Som mor, som datter!

Må bare vise dere noe utrolig søtt, haha!

I går var jeg å kjøpte meg noen supersøte uggs,slik at jeg og Emma kan matche Hun har nemlig også glammy sølv-uggs! Ikke bare det, men vi har helt lik jakke/utedress, som dere kan se i en av de nylige innleggene! 

Ellers er det ikke mye å si om denne dagen, fikk fantastisk nok gjennomført de fleste punkter på min “to do liste” i dag! Faktisk alt, forutenom å rydde i boden. Det får bli en annen dag.

Vil ønske dere alle en herlig helg videre! Det skal hvertfall jeg ha! Imorgen har jeg kjøretimer på morgenen, og litt utpå dagen har jeg time hos søte Tina på salong Beautyallè. Skal sette på vipper samt få dyprens. Deilig! På søndag får vi koselig besøk som har en gutt på Nathaniel sin alder, noe jeg også gleder meg masse til! 

Blogges

Vinnere av Veronica Maggio billetter!

Som jeg lovte dere, har jeg nå trekt vinnere i giveawayen i forrige innlegg! Og de heldige vinnerne ble: Aleksandra Aaraas, Anders og Janne Malene Njøten! Dere vil bli kontaktet på mail. 

Var desverre mange som hadde lagt igjen anonyme eller mangelfulle kommentarer, noe jeg også ga klar beskjed om at var viktig! 🙂 

Nå har jeg og snuppa nettop sovet en liten lur, og skal i gang med å bake sjokoladekjeks ganske snart! (oppskrift HERHar også laget en liten to-do liste for dagen, som er som følger: 

Bake

Trille en lang tur

Gå gjennom sponsor-mailen min ( Det trengs!)

Rydde og sortere leker

Vaske og støvsuge hele leiligheta

Lage forskjellige typer mat til lillemor og fryse ned

Lage god middag

OG, så skal jeg rydde boden HVIS jeg får tid. Det trengs, hvertfall.. 

 

Takk gud for lister! Jeg bare elsker å lage lister!

Hva skal dere gjøre på denne fantastiske fredagen? Blogges

Vinn billetter til Veronica Maggio konsert!

Da var det på tide med en liten giveaway igjen! Denne gangen får 3 heldige vinnere med seg 2 billetter til seg selv og en venn til Veronica Maggio konserten som finner sted allerede imorgen kveld kl 19:30 i Oslo spektrum! 

Det eneste dere trenger å gjøre er å like rannveigheitmann.blogg.no på facebook HER, og deretter skrive “Gjort” i kommentarfeltet under. NB! VIKTIG Å KOMMENTERE MED GJENKJENNELIG KONTAKTINFO! Jeg vil også sjekke at vinnerne har fulgt konkurransereglene, om ikke trekker jeg nye uten forvarsel. 

For mere info om konserten kan dere trykke HER! Trekker vinnere allerede imorgen tidlig, så her gjelder det å være kjapp!

Masse lykke til

Jeg liker bare ting hvis de er rosa

Tenkte bare å stikke innom for å ønske alle dere en fin dag! Akkurat nå sitter jeg å venter på å bli hentet av min venninne Katrine, og Emma ligger å sover ute i vognen enn så lenge. Vi skal dra en tur på Strømmen storsenter med ungene, noe som helt sikkert blir kjempekoselig! Er ikke ofte jeg kommer meg bort fra denne bygda vi bor i, så når det skjer er det faktisk sinnsykt deilig.

Gleder meg virkelig til å få lappen! Da skal jeg også ha rosa bil. Amen! 

Matchende mor og datter <3 

Her er dagens outfit! Topp med spaghettistropper fra Madlady HER og skinny jeans fra Madlady HER.

Jeg hater virkelig jeans,sånn egentlig.., det er noe du ca aldri ser meg i fordi jeg liker klær man kan bøye og tøye i, haha! MEN, denne var faktisk digg å ha på og samtidig fin å se på! 

 

Ha en fin dag kjære lesere!

Salg på iphone earplugs!

