putter inni der dersom du går gjennom en runde med graviditet og amming i etterkant av operasjonen. Det er virkelig ikke til å putte under en stol. Puppene forandres MYE etter dette! Silikon eller ikke. 

Når det er sagt. Jeg angrer ikke, og har aldri angret en eneste dag! HELT ærlig. Noen kan kanskje mene at jeg kastet 25 000 kroner rett ut av vinduet, men det er ikke min oppfatning. Det har hatt så sinnsykt stor betydning for selvtilliten og for hvordan jeg har det med meg selv! Jeg skjemmes ikke lenger over noe ved meg selv, og det er en helt herlig følelse.  

I motsetning til før operasjonen, så er det rett og slett befriende å gå uten bh, og jeg gjorde det ganske mye under svangerskapet med Emma ( kan ikke gjøre det nå på grunn av melkesprut, haha….. ) 

Her ser dere bilde av arrene mine ca 5 mnd etter operasjonen. De har naturligvis bleknet masse siden den tid. 

 

Det jeg vil fram til er…  mange sier at det å ta silikon ikke kan gjøre noe med selvtilliten, men det å ta silikon, gjorde den STORE forskjellen for meg! Jeg har det så mye bedre med meg selv når jeg er fornøyd med puppene mine, for det er jo ganske essensielt å ha det bra med seg selv. Man behandler andre etter hvordan man har det selv, sies det. Og det ligger det nok mye i!

Nei , jenter…. ikke vent til dere KANSKJE får barn en gang i framtiden med å ta silikon. Dersom du er misfornøyd og det går utover livskvaliteten din, vil jeg på det sterkeste anbefale silikon. Uansett om du skal ha barn rett etterpå, eller om 10 år. Jeg ble gravid bokstavelig talt rett etterpå, og jeg har likevel ikke angret EN eneste dag. Til tross for å ha betalt i dyre dommer for de puppene jeg har nå. 

Puppene nå, etter å ha gått gravid i 9 mnd med de, og ammet i 8 mnd, ser ikke stygg ut. De ser bare rett og slett ikke ut som silikonpupper lengre. De ser ut som vanlige pupper, mammapupper om man kan si det. Ikke stygge slik jeg hadde før jeg opererte meg, men… helt normale.. jeg er ikke superhappy for de slik de ser ut nå, men jeg er likevel fornøyd. Og det holder for meg enn så lenge. 

 

Bilde tatt for noen mnd siden, slik ser de ut den dag i dag.

Effektiv mamma!

God morgen kjære dere!

Nå ligger begge ungene og sover luren sin, så tenkte jeg skulle vie litt av min dyrebare tid til dere. I dag har jeg faktisk vært utrolig effektiv! Siden jeg og lillegutt var i gang med perling og uansett måtte stryke perlefigurene hans ( han har vel og merke perlet de med litt god hjelp fra mamma) så tenkte jeg at jeg skulle sette i gang og merke klær som ikke har blitt merket. Og har fått gjort unna en god haug! Føler meg utrolig effektiv ! 

 

Når ungene våkner skal vi faktisk, hold dere fast, dra på loppemarked! Jeg er veldig på utkikk etter en “gammel” krakk som jeg kan spraymale rosa. Et DIY-prosjekt jeg lenge har hatt i tankene! Spraymalingen er kjøpt inn, jeg bare leter etter den perfekte krakken 😉 Litt senere blir det nok grilling regner jeg med. Er fortsatt knallvær her i Lillestrøm,  og har vært det en god stund nå. Sommertilstander! 

Hva skal dere lesere gjøre i dag på denne flotte søndagen? 

Smask!

Emma Angelica’s dåp

Hei kjære lesere!

I dag har vi bare koset oss masse i finværet, men måtte desverre tilbringe hele 3 timer på legevakten i morgest. Lite kult… jeg har med andre ord atter en gang stiftet bekjentskap med min kjære Antibiotika. Hurra for bihulebetennelse! Eller ikke… bortsett fra det har vi som sagt hatt en fin dag, og bestemoren til gullungene har vært på besøk en tur, veldig stas! 

