Bambina.no

 

Jeg tenkte bare å komme med en anbefaling til mine kjære lesere, om en veldig fin nettbutikk med et bredt utvalg av barne/babyprodukter. Alt fra sprinkelsenger til klær ! 

Jeg vet at det er mange gravide/mammaer som leser bloggen min så det kan jo være lurt å ta deg en titt om du ikke allerede har vært inne på denne siden .  

 

HER er nettsiden deres

 

København – bilder

Jeg tenkte egentlig å lage et ganske langt innlegg om hva vi gjorde i København ogsånn, men etter mye om og men så fant jeg ut at jeg ikke GIDDER det, rett og slett.  Så da legger jeg heller ut noen bilder fra turen, for som kjent så sier bilder mere enn 1000 ord ;- ) 

Dette er forresten bare bildene fra digitalkameraet mitt, de fra Iphonen min kommer veell engang de også, når jeg får den feite ræva mi i gir å gidder å ta dem inn på pc’en .. 

 

ENJOY ! 

 

 

I love copenhagen, Måtte jeg bare kjøpe  !  hahah


Å gå på do for dansker er tydeligvis en fest ! Jaaja, hvorfor ikke ? 😉

 

 

 

 

 

 

 

 

Som dere ser, så har vi gjort litt av hvert !  Dette er langt ifra alle bildene, resten kommer som sagt når jeg får tatt dem fra Iphonen til pc-en .   Vi har vært på Copenhagen Pride , en festival for homofile , etter som jeg forsto ..   det var litt spess da, men kult !   Jeg har blitt spandert øl på ( noe jeg selvfølgelig ikke drakk) , jeg har blitt kalt EGOKJERRING,  jeg har blitt fortalt at jeg har Københavns beste pupper (kommer bilde), blitt tegnet på, fått klemmer fra helt random folk,  en hel gjeng med mennesker begynte å klappe når jeg gikk forbi dem på en restaurant i Nyhamn, devar alt i alt, long history made short,  en veldig bra ferie !  

OG JA, DET ER ALKOHOLFRIE DRINKER SOM ER PÅ DE BILDENE , TIL DERE KJÆRE TAPERE SOM KUN LESER BLOGGEN MIN PÅ LETING ETTER FEIL Å KOMMENTERE PÅ .  SORRY, MEN SPAR DEG BRYET  ;- ) 

 

Grunnen til at jeg ikke har bilder fra Sverige-delen av ferien, er rett og slett av den enkle grunnen at det var PISS kjedelig og jeg kan trygt si at det er det grusomste jeg har vært med på på lenge , det var nippet før jeg kjedet meg ihjel og det som verre er..  så vet dere det !  Gidder ikke å begynne å forklare hvorfor, meenneeee..  Kommer mere bilder fra København etterhvert, så bare følg med på bloggen :- ) 

 

 

Håper dere likte bildene ! ♥

KNAW !

 

   

Hihi, det var så søtt sagt, så det fortjente en plass på bloggen min ! 

Bollemagen som jeg elsker !

Jeg har egentlig for lenge siden kommet over det stadiet der folk som ser meg i det hele tatt er i tvil om at jeg er gravid, i København f.eks, så stoppet random folk meg for å kose med magen ! Hahh..    og en helt random fyr som kom til meg å sa at jeg kler bollemagen, JA, han brukte faktisk ordet “bollemagen”  

Jeg tar bilder av magen heele tiden, er så stolt over den !  Jeg går også i klær som framhever magen min, siden jeg uten tvil kan si at jeg har VERDENS fineste mage med VERDENS fineste lille gutt inni, og det må jo vises fram !

 

Her er noen bilder som jeg tok i dag, 24+4

 

 

 

 

 

♥  Hva synes dere om bildene , og er ikke magen min fiin ?  

♥ Til dere gravide : tar dere ofte bilder av magen deres ? 

