Julete outfits – Inspo

Annonselenker

Hei alle sammen! Håper alle har det bra denne fine onsdags morgenen. Her har det vært, og er, som alltid, full fart. Og ekstra mye er det å tenke på nå som desember sniker seg inn på tampen av uken. Desember dere, herregud! Bare for å ha sagt det, sånn i tilfelle jeg ikke har nevnt det før. Jeg ELSKER Desember! Bursdager, jul, bursdager, nyttår og så videre. Og med julen, så følger julebordsesong for de aller fleste av oss. En sesong full av festlige anledninger, som krever sine outfits. Jeg personlig skal nok ikke delta på så veldig mange festlige lag av ganske åpenbare årsaker, men det er jo likevel mange andre som skal! 

Åh, denne kjolen er virkelig så nydelig,virkelig en av mine favoritter. Passer perfekt til sofistikert julefeiring med familien, som jeg jo absolutt skal ha. Denne fine kjolen blir nok dette årets julaftens outfit. Dere finner den HER! (PS, denne er allerede utsolgt i noen farger, så her må dere være raske!)

//Fluffy jakke liknende HER // Skjørt liknende HER // Topp liknende HER eller HER // Verdens fineste klokke HER

 

//Glitterkjole med spaghettistropper HER  // Lårhøye boots HER //Vest i fake fur liknende HER. Dette hadde jeg på meg da jeg var ute forrige helg, elsker kjolen og bootsene!

//Paljettkjole går virkelig aldri av moten. Det er perfekt for denne glitrende sesongen vi befinner oss i – liknende finner dere HER

Alt kan snu i et øyeblikk

I dag fikk jeg meg en støkk. Og da snakker vi skikkelig støkk. En aldri så liten realitycheck. Jeg måtte haste til skolen til størstemann, da han angivelig hadde falt ned fra et tre, slått hull i hodet sitt, og at ambulanse var på vei. Det var heldigvis ikke slik det forløp da alt kom til alt. Takk gud! Han hadde lekt med en kompis i et tre,med en pinne, for så å ha fått pinnen i hodet med skikkelig kraft. Så da ble det en tur til legevakten sammen med ambulansepersonellet. Nathaniel med bandasje på hodet og fullt av blod i alt det fine blonde håret sitt. Episoden endte heldigvis, og han slapp unna med å “lime igjen hodet” sitt, i stedet for å sy. Jeg er ganske sentimental av meg, så jeg begynte selvfølgelig å gråte da jeg kom på skolen og så han satt der full av blod. Man skal selvfølgelig være sterk for barna sine, det er viktig. Men – å¨se sitt eget barn full av blod, når du har fått beskjed om at de har falt ned fra et tre – vel, den følelsen er ikke god. 

Dette endte utrolig bra, og allerede etter å ha fått lappet igjen hodet var han hundre prosent, aldri noe snakk om skader inni hodet.  Så vi var på pepperkakebaking med klassen i ettermiddag, hvor flere av hans klassekamerater hadde laget “god bedring-brev” til han og lagt i hyllen hans. Så utrolig gode. Så disse har vi lest i kveld, veldig, veldig koselig! Men selv om det gikk kjempefint denne gangen, får man seg en liten støkk. Det er ikke alltid det ender bra,som det heldigvis gjorde her. Det er viktig å ta vare på hver eneste dag, og alltid leve i nuet. Vise at man er glad i de man er glad i, ikke ta ting som en selvfølge. Lettere sagt enn gjort, men likevel så uendelig viktig. 

 

Å velge å ha barn er litt som å velge å ha ens hjerte vandrende rundt utenfor kroppen sin. Det kan være så skremmende til tider. Det mest dyrebare du noensinne kommer til “eie” og ha her i verden skal selvfølgelig få lov til å oppdage den, etterhvert på egenhand. Og det kan innby på ubehagelige og skremmende situasjoner. Heldigvis går det som regel bra! 

