Welcome December

Hei igjen kjære lesere! I helgen har jeg faktisk hatt barnefri, og har fått gjort en del ting jeg vanligvis ikke gjør. Jeg lever i den troen om at jeg faktisk må “leve livet” på en litt annen måte enn jeg gjør til vanlig når jeg bare har meg selv å tenke på, som nå i helgen. Jeg er tross alt fortsatt veldig ung, og jeg lever bare en gang! 

Helgen har virkelig vært helt fantastisk fra begynnelse til slutt! Vært ute her i Lillestrøm, vært med venner og bare hatt det gøy. Og var superherlig å se gullegutten min igjen i dag da jeg hentet han hos pappaen sin.

Herlig helg med masse herllige venner! 

I morgen er det jo faktisk første Desember. Igjen! Hvor i alle dager ble tiden av? Denne måneden kommer hvertfall til å bli helt fantstisk , jeg og ungene skal nemlig hjem til kjære mor i Alta og feire jul med familien. Noe jeg ser stort fram til. Nå er det ikke lenge siden jeg hadde besøk av henne, men jeg kjenner det skal bli deilig å ha litt mammatid igjen. Bor jo laaaaaaangt vekke fra all familie, så når vi først møtes, er det utrolig koselig. 

i og med at jeg har ungene på julaften, så skal fedrene deres ha de på nyttårsaften. Så jeg aner faktisk ikke hva jeg skal finne på da, men det får tiden vise. Blir nok bra uansett, selv om det naturligvis hadde vært veldig koselig å ha de da også.

Nå er det natta her! Gleder meg veldig til imorgen tidlig, når ungene skal åpne første pakke i adventskalenderen!

Sov godt , så blogges vi snart!

You only live once

Mange mennesker streber etter ett eller annet, hele livet. De prøver hele tiden å oppnå nye ting, enten det gjelder jobb, hus eller den perfekte kroppen. Omtrent fra vi er født utsettes vi for propaganda, der alle eldre mennesker enn deg selv forteller deg hvor særdeles viktig det er å gå tre år på videregående og deretter 5 år med høyere utdanning, for å bli et verdig menneske. Og skal du oppnå kremen, må du satse på allmennfaglig utdanning.. 

Personlig tror jeg at et menneske kan føle vel så stor lykke av å jobbe i kassa på lokaldagligvarebutikken. Så vel som for eksempel en sivilingeniør kan føle. Hvem har sagt at høy utdanning utgjør total lykke? Høyere utdanning passer ikke for alle, likevel er det dette vi er vokst opp med til å tro. At vi må streve med en mangeårig utdanning for å lykkes i livet.  Og skulle du være så uheldig å få barn før du har oppnådd høyere utdanning, kan du bare vinke hadebra til absolutt alle sjanser i livet ditt. Sies det. 

Jeg er så utrolig lei av det. Lei av mennesker som ser ned på medmennesker som ikke har de samme høye karrieremessige ambisjonene, som vedkomne selv har. Lykke kan som kjent ikke måles i hverken penger,suksess eller en perfekt kropp. Positive menneskelige relasjoner og hvordan du er mot andre, tror jeg derimot er en avgjørende faktor for hvordan du har det med deg selv.  Bare ta deg litt tid til å tenke deg om når det gjelder akkurat dette. Vi kommer alle en vakker dag til å ende i kista, enten du utelukkende spiser lavkarbo, inntar 5 maccernmenyer om dagen, er sosialklient, eller har en toppjobb i ett eller annet toppselskap. 

Så hvorfor ikke nyte livet, gjør det som gjør deg glad? Slutte å strebe etter det uoppnåelige? Selv om det er et velkjent utrykk at “man lever bare en gang” så føler jeg virkelig for å understreke definisjonen av det! Og det er absolutt ikke å telle hver eneste kalori du kan innta. Om det ikke gjør deg ulykkelig, så vil det neppe noen gang gjøre deg lykkelig heller. 

18 år og alenemamma

Sitter å blar gjennom gamle bilder, og finner selvfølgelig mange fra den tiden jeg gikk gravid med sønnen min og tiden etter at jeg var blitt mamma for første gang. Det bringer fram så utrolig mange minner!

Noen vonde, men aller mest herlige minner! I svangerskapet synes jeg en del ting var tungt. Jeg var 17 da jeg ble gravid, og helt alene. Aller verst synes jeg det var at jeg ikke kunne dele gledene et svangerskap fører med seg med noen. Når han sparket, når jeg dro på ultralyd og fikk se han, og kanskje aller verst fødselen. I svangerskapet var jeg redd for alt framtiden skulle bringe, at jeg helt alene skulle ha ansvar for et annet lite menneske når jeg egentlig var å regne som et barn selv.  De fleste 18 åringer går skole, henger med venner, drikker, fester og gjør normale ting de aller fleste 18 åringer gjør. Jeg gikk rundt med stor kul på magen og skulle snart bli mamma. Lykkelig, redd og spent på en og samme tid. 