 

Mange av dere har ønsker å se bilder fra dåpen, men greia er at jeg ikke ønker å legge ut bilder av barna, og det er svært få bilder hvor man ikke ser ansiktet til Emma. Men, som et plaster på såret, skal jeg tipse dere om Norges beste cupcakes, Cupcakes Oslo! Det er mulig å både hente selv eller få de levert. Jeg bestillte disse cupcakesene til både Nathaniels toårsdag ( les blogginnlegg HER) og nå også til Emma’s dåp. Og de slår virkelig ikke feil! Ikke bare er de supergode, men de er en fryd for øyet, noe som er perfekt i slike fine selskaper.

 

Jeg er jo både glad i å bake og ganske flink til det, men jeg synes det er utrolig greit å slippe mest mulig på sånne store dager man skal ha, da er det greit at andre baker slik at jeg kan konsentere meg om andre ting. Er dere ikke enige? Er jo så mye som skal ordnes, alt fra borddekking til pynting av hele familien. Nå er dåpen unnagjort, og jeg er så utrolig glad for det! Vi har en koselig, veldig stressende, men utrolig minnerik dag bak oss <3 

Ett bilde skal dere få se! Emma arvet etter storebror Nathaniel og ble døpt i samme kjole <3 Så skal de få den og bruke den til sine barn når den tid kommer… forhåpentligvis om en ganske god stund!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Cupcakes Oslo har egen hjemmeside hvor de har full oversikt over forskjellige typer cupcakes. De har to størrelser, mini-cupcakes ( som er midt i blinken for barn, og meg… haha) og ordinær størrelse. De lager også som dere ser, cupcakes med personlige motiv, veldig fint til bla. annet dåp!  

Dere kan trykke her for en full oversikt over cupcakes-menyen deres

 

Hva synes dere om cupcakes’ene? Og har du døpt ditt barn? Hvorfor/hvorfor ikke? 

Svar på spørsmål / video

Dere vet at jeg kan absolutt ingenting innen tekonologi, sant? Vel, det kan lønne seg å kunne litt…. ENDELIG, etter rundt 2 timers strev, fikk jeg lastet opp den jævla videoen på youtube. Puh! Det eneste jeg vil si nå er takk for meg og god natt. Hodet mitt holder på å sprenges, senser bihulebetennelse lang vei her… det er jo typisk min flotte flaks da. Hatt knallvondt i hodet i to hele dager nå og lever omtrent på Paracet og Ibux. Så med det sier jeg God natt til dere, nå er det natta for ho mor<3 

Superduperdag

Hei kjære leser


Tenkte jeg måtte oppdatere litt her før jeg skal se morgendagens Paradise og deretter ta kvelden. Har nemlig glattkjøring med kjørelæreren min i hele morgen fra kl 09 til i 16 tiden, og snuppa skal være hjemme med pappaen sin en hel dag for første gang. Det kan jo bli spennende. Men det går nok supert tror jeg. Hun har jo sånn smått begynt å ta flaska nå, heldigvis!

I dag har jeg og Lillesnuppa vært på barseltreff med mange andre herlige mammaer og søte babyer! Ungene begynner jo å bli så store nå, og noen kan til og med krabbe. Spennende tid! På barseltreff spiste jeg sikkert nok kake for en hel hær, det er jeg sikker på. Men det skal sies at kaka var ekstremt god! Pavlovakake med kokos og sjokolade, som jeg defintift skal prøve meg på selv nå som det snart er Mai og høytid for Pavlova! 

Var også på mitt første Mary Kay party i dag på barseltreffet, og det var jo ganske interessant! Hører rykter om at de får ha rosa firmabil… Kanskje jeg skal bli sånn Mary-Kay konsulent bare for å få det? He he.. nei da. Har mer enn nok med bloggen tror jeg. Tror jeg skal holde meg til noe jeg faktisk kan. For en særlig god selger tror jeg neppe at jeg er! 

Har forresten opprettet en mammagruppe på facebook som er kun for awsome supermammaer! Dersom du mener DU er en awsome supermamma, meld deg gjerne inn HER! 🙂

 

Blogges imorgen! Smask smask

Spørsmålsrunde

Hei kjære fantastiske lesere! 

Har egentlig ikke noe spesielt å meddele .Er supersliten etter en litt tøff natt til i dag, med mye hosting og dritt… er så lei av å være syk nå! Hoster så mye at jeg må sove i stua for å ikke vekke lillesnuppa… da kan man jo gjerne bli litt frustrert. Uansett. Etter mange lesere’s ønsker tenkte jeg derfor å kjøre i gang en spørsmålsrunde nå slik at dere kan få svar på alt dere lurer på. Denne gangen vil jeg plukke ut 20-30 spørsmål og svare på video slik også veldig mange har ønsket!

Dersom dere har andre ting på hjertet dere ønsker jeg skal blogge om må dere for all del bare rope ut! Og så må dere bare spørre i vei i kommentarfeltet under, kanskje jeg plukker ut akkurat DITT spørsmål 

Blir veldig glad om dere liker og deler videre dette innlegget <3 

Gravid

I det siste har veldig mange følt for å kommentere ting i kommentarfeltet, som ikke har rot i virkeligheten noen steder. For eksempel at jeg skal være gravid igjen. HVOR I ALLE DAGER HENTER DERE DET FRA? Liksom… jeg er bare sykt nyskjerrig! Jeg er overhodet ikke gravid og har ingen planer om å bli det innen de neste 10 årene heller. Ikke at det er noen av deres sak, men bare for å ha den saken oppklart.

Noen påstår de kjenner naboen min, andre påstår de kjenner venner av meg… javel, men jeg er ikke gravid og jeg har dermed heller ikke sagt til noen at jeg er gravid. Men morsomt at det er mulig å ha så god fantasi da, sant! Eller er det slik at jeg må tisse på en test og legge det ut her slik at dere kan forstå, at jeg faktisk ikke er gravid? Haha…. ja, for alt man kan gjøre, er jo å le! 

Veldig gravid

OG… 

Veldig langt fra gravid! Bildet er nylig lagt ut på min Instagram.( følg meg HER)

 

Ser også at det er mange som kommenterer og lurer på om jeg og pappaen til Emma er sammen igjen. Dette er noe jeg ikke kommer til å snakke så mye om på bloggen, for dette er en privatsak. Mulig jeg skriver et innlegg om det etterhvert….  Noe jeg håper og tror de fleste av dere (voksne vel og merke)  vil respektere! Han har hvertfall flyttet inn hos oss igjen, det kan jeg bekrefte. Noe dere sikkert har lagt merke til i ting jeg har skrevet og lagt ut, så det er jo ikke akkurat noe jeg prøver å skjule. 

Dette har vi gjort fordi vi følte det var den rette tingen å gjøre. Og så langt går alt kjempebra! Sikker på at jeg kommer til å få en hel haug med hets nå fordi mange mener det aldri har vært slutt mellom oss, og at jeg  bare prøver å svindle NAV… (lol)  Hvorfor i alle dager skal jeg gjøre det? Jeg har en av Norges mest leste blogger. Dett ville vært kun dumskap, og ingenting annet, å lyge om noe sånt når man et ett tastetrykk unna sannheten.  Vi bodde fra hverandre en stund, og nå er han flyttet tilbake. Jeg har ikke fått et rødt øre fra NAV eller noe annet… jeg tjener mine egne penger og er veldig fornøyd med det.

, med det er det fint om alle dere haters kan slutte å prøve å greve etter snacks. For dere finner nemlig ingenting. Jeg er dønn ærlig stort sett hele tiden, også mot dere lesere. Fordi jeg setter utrolig stor pris på dere, og vil dermed behandle dere så bra som mulig! Så når jeg sier noe, er det som regel sant. Hva andre idioter måtte komme med av bullshit i kommentarfeltet, er ikke under min kontroll da jeg ikke har mulighet til å sitte klistret til bloggen min hele dagen.

Det er ikke så altfor mye å si ellers egentlig. Jeg ligger fortsatt syk med tidenes kjipeste form. Takk gud for Paracet og Ibux sier jeg bare! Dette er som sagt grunnen til at dere har hørt så lite fra meg de siste dagene. Skal bli mye bedre så snart jeg er frisk. Tenkte også etterhvert å ha en spørsmålsrunde med svar på video dersom det er ønskelig ?! 🙂 

Ønsker dere alle en superduperkveld! Selv skal jeg se morgendagens Paradise nå før jeg skal legge meg å sove igjen. 

Blogges 

Helt jævlig

Hei kjære lesere!

Beklager for dårlig bogging de siste dagene.

Grunnen til at jeg ikke blogger er at jeg store deler av de siste dagene har vært utrolig slapp, har hatt og har enda halsbetennelse og høy feber.. Utrolig kjipt! Nå er jeg virkelig drittlei av å være syk og ha feber. Det er ikke mere enn to helger siden jeg lå syk med brystbetennelse og feber. Når skal dette ta slutt?

Uansett.. Tenkte å oppdatere dere litt på hva som har skjedd de siste dagene. På fredag kjørte vi til Sverige, eller.. JEG kjørte til Sverige. Veldig stolt! Merk dere “til” , jeg kjørte ikke over grensa selvsagt. Var en utrolig koselig dag med familien i Charlottenberg, Emma fikk seg ny pumajoggedress helt lik storebror har fra før av, og litt annet småting. Nathaniel fikk sin aller første sparkesykkel og perler, i tilegg til en kul vår-lue! I tilegg handlet vi såklart en god del mat, brett med brus, og godis. Digg!

Ellers.. Så kom mamma på besøk på fredagskvelden, og vi har bare koset oss masse hele helgen og vært ute stort sett hele dagen. Har vært helt fantastisk vær, varmt og knallsol! Har også fått kjørt masse , og fått tatt sol. Må også bare si at jeg traff en supersøt leser her om dagen, som jeg lovte å nevne på bloggen, hihi 🙂 Har vært en kjempekoselig påske til tross for at formen min har vært og er helt på bunn. Tenker det blir legevakta imorgen etter vi har kjørt mamma på Gardermoen imorgen. Legger rett og slett med noen bilder fra Instagramen min ettersom jeg blogger fra mobilappen nå siden jeg på skrivende tidspunkt er i for dårlig form til å sitte oppreist.. Håper på bedre form imorgen

Følg meg gjerne på Instagram “rannveigheitmann” 🙂 Vil også minne dere alle på om at dere må huske å melde dere på Makestyles påskequiz jeg har linket i forrige innlegg. Premiene er herlige hudpleieprodukter!

Blogges! Og god natt til dere alle:)

Delta i påskequiz og vinn premier + få rabattkode!

Annnonse

Hei alle sammen! 

I dag har vi hatt en kjempekoselig dag, til tross for skikkelig møkkavær om man kan si det sånn. Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær, sant ? 

Fruktsalat og egg til frokost! Nam nam! Har i tilegg fått kjørt litt siden vi måtte på butikken en tur ( halleluja for at vi bor her hvor det alltid er noe åpent! )! Så forresten at noen skreiv i kommentarfeltet at jeg kjører opp på automatgir, hvor hentet du det fra, egentlig ? Jeg kjører med manuelt gir, haha! Uansett…

Nå er det jo påske og tid for spill og moro, og vil i den forbindelse tipse dere om Makestyles flotte påskequiz, hvor alle som er med er med i trekningen av flotte hudpleieprodukter fra Beautè Pacifique, hver eneste dag hele påsken! Du får i tilegg en ekskulsiv rabattkode som kan brukes i hele Makestyles nettbutikk. Hurra! 

Trykk her eller på bildene for å delta i påskequizen! Ønsker dere masse lykke til!