Ha en fin kveld!♥

For mye av det gode

Jeg sitter her igjen med en følelse av å ha hatt en sinnsykt morsom helg, samtidig som jeg tenker at det nok har blitt litt for mye av det gode den siste tiden. Jeg merker at jeg er sinnsykt sliten, men at det samtidig er verdt det. På en måte, om det er mulig å si det på den måten? 

Jeg hadde en helt utrolig morsom kveld i går. Først var jeg selvfølgelig på kundekveld hos Beautyalle i Oslo, hvor jeg tok med meg Annekari, og hvor vi også møtte min gode venninne Ingvild. Deretter var det Botox som sto for turen. Jeg var ganske spent, for å si det sånn, da sånt kan gjøre ganske vondt. Til min store overraskelse, var dette svært lite smertefult, ikke et lite rynk på nesa engang. Jeg har tatt en god del fillers opp gjennom tiden, og det ligger en HELT annen plass på smerteskalaen, for å si det sånn. Så nå venter jeg egentlig bare på resultatet som man ikke begynner å se før 3 dager etter injeksjon. Jeg og Annekari dro hjemmom en tur, og deretter rett på vors med noen kompiser. Og så endte det som det gjerne gjør – ute på byen.

Nå er det fullt fokus på absolutt alt annet enn fest og moro, i allefall fram til romjulen da jeg er invitert på et arrangement med ei venninne. Men når jeg ser tilbake på disse barnefrie dagene jeg har hatt de siste månedene, klarer jeg ikke la vær å smile, eller glise, ville vel vært mer riktig. Det gjør noe med humøret ditt, å få lov til å være deg selv fullt ut for en eller to dager, og ikke bare mamma hele tiden. Jeg mener bestemt at jeg blir en bedre mamma når jeg får litt tid til meg selv, og litt annen imput i hverdagen. Er dere ikke enige? 

Black Weekend hos Daniel Wellington!

Da var den her, dagen vi alle har ventet spent på – Nei, jeg snakker ikke om julaften, selv om man selvfølgelig kunne konkludert med det, i og med at det er tilnærmet den fineste dagen i året. Men, jeg snakker selvfølgelig om BLACK FRIDAY!

Annonse

Og hos Daniel Wellington er det intet unntak! De kjører en unik kampanje i dag, hvor alle som bestiller klokke akkurat denne fantastiske fredagen og til og med mandag får med en GRATIS reim med på kjøpet. I tillegg kjører de 25% på hele den nydelige Dapper kolleksjonen. Den kan dere sjekke ut HER

//Classic Petite Bondi HER

Vi går inn i en veldig hektisk og stressende tid hvor et uendelig antall julegaver skal kjøpes inn. Men for meg personlig, er det utrolig viktig å gi noe spesielt til alle, fordi jeg synes det passer til vedkomne. Ikke bare fordi jeg må gi de en gave. Og dette vil jeg helst kunne gjøre på nettet, for å slippe det enorme stresset og svetten som pipler i panna i det du står i en milelang kø, sammen med et antall andre mennesker som er der i akkurat samme ærend som deg. Nei, da er det bedre å sitte i comfyklærne dine hjemme, med kaffelatte i handa,og gjøre akkurat det samme i rolige omgivelser. Og dere, i dag er dagen til å gjøre dette!

I tillegg til de fantastiske tilbudene som allerede er i dag, så vil dere med min personlige rabattkode “RANNVEIG” oppnå ytterligere 15% avslag til og med mandag, og det gjelder hele nettbutikken! 

PS: Det er selvfølgelig GRATIS shipping verden over! 

Plutselig ble det stille

Mitt liv er litt sånn alt eller ingenting. Nå har jeg hatt alle barna siden forrige fredag, som jeg har annenhver uke. I går dro Emma til sin pappa, i dag kjørte jeg min lillestore Nathaniel til Gardermoen,fulgte han inn på flyet med en halv tåre i øyet, og i morgen drar Sienna. Riktignok bare for èn dag. Så, i dag har jeg faktisk bare èn av tre. Det skjer relativt sjeldent, for å si det sånn. Jeg og lille frøken snupp har koset oss masse i dag, er altså ikke ofte jeg er alene med noen av barna egentlig. Det føles så utrolig deilig å kunne gi all oppmerksomhet til ett barn av gangen, letter litt på den konstante dårlige samvittigheten man føler når man må dele seg selv på tre hele tiden. 

