Godt nyttår alle søte lesere !

Nå har vi spist spist nyttårsmiddag, jeg, Nathaniel og hans gudmor og min beste venninne, Marita ! Og lille skatten er i seng, han ble veldig grinete på slutten så stelte han og la han litt før tia. Har ikke blogget på et par dager, pga personlige ting og diverse. Har fått med meg at jeg lå veeeldig høyt på topplista her om dagen, med ca 10 000 lesere. Og det kan jeg KUN takke dere for ! Så tusen takk for alle fine kommentarer og dere som faktisk orker å lese denne bloggen som for tiden kun inneholder dårlig kvalitet dritt iphonebilder. Beklager for det altså !

Så vil jeg bare ønske alle dere fantastiske lesere et godt nyttår ! Jeg og Marita skal dra ut litt senere, men jeg skal, desverre, være edru i dag 🙂 trenger vel ikke alkohol jeg ! Blir nok en bra nyttårsfeiring uansett ! Blogges <3

Nyttårsaften 2012 berga !

Da var nyttårsaften for i år berga, hadde mine tvil, men rakk polet ! JESS. Skuffelsen var derimot stor da jeg kom på at jeg ikke finner bankkortet mitt, altså min eneste gyldige legitimasjon på at jeg er 19, og ikke 10 år. I og med at jeg kan gå for å være 14 eller noe(selv om jeg er ganske så høy) , så tror jeg ikke det ville hatt noen hensikt på å prøve seg uten leg, haha ! Følte meg virkelig som den drittungen da jeg måtte få min far til å gå på polet for meg. Mamma og snart 19 år som jeg er ! Kom hvertfall hjem med et par cava’er, hverken øl, rusbrus eller sprit er helt min ting. Sprit fordi folk har en tendens til å bli så jævla tåpelige av det, og det er helt ærlig ikke helt min ting å miste all selvdisilplin :p Vin og billigboblevann er tingen ! 😀

Så nå gleder jeg meg bare masse ! Skal bli utrolig godt å komme seg litt ut nå etter å ha vært handicappet i to uker..  eller, er vel ikke fult så handicappet nå lengere, men gjør fortsatt vondt å sove på siden, men jeg MÅ bare gjøre det selv om, jeg bare MÅ. Gleder meg mye til jeg kan sove på magen og ! Uansett.

På nyttårsaften er planen at jeg skal spise middag og feire først med familien min og min kjære lille vakre nydelige perfekte sønn, og så drar jeg ut etter leggetiden hans. En ting som gjør meg ufattelig glad, er at jeg alltid har noe helt fantastisk å vokne til, i motsetning til de aller fleste andre på min alder. Jeg har aldri mulighet til å tilbringe en hel dag i senga dagen derpå, jeg må opp å hoppe med min lille skatt jeg . Og vet dere hva ? Jeg har faktisk ikke noe imot det. Elsker livet som mamma !! Kunne virkelig ikke tenkt meg å ikke være mamma ! Og tenk at jeg har vært mamma til verdens vakreste gullgutt i et helt år nå 😀 Bare helt fantastisk !

Og dere ! Guess what ? Jeg har endelig funnet ut at jeg har et klesplagg som i tilegg til å se ganske så OK ut, matcher den utrolig stygge støttebhen min jeg er blitt belagt tvang på med å gå med i minst 6 uker til… fuck my life ! Det er nesten så ille at jeg begynner å føle meg som en bestemor. MEN dere, på nyttårsaften skal den av ! Ikke snakk om at jeg skal gå¨med en kjole som ligner burka bare fordi jeg har verdens styggeste bh på meg. Høhø ! 

Her ser man jo nesten ikke min fantastisk stygge støttebh engang ! Men derimot ser man hvordan det endelige resultatet er etter operasjonen, jeg er så utrolig fornøyd at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg ! :- D Selvtillittsboost x1000 !

Meen dere, nå skal jeg avslutte her, rakk aldri å kjøpe noen kjole så var innom leiligheten min i ste å røsket med meg et par hundre. Så nå står det kjoleprøving på timeplanen for kvelden, og sikkert litt tv titting og kjeding, som alltid :- ) Håper dere har en fantastisk kveld videre, og takk til ALLE søte lesere som levner igjen så fine kommentarer. Det varmer mitt hjerte 

Blogges :- * 

19. plass på Blogg.no !

God “morgen” alle søte lesere der ute ! 

Er flere timer siden jeg våknet, har sovet ekstremt lite natt til i dag. Slik går det når man tenker aaaltfor mye, når man egentlig ikke burde tenke i det hele tatt. Huff, jeg er flink til å tenke altså ! 

Etter gårsdagens artikler om meg på Nordlys og Side2, har lesertallene på bloggen steget i været ! Hadde nesten hele 6500 lesere i går, og nå, allerede kl 13 på dagen, ligger på straks 5000 unike lesere. Sykt ! 

Jeg synes jo selvfølgelig det er BRA at bloggen min blir mere lest pga. en sånn sak, og jeg er glad det er så mange som støtter og bryr seg om dette. For netthetsing av barn er virkkelig ikke greit, på noen måter. Og jeg er sikkert ikke den eneste som har opplevd det. Det er riktignok bare to kommentarer som har vært direkte onde og rettet mot Nathaniel, og som sagt, kommer det flere, VIL jeg slutte å blogge evt. stenge kommentarfeltet for alle og enhver. Som sagt, for å beskytte han :- ) 

Og så vil jeg benytte dette innlegget til å takke ALLE dere som har sendt meg brev på facebook og mail, dere er helt fantastiske ! Jeg har til vanlig ikke mulighet til å svare alle, langt ifra, og hvertfall ikke nå som det bare har tatt helt av. Men etter julen så skal jeg gå igjennom både mail og facebook og prøve å svare så mange som mulig, jeg lover.. for det er såå koselig å vite at så mange støtter meg ! Det setter jeg virkelig utrolig stor pris på 


Sååå, i og med at jeg har sovet ekstremt lite ser jeg litt ut som en junkie ! Synes jeg forresten har blitt riktig så flink å legge ut bilder av meg selv, sminkefri, extensionsfri… kommer det med alderen tro ? Hahahah.. eller bare ren latskap ! Men så fort jeg har skrevet ferdig dette innlegget skal jeg hive på noe krigsmaling, pakke sakene, ta med meg ungen og forhåpentligvis få min venninne med meg på “city”, har litt ting jeg skal kjøpe, blant annet en ny kjole til nyttårsaften.. tror jeg ! Ikke helt sikker om jeg gidder å bruke penger på det siden jeg har så mange fra før av.. Må hvertfall kjøpe champis , det må man jo ha på nyttårsaften :- D Og ikke kom med at jeg er en dårlig mor nå og den regla, please… er rundt 2 mnd siden jeg sist var ute nå :- ) Synes egentlig det er et passe bra tidsrom mellom hver gang, reagerer selv på mødre som drikker ofte , dvs annenhver helg eller noe..  det synes jeg er altfor ofte !

Men nok om det. Vi blogges kanskje senere ! Smask 

Artikkel om meg i Nordlys om hetsing på nett !

Artikkelen ligger forresten ute på Finnmark Dagblad og Side2 også ! 

Trykk her for å komme til artikkelen ! Det som er viktig å få med her,som han glemte å ta med i artikkelen sin, er at jeg sa at, OM det i framtiden blir stygge kommentarer rettet mot Nathaniel, så vil jeg slutte å blogge av hensyn til han, fordi det ikke er forsvarlig av meg som mor  å blogge om han dersom han får slike kommentarer rettet mot seg. Det er noe jeg vil beskytte sønnen min mot ! Stygge kommentarer mot meg selv er noe jeg nesten ikke gidder å tenke over to ganger, uansett hva det står det, pga at jeg er så vant til det. Det er rett og slett hverdagslig og jeg tenker slik; din jævla taper !

MEN. Kommentarer mot min sønn, som rett og slett er onde, det godtar jeg overhodet ikke. Det er syke, syke mennesker som gjør slikt og jeg klarer overhodet ikke fatte det ! Dette er en stor grunn til at jeg ikke blogger så mye om Nathaniel lengere, slik som før. Jeg vil beskytte han mot disse syke menneskene ! Tenk litt over det , kjære drittslenger.. har du det egentlig bra med deg selv, og SÆRLIG når du føler å slenge dritt til en forsvarsløs baby ? Nei, tror ikke det.. 

 

Anbefaler alle å lese artikkelen og tenke seg om to eller ti ganger om på hvor mye og hva man velger å legge ut på nett om ungen sin  :- )

Del gjerne dette innlegget videre ! 

Er jeg den eneste som har slanket meg i jula ?

I jula er det jo meningen at man skal dra hjem til foreldrene sine,spise masse feeeeit mat og legge masse på seg ! Men slik er det nok ikke for alle , jeg har for eksempel spist enda MINDRE enn jeg til vanligvis gjør, altså har jeg gått NED i vekt istedenfor opp. Ikke at jeg har noe imot det, for all del.

Vet ikke om det er bivirkninger fra operasjonen eller noe, men har bare vært helt sykt utmattet, sliten, trøtt og kvalm. Har sovet mere enn jeg har gjort på leenge !! Som i sin tur fører til ekstremt liten matlyst, haha ! Føler jeg ikke får gjort noe som helst annet enn å bare daffe liksom. Dette er også grunnen til at jeg ikke har blogget noe særlig, rett og slett ikke orka. Heldigvis har jeg verdens fineste gullegutt som gjør dagen min perfekt selv om formen ikke er heeelt på topp.


Mitt alt ! Mamma sin lille skatteskatt <3

Gleder meg forresten noe enormt til nyttårsaften ! Da skal jeg nemlig feire inn 2013 med min beste venninne, Marita ! Skal bli herlig å se henne igjeen 🙂 Og å komme seg litt ut ,og riste seg litt løs etter en laaaang stund hvor jeg ikke har kunnet gjøre så mye å pga formen min. Haha !

 

Meen ! Nå skal jeg avslutte her, så kanskje vi blogges om ikke så altfor lenge !  Kommer forresten i nettavisen til Nordlys i dag om jeg ikke tar helt feil, så der må dere gå å lese. Er en sak om de stygge kommentarene jeg får på bloggen min, ble oppringt av de i ste. Er sikkert 5-6 gangen jeg er i Nordlys , eller noe.. Morsomt ! 

Blogges :- * 

Svar på spørsmål angående brystoperasjon

For litt siden hadde jeg et innlegg der jeg skulle svare på alle spørsmål angående silikon jeg tok for nå snart to uker siden. Tenkte det kan være kjekt for andre som skal gjennom det samme, jeg kan jo bare tale for meg selv, jeg hadde mange spørsmål jeg følte jeg aldri fant noe svar på noen steder på nett. 

Å ta silikon, er i likhet med mange andre operasjoner, noe stort. Man skal ikke tenke lett på det, for det er tross alt å levne kroppen din til et fremmed menneske med skalpell. Før jeg skulle operere var jeg så nervøs jeg ikke har vært på gud vet hvor lenge, og selv jeg er ikke av den nervøse typen, er jo egentlig ganske tøff, hehe 🙂 Men som sagt, man skal tenke seg godt gjennom, og i og med at jeg vet jeg har endel unge lesere, så vil jeg bare understreke at dette overhodet ikke er noen oppfordring til å ta silikon, men heller kanskje litt veiledning for de som allerede har bestemt seg og tenkt seg godt gjennom 🙂 

En spent og utrolig nervøs Rannveig rett før vi kjørte til klinikken ! Bildet er tatt av venninnen min

 

hvor mye silikon tok du? 365 gram i hvert bryst

hvor tok du silikon? Tok silikon på Clinique Pilestredet park, www.plastikkirurgene.no

hvor mye kostet det? Jeg betalte 23 500, det kommer rett og slett litt an på hva man trenger ( anatomiske/runde proteser, om man har heng eller ikke osv) jeg hadde ikke heng og jeg har runde proteser så jeg fikk det veldig billig

hvor lang tid tok operasjonen? Det vet jeg faktisk ikke, i og med at jeg lå i narkose. Men tipper rundt 1 time

Nettop våkna og ligger å griner..  ja, det glemte jeg å si, husker det ikke, men ble fortalt at jeg lå å hylgrein når jeg våkna. Haha.


hvor lang tid tok det fra du bestilte, til du fikk time? Bestemte meg for å operere i slutten av november, og etter tlf konsultasjon i begynnelsen av desember fikk jeg da valget mellom 7 eller 15 desember. Valgte 15, altså ca 2 uker

Hvordan blir det hvis du får flere ammende barn? Er jo enda et par år til jeg skal ha nestemann, så får ta det som det kommer. Om jeg får til å amme, så skal jeg absolutt gjøre det ! Tror egentlig det vil gå ganske greit da ammingen gikk plettfritt fra dag1 med Nathaniel. 

 Har du snakket noe om legen om du må gjøre endringer eller lignende dersom du får et barn til ? Tror det er en garanti som sier at dersom jeg blir gravid innen 3 år, så får jeg ny operasjon eller noe sånt.

Hvorfor bestemte du deg for å ta under muskelen? Resultatet blir bedre og naturlig ved å velge proteser under muskelen, da puppene vil få en mere naturlig kant, og man ender ikke opp med såkalte typiske ballongpupper. Men smertene skal sier å være 100 ganger værre ved operasjon under muskelen !!

Er du fornøyd med klinikken? Er VELDIG fornøyd, puppene mine er DRITfine ( og ja det er lov å synes det om seg selv)  selv om jeg har mindre proteser enn jeg selv hadde ønsker på forhånd. Fikk ikke legge inn mere enn maks 365 gram, da jeg har så smal overkropp at kanter ville ha vistes dersom jeg tok større proteser. Husk, kirurgen vet alltid best og jeg føler meg bedre med litt mindre proteser, enn store proteser som synes utenfra ! 

Følte du deg trygg der? Var helt nervevrak uansett, så var vel så trygg som man kan bli som nervevrak, hehe

 er det en klinikk du vil annbefale?Vil absolutt anbefale denne klinikken, dyktig kirurg som kan jobben sin og bra resultat, tullprat at kirurgen er sur, noe jeg har lest mye om på nett. 

Hvordan fikk du plutselig råd? Dette er noe ingen egentlig har noe med, så det velger jeg å ikke skrive om på bloggen. Kan si så mye som at det ikke er lån i alle fall, slik jeg har fått endel kommentarer om etter jeg tok silikon. 

Hva er forskjellen på å ta silikon over ellr under muskelen? Med silikon over muskelen vil du få et mere unaturlig resultat, og etterhvert vil du få litt heng, noe man aller mest sannsynlig ikke vil få med silikon under muskelen. Helbredningsprosessen med silikon under muskelen er myye verre, men verdt det da det som oftest gir best resultat.  Men dette er noe kirurgen hjelper deg med å velge , i likhet med alle de andre valgene man har når man har velgt å la seg operere. 

hvor lenge må du gå me støttebhen og det andre? Støttebhen skal være på døgnet rundt i 4 uker, deretter i 4 uker til kun om natta. Bandasjen som man har oppå brystene gikk jeg med i en uke. 

Hvor lenge måtte du gå på medisin? Gikk vel på medisin i litt over en uke, og gikk på veldig sterke smertestillende de 4-5 første dagene, som gjorde meg ganskee så bortevekk. Husker lite fra de dagene for å si det sånn. 

Fikk du bestemme hvor mange fram du ville ha eller “anbefalte” kirurgen 350g? Jeg selv sa jeg ville ha 450 gram, men kirurgen sa at jeg hadde for tynn beinbygning til det, altså, for smal overkropp, han sa at han ikke ville legge inn mere enn 365 gram, så da ble det det 🙂 

Ble du fornøyd selv ? Kunne nok ikke vært mere fornøyd !

hvordan har det vert denne uken, har det vert utrolig vondt hele tiden ? Nå har det jo snart gått to uker, men den første uken var ufattelig vond ! ALT gjorde vondt, mens nå har jeg bare vondt om jeg ligger lenge på siden, eller hvis noe kommer borti + at jeg såklart har vondt i operasjonssårene, da.


hva kunne du gjøre og ikke gjøre? De første dagene klarte jeg ikke gjøre noe, lå kun på sofaen og i senga, klarte ikke å spise og spydde som bare det, tilogmed å puste gjorde kjempevondt. Heldigvis hadde jeg supergod hjelp de to første dagene før jeg reiste hjem,  hjelp til å reise meg opp av senga, hjelp til å kle på meg, ja… alt ! Trengte fortsatt hjelp til å stå opp av senga etter en uke, men så klarte jeg det selv da, nå , nesten 2 uker etterpå klarer jeg egentlig alt, men unngår å løfte tunge ting, og Nathaniel har jeg ikke løftet enda, og skal ikke løfte han før om litt over 1 uke. Dette fordi brystmusklene skal ha ro. Har SELVSAGT barnevakt for Nathaniel, mine foreldre, som løfter han for meg og slikt ( for dere som nå skal komme å kalle meg uansvarlig mor!) ellers gjør jeg alt med han selv. Han har det helt supert til tross for at jeg ikke kan løfte han endaHeheh, her får jeg hjelp til å ta på skoene før jeg skulle reise hjem ! Var helt handicappet… var så handicappet at jeg måtte bli en dag til i Oslo enn planlagt. 

 

Alt i alt, jeg angrer ikke et lite sekund på dette engang ! Uansett hva familie, venner eller totalt ukjente måtte ha å mene om det.  Min kropp, mitt valg. Så lenge det ikke går utover min sønn, så er jeg ingen uansvarlig mor. Da må jo i så fall de ørtenhunre å førti tusen andre mødrene som også har tatt silikon, være det ? 😉 

Nei nettop ! Håper dere alle ble fornøyde med svarene, og så må jeg bare minne dere på om at alle stygge kommentarer blir slettet og jeg blokkerer ip adressen deres, dette er nytt og noe jeg har begynt med etter at mange følte for å slenge med leppa etter at jeg hadde tatt silikon. Slikt vil jeg overhodet ikke ha inne på min blogg :- ) 

Nathaniel Chrisander- 12 mnd – ett år !

I dag er det tirsdag 25. desember, og Nathaniel Chrisander er 12 måneder og 1 uke gammel 

Det er 51 uker og 1 dag til Nathaniel Chrisander sin 2-årsdag. 

Barnet har gjerne ikke så mange ord ennå, men det har helt klart lyder som betyr ulike ting. Hvis du forstår dem, sett gjerne ord på dem for barnet. Da bygger du opp barnets passive ordforråd – ord barnet forstår – slik at det er stort når barnet begynner å snakke

Gjennomsnittsguttene veier 10,5 kilo og er 77 cm lange  ( Nathaniel veier nærmere 12,5 kilo omtrent) og er vel ca 83 cm lang ( Guttenes normalverdier er 8.2  til 12.7 kilo, og 72 til 82 cm.) Så med andre ord er han ca 2 kilo tyngre og en cm lengere enn normalt.. haha, kanskje ikke så rart når man har høye foreldre ! Jeg selv er jo 1,72 , og det er jo temmelig høyt til å være jente.

.OM BARNET

Forhåpentligvis er barnet nå over den verste perioden med skepsis til fremmede og begynner å bli mer fortrolig med ukjente mennesker. Tilknytningen til foreldrene, som har vært der hele tiden, blir nå ofte mer bevisst for barnet. Han kan gråte, bli trist eller helt fortvilet hvis foreldrene er borte. At barn reagerer sterkt på atskillelse i denne perioden, betyr ikke at de er utrygge eller engstelige, men at de nå er følelsesmessig mer bevisst sin tilknytning til foreldrene. Den trygghetsfølelsen og tilliten som foreldrene representerer, kan også utvides til å inkludere andre personer; for eksempel besteforeldre, barnehagepersonell eller andre.

Barnet vil også i denne alderen gi deg ting som du «takker» for, for i neste øyeblikk komme tilbake og hente gjenstanden. Spør du for eksempel om en leke, vil du kunne oppleve å få den, og dette er nytt. Ettåringen kan også velge å ikke gi deg den, men holde den tilbake med et lurt smil. Viljestyrken er noe som vil bli mer markert i tiden som kommer. Det at du responderer på hans initiativ, gir ham en utrolig stor glede og en følelse av mestring ? noe som er godt for selvtilliten.

Fremdeles går det meste på én og to stavelser. Blant noen barn kommer imidlertid de første setningene (to ord) rundt ettårsdagen. Ordforrådet utvides stadig, og et ordforråd på opp mot ti ord forekommer.

Å ‘snakke’ i telefonen er morsomt, men ‘samtalen’ flyter ofte best i leketelefonen!

TIL MOR OG FAR

Barnet begynner nå å bli mer klar over hva du gjør og hva som ellers skjer i omgivelsene. Fremmedfrykten er ikke så sterk lenger. Nå forstår han at hvis du legger et tørkle over en gjenstand, så har ikke gjenstanden forsvunnet, den finnes fortsatt under tørkleet. Han liker derfor å leke slike «gjemmeleker» med gjenstander (hvor du for eksempel legger en ting under en kopp eller en sofapute).

Fysisk sett er han i stand til å følge opp sin nysgjerrighet på en annen måte enn før gjennom sin evne til å sitte, stå, gå og styre egne bevegelser i rommet. Denne utviklingen gir ham utvidede muligheter til å være en aktiv partner i lek og samvær. Alt nytt tiltrekker seg oppmerksomhet. Ekstra flott er det som er fargerikt, blankt eller bevegelig.

Felles opplevelser med foreldrene er spesielt viktige nå, foreldrene bidrar til barnets erfaring og læring i et sosialt fellesskap. Mange fellesaktiviteter knyttes til leker, kjøkkenredskaper og andre ting som kan brukes i fellesskap eller utforskes på andre måter. Du kan også merke at behovet for veiledning og avklaring av hva som er akseptable aktiviteter, hva som er tillatt eller ikke, blir mer nødvendig.

 

 Ett barn på 12 mnd skal kunne:

 Sitte helt støtt og vri overkroppen etter leker Nathaniel har kunnet dette i flere mnd nå.
 De fleste har utviklet et fint pinsettgrep – Pinsettgrep har han også mestret lenge nå.
 Forstå enkle spørsmål (hvor stor er du? osv) ? Ja, det har kommet denne mnd.
 Kan sette seg kontrollert ned fra stående ? Det klarer han veldig fint
Ord Nathaniel kan si og forstår: Mamma,Hade, Hei, uff, æsj,klappe, og så begynner han å klappe om noen synger “klappe søte” og synger avogtil med selv.
Nå har jeg faktisk ikke telling på hvor mange tenner han har lengere, men må vel ta en opptelling i nærmeste framtid. Nathaniel liker nemlig ikke at folk tar han i ansiktet, hehe. Den aller største tingen som har skjedd fra forrige måned er jo såklart at han har lært å GÅ ! Noe som skjedde for første gang i går, på selveste julaften. Jeg var så stolt ! Ellers har han både lært seg å riste på hodet, noe han gjør heele tiden uansett hva man spør han om ,haha ! Og så har han lært seg å klappe denne mnd, hvis han hører noen klappe, eller noen som klapper på TV’n, så begynner han å klappe og blir skikkelig glad i hele kroppen og begynner å “danse” hahha.. han er så utrolig skjønn og jeg er så fantastisk heldig som får den æren av å være mamman til en så flott og fantastisk fin gutt som min skjønne lille Nathaniel Chrisander <3 
Gleder meg til ALT framover, og ser fram til mange flere fine år med min lille hjerteskatt ! 
Ettårsdagen ble tilbragt med selskap og kaker, og som dere ser på bildet over, så fikk Nathaniel sin helt egne kake, hehe 🙂 Han var såå glad og synes det var veldig stas å spise egen kake. Først måtte han klappe litt på den, hehe.. eller, klappee den flat blir vel mere riktig å si ! 
Jeg elsker virkelig å være mamma, og denne skjønne lille klumpen gjør livet mitt fantastisk ! Dette hele året jeg har vært så heldig å være mamma, har jeg lært så utrolig mye, både om meg selv og det å være mamma. Jeg har vokst på mine erfaringer, men jeg har samtidig aldri heller hatt det så tungt før. Å være mamma , helt alene, alene om gleder,bekymringer, sorger, oppdragelse, sette de riktige grensene uten å være for streng, å vite når man skal si ja og ikke…det er ikke lett, overhodet. Men det er likevel så utrolig verdt det, det finnes det ikke tvil om <3 Mamma elsker deg skatt! 

Den beste julaften noensinne, Nathaniel har tatt sine første skritt !

I går var rett og slett bare en helt fantastisk dag, utrolig koselig stemning og Nathaniel sin andre julaften, faktisk ! I fjor var ikke julaften mye å skryte av, vi kom hjem fra sykehuset på lillejulaften og fra den dagen vi kom hjem så fikk jeg jo fødselsdepresjon pga alt tullet med barnefar osv. Så den julaften var ikke mye skryte av, gråt meg for det meste gjennom de første dagene etter vi hadde kommet hjem. Var jo selvfølgelig overlykkelig for å ha blitt mamma, men samtidig dypt deprimert pga andre ting så sånn ble det. 

MEN, årets julaften, ja det var ubeskrivelig. Fellte noen tårer denne gangen også, men av ren lykke. For midt under pakkeåpningen, så tok min skjønne, vakre flinke gutt sine aller første skritt. Og gud så rørt jeg ble altså. Skulle gjerne lagt ut video, kanskje jeg gjør det senere, får se 🙂 TENK at han tok sine første skritt på selveste julaften ! Jeg er ikke spesielt kristen eller noe, men jeg synes det er litt koselig å tenke på at navnet hans betyr “gave fra gud” ( det visste jeg ikke før etter jeg hadde bestemt navnet) han ble født 5 dager før julaften, og tok sine aller første skritt på selveste julaften ett år etterpå. Helt sykt hvis alt det er tilfeldig, men det tror jeg ikke egentlig at det er ;- ) 

Kan si meg meget fornøyd med årets gaver, hehe ! Både til meg og Nathaniel, selv om jeg vet at Nathaniel enda har masse pakker som Nathaniel aldri kommer til å få, som liggeer hos pappan sin. Ikke kom han eller noen på farssiden med noe gratulasjoner, eller pakker på hverken bursdagen eller julaften. Jeg blir lei meg på min sønn sine vegner, men jeg tar absolutt hintet og vi går vidre med våre liv og legger det kappittelet bak oss og ser framover og jeg GLEDER meg til å starte på frisk start igjenx , hehe ! Nathaniel fikk hvertfall kjempefine gaver av mamman sin og mange andre som er glade i han, og synes de nye lekene sine var morsomme ! 

Min julegave til meg selv i år, ja det tror jeg dere alle  vet hva er ! Litt dyr var den, men jeg er så utrolig fornøyd som jeg kan få blitt ! Angrer ikke et sekund for å si det sånn :- D Ellers så fikk jeg en verdens fineste maleri av min vakre sønn,

Brun Fjellräven parkas, masse småting, ting til leiligheten, klær og gavekort. Men merker at for hver julaften, så blir det mindre å mindre pakker på meg selv, hmmm.. merkelig :p Sikrere eldringstegn enn det finner man ikke ! 

Superfornøyd med denne !

 

Var hærlig å hive kjolen av å ta på koseklærne ! Diiiigg 🙂 Måtte også såklart ønske min kjære lille Cocopus god jul, og ordne det fint på graven hennes <3

Lille pusiprinsessa mi <3 

Alt i alt en utrolig vellykket julaften, jeg kosa meg mye, Nathaniel var helt i ekstase, og det var veldig koselig julestemning ! Vi liker jula ! Nå ser vi fram til et nytt år og nye spennende ting vi kan gjøre og oppleve, og jeg ser fram til å, i likhet med dette året som har gått, tilbringe hver eneste dag med min vakre sønn !  Og til å flytte til Kristiansand å starte med “blanke ark”  til sommeren 🙂 

 

Nå skal jeg avslutte heer siden vi skal spise Lammeribbe straks, har egentlig kjempemange fine bilder jeg ville ha delt med dere, men får ikke pcn til å ta inn minnebrikken fra digitalkameraet, så inntil videre så får dette holde 🙂 Tenkte faktisk å lage et innlegg med “unblogged pictures” hvor jeg legger ut bilder jeg hadde tenkt til, men aldri fikk blogget om :- ) Noen som er intressert ? 

Ha en god jul alle søte lesere ! Blogges <3 

 

Ny header !

Mellom juletrepynting og kakepynting fant jeg ut at jeg likesågodt bare kunne lage meg ny header, var litt lei av den jeg hadde og følte at den ikke passet så bra, siden jeg ikke skriver så mye om Nathaniel eller legger ut så mye bilder av han. Så , da lagde jeg altså ny! Tar meg bare 10 minutter, og føler jeg virkelig har fått teken på det i det siste … blir faktisk allermest fornøyd med de headerne jeg lager selv. Men det er jo ikke så rart da, jeg vet jo akkurat hva jeg selv vil ha, høhø ;- ) 


Ble selv kjempefornøyd og nå passer alt bedre i bloggen. + at det er litt refreshing med ny header uansett ! Hva synes dere ? Nå skal ho mor gå å ta senga fatt med god samvittighet, og gleder meg så utrolig mye til å tilbringe en koselig julaften med mitt alt, min skjønneste lille skatt, drømmegutten i mitt liv <3  Gleder meg sånn til han skal pakke opp alle gavene sine 😀 

Nattinatt <3 

Lille Julaften !

I dag har vi vært å spist nydelig mat og dessert hos pappa og stemoren min, Lutefisk med tilbehør ! Selv er jeg ikke så stor fan av Lutefisk, men jeg prøver virkelig. Følte jeg får hvertfall 10 voksenpoeng når jeg faktisk likte det denne gangen, haha !

Var veldig koselig å være der ! Nathaniel sjarmerte som alltid alle i senk, han blir alltid automatisk midtpunktet i alt uansett hva han gjør. Nå har det seg sånn at Nathaniel nettop har lært seg ordet “klappe”, så hver gang noen sier det, eller begynner å synge sangen “klappe søte” så begynner han å klappe og gliiise, haha.. og noen ganger synger han med ! Gud så stor gutten min er blitt. Jeg er så ufattelig heldig, i fjor fikk jeg den fineste julegaven jeg kunne drømt om bare 5 dager før selveste julaften, og heller ikke i år ligger den fineste julegaven under treet. Den aller fineste gaven jeg har fått er gaven å få lov til å være mamma til en så utrolig vakker gutt, i over et helt år nå, og jeg er takknemlig for hver eneste dag jeg tilbringer med han. Jeg ville ikke gått glipp av noe ! Og er så ufattelig, ufattelig glad for at jeg slipper det.l 

Å være mamma er bare så fantastisk at jeg klarer ikke å sette ord på det ! Ingen ord kan beskrive min kjærlighet for min sønn, og uansett hva folk måtte mene, så setter jeg han forran meg selv. Alltid !! Jeg ville for eksempel aldri valgt å ta en operasjon om jeg ikke visste at jeg hadde min mor til å ta meg av han. Min mor, som er den nærmeste personen i livet hans etter meg. 

Nå skal jeg avslutte å gå å pynte treet ferdig, men først vil jeg bare ønske alle mine lesere en god jul ! <3 


Fin med støttebh som moser alt som er å mose flatt ! Dere kan tro jeg gleder meg til å kvitte meg med denne, og begynne å kjøpe sexy undertøy igjen, hihih :- D