Fullt hus

Så langt har uka vært utrolig fin, og relativt rolig med bare to av tre. Men imorgen er det fullt hus igjen, og jeg gleder meg som et lite barn på julaften til å få hjem EmmaPemma’n vår! Vi har planlagt en helg full av gøy og moro. Nathaniel tar nemlig sommerferie imorgen, mens jentene enda har neste uke igjen i barnehagen før deres, og min egen ferie starter!

Så da må vi «feire» litt igjen! imorgen ettermiddag skal vi dra ut å spise, og lørdagen skal vi tilbringe på Tuuuusenfryyyyd! Det har de sett fram til i en hel uke nå, så det tror jeg de gleder seg veldig til! Okei, jeg skal innrømme at jeg også blir ganske gira på sånne steder. Lenge leve barnsligheten!

Perfekt start på uka!

Vi har hatt en aldeles strålende start på uka, sånn jevnt over, sett bort i fra våkenatt med Sienna natt til i går, med påfølgende full dag på jobb. I dag dro vi rett for å bade ved ett av vannene her i området, etter SFO, barnehage og jobb.

Middagen ble inntatt i vannkanten, og selvfølgelig dessert. Utrolig herlig å bare gjøre noe annet en gang iblant!

Mine fine skattifnatter! Det er egentlig ikke min uke med Emma, men jeg fikk ta henne med likevel. Gjengen er ikke komplett uten alle medlemmene av den!

Andreklassingen!

I dag var siste gang han gikk ut av skolen som førsteklassing. For i dag var nemlig siste dag på skolen for dette året. Sommerferien er i gang, og vi har en andreklassing i hus. Hvor sprøtt er ikke det!

Tidligere denne uken var det sommeravslutning for klassen, og selv hadde vi en privat feiring her i dag, med sjokoladefondue, popcorn og filmen Charlie og Sjojokadefabrikken, etter å ha lest boken. Veldig koselig!

To av tre

Vi har hatt en nokså rolig helg, med bare to av tre snuppelupper i hus, og de fire kattene vi har for tiden. Lørdag fartet vi litt rundt i området, og deltok selvfølgelig på byfesten, med det som hører til!

Tivoli, is, sukkerspinn og litt mer is, med litt ordentlig mat innimellom der. Emma er den desidert tøffeste i gjengen, og vi hadde det supermorsomt med karuseller, hun overrasket meg skikkelig. Tøffe snuppa!

Vi avsluttet helgen med en aldri så liten og veldig koselig Sverigetur i går, til glede for både store og små!

Det er ingen hemmelighet at det er stor forskjell på to og tre, og jeg vet Nathaniel har koset seg masse med sin pappa denne helgen!

Ha en fin dag allesammen!

Babyen vi har ventet på!

Her i huset har det stått familieforøkelse på agendaen de siste dagene. Vi har nemlig vært så heldig å fått bli hjem for Kattemus’ lillesøster eller lillebror, hvilket til nå har vært utrolig koselig både for meg og barna, som har vært kjempeflinke og forsiktig med vår lille babykatt

Se så like de er! De får selvfølgelig løpe fritt både inne og ut på verandaen, da vi gjorde akkurat det samme da vi fikk Kattemus i fjor. Fint for kattene!

Summer vibes

Den siste tiden har vi virkelig hatt det helt fantastisk, sånn rent værmessig! Brunfargen er på plass (min altså, vel og merke) og vi koser oss glugg ute i Hagen, på terrassen, og i sola.

Om to dager er det klart for sommerfest i barnehagen til jentene, og i den forbindelse har vi hatt en aldri så liten manikyrkveld! Jentene var riktig så fornøyde med blå neglelakk med rosa glitter over

Priviligert

I dag har vi hatt nok en fantastisk dag i ekte sommerstil, hvor svetten bokstavelig talt renner om du ikke befinner deg i umiddelbar nærhet til aircondition. Dagen startet med levering av barn på skole og barnehage, før jeg kjørte avgårde for å jobbe i en fantastisk barnehage som ligger i underkant av én time unna, hvor jeg har vært en del ganger før, og kjenner barna godt.

Og flere ganger i løpet av dagen slår det meg hvor utrolig priviligert jeg er. Jeg, som i tillegg til mine egne barn, også får lov til å innvirke i mange andre barns hverdag, og gjøre den så bra som overhodet mulig de mange timene i døgnet de tilbringer der. Jeg hadde aldri trodd jeg kom til å like det godt, med tanke på at jeg har tre små hjemme, men jeg elsker det. Virkelig. Det gir meg så utrolig mye, både som menneske og mamma, og jeg lærer hele veien.

Litta selfie fra i går, dugnad i barnehagen til jentene! I dag kom mellomstemann i rekka hjem fra pappauke, og jeg og resten i gjengen har hatt en aldeles strålende ettermiddag og kveld med ingredienser som hageslangespyling kombinert med trsmpolinehopping, vegetarlasagne, og chips til fredagskos!

Imorgen skal vi på badebesøk til Siennas besteforeldre, og resten av helgen er vel mer eller mindre fullbooket med blant annet fotballcup. Som vi gleder oss!