Nytt til iPhonen

Nå er det igjen tid for å vise dere noe nytt og fint stasj til telefonen  Nemlig dette søte dekslet og disse freshe earplugs’ene. Alltid gøy med noe nytt da man fort blir lei det gamle, kan i alle fall snakke for meg selv der! 

Earplugs med mic og fjernkontroll i hvit og rød, pluss mange andre fine farger finner du HER til  den nette sum av 99 kr siden de er på salg akkurat nå!

Dekslet kan du kjøpe  HER til kun 179 kr! 

Fornøyd mammarannveig ! 

Kroppen 3 uker etter fødselen – bilder

Siden mange ønsker at jeg skal lage innlegg om kroppen etter fødselen, så tenkte jeg å være så snill å  gjøre det.  Er vel ikke akkurat store forskjellen fra forrige gang jeg la ut magebilder, siden jeg jo faktisk ikke har trent en eneste gang etter fødselen ( og ikke skal man gjøre det heller før det har gått 6 uker… ) men DA, da skal jeg legge meg i hardtreningen og DA skal dere få se resultater! I promise 😉 

Ikke stor forskjell med andre ord, fra forrige magebilder for et par uker siden. Aner heller ikke hva jeg veier da vekta vår er blitt ødelagt. Tipper rundt 58-59 kg, som er ganske langt i fra mitt mål egentlig. Men det tenker jeg ikke så mye på nå, koser meg jeg og tenker FINT lite på fitspo og thinspo. Det er forresten veldig oppskrytt ! Kan heller dra å faktisk trene i stedet for å overbevise alle andre om at du gjør det, sant?! ! Så får vi ta treningen å tenke på det når den tid kommer! Altså om noen få uker.  Nå går det jo for det meste i trilleturer og andre koselig ting man gjør når man er nybakt mamma, herlig 🙂

 

New in til barna

Ble lite blogging her i dag, men denne dagen har visst bare flygd avgårde! Var som sagt en tur på besøk hos fetteren til Willem i Oslo i dag og hans lille familie, der vi var en god stund. Var veldig gøy, siden de har barn på begge våre barn sin alder. De to største leker i alle fall utrolig godt, og litt krangel innimellom. Men slik blir det jo bare! 

Etter vi var der dro vi en tur innom Storosenteret for å få tak i litt vinterklær til størstemann siden gradestokken synker kraftig om dagen. Snart er det jo vinter jo! Og siden jeg har liten tro på at H&M vinterklær og lignende gjør susen,så er det bedre å betale litt mere for (mye!) bedre kvalitet! 

Ticket To Heaven vinterdress, Reima vinterlue og reima vinterjakke. Alt er kjøpt på Babyshop.

Bodyer fra Hust&Claire, og ullsokker til både snuppa og storebror 🙂 Alt her er også fra Babyshop. Kjøpte også et stativ til badekaret til Emma  vi har fra Babyshop, siden det er mye mere praktisk å bade henne stående i stedet for at det må stå på bakken. 

Duker i hvit og sølv, Welcomeskilt, pynteugler i sølv glass,  badehåndklær til både Emma og Nathaniel, Mickeymouse badekåpe i fleece, smurfene pysjamas og fantorangen skåler  til Nathaniel, Fikk også gave til både Emma og oss fra fetteren til Willem

Rødvin til oss og klær til Emma. Veldig koselig gave fra koselige mennesker! 

Altså svidd av en del tusener mere enn planlagt i dag, men slik blir det bare noen ganger. Vi har i alle fall hatt en super dag i dag, og nå har nettop jeg og min kjære spist en bedre kvelds med biff og bernaise! Namnam. Nå blir det nok en film og litt snop før det er kvelden her i huset 🙂 

Ønsker dere alle en fantastisk kveld videre! Deeet skal vi ha 😉 

Smask til dere

Finfin lørdag!

Hei på dere kjære lesere! 

Stikker bare innom en kjapp tur for å ønske dere alle en flott dag videre, håper dere koser dere! Nå skal vi til Oslo på besøk til noe familie av Willem, noe som helt sikkert blir kjempekoselig!

Dagens outfit! Ha en flott lørdag alle fantastiske lesere  

#mammablogg

HELG!

Endelig er det helg dere! I dag har jeg og snuppa for det meste bare ryddet og vasket her hjemme, i tilegg til at vi har bakt sunne rundstykker og sunne banankjeks. Tommelopp!

MammaRannveig er fornøyd med dagens innsats med andre ord. Nå venter jeg og Emma bare på Willem og storebror Nathaniel og så er det tid for middag! Ønsker alle dere fantastiske lesere en flott fredag videre og en god helg, det skal nemlig vi ha !

Mamma sin lille snupp er 3 uker!

Nå har snuppa og pappa’n nettop sett på fotballkamp med favorittlaget, LSK! Så da var det tid for litt mammakos, endelig ! Siden hun ikke tar smokken fungerer jeg også som det, noe som resulterer i skyhøy melkeproduksjon hos meg. Skal vel ikke klage uansett! Er egentlig utrolig glad jeg kan amme uten problemer så da får det bare være at hun henger i puppen titt og ofte. 

I dag var hun hele 3 uker gammel. Tiden virkelig bare flyger avgårde! Det har virkelig skjedd mye i utviklingen på disse 3 ukene, merker hvor mye hun har vokst. Tipper hun veier rundt 4 kg nå, om ikke mer. De aller minste klærne begynner nemlig å bli veldig små nå, ikke FOR små, men snart er de nok det! Plutselig er hun vel 2 år slik som storebror, haha! Er nemlig akkurat slik jeg følte det med Nathaniel, først var han nyfødt… og plutselig var vi her da og han er snart verdens flotteste lille 2’åring! Hjeeelp… de vokser jo så utrolig fort! Men jeg gleder meg sånn til alt framover når de skal ha glede av hverandres selskap og kan leke masse med hverandre ettersom det kun er 1,5 år mellom dem. Vakreste barna mine! Føler meg virkelig så utrolig heldig. 

Verdens fineste lille prinsesse <3 (det som stikker ut fra ammebh’en er ikke papir, men amme-innlegg … ) 

Synes du også at tiden flyger når man får barn? 

Dagens middag – pølsegrateng

Hei kjære lesere!

Tenkte å tipse dere om en superenkel og god middag, nemlig pølsegrateng! Det er nemlig på menyen hos oss i dag, og i skrivende stund står den å gjør seg ferdig i ovnen. Litt senere skal vi til Strømmen for å ordne noen bilder til barnehagen til Nathaniel og å kjøpe inn litt klær, både vinterklær og diverse. 

Hva skal dere ha til middag i dag? 

Smask 

Svar på spørsmål

Skal du studere når Emma begynner i bhagen?  Skal gå voksenopplæring

Savner du å bo i Alta? Overhodet ikke på noen måter

Skal du tattovere Emma også? Det skal jeg selvsagt

Leser du andre mammablogger? Leser faktisk svært få blogger, og ingen fast. Litt nå og da.

Hvor ofte tar du restilane og hvor mye koster det?  Har kun tatt Restylane en gang, og skal ta det igjen nå snart. Koster 4000.

Skal Emma Angelica ha navnefest eller barnedåp? Emma skal ha dåp og skal arve dåpskjolen til storebror, noe som er utrolig stas for meg!

Hvis du hadde blitt gravid nå hadde du tatt abort da? Vanskelig å si, jeg er i utgangspunktet i mot abort. Men har ingen planer om å bli gravid, så tror og håper ikke jeg trenger å ta stilling til det med det første. Bedre å sørge for å ikke bli gravid i utgangspunktet, er nå min klare mening da! 

Smurte du magen veldig ofte når du var gravid? Og hva smurte du med? Smurte aldri magen min med noe som helst. Tror strekkmerker kommer veldig an på arv og hudtype. Men en ting jeg faktisk har veldig troen på at hjelper er solarium! Solte meg jevnlig under begge svangerskapene og sitter igjen med to barn og null strekkmerker. 

Viss du skal starte med trening, hvilken form for trening har du tenkt? Tror for min del at det i første omgang blir løping og kanskje litt styrketrening. Skal nok begynne i det små for å ikke miste motivasjonen. 

Har du fått noen nye venner i området dit du har flyttet nå? Er gode venner med de vi leier hos, og har i tilegg venner litt rundt omkring som har lappen, og da er det jo ingen problem om de bor litt unna. 

Kan du legge ut bilder av leiligheten inne og utsikten utenfor? Skal få lagt ut bilder ganske snart

 Koffør må du lage sånn trutmunn på et hvèrt bilde du legg ut? Fordi det er ekstremt sexy

Har du noen gode klinikker å anbefale hvis man vil fylle i leppene? Colosseumklinikken i Oslo

Oppskrifter, mat , kosthold og trening?(eks hva spiser du når du har lyst på noe digg? Når jeg har lyst på noe digg spiser jeg VAFLER! Eller drikker vann, åh… vann <3 

Får du tid til deg selv når du er mamma? Får masse tid til meg selv, føler at det å være mamma går så lekende lett nå i forhold til forrige gang med en nyfødt baby. 

Hvordan er søvn rytmen til barna og mor? Storebror sover fra 19-07, lillesøster sover når vi går å legger oss og våkner ca 3 ganger pr natt for matpause. Så står vi opp igjen når storebror våkner og legger oss og våkner igjen i 10 tiden. 

Er det veldig dyrt med to barn? Å ha to barn er uten tvil svindyrt. Spesielt om mammaen liker shopping og skal kjøpe alt til de! Haha.

Hvordan er puppene dine er nå som du ammer? Og hvordan blir de når du er ferdig ? De er knallfine de! Tror ikke det vil være store forskjellen når jeg er ferdig å amme, da jeg jo som kjent har silikon og de er fine også utenom ammingen. 

Ble du frivillig med i Chartafeber? Ble “headhuntet” eller hva man skal kalle det? Fikk spørsmål om å være med for godt over et år siden, leeeenge før det ble snakk om at noen Therese eller Ida skulle være med… I utgangspunktet var planen at jeg skulle reise med to venninner, men så ville produksjonselskapet det annerledes og jeg måtte reise sammens med… tjaaa, skal vel ikke gå så veldig langt inn på hva jeg synes om de to jentene, tror de fleste har fått det med seg tidligere 😉

Jeg lurer på hvordan du og Wilhelm traff hverandre? Og hvor gammel er han, og hva jobber han med? Jeg og Willem traff hverandre gjennom en felles venninne. Han er 25 og  jobber som blikkenslager.

Har du lappen? hvis ikke, har du tenkt å ta den snart? Har ikke lappen, men å få lappen er absolutt en av mine aller nærmeste fremtidsplaner.

Hvilke serier liker du best å se på? Har ikke tid til sånt

Har du tenkt å skaffe deg noe annen jobb snart? Bloggen er min jobb, og så langt er jeg veldig fornøyd og har ingen planer om å bytte.

Har dere kjøpt leiligheten dere bor i? Vi leier, men har veldig lyst til å kjøpe

har du noen ganger tenkt på å farge håret mørkere/brunt? Tenker på det avogtil, men nå har det seg slik at jeg er veldig fornøyd med å være blondine, jeg skiller meg litt ut rett og slett, og det liker jeg! 


(bilde av meg og mamma da jeg var ca 15 år… litt uheldig bilde av mamma, haha.. men her ser dere altså.. ) 

Hvis du skulle sagt et drømmeyrke, hva ville det vært? Jordmor!

Hva er det fineste stedet du har vært? Var utrolig fint på Gran Canaria synes jeg!

Er du glad i å reise? Noen steder du har veldig lyst å dra? Veldig lyst til å dra til Maldivene!

Vil du bli med på unge mødre igjen? Min tid i Unge Mødre er nok forbi, men det betyr jo ikke at min tid på TV er forbi! Dere vil nok få se mer av meg på andre måter, mer enn det vil jeg egentlig ikke si! Dessuten føler jeg meg ikke som en spesielt ung mor lengere. Vil ikke definere en tjueåring som en spesielt ung mor. 