Nå feirer gutten i mitt liv snart 3 år, som også har vært så heldig å fått en lillesøster på veien! Jeg har stått på og gjort mitt aller beste for de to som betyr hele verden for meg. Tenåringsmamma er ikke synonymt med dårlig mamma! Og det mener jeg virkelig at jeg, og forsåvidt mange andre unge jenter, har bevist. Hele 3 år har gått siden jeg gikk gjennom den tiden av mitt liv som helt klart har vært tyngst, men også helt unik! Mammarollen har gitt meg et verdigere liv på så utrolig mange måter. Jeg kan i motsetning til mange andre med handen på hjertet si at jeg vet hva ekte kjærlighet er, og jeg opplever det hver eneste dag! Jeg lever livet, akkurat som deg, jeg lever det bare på en litt annerledes måte enn andre på min alder. 

Tips – Finn julens drømmekjole!

Da er barn lagt, hus ryddet og vasket, klær vasket, og klær brettet. Med andre ord kan jeg puste lettet ut etter å ha fullført dagens husmorplikter! Deeeeilig. Nå tenkte jeg å vise dere mine favoritter fra Nelly! Det kan nemlig av erfaring være litt vanskelig å spotte de fine kjolene uten å bruke timesvis på nettop dette. Derfor har jeg gjort det for dere! 

Vi går for alvor mot jul, julebordsesong og vi har i det hele tatt en tid for party og fine kjoler i møte. En herlig unnskylding til å gjøre noe jeg og mange, mange andre jenter liker veldig godt, nemlig å pynte seg! For hvilken jente-jente elsker vel ikke det? 

Og sist men ikke minst, HUSK å gjør som meg,  bruk Startshop som mellomledd når dere shopper på nett, for å få tilbake penger for shoppingen. Det tar ca 10 sekunder å bli medlem, helt kostnadsfritt. Bli medlem HER! 

 

Partykjole med paljetter HER

 

Partykjole med paljetter HER

 

 

Partykjole med paljetter HER

 

 

Sexy og elegant på en og samme tid. Dette er kanskje min favoritt!  Hvertfall ut av den litt lengre typen. Dere finner den HER

 

Partykjole HER

 

Nydelig partykjole HER

 

Nydelig partykjole HER

 


 

 

Partykjole HER

 

Partykjole HER

 

Partykjole HER

 

Nydelig partykjole med paljetter! Finner den HER


Classy partykjole HER

 


 

Partykjole HER

 

Enkel, men likevel fin kjole.  HER

Elsker denne! HER


 

 

Partykjole HER


Partykjole HER

 

Supersøt partykjole HER

 

 

Babyrosa elegant partykjole HER


 

Partykjole HER

 


Partykjole med paljetter HER

Partykjole HER


Elsker denne! Dere finner den HER

 

Klassisk grå partykjole HER

 

 

 

Hva synes dere? Nå er det avslapping på sofaen som står på timeplanen, før det er tid for den berømte skjønnehtssøvnen. Ha en fantastisk kveld videre alle sammen! 

 

Dum, dummere, dummest?

Etter innlegget til Sophie Elises kjæreste, om jenter på 50kg+, har det i ettertid desverre florert av unge gutter som prøver seg i samme kategori. Rakke ned på jenter der de har erfart det treffer mest. Kropp, utseende og overvekt. Et sensitivt tema for så mange jenter der ute.  Det har ett mål for øyet, og de tråkker gjerne på tærne til samtlige av Norges kvinnelige befolkning for å oppnå drømmen.  Hvor vanskelig er det egentlig å forstå ?

Jeg har snart blogget i 4 år. Snart 4 år med mer eller mindre daglig blogging. Blogging og mentaliteten bak det er noe jeg kan. Det tar meg under ett sekund å spotte et innlegg som er skrevet med ett mål for øyet. Å provosere, og dermed som en konsevens av det klartre oppover topplista. Og, de lykkes så det suser. Voksne, oppegående mennesker deler videre i det vide og brede, og bedyrer gjerne hvor dum det går an å være ved å skrive noe sånt. Men ett spørsmål, hvor mye smartere er du egentlig? 

Helt ærlig. Hvem er dummest? Du, som voksen oppegående person som tror på dette pisspreiket og gledelig deler videre på facebook, eller bloggeren som skrev det? Jeg går for førstenevnte. Dere går fem på, og dere gjør vondt verre. Det disse unge guttene erfarer , er egentlig bare, at ved å disse og hetse helt normalvektige jenters utseende og kropp, vil de komme opp og frem. De erfarer, at ved å provosere, vil de nå formålet sitt. Å få PR og oppmerksomhet. Og som sagt, de lykkes. På grunn av deg som deler videre. Bare en liten tankevekker.