Og så gleder jeg meg kjempemasse til imorgen! Først skal jeg på kundekveld hos Beautyalle (se forresten mitt forrige innlegg for en god deal) deretter er det vinkveld med min gode venninne Annekari som står for tur, og som jeg ikke har sett på alt for lenge. Sånn er det når man har tre barn hver og et liv på hver sin kant. Men – jeg gleder meg så masse! Mulig det også blir en tur ut etterpå, sånn i og med at jeg faktisk har muligheten. 

BabyNathaniel og atten år gamle meg! ♥ Og i dag reiste denne babyen til andre kanten av landet helt alene, tenk det!

 

Vil du ha supertilbud på skønnhetsbehandlinger? Se hit!

Hjelp altså, jeg har klart å skade pekefingeren min på den ene handen, så det å skrive dette innlegget er faktisk lettere sagt enn gjort, og relativt smertefult. Men blogge må jeg jo. I dag har vi hatt en fantastisk ettermiddag med pepperkakebaking og snikførjulskos ♥ Barna var helt i ekstase når de fikk sette i gang med å skjære ut figurer i alle flags former, tykkelser og fasonger, bokstaveldig talt. Bilder kommer!

I går var jeg å fylte på vipper hos min faste vippesalong, Beautyalle i Oslo. Eller, jeg fjernet rettere sagt mine klassiske vipper, for å sette på volumevipper. Det er ganske lenge siden jeg har hatt volumevipper nå, og jeg må innrømme at det var litt uvant først. Men herregud, jeg elsker det! Man får et litt mer dramatisk og intenst blikk enn ved klassiske vipper, og hvem liker vel ikke dramatisk og intenst? Retorisk spørsmål selvfølgelig, alle liker det. 

Nå på fredag er det som kjent Black Friday, og siden jeg har barnefri denne dagen skal jeg benytte anledningen til å ta botox hos Beautyalle til halvert pris, som de tilbyr kun denne dagen! Jeg har etterhvert som mammaårene har dratt på, utviklet den berømte, men langt fra populære sinnarynken, som jeg gleder meg vanvittig mye til å glatte litt ut. De har nemlig kundekveld på fredag fra kl 15-20, og det er et FLUST av tilbud dere ikke vil gå glipp av, dere som bor i Oslo og omegn. Beautyalle stiller med både lege og kosmetisk sykepleier denne dagen, klare til å gi deg den kosmetiske behandlingen du ønsker, som de gjør hver fredag hos Beautyalle. Jeg har selv fått utført teosyalinjeksjon i leppene av legen som er innom Beautyalle fredager, han er superdyktig! 

OG, alle som bestiller botox eller fillers (til halv pris denne dagen!) gjennom meg (og altså oppgir meg som referanse), enten i forkant av fredag, eller på selve arrangementet hos Beautyalle på fredag, vil få et gavekort på 300,- som kan brukes på alle behandlinger i hele salongen! PS: Det er få plasser ledig på kundekvelden kommende fredag, så det gjelder å bestille time raskt om du vil ha plass /Tlfnr 40068792 

Alle tilbudene denne dagen kan dere finne på arrangementet “Kundekveld” hos Beautyalle, som dere finner HER!

Å henge med er en fulltidsjobb

TIdligere,når jeg har klaget litt, kan jeg huske å ofte fått høre “Ja, bare vent til de begynner på skolen…” Samtidig som jeg har tenkt at det umulig noensinne kan bli mer slitsomt enn småbarnsperioden. Men dere, tro meg, det ligger mye i dette utsagnet. Og spesielt komboen av småbarn pluss skolebarn, alene. Det er virkelig nå jeg merker hvordan det er. Å ha to stk i barnehage, med sine arrangementer, samtidig som jeg har en skolegutt, med sine skolearrangementer, det er altså mye greier på en og samme tid. Det er en fulltisjobb å bare prøve å henge med, rett og slett. 