♥ Jeg har lenge tenkt å lage et inlegg hvor jeg legger ut magebilder fra før svangerskapet, og bilder fra hver uke i svangerskapet mitt hittil.  Er det interesse for dette ? :-  ) 

 

Babytøffler

Jeg har nå bestemt meg for å strikke disse søte babytøfflene jeg fant på bloggen til  deardiary85.blogg.no

Det er hennes bilde og tøffel, bare så dere vet det.

 

 

Siden jeg nå ikke jobber eller noe, så vil jeg ha noe å gjøre som får dagene til å gå litt fortere –  da er jo strikking perfekt  

Var å kjøpte babygarn , sløyfe og knapper i ste-  knappene kostet faktisk hele 100 kr tilsammen, pga at det er ekte swarowski krystaller .  Hahah, snakk om luksusgutt han kommer til å bli ♥

 

Men jeg kan jo dele oppskriften med mine kjære lesere ! 

Garnet er babyull med pinne nr 2,5.

Legg opp 34(36) masker og strikk rillestrikk (bare rette masker) 8 (9) cm. Strikk så kun over de midterste 10 maskene til hele arbeidet måler 12(14) cm. Plukk deretter opp 12(14) masker på hver side av de siste 4(5) cm du har strikket.  Da har du 58(64) m til sammen. Strikk til du har alle maskene på én pinne. Nå skal du strikke 12 pinner over alle maskene. Etter disse 12 pinnene skal du begynne å felle. Det gjør du slik:

Start på begynnelsen av pinnen. Strikk 33 (36) m rett og strikk de to neste maskene rett sammen. Snu arbeidet. *strikk 9 masker og deretter 2 m r sm, snu*. Sånn fortsetter du til du totalt har 18 m igjen på pinnen. Strikk ut pinnen, og fell av alle maskene. Sy sokken sammen bak og inntil hælen



 

 

Nå skal jeg og lillegutt kose oss !  Hi hii ♥

 

Håper dere har en fortsatt fin kveld blogglesere ! 

Tanker om fødsel

 

 

Nå har lille gull snudd seg igjenn, og det markerer han med å sparke mammaen sin masse i magen  ! Jeg eeelsker det ♥   Han hørte etter mine ønsker og snudde seg, lille englebarnet mitt ♥

 

 

Bildet er fra akkurat NÅ, 24 + 3 uker. LML –  Love my mage ! 


Jeg sitter nå å tenker på hvor jeg vil føde ( for jeg har jo faktisk et valg da ) De sender meg jo ikke til Hammerfest om fødselen starter, og jeg befinner meg i Tromsø , .f-eks.. 

Har hørt så mye dårlig om fødeavdelingen på Hammerfest sykehus, så har igrunn ikke noe lyst til å føde der.  Og siden jeg har familie i Tromsø, og vi sånn helt egentlig bruker å feire HVER jul i Tromsø , så har jeg faktisk tenkt å oppholde meg der rundt terminen min, bare slik at jeg får føde der ! :- D  Smart  ?  

Den eneste jeg skal ha med på fødselen er jo mamma (evt søsteren min)  og hun vil jo også at vi skal være i Tromsø denne julen også.   Mamma kommer jo fra Tromsø, så har en del familie der, besteforeldrene mine, tanten, onkelen , og søskenebarna mine.  

Ellers, jeg gleder meg noe helt enormt mye ! Gleder meg til å holde sønnen min i armene mine, gleder meg til å vokne midt på natta for å amme eller hva det skulle være, gleder meg til å trille rundt med han, gleder meg til å vise han stolt fram til familie og venner, jeg gleder meg til ALT med han, og mest av alt til å bli mammaen hans ! ♥  Og vet dere hva ? Det er sannelig ikke lenge til jeg får gjøre alt det, nå er det bare ca 3 mnd til terminen min.  Tiden går så fort..  Og magen bare vokser og vokser, lille gutten blir stor og forbereder seg til å komme til verden ♥

<3

 

 

 Og en ting, ikke gidd å spørr om hvorfor ikke barnefar skal være med på fødselen. Får så mange slike spørsmål,og er temmelig lei. 

 

 

HER vil jeg føde

 

Men derimot, IKKE her.. 

 

 

–  Hvor skal du føde ?  

– Har du erfaringer med føden på Hammerfest sykehus ?

– Har du erfaringer med føden på Universitetssykehuset i Nord-Norge ? 

Min favorittrett – Nachos

Hva er din favoritt matrett, og kan du eventuelt legge med bilde og oppskrift?  

Det tok sin tid , men nå kommer den ! Min favorittrett er Nachos, og her er oppskriften :

 

 

 

500 g kjøttdeig

1 stk kjøttdeigmix
stk løk
olje/smør til steking
stk fedd hvitløk
stk rød chili
ss koriander, hakket 
ss sitronsaft
salt og pepper
1 pose nachoschips
150 g ost, revet

Rømme

Sweet sour chilisaus


  Forvarm ovnen til 220 grader. 

Finhakk løken. Stek den gyllen i olje. Hakk hvitløk og stek i ett minutt til.  

Ha i kjøttdeigen og stek den til den får god farge. Del den opp mens du steker. Ha i kjøttdeigmixen, noen skal det være vann til og andre ikke.  La det koke i ca 10 minutter ( hvis vann). Smak til med litt sitronsaft, salt og pepper. 

Legg kjøttdeigen på en ildfast form. Hakk chili og legg den på toppen. Legg nachoschips rundt langs kanten. 

Dekk med revet ost og sett den i ovnen til osten smelter. Servér med rømme, chilisausen og koriander – eventuelt litt salat.

 

Jordmortime

I dag har jeg vært en liten tur hos jordmor, pga at jeg har kjent lite liv og svake spark.  Normalt så kjenner jeg jo MASSE liv hver dag, hele tiden så og si, så det var noe jeg bekymret meg veldig for.   Jeg ringte til jordmor, og fikk komme dit kl 6

 

Bekymringen var derimot bortkastet ,for der fikk jeg høre lille gutten min sine sterke og tydelige 150 hjerteslag i minuttet ♥

Beste lyden jeg vet om ! 

Grunnen til at jeg har kjent lite spark, sa jordmoren at var pga. at han ligger med ryggen mot magen min, og sparker derfor inn mot ryggen, og da kjenner man det ikke så godt som når han sparker mot magen.   Hun kjente en god del på magen , og sa at alt var ok .  

Han har enda ikke snudd seg mot magen igjenn, men satser på at han snart finner ut at mammaen hannes bedre liker når han sparker mot magen så hun kan kjenne at lille gutten hennes har det bra ♥

 

Mamma elsker deg lille venn ♥

Medina – For altid

 

 

Dybt inde i mig, gemmer sig en rådden sjæl.. 
Jeg får det allerværst når jeg, 
kan mærke hver en lille dårlig date, 
af det hovedløse i det her. 

Og det gør ondt at forandre, 
mmh jeg vil ikke mere. 
Du giver mig grund til at ændre — 
for der er stille når du er her, 
jeg åbner mig mere og mere. 

Lige meget hvordan, så tror jeg på når du siger

Det dig og mig for altid.. 
Dig og mig for altid, du har mit hjerte lige her. 
Mig og dig for altid, det eneste mine øjne ser.. 
dig og mig for altid. Hele livet har jeg ventet her 
mig og dig for altid. 

Dybt inde i mig, ligger her en rådden sjæl.. 
Jeg har det allerbedst når jeg, 
kan mærke at du gør mig hel. 
Find More lyrics at www.sweetslyrics.com 
Min mave kilder, når du er her. 
Jeg er afhængig af det du gir, 
lige meget hvordan — så tror jeg på når du siger

Det dig og mig for altid.. 
Dig og mig for altid, du har mit hjerte lige her. 
Mig og dig for altid, det eneste mine øjne ser.. 
dig og mig for altid. Hele livet har jeg ventet her 
dig og mig for altid. 