Tenkte bare jeg skulle tipse dere om at Handelsportal akkurat nå har disse freshe earplugsene til iPhone på salg akkurat nå! Er du rask ,kan du gjøre et skikkelig kupp!

Disse søte earplugsene med mic og fjernkontroll er nemlig satt ned fra 169 kr og ned til hele 79 kr!!

Jeg har disse earplugsene i omtrent alle farger, perfekt dersom du ønsker å matche de til forskjellige outfits! 😉 

Earplugsene kan bli dine her   http://www.handelsportal.no/produkt/iphone-4-4s/lader-kabler-og-oretelefoner/oretelefoner-med-mic-og-fjernkontroll-farget-hoy-kvalitet

Dagens outfit: Ny jakke!

Hei kjære lesere!

I dag har vi ikke gjort annet enn å være hjemme, trillet tur med snuppa og bare slappet av. Så, ikke veldig mye å blogge om med andre ord!

Tenkte å vise dere min nye fine jakke, er rett og slett helt og holdent forelsket i den! Den er så…. meg!  Rosa med fuskepels, kan det bli bedre? Ikke bare er den fin å se på, den er rett og slett helt herlig å ha på seg Tobarnsmamma som jeg er, går jeg som regel for klær som er behagelige da det er mye tøy og bøy iløpet av en dag! 

Rosa parkas med fuskepelsHER , Blondegenser/kjole HER og leopard-kosebukse HER( den er helt herlig å ha på!)

 

Hva synes dere om min nye jakke? 

Miss this!

Nå har vi fått nok av vinter! Kjenner jeg virkelig lengter etter sommeren, spesielt når jeg satt å så gjennom bilder fra i sommer! Gleder meg helt villt til sommeren 2014, det må jo bare bli den beste sommeren noensinne med mine to skjønne små skatter <3 

Legger ut litt bilder fra sommeren som 2013 til dere! Jeg var så heldig å få gå (høy)gravid hele sommeren, og fikk vist frem verdens fineste Emmamagen masse! Ingen ting er virkelig vakrere enn gravidmage! 

Take me back!

Savner du også sommer og sol ? 

Hjemmelaget babymat på 1-2-3

Hei kjære lesere!

Ble, som forventet, mye reaksjoner etter mitt forrige innlegg, noe jeg er glad for! Alltid interessant å se andres synspunkter på saker og ting. 

I dag har jeg og Emma bare vært hjemme og koset oss. Har snødd noe vanvittig i det siste, så i dag har jeg måket hele uteplassen vår og parkeringsplassen for nærmere en halv meter snø! Var vanvittig deilig å få trent litt også. Ellers slo jeg to fluer i en smekk i dag og laget hjemmelaget babymat til lillemor mens jeg laget middag til resten av familien. Er jo mye sunnere når man laget maten til babyen selv, av friske, ferske grønnsaker uten konserveringsmidler og andre lugubre stoffer som finnes i Nestlè og andre ferdigprodusentmerker. Samtidig vet jeg nøyaktig hva jeg putter i henne når det er jeg selv som har laget maten hennes. Noe som selvfølgelig gir en større trygghet! 

Tenkte jeg skulle vise dere hvordan man superenkelt lager enkel mat til babyen! Emma er jo bare 5 mnd, så er begrenset hvilke ingredienser man kan bruke og jeg ønsker å begynne veldig forsiktig.

I dag har jeg rett og slett lagd rotmos av kokte poteter og kokte gulrøtter. Det er kjempeenkelt! Først skreller man grønnsakene, deretter koker de til de er myke. Så moser du enkelt gulrøttene og potetene sammen. Jeg har også hatt oppi morsmelk og litt kokevann for å gjøre konsistensen litt mere flytende i og med at hun enda ikke er så vant med fast føde enda. 

Som dere ser har jeg porsjonert rotmosen i fryseposer slik at jeg enkelt kan ta opp og tine når hun skal ha mat! Skal også lage hjemmelaget fruktmos og hjemmelaget grøt å fryse ned i porsjoner, dersom dere vil jeg skal dele forskjellige oppskrifter med dere gjør jeg gjerne det!