Ha en vakker mandags kveld kjære lesere! 🙂 

Ammer offentlig og kunne ikke brydd meg mindre

Jeg har skrevet min mening om dette en del ganger før, så den er vel kanskje heller ikke så ukjent. Likevel, vil jeg bruke bloggen min, en godt lest blogg, til å fremme og få belyst dette viktige temaet. Offentlig amming! Som forsåvidt ikke skiller seg ut fra hvilken som helst annen type amming. 

//Ammer på cafe og kunne ikke brydd meg mindre. 


Jeg har gjennom min tid som mamma ammet begge mine barn. Første ammet jeg til jeg var 8 mnd, og ammer per dags dato enda datteren min som snart bikker 15 mnd.  Det utgjør til sammen nesten 2 år med amming! Jeg har likevel ikke i løpet av denne tiden brydd meg en eneste gang om hvor eller hvordan jeg ammer. Jeg har alltid gjort det når som helst og hvor som helst, dersom ungen har hatt behov for det der og da.

Jeg har ammet på butikken, på tog, på shoppingsenter, i cafe, ja….. egentlig hvor jeg har vært akkurat der og da. Og jeg har aldri følt meg det gram flau over det elle ubekvem. Dersom noen stirrer eller gir meg et stygt blikk, gjør jeg nøyaktig det samme til vedkomne. Nå skal dere høre. Det er de som SEKSUALISERER amming som har et problem og en eller annen alvorlig feilkobling i hodet, og absolutt ikke ammende mødre.

Man skal gjøre som man vil og som man føler ser komfortabel med. Nå er jeg ikke en spesielt sjenert person, slik at jeg har alltid vært komfortabel med amming fra dag en egentlig. Men du trenger hvertfall ikke tenke på at det kan sjenere ANDRE, da har det gått for langt. Det er for eksempel ingen nødvendighet å legge et pledd over puppene dine mens du ammer, med mindre du selv føler deg komfortabel slik.  

AMMING er verdens mest naturlige ting, vi mater barna våre, og det finnes overhodet ingenting seksuelt ved det. Ikke glem at vi tross alt faktisk er utstyrt med pupper for å mate våre barn, ikke for at ekle mannfolk skal glo på oss. Det handler ikke om at jeg skal ta hensyn til at du har et helt feil virkelighetsyn på en såpass naturlig handling som amming, for din personlige mening om at jeg velger å gi barnet mitt mat når det er sultent, den driter jeg faktisk i. Takk for meg! 

Fake your beauty

Som jeg har lovet dere i maaaaaaange, mange dager, skal jeg nå la dere ta en nærmere titt på mine nye negler og vipper fra flinke Kasja og Weronika hos Lashes by Kasha, som holder til rett ved Rådhusplassen i Oslo.

Hva synes dere?

Det som er så fint med gelenegler, er at det sliter ikke i det hele tatt på dine naturlige negler.  Det hun gjør er rett og slett å sette en form på neglen, og fylle inn gele. slik at den blir naturlig liggende over din egen negl.Jeg har to barn, og vasker hendene sikkert 40 ganger om dagen. Likevel sitter Alle mine negler enda på, og det er nå en ukes tid siden jeg var å fyllte på. Superduperfornøyd om jeg skal si det på min helt egne måte.  

 

Nå er det også slik at alle de som bestiller time hos Kasja eller Weronika får hele 25% rabatt på andre behandling dersom dere oppgir bloggen min som referanse. For å bestille time kan dere:

1. Bestille online på https://hudkasja.bestille.no/Customer/Beta/Default.aspx

2. Bestille pr. telefon på enten 93922418 eller 95764889

 

Nå er det skjønnhetsøvn som står for tur. Sov godt kjære lesere! 

Juleforberedelser – Pepperkakebaking

I går hadde vi pepperkakebaking her hjemme. Hentet gullungene tidlig i barnehagen og dro hjem for å bake og høre på julemusikk. Utrolig gøy, og veldig stas for ungene, spesielt for Nathaniel tenker jeg! Han ble helt i sin egen verden og var veldig opptatt av å få fine pepperkaker. Og superflink var han! Emma var ikke overraskende mest opptatt av å spise pepperkakedeig, haha… søtnoser. 

Mens vi satt å baket, pratet vi blandt annet om når han var liten baby. Så spurte jeg han om han husket når han var baby? Da svarte han meg med at ja, han lå inni mammas mage, og sparket fotball. Deretter spurte han meg om han skulle vise meg, og så kom han og stakk hodet under genseren min for å vise hvordan det hele foregikk.  HAHA. Det var så herlig! Våre små sier jo så utrolig mye morsomt.