Selvom jeg er bange for kærlighed, 
og selvom jeg virkelig kan pisse’ dig af. 
Så er jeg ikke i tvivl om det er mig du vil, 
for vi to høre sammen, sammen baby. 

Dig og mig for altid.. 
Du har mit hjerte lige her — 
mig og dig for altid. 
Det eneste mine øjne ser, dig og mig for altid. 
Hele livet har jeg ventet her, mig og dig for altid.

 

Utstyr jeg har kjøpt, og og utstyr jeg mangler til lille hjerteknuseren min !

KLÆR:  

15 x bodyer med lang arm

6 x bodyer med kort arm

4 x sparkebukser

8 x pysjamaser

13 x bukser

10 x gensere

3 x t-skjorter

6 x heldresser

11 x sokker

5 x votter

9 x luer

7 x tøffler

1 x truser

2 x strømpebukser

 

Alle klærne er i fra strl.  50 – 68 , for det meste   I morgen skal jeg fære og hente en svær sekk med babyklær, så da får jeg jo ENDEL mere klær enn det jeg allerede har kjøpt. 

 

 

SOVE: 

Sprinkelseng i hvit 

Sprinkelseng beskytter

Dyne

Pute

Sengehimmel

Saueskinn

2 x laken

2 x sengesett

x bamser

 

STELLE:  

 

2 x Stellevesker , 1 fra Emmaljunga og 1 fra et eller annet anna merke.  

Stellematte

Stellebord med badekar( skal hente det på mandag) 

Bleiebøtte får jeg gratis om et parr uker¨

2 x babyhåndklær

20 x stellekluter ( eller gasskluter som det vell heter )

4 x bleiepakker

3 x pakker med engangsservietter

1 x pakke med engangsunderlag ( for stell der man ikke har tilgang til stellematta) 

1 x flaske med babypudder

1 x flaske med babyolje

1 x flaske med babylotion

 

I tilegg til dette har jeg mange sånne småflasker og prøvepakker av ting fra gratispakker, og jeg blir å få enda mere gratispakker med slikt framover.

 

AMME: 

Ammepute

6 x smokker 

3 x flasker 

1 x pakke med engangs ammeinnlegg

 

 

 

LEKE:


Babygym

Vippestol

 

 

 

UT PÅ TUR;




Emmaljunga Mondial Duo White Leatherette vogn

Myggnetting

Regntrekk

2 x voksipose, 1 ny og en gammel ( den nye på bildet over )

 

 

DIVERSE

2 x bamser med lyd

3 x sengepyntegreier med speil ( sånn som på bildet) 

 12 x siklesmekker

2 x helsetepper

2 x vanlige babytepper

Badetermometer

Babybøker

Cd’er med vuggesanger

 

 

 


 

OG SÅ DET JEG MANGLER .. 

 

– Babycall

– Bilstol

– Kurv eller vugge

– Kommode til å ha klær i

– Uro til å henge over senga

– bæresele/bæresjal

– badebalje

– tisselakener

– brystpumpe

– sterilisator til smukker og slikt

 

 

 

Noe av det jeg ikke har, er egentlig ikke ting som er nødvendig, som f-eks kurv eller vugge. Det er ting som jeg VIL ha, men som strengt tatt ikke nødvendig siden jeg har sprinkelseng.  Så om jeg blir å anskaffe det, vet jeg enda ikke.  

Bæresjal/bæresele er vel heller ikke nødvendig, sånn egentlig. 

 

Og om noen lurer, NEI, jeg har faktisk ikke fått engangsstønaden min enda, så når jeg får den slipper jeg jo å bruke så mye på babyting nå, for jeg har jo allerede kjøpt det meste nødvendige +++   🙂 

 

Og om noen kommer på noe mere jeg mangler ut i fra listen over det jeg ikke har, så rop ut ! 

 

Til slutt slenger jeg bare med et bilde av magen, siden han som skal bruke alt dette ligger inni der å har boksekamp ATM <3 

 

 

 

 

 

 

 

 

♥ Loveyou, mamma sin  ♥