Spesielt nå i slutten av november og begynnelsen av desember er det sinnsykt mye å holde fingrene i. Ikke bare på privaten, med bloggen, oppfølging av barn, lekser, treninger, sunne middager, toårskontroll, fireårskontroll, bursdager, kalender, jul, julegaver og alt som generelt tilhører hverdagen nå. Men oppå dette en rekke arrangementer. For all del, det er kjempekoselig, men noen ganger, bare noen ganger, skulle jeg ønske jeg kunne dele meg selv i to, hvor utrolig praktisk hadde vel ikke det vært da?. 

I morgen skal vi først på Forutarrangement i barnehagen til jentene fra 15:30 til 16:30, som jeg også har meldt meg å bake kake til rett og slett bare fordi jeg ønsket å kjøre meg selv bittelitt ekstra (neida), og så er det pepperkakeverksted på skolen. med en halvtimes mellmrom fra kl 17:00 til 19:00. Så jeg ser for meg at barna akkurat rekker å ta et par pølser på Circle K før det bærer videre tIl neste arrangement. Og så følger det en rekke arrangementer i dagene og ukene som kommer. Det er bare å spenne seg fast, denne tilværelsen går ikke akkurat i noe slow motion for å si det sånn! 

For akkurat et år siden! BabySienna ♥

I dag skal jeg hente barna tidlig, og så skal vi bake og pynte pepperkaker, i og med at det er siste dagen vi har sammen før to av de drar til hver sin kant henholdsvis imorgen og på torsdag. Det skal bli så koselig, og barna gleder seg SÅ mye.

Ha en strålende dag alle sammen! 

 

Det gjør meg så lykkelig

For en dag! Jeg, eller vi, har hatt en så fin dag i dag. Denne søndagen har rett og slett vært helt perfekt! Vi ble invitert på sen lunsj på Ås, hvor vi har familie, og min kjære mamma, hennes mann, og søsteren min, blant annet, var også der. Hva skal jeg si? Det gjør meg rett og slett lykkelig!

Jeg kan ikke komme på noe annet som betyr mer for meg enn å tilbringe tid med familien. Jeg føler meg ofte ganske alene, til tross for at jeg jo aldri er alene. Men det er virkelig helt fantastisk å ha familien sin rundt seg. Jeg sitter også ofte med følelsen av å glede meg over barna mine, og alt det fantastiske de får til, helt alene. Men, som kjent, gleden blir dobbel når den deles. Nå gleder vi oss masse, masse masse til de kommer til oss for å feire jul om èn måneds tid. Jeg har alltid vært mammadalt, og det tror jeg faktisk man aldri blir for gammel til. 

Fine jentene mine pluss storebror som ikke var med på bildet, ute i det fine været i dag! 

Eika på Ås! For et vakkert sted

 

Det minner meg samtidig på at jeg ærlig må innrømme at juletreet nok snart kommer opp. Jeg kan nesten ikke vente med å få fram all den fine, røde pynten. For ja, det blir så absolutt rød jul her. Det kommer til å bli så bra, og jeg skal selvfølgelig vise dere etterhvert. 

Ha en god natt alle sammen 

 

I kaos og kjærlighet

Da var det helg dere! Vi har hatt en uke som man trygt kan konstatere at har vært preget av en god del sykdom. Jeg selv har vært syk, og hadde i begynnelsen av denne uken en ikke-eksisterende stemme (forresten, prøv det når du konstant må snakke med barna dine) To av dagene har jeg hatt Sienna hjemme fra barnehagen på grunn av influensa og øyebetennelse.Men nå ser det ut til at ting roer seg. Håper jeg!  I dag henter jeg alle mine skattifnatter hjem, og som jeg gleder meg! Emma skal riktignok bare være her til neste onsdag i stedet for neste fredag, for da hun reiser til Danmark med sin pappa. Men – fram til da, skal vi nyte god, gammeldags kvalitetstid (og kaostid) .og gjett hva? Vi skal spise kinderegg i dag! 