Her er noen bilder fra gårsdagens pepperkakebaking! 

Veldig koselig!

I dag har jeg stort sett tilbragt hele dagen med søte Aina (les bloggen hennes her! ) Vi tok med oss ungene i basseng etter barnehagen. Etter et par timer i basseng var alle mann sliten, og vi dro rett hjem for kveldsmat, og deretter senga. Etter han hadde lagt seg har jeg styrt og fikset litt I leiligheten. Hadde en kompis av meg(som er snekker, haha) her i går til å montere møbler for meg , samt den nye TVn min, ettersom jeg ikke mestrer dette selv i det heeeeeeeletatt. 

Jeg og Aina demonstrerer hvor tjukk vi skal være på julaften som er om ikke så altfor lenge.  Jeg vant! 

 

Har også vært å satt på nye vipper! Imorgen poster jeg et innlegg med bilder av dette. Så utrolig fornøyd, det kan jeg hvertfall si! Nå er det kvelden, og jeg håper dere lesere har hatt en fantastisk dag, det har hvertfall jeg hatt.

Følg meg gjerne på Instagram HER. Blogges!

Blondes have more fun

Har egentlig for det meste vært travelt opptatt de siste dagene, slik at ting som bloggen har jeg rett og slett ikke hatt tid til.

Har vært kjempekoselig med besøk av mamma i helgen, jeg og ungene har koset oss masse med bestemor og fått fikset en hel del ting til leiligheten min nå som hun har vært her og kan hjelpe meg og bære osv. Har også fått jobbet litt, vært på fotoshoot. Bildene kommer en eller annen gang i neste uke tror jeg. Gleder meg til å se! 

I tiløgg til selve shooten, spilte jeg faktisk inn en videosnutt som mest sannsynlig skal være med i Bob Sinclair’s nye musikkvideo! 

//annonse I mitt forrige innlegg nevnte jeg såvidt for dere at jeg har blitt blond igjen. Var selvfølgelig hos min faste og meget dyktige frisør Noushin på Noushins Beautycenter i Oslo. Ser flere har kommentert at jeg motsier meg selv i og med at jeg nettop uttalte at jeg får frysninger av å se meg selv som platinablond. Vel, det var ikke løgn fra min side hvertfall. Håret mitt nå er i en mørkere og varmere blondfarge, altså veldig langt fra hvitt slik håret mitt har vært tidligere. 

Uansett, jeg er suuuperfornøyd, og det er alltid så hyggelig å være kunde der og du blir behandlet som en ekte prinsesse! 

Kaffe må til…

Minner samtidig om at det det enda er noen få plasser igjen til de som får hele  50% på enten farging, stripe, extensions eller en fall/krølle eliminerende keratinbehandling!

Vær raske! Og husk å oppgi bloggen min som referanse for å få halv pris på behandlingen du ønsker

 

Telefon: 994 37 243

Email: [email protected]

Bestille time online:  https://frisornoushin.bestille.no/Customer/Beta/Default.aspx

Oooog lik gjerne deres Facebookside HER

 

Hva synes dere? Imorgen kommer jeg med et innlegg med bilder av geleneglene søte og flinke Kasja på Lashes by Kasja har la på meg for noen dager siden.  Kommer i tilegg med et knalltilbud bare for dere lesere, så stay tuned. Ha en strålende kveld videre kjære lesere!

Blogges! 

Dritkjapp blogging

Først og fremst, jeg har fått tilbake min “gamle” (egentlig svært nye) PC! Noe som med andre ord betyr at jeg ENDELIG kan skrive Å igjen! Så til dere som har klaget, ingen mere aa i bloggingen min lengre. 

Bortsett fra det har jeg blandt annet blitt blondine igjen, jeg har fått en kompis til å fikse bilen min, og jeg har hentet mamma på flyplassen i dag. Kjempekoselig! Hun skal være her til søndag. Og ja, hun har forresten kjøpt TV til meg. Noe som var på tide, ettersom det kan bli noe stille uten nettop det.  Selv om det aldri er stille her i huset, i og med at jeg har to små.  Nathaniel var sjeleglad da bestemor var med å hentet i barnehagen i dag, og vi har koset oss masse.

Nå skal jeg avslutte. Imorgen skal vi på julemesse, og så har jeg shoot for Scandalbeauties  i Oslo og Nathaniel og mamma skal være å titte litt rundt i byen i mens.  Håper dere lesere har hatt en fantastisk dag, det har nemlig jeg. Lykkelig over å ha min kjære søte mamma, og verdens beste bestemor på besøk.