Nyskjerrig på livet mitt eller?

Heeeeeei kjære lesere!

Skikkelig katte-drama her føler jeg, og dere som slenger med leppa, gå å ta dere en bolle a! Anyways. Tenkte å ha en spørsmålsrunde her siden det er helt sinnsykt lenge siden sist. Kommer også til å svare med videoblogg. Spør om det dere vil, men vær snill… ikke spam ned om alt mulig rart, hvilken favorittfarge jeg har liksom….. skjønner? Kommer hvertfall til å plukke ut noen få, typ 10-15 spørsmål og som sagt lage en videoblogg.

Jeg vet dere lurer på en masse, ellers hadde det vel ikke ligget 1030400 forskjellige sladreforumer om meg ute på nett. 

Bildet: Vi Menn//Frode Jensen

Nå skal jeg sove. God natt og spør i vei! 🙂 

Ja, jeg er en dyremishandler

Var det noe mer dere lurte på, liksoooom? 

Vi kan si det slik at det har vært litt av et cat-drama på nett de siste dagene. Det har seg slik at katten min har tatt seg en tur på vift, og ifølge en leser ( stalker er et mere dekkende ord for denne åpenbart svært syke personen) 

Dette skaper i disse dager stor debatt på et barn-i-magen forum, der vedkomne hardnakket påstår at jeg er verdens verste dyremishandler som har sluppet ut katten min for å lufte seg når den baaaaare er 4 mnd. Deretter følger en rekke løgner om meg og hva jeg har sagt og gjort, i tilegg til å påstå at jeg ikke gir katten min mat. Lol? 

Skal vi tro vedkommedes skrivemåte og valg av ordbruk, høres det mer ut som at jeg har sluppet ut en av barna mine og latt de forsvinne. La oss bare ha en ting utmerket klart og tydelig – KATTER er ROVDYR! Man vet man burde oppsøke en god psykolog når man snakker om et dyr som det skulle vært barnet ens. Og ja, det er STOR forskjell på barna mine og katten min, bare for å ha sagt det. 

Når att på til noen begynner å kommentere at barnevernet og dyrebeskyttelsen har fått bekymringsmelding, så må jeg VIRKELIG le.  Det har seg slik at hun som er venninne med hun som har startet et sladreforum om meg og for en forferdelig og grusom dyremishandler jeg er, som er hun som faktisk har SETT katten min og som er min nabo, jobber i nettop barnevernet. Har snakket en del med henne de siste dagene, og hun hadde vært inne å lest på kommentarer her inne før jeg hadde rekket det selv. For å si det sånn, vi fikk oss en god latter sammen! Og en god latter forlenger som kjent livet litt, så takk for at jeg får leve jævlig mye lengre nå! 

Det merkeligste av hele greia var at hun som valgte å henge meg ut på nett, benekter det hele for den noe mer seriøse og hyggeligere venninnen sin ( hun som i utgangspunktet hadde sett katten min) faktisk, så kan jeg ikke fatte og begripe hva i alle dager denne jenta som hengte meg ut i det store og hele har med denne saken å gjøre. Ikke bor hun her en gang, men i SKI.….? Jeg vet virkelig ikke om jeg skal le eller grine. Jeg tror jeg heller mot en god blanding hver gang jeg tenker på henne. De eneste som var klar over at katten min var forsvunnet utover meg og hun som hadde funnet katten min, var nettop kun denne drittslengende og åpenbart psykisk hjelpetrengende personen. Så å i tilegg ha så lav IQ at du må benekte for å ha sunket så lavt for å ha hengt meg ut på nett og påstått at jeg er en dyremishandler, er jo faktisk ikke bare utrolig lavmål, men man skulle virkelig ikke tro du var en dag over 8 år. 

 

Kjære Aili som bor i Ski ( hva nå enn mer du heter) du som hengte meg ut, om du leser dette, noe du med 99,9% sikkerhet gjør i og med at du er en heftig stalker av dimensjoner, og jeg ikke får nådd deg på hverken telefon eller facebook ( siden du var for feig til å stå fram for å henge meg ut og har blokkert meg) vil jeg bare si, som man reder, så ligger man. Drittkjerring!

DEL VIDERE! 

Min barnefrie helg i bilder

Hei igjen kjære bloggen og kjære alle lesere!

Føler tiden bare flyger fra meg. Forrige uke gikk mer eller mindre kun til sykdom, ble faktisk også selv smittet og var syk i akkurat en dag. Noe som var utrolig flaks, i og med at jeg fikk beholde alle planene jeg hadde lagt for helgen 

For, som jeg nevnte for dere, så var ungene hos hver sin pappa i helgen, og de har nok hatt det superfint begge to! I mens pakket jeg kofferten og tok meg en weekend i Oslo jeg. Har hatt det så utrolig gøy! Vært i bursdag, spilt beerpong for første gang ( og VUNNET(!) fikset vippene, møtt superhyggelige fans, vært på date, vært ute, hatt kvalitetstid med søsteren min ( og smittet henne med omgangsyken)  oog blitt kjent med masse nye herlige mennesker, med andre ord, har jeg faktisk følt meg som det jeg egentlig er, 21 år, igjen, og som den sosiale, sprudlende jenten jeg er!  

I hverdagen som alenemamma til to er det utrolig lett å glemme seg selv litt opp i alt. Da er det greit å ha litt fri av og til slik som nå for å gjøre sine egne ting! Når det er sagt så savner jeg ikke det livet utover at det er deilig å gjøre det av og til. Og det føltes helt herlig da jeg hentet Nathaniel i dag og han løper mot meg og roper “maaammmaaaa”. Det finnes ikke noe bedre! 

Legger med noen snaps og instagrams fra helgen i og med at det stort sett er det jeg har av bilder! Haha…. 


Nå skal jeg bare slappe av og se på Netflix til jeg sovner tenker jeg. Har hevet i meg en del smertestillende i forbindelse med mensensmerter fra helvette  Verste som finnes! I tilegg er jeg ganske sliten etter denne ekstremt opplevelsesfulle helgen, så nå sier jeg rett og slett god natt til dere. 

Blogges! 

Alenemamma – the hardest thing I’ve ever done

Har lenge tenkt på om jeg burde si noe om, og hvor mye jeg eventuelt burde si, om hva som skjedde rundt den tiden jeg ble alenemamma. Jeg misliker generelt å skrive personlige innlegg, samtidlig som jeg vet det er det dere lesere liker best… Det setter meg i en utrolig sårbar situasjon, en situasjon som gjør at drittslengere kan slenge dritt om noe mer enn utseende og overfladiske ting som jeg generelt bryr meg lite om. Slenge dritt om ting som kanskje går litt dypere enn som så. Men, har kommet fram til at det er det beste å fortelle dere sannheten. 

Det har seg slik at ting ble gjort og sagt, ting som er nærmest utilgivelig, og jeg måtte ut før jeg kunne ha det bra med meg selv igjen.  For å kunne se meg selv i speilet og faktisk innrømme at jeg har det bra.Det kunne jeg nemlig ikke på daværende tidspunkt.

Og helt ærlig? Nå, har jeg det mer fantastisk enn noen gang! Mange lurer på historien rundt dette, og det må jeg desverre bare si at den kommer dere aldri til å få.  Jeg er ikke ute etter å henge noen ut, og derfor holder jeg disse kortene tett til meg selv hvor kun de nærmeste venner og familie vet alt om hva som faktisk skjedde da jeg tok valget i å gå fra min daværende samboer og pappa til mitt barn. Det er muligens noe av det vanskeligste jeg har gjort, men samtidig, det beste som kunne skjedd meg.

Det var som om hele meg var todelt, bare-meg delen av meg ville bryte ut, men mamma-delen av meg skrek at det er det beste for familien og ungene å holde sammen selv om du ikke har det bra! Konklusjonen ble jo da, at når ikke jeg har det bra, da har ikke ungene det optimalt heller. De er mere tjent med å ha en lykkelig mamma! 

Det jeg kan si er at jeg ble sveket på en måte som omtrent ingen jente her i verden hverken ville godtatt, eller kunne ha fortsatt å levd med.  Det kom som et stort sjokk for meg, men samtidig var det det lille dyttet jeg trengte for å komme meg ut og bort, langt bort. For å ta det store, skumle skrittet det er å bli alenemamma, til to små!  

Velkommen, spysjuka!

God morgen kjære lesere!

 

Strengt tatt er det ganske mange timer siden vi sto opp nå. Vi har nemlig fått spysjuka her i huset nå! Så har vært en ganske tung natt for ungene, med oppkast, diare og feber og bytting av sengetøy ganske mange ganger. Så nå ligger de begge å sover og har gjort det en god stund. 

Selv om det frister utrolig mye å sove litt selv, har jeg konsentrert meg om å desinfisere alt som er å desinfisere. Vaske badet, vaske kjøkkenet og alt har fått sin dose antibac og JIF, og det som ellers er å desinfisere med! Så nå satser jeg virkelig på å holde meg selv frisk slik at ikke jeg selv også stryker med. I tilegg har jeg jo min første barnefrie helg i helga som kommer nå, og begge ungene skal på samværshelg med hver sin pappa.  

Og naturligvis, har jeg VIRKELIG ikke lyst til å bruke denne dyrebare tiden jeg har for meg selv til å ligge hjemme å spy. Har jo planlagt helgen min til punkt og prikke….  men, naturen går sin gang og hvis jeg skulle bli syk, er det desverre ikke noe jeg får gjort med det. Skjer det, så skjer det! 

Nå håper jeg hvertfall at mine to små gull blir fort frisk med masse mammakos og pleie! Så får vi ta ting derfra.

Ønsker uansett alle dere lesere en fiin dag videre! <3 

Blogges

Nye vipper eller negler? Se hit!

//Reklame

Hei kjære lesere! 

I og med at jeg hele tiden får nye lesere, tenkte jeg å tipse dere om en utrolig fin skjønnhetsalong midt i hjertet av Oslo, kalt Beautyalle!

Har flere ganger tidligere skrevet om de, og det er rett og slett fordi jeg er så utrolig fornøyd! Det har seg slik at jeg har et samarbeid med jentene på salongen, men jeg skriver dette mest fordi jeg er helt ærlig. Jeg er superfornøyd, og både jeg og venninnene mine sverger til denne salongen! 

Tenkte å vise dere noen bilder for hvilke behandlinger de tilbyr! Jeg har blant annet fylt Teosyal i leppene mine på denne salongen, og er kjempefornøyd! Teosyal er en type leppefiller akkurat som den noe mere kjente Restylane, og gjør tynne og kjedelige lepper fyldige og ungdommelige igjen! 
Da jeg var der for et par uker siden fikk jeg fikset både neglene mine og vippene. Utrolig fornøyd, som alltid! 

Lepper, teosyal! Jeg er avhengig! 

Negler… 

 

Her har hun lagt på Shellac, som er en type neglelakk som holder i en måned! Perfekt for meg som jobber delvis som bleieskiftarbeider, og følgende da vasker hendene 100000 ganger om dagen. Men ikke en ripe i neglelakken!  Neste gang skal jeg sette på gel negler, gleder meg allerede! 

Fikk også satt etterfylling på vippene mine… Deilig! 

 

 

Hva synes dere?

De tilbyr også en rekke andre behandlinger, slik som hudpleie, fillers, botox, permanent makeup, og mye, mye mere! Dere kan trykke HER for å se hele oversikten over behandlinger de tilbyr. 

Beautyalle ligger sentralt til på Bygdøy alle, noe som passer meg helt perfekt siden jeg ofte er i Oslo og det uansett ikke er langt unna hvor jeg bor. De er i tilegg utrolig billige i forhold til andre salonger, i tilegg til at jentene som jobber der bare er suuperkoselige! 

For timebestilling eller dersom du har noen spørsmål kan du gjerne stille de i kommentarfeltet her, så svarer jeg, eller du kan kontakte Beautyalle på telefonnr 400 68 792 eller sende de en epost til [email protected] 

 

Håper dere alle sammen får en fantastisk kveld videre! Nå er det natta her. 

Blogges! 


Premenstruell bitch

Hei kjære lesere! 

Ettersom jeg ifølge noen er konstant premenstruell, vil jeg bare konstatere at dette er MIN blogg, jeg skriver om MITT liv, og hva som skjer i det. Er dere misfornøyd med det, foreslår jeg at dere enten slutter å lese bloggen min, eller lage deres egen blogg! Det står dere i deres fulle disposisjon til bare for å ha det klart. Ettersom dere, som åpenbart ikke har noe til overs for meg, leser bloggen min, så må det jo bety at dere finner livet mitt veldig interessant! Eller tar jeg helt feil nå?

Når det er sagt, så er jeg faktisk ganske premenstruell akkurat nå.  Så HELT på bærtur, var dere faktisk ikke. Er nemlig ikke så lett å være premenstruell skjønner dere, ikke bare har man vanvittig vondt, men så får man lyst til å spise sjokolade konstant!

Akkurat nå ligger snuppa å sover, og jeg har utnyttet det ved å shine leiligheten blant annet! Deilig! Blir nok enda noen hjemmedager på oss før hun er klar for barnehagen igjen. Er jo uansett kjempekoselig å ha noen fridager, kjenner jeg savner litt å ha så mye tid med henne slik som vi hadde før.

 

Og ja, når vi snakker om jobb…  som jeg tidligere skrev, så har jeg 3 forskjellige jobber, enn hvor mye dere prøver å benekte det for dere selv. Det spiler nemlig fint liten rolle for meg hvorvidt dere tror jeg lyger eller ikke, så lenge det funker for meg og min familie. Jobber på en møbelbutikk ( som ordinær ansatt, og ikke noe NAV greier?) og med ordinær lønn. I tilegg jobber jeg som modell fra tid til annen, og så har jeg jo bloggen som skal oppdateres jevnlig i og med at det er en del av min inntekt.. Og dere som påstår at blogg ikke er en jobb, dere kan rett og slett gå å ta dere en stor bolle! Eventuelt bli toppblogger selv og merke hvilket forventningspress og prestasjonspress som følger med! Kom gjerne å si det samme til meg etter dere har hatt noen uker som toppblogger selv. Good luck med den innstillingen,noe mer enn det er det vel egentlig ikke å si. 

Og med det vil jeg bare ønske dere alle en fantastisk dag videre, haters som lovers! 

Blogges! 

Them cravings

God kveld i stuen

Tenkte jeg skulle hive inn et lite blogginnlegg til dere før det er kvelden på ho mor! Alle barna sover søtt i hver sin seng, og alt er helt strålende. Har hatt nok en superfin dag med verdens fineste små gullunger. Ble innedag på oss i og med at snuppa enda har vannkopper, og tipper nok jeg blir hjemme fra jobb og hun hjemme fra barnehagen imorgen. Heldigvis er hun en jente som holder humøret oppe. Verdens herligste og vakreste jente! 

Jeg har ordnet meg jordbær med smeltet hvit sjokolade og ser på Viaplay.. Har sånn sjokolade-cravings at det er helt sykt. Hvis jeg først spiser det, blir jeg helt hekta. Slik at om jeg spiser sjokolade en dag, MÅ jeg ha det neste dag. Skjønner?

Veldig upraktisk, slik blir man nemlig TJUKK av…. eller, ikke når man er meg. Jeg er nemlig velsignet med verdens beste forbrenning. Halleluja og amen for det! 

Nå skal jeg jobbe litt med et par andre blogginnlegg som kommer ut i løpet av de nærmeste dagene, så lage matpakke til Nathaniel for imorgen, og så er det kvelden! 