Helgen er allerede fullbooket – imorgen skal vi være med min gode venninne Annekari og hennes tre søte små, og søndag er det håndballturnering for Nathaniel, som da vil si at vi kommer til å henge i idrettshallen stort sett hele formiddagen. Jeg gleder meg masse til å se, det er nemlig hans førte håndballturnering! Det er en første gang for alt, og førsteganger er jo alltid litt ekstra spennende! 

Topp  New Yorker | Bukse New Yorker | Jakke Duva | Lommebok Stella Mccartney |  Klokke og charm Daniel Wellington HER

Nei, du må ikke spise kjøtt

Annonse

Det er så sinnsykt mye misforståelser og myter rundt et vegansk/vegetariansk kosthold, at jeg ofte blir litt oppgitt over uvitenheten når mitt kosthold blir et tema. Men det er jo egenlig feil av meg å bli oppgitt. Det er jo sånn, fordi de fleste mennesker ikke innehar kunnskap om et vegansk/vegetariansk levesett. Derfor har jeg med min status som toppblogger lyst til å informere folket om at det faktisk går helt fint an å leve og ha et fullverdig kosthold uten kjøtt. 

Det er snart et år siden jeg bestemte meg for å kutte ut kjøtt fra mitt kosthold, for andre gang i mitt liv. Det er ikke så mange som vet det, for jeg har nok aldri nevnt det, tror jeg. Men jeg var faktisk vegetarianer i mine ungdomsår. Jeg har nok alltid vært litt vegetarianer, for jeg har aldri egentlig likt kjøtt, men jeg har, som så mange andre på denne planeten, bare spist det fordi jeg manglet kunnskap, helt til jeg tilegnet meg kunnskap om temaet, og tok valget om å kutte det helt ut. Kunnskap er nøkkelen til det meste, og motsatt, mangler man det, kan det bli en god del misforståelser!

For ja, man kan faktisk leve på grønnsaker, bønner, linser, nøtter, frøsorter og soyaerstatninger. Belgvekster som bønner er utrolig næringsrike, og er profffulle av næringstoffer som jern, b-vitaminer, antioksidanter og viktige mineraler som f.eks jern. Jeg synes i tillegg at bønner gir den samme metthetsfølelsen man får av å spise kjøtt, som mange kanskje tenker på at de vil savne om de skulle kuttet det ut. En annen, stor misforståelse er at man trenger kjøtt for å få i seg proteiner. Det er så feil. Et plantebasert kosthold inneholder masse proteiner. Den eneste grunnen til at kjøtt er proteinrikt, er fordi dyret man spiser, selv har vært en planteeter. Med det sagt er dette med proteiner i forhold til f.eks trening og fitness blitt en millionbusiness, og har gitt oss, menneskeheten, et helt feil inntrykk av at vi trenger masse ekstra proteiner, og at det derfor produseres og konsumeres enorme mengder med bla. proteinpulver for å gi kroppen et tilfredstillende nivå av proteiner. Sannheten er at vi får mer enn nok gjennom et variert kosthold, også gjennom et vegansk/vegetariansk kosthold. 

For å gjøre hverdagen enklere, begynte vi for en stund siden med Den Grønne Kassa, som til dags dato er de eneste i landet som tilbyr rene veganske matkasser. Jeg er så fornøyd, og jeg blir så glad når kassa kommer mandag annenhver uke. Ikke bare får du en kasse full av friske grønnsaker og massevis av andre velsmakende, veganske ingredienser, bønner, linser og alt du trenger for å lage fullverdige, velsmakende veganske måltider – du får også en oppskriftbok hver gang med nøyaktig beskrivelse steg for steg til de forskjellige matrettene, som du også kan bruke i forbindelse med inspirasjon til egenkomponerte måltider senere. Og ikke minst, en vegansk dessert i hver kasse! Gulroten!

Dette gir oss som familie mer til til kos og de hyggelige samtalene på ettermiddagene, når middagen dukker opp på døra. På vegansk vis!