Hva tenker DU om hjemmelaget babymat fremfor masseprodusert babymat? 🙂

 

Kjære Nav-snylter, vær takknemlig!

I går satt jeg å bladde gjennom innleggene i en mammagruppe jeg er medlem i på facebook, og da jeg så innlegget hvor en jente spør hvor mye som skal til før hun får dekket silikonoperasjon fra NAV, rant det rett og slett litt over for meg. Noe så provoserende! Her bor vi i verdens rikeste land, men likevel skal vi utnytte systemene til det fulle… og etterpå må vi såklart klage litt!

Da måtte jeg rett og slett skrive et lite innlegg i denne gruppen. Og dette kom virkelig rett fra levra! 

Det er svært få andre land i verden som har et velferdssystem som NAV, slik som vi i Norge er så heldige å ha. Et system som skal hjelpe de som ikke står så godt stilt. Et system som skal hindre Ola Nordmann i å havne på gata. Dette er noe vi bør være sinnsykt takknemlig for. 

Likevel kan jeg faktisk ikke bla gjennom facebookfeeden min en eneste gang uten å se en eller annen som klager på NAV. Hvor treige de er, hvor teit det er at ma ikke fikk dekket ditten og datten. Jeg har vel vært på NAV rundt 5 ganger eller noe, og har samtlige ganger blitt behandlet med respekt og medmenneskelighet! Jeg mener ikke at alenemødre ikke bør ha krav på Overgangsstønad, for det synes jeg faktisk er et greit tiltak da man som alenemor ofte sitter uten mulighet til å gå ut i arbeid. Jeg hadde selv overgangsstønad da jeg var alenemor i litt over ett år, noe jeg var utrolig takknemlig for.

Ikke har jeg klaget en eneste gang! Fordi jeg VET jeg var mye heldigere enn så veldig mange andre alenemødre rundt omkring i verdens langt fattigere land som aldri engang har hørt om Stønader. 

Jeg synes NAV er flott! Hjelper de som sliter med livets opphold, og er der for de som ellers ville havnet på gata hvis de ikke hadde fått hjelp av de. Det er disse menneskene som virkelig fortjener støtte og hjelp fra NAV. Ikke snylterne som skal håve inn stønader i øst og vest, og fikk man avslag om dekking av nye silikonpupper, ja da er det rett på sosiale medier å klage! For selvsagt er det NAV og samfunnets feil at du sliter med selvtillitten på grunn av ammepuppene dine. Hvorfor kan vi ikke for guds skyld bare være litt takknemlige for en gangs skyld? Mye vil ha mer.

Tilogmed i verdens rikeste land er vi gjerrige. 

DIY- Kleshengere til barna

Hei kjære lesrere!

Tenkte jeg skulle vise dere DIY prosjektet jeg snakket litt om i går. Siden jeg for flere mnd’er bestilte slike barne-perlekleshengere fra Lisbeth Dahl, som jeg aldri så noe til….. så bestemte jeg meg for å ta saken i egne hender! Var å kjøpte helt basic barnekleshengere på Ikea nå i helgen som var, sammen med litt annet stasj ( blant annet speil til snuppa sin lekekrok, VELDIG populært!)

Se så skjønn! Vakra vår. 

 

Er enda ikke ferdig med kleshengerene, langt i fra.. de har kun fått ett strøk, og må nok ha et par til tenker jeg. Når jeg er helt ferdig med å male grunnfargen på de skal jeg stemple hvite stjerner på de. Tror det kommer til å bli utrolig fint, og gleder meg enormt til å se sluttresultatet! 

Har ikke tatt med alle kles-hengerne, men her ser dere litt av hvordan det ser ut! De blå hengerne er da som dere sikkert skjønner, til Nathaniel, og de rosa er til Emma.  Trefarge skinner enda gjennom, så etter jeg har gjort ferdig dette innlegget nå skal jeg i gang med å gjøre de ferdige. 

 

Hva synes dere? 

#DIY #mammablogg