Ha en suuuperfin kveld videre fantastiske lesere!

Blogges 

Date

Hei kjære lesere!

Ble en del kritikk etter forrige innlegg, men ettersom kritikk og enda verre, drittslenging, er en del av min hverdag, så går det greit. Slikt regner jeg rett og slett med etter å ha postet et blogginnlegg, uansett hva jeg måtte skrive om. Så det! 

I dag har vi hatt en kjempekoselig dag! Emma sov hos pappaen sin natt til i dag, så ble en meget rolig morgen på meg og Nathaniel. Lå i min seng leeeenge og koset, spiste frukt og så på Frost og Dora. Er nok herlig for han med litt mamma-alenetid! 

Har også hatt playdate med min venninne og sønnen hennes på N sin alder. Perfekt! Vært på lekeplass-hopping (om man kan kalle det det?) Haha. Hvertfall vært på noen lekeplasser, til ungenes store fornøyelser. Og så har vi dobbel-dumpet, noe som ungene synes var ekstremt gøy. 

Etter playdaten vår kom snuppa endelig hjem igjen fra faren sin,verdens beste følelse! Uheldigvis har hun fått seg vannkopper nå, stakkars liten….  men som mange sier, det er også bra og på en måte positivt i og med at sykdommen blir mildere jo tidligere man får den! Det ligger nok mye i det, i og med at Emma egentlig er i superform, bare masse røde prikker og litt feber. Men det er det man har mammakos til, ikkesant ? Var hvertfall superherlig å få henne hjem igjen! 

Så har foreløpig ingen planer for morgendagen, ettersom jeg må se an formen til lillesøster først. Har hun fortsatt feber, blir det nok hjemmekosedag på denne lille familien tenker jeg!  

Avslutter med et bilde av dagens outfit! 


Pink is the new black!

Sov godt kjære lesere!

Outfit of the day

Hei hallå alle kjære dere blogg fans!

Har en del å tenke på om dagen, og en del ting å gjøre. Jeg har tross alt 3 forskjellige jobber å forholde meg til. I tilegg så har jeg ikke hatt pc nå før  dag, så det er sykt digg. Fra og med i dag så skal bloggen oppdateres hver dag,design skal byttes ut kjappere enn dere rekker å bytte sokker, og ting skal generelt bli mye bedre enn før! 

Så det! I dag har dagen, som de fleste andre dager, gått i ett kjør. Dagen begynte med et møte, og så et annet med min fantastiske advokat! Deretter rushet jeg på Strømmen storsenter for å få tak i en pc, og så rett på jobb, for så å hente N i barnehagen. Emma har pappadag i dag, og jeg skal ærlig inrømme at jeg savner henne masse og gleder meg til å hente henne hjem igjen imorgen!

Jeg og Nathaniel har koset oss masse, spist pizza, sett på Dora og spist godis og tullet masse sammen. Det er jo så herlig når man har mulighet til å gi den ene litt ekstra oppmerksomhet enn normalt, og det tror jeg han setter stor pris på! Må kose ordentlig denne helga, for neste kommer nemlig pappaen hans og skal ha han hele helgen. Og Emma skal være hos sin. Så, det betyr barnefri på meg! Har allerede avtalt sushidate og drinker i Oslo med ei venninne, så det blir bra! 

 

Til sist vil jeg bare si at jeg overhodet ikke er agressiv eller sint, haha! Det er bare måten jeg er på ( og da naturligvis også skriver på…) jeg er en veldig ærlig, direkte og åpen person, og skrivemåten min blir jo selvsagt refkektert av det! Så vær så snill, slutt å be MEG skrive på MIN måte på MIN(!) blogg. Dont like, don’t look.  TAKK på forhånd.

Nå skal jeg se litt Viaplay, og så er det senga neste egentlig! Sov utrolig lite natt til i dag, så er suuupersliten etter en lang dag!

Dagens outfit! 

 

Blogges kjære lesere <3