Kan du legge flere bilder av Emma blir så glad når æ ser ho? Kommer nok ikke til å legge ut så mange bilder av noen av mine barn nei. Desverre. 

Ka e det beste med Willem? At han er en utrolig flink pappa til begge barna og en snill og god kjæreste.

Kor bor du? Det kommer jeg ALDRI til å dele offentlig. 

Synes du at du er hot? Klart det? 

Jeg lurer på hva du gjør for å slappe av når du får litt alenetid? Nå er det ikke mye alenetid på meg om dagen, men jeg liker å bake, så det gjør jeg ofte når jeg får tid. 

Lurer på hva slags sminke og håprprodukter du bruker? Kan lage et eget innlegg om det, orker ikke hente sminken hit nå.

Siden du har navlepiercing, beholdt du ‘hullet’ etter at du ble gravid eller måtte du ta navlepiercing på nytt? Siden jeg har hatt navlepiercing siden jeg var 14, så kommer aldri hullet til å gro igjen uansett om jeg tok piercingen ut. Hullet er der enda, men det er alt for utvidet til å ha piercing i etter mine to tette svangerskap. Planlegger å ta et nytt hull over navlen. 

Lurer på når du fortalte til alle at du skulle ha bebi, første og andre gang? Første gang fortalte jeg det i uke 6, andre gang i uke 10 om jeg husker helt rett. Begge gangene har jeg fortalt det til alle rundt meg så snart jeg/vi hadde bestemt oss for å beholde. 

Var Emma Angelica planlagt ? Emma var så lite planlagt som det overhodet går an å bli, haha. 

Vil du anbefale andre og bli ung mor? Skjønner ikke hvorfor det hele tiden snakkes om at man SKAL vente med å få barn til man har fullført alt av utdanning man kan få, skaffet seg drømmejobben osv osv. Vi er jo tross alt biologisk anlagt til å få barn tidlig, og jeg angrer ikke et sekund på mine to flotte barn som jeg kommer til å få æren av å leve lenge sammen med siden jeg er så ung som jeg er. Kunne ikke vært mere fornøyd. Tommel opp ! 

 

Var puppene mye fastere å finere form på før du ble gravid med Emma? Jeg vet faktisk ikke hvordan puppene mine hadde sett ut med silikon om jeg ikke hadde blit gravid, siden jeg ble gravid to dager etter operasjonen. Så det kan jeg faktisk ikke svare på.

Har du tenkt å operere de på nytt? Er du fornøyd med de selv? Anbefaler du å vente med silikon til man har fått de barna man vil ha? Jeg har tenkt til å operere meg på nytt, ja. Men det er ikke noe akutt behov jeg har, eneste jeg er misfornøyd med er størrelsen. Jeg vil ha rundt 500 gram tror jeg, har på nåværende tidspunkt 365 gram. Hvis du som 20 åring vil ta silikon og ikke planlegger barn før du er 30, synes jeg ikke du bør vente med å ta silikon dersom du er misfornøyd med brystene og det går utover selvtilliten. Det er ikke noen hemmelighet at silikon kan forandre livskvaliteten din, det gjorde den så absolutt med min!!

Fødte du sønnen din med epidural, og datteren din uten? Stemmer det

Kan du beskrive forskjellen? Fødsel med epidural = vondt. Fødsel uten epidural = tror du skal dø.


Når du ser deg selv på chaterfeber, føler du det er sånn du er i virkeligheten også? Nei,overhodet ikke! Sitter ofte å ler godt av meg selv og hvordan jeg fremstilles. Jeg tar det hele med en god dose humor jeg.

Hvordan klarer du smerten med å føde? Man må vel bare klare den, har jo ikke akkurat noe valg.

Bryr du deg om hva andre mener og tenker om deg? Nei, det er noe jeg har lært meg å overse etter over to år som toppblogger.

Hvor høy er du? 1,72 cm over bakken

Anbefaler du fødsel med eller uten epidural? Jeg har litt delte meninger om akkurat det der. Kan ærlig inrømme at jeg er litt stolt over min siste fødsel uten epiduralen da det jo er en utrolig innsats og krever mye mot å gå for en fødsel uten smertestillende.Men samtidig er det jo helt sinnsykt vondt, så om du har lav smerteterskel eller er redd for å ha veldig, veldig veldig SINNSYKT vondt vil jeg absolutt gått for en fødsel med epidural. 

Når og hvordan fortalte du om Emma til venner og familie? Ringte mamma da jeg hadde rier og 5-6 cm åpning, og fortalte om det. Resten fikk vite det noen timer etter fødselen. 

Var Emma planlagt, hvis ja, hvor lang tid brukte dere? Emma var en stor overraskelse for oss alle, ikke planlagt i det heletatt med andre ord! 

Når var du på første UL med Emma? Var på første UL i uke 7 ifølge menstermin ( men da var jeg egentlig bare 5 uker på vei ifølge UL og ifølge unnfangelsesdatoen) Dette fordi jeg ble gravid dagen før jeg ventet mensen, og det stemte jo da naturligvis ikke med min menstermin. 

Her er Emma’en vår bare 0,2 millimeter! TENK på det dere ! Helt fantastisk at noe så bittesmått kan bli til vår perfekte lille/store Emma <3 

Hvor kjøpte du den lyserosa leppestiften du har har på headeren? Den er fra YSL, min favorittleppestift!! Så utrolig fin. 

Ønsker du at dine unger skal få unger i så ung alder som det du fikk? Det har jeg ingen formening om nå, det er vel enda en god stund til. Jeg kommer selvfølgelig ikke til å ønske det, men jeg kommer alltid til å stå i ryggen på mine barn og støtte de uansett hva det måtte være. 

røyker Willem? Han røyker ikke

Går du på prevensjon (skal du), har du et merke å anbefale? Går ikke på noe prevensjon enda da det jo ikke er noen fare for å bli gravid så kort etter fødselen, men har planer om å enten få satt inn spiral eller begynne på p-piller.

måtte du ta ut silikonen når du ble gravid/etter emma ble født? Nei, har enda silikon


Var du å Willem sammen da du fant ut at du var gravid? Vi kjente hverandre, men var ikke sammen nei. 

Hvordan reagerte Willem? Han ble overrasket, og glad tror jeg. Har ærlig talt ikke spurt han.

Hvordan hadde håret ditt sett ut om du ikke hadde farget det?

Kommer du til å bo i Oslo hele livet? Bor ikke i Oslo, men ca 10 minutter utenfor. Ja, jeg trives veldig godt her! Men om vi skal bo her hele livet tror jeg ikke, hehe.. skal vel kjøpe oss hus etterhvert da. 

Har du en jobb utenom blogg? Nei

Hvor gammel var du da du begynte å drikke alkohol? 14 tror jeg

Har du forandret noe annet på kroppen/ i kroppen utenom puppene? Isåfall hva? Har kun operert puppene mine, så nei.

Bilde tatt rett før vi kjørte til operasjonsklinikken og jeg fikk innlagt silikon! Fornøyd og spent Rannveig!

Har du å Willem planer om å gifte dere? Har aldri hatt lyst til å gifte meg, så noen planer foreløpig har vi ikke nei. Men, hvem vet etterhvert!

Hva er årsaken til at du ikke sensurerer ansiktet til Emma men N? Grunnen til det er at jeg ikke vil at folk skal kunne kjenne han igjen når han er ute, i barnehagen osv. Emma er med meg hele tiden, og hun er i tilegg så liten så jeg tenker ikke at det er så stor fare med det enda. Men vil nok begynne med det på henne også når hun blir større, om jeg skal legge ut bilder der hun er med og er gjenkjennelig.

 
Hva er du utdannet til? Er ikke utdannet til noe som helst, men har store ambisjoner om å bli sykepleier og deretter jordmor. 

Beste minne? Da begge mine vakre barn kom til verden, uten tvil.

“Beste” flause? Blir sjeldent flau, så der kommer jeg faktisk ikke på noe spesielt.

“dette gjør jeg aldri igjen” ? Føder uten epidural? Hahahh, neida. Det var en vond, men fin opplevelse.

Hvor mange barn vil du ha? 3 stk tror jeg. Nå har jeg jo to, så en eventuelt tredje vil i så fall komme om noen år da jeg har fått utdannet meg ferdig. 

Noe du er flau over som du har gjort? Er som sagt sjeldent flau over ting

Har ungene samme far? Nei

Bortsett fra familien, har du noen hjertesaker i samfunnet? Er med i dyrebeskyttelsen og er veldig glad i dyr, så må vel bli det.  Har også vært vegetarianer da jeg var yngre, i flere år faktisk.  Får helt vondt inni meg av å se folk som mishandler dyr, da jeg mener de er likeverdige som oss mennesker.

Halsbandet etter min kjære Coco Chanel pus som gikk bort i oktober i fjor… <3 

Leser du bøker, eventuelt hvilke? Leser ingen bøker, det er noe jeg ikke har tid til desverre.

Når tenker du å ta opp studiene dine? Når Emma blir rett under året og begynner i barnehagen, altså august 2014.

Hvordan var overgangen fra 1 til 2 barn? For å si det sånn, det var en større overgang fra å ha ingen barn til å få ett barn, enn å ha ett barn til å få to barn. Jeg var jo mamma fra før av nå denne gangen og visste akkurat hva jeg gikk til. Synes det går veldig bra jeg og koser meg med mine skjønne små sjarmtroll. 

God morgen!

Hei på dere alle morgenfugler!

I går rakk jeg som dere ser ikke å blogge så veldig mye, og som dere også helt sikkert la merke til var jeg ikke med i gårsdagens Charterfeberepisode. Men, i neste episode er jeg å se igjen, så da må dere bare ha øynene klistret på skjermen igjen! Måtte le litt da jeg så reklamen for neste episode, virker som at jeg bare klaget og styrte hele ferien, haha. Men slik var det altså ikke. 

Uansett! Nå er jeg egentlig bare våken fordi jeg sto opp for å stelle og kle på gullungen og lage matpakka hans til barnehagen. Ettersom at han ser ut som en blanding mellom fattig russergutt og på tur til bad taste party når det er Willem som står for bekledningen, if you know what I mean 😉 Men slik er det visst med mannfolk! 

I dag fikk de begge med seg horn med ost og skinke på jobb og barnehagen, siden jeg bakte det i går kveld. Må si de var utrolig gode!! 

Bortsett fra det er det ikke så mye mer jeg har å dele med dere. Snuppa ligger fortsatt å sover, så tror jeg skal legge med med henne å mammakose litt før det er opp å hoppe igjen. Håper dere alle får en strålende onsdag videre og så blogges vi nok senere tenker jeg! Svarene på spørsmålsrunden kommer også mest sannsynlig litt senere i dag, for dere som lurer på det.

Smask 

 

 

 

 

Nytt design – hvorfor er jeg en annerledes mammablogger ?

Som dere garantert har lagt merke til, fikk jeg meg nytt design for ikke mange dagene siden. Er så langt utrolig fornøyd, og grunnet av at jeg ikke har noen nye fotoshootbilder av meg som ikke gravid, så tenkte jeg bare å bruke de fra gravidshooten jeg hadde rett før Emma ble født, midlertidig i allefall.

Det nye designet er laget av flinke Rikke, som driver enmannsforetaket Rrh webdesign. For å bestille design hos henne kan du trykke her

Noen lurer på hvorfor jeg mener bloggen min er en annerledes mammablogg. Vel, kan jo først og fremst si at hovedgrunnen er at den handler om MEG, ikke mine barn, slik alt for mange mammablogger lar bloggen sin gjøre. Jeg pøser ikke på med bilder av mine barn, lar de stille opp på outfits på bloggen osv, jeg begynner ikke hver eneste blogginnlegg med personlige opplysninger om mine barn. Det blir utrolig feil i mine øyne. De er selvstendige individer og har aldri valgt å bli eksponert daglig på en blogg med så mange tusen lesere. Dette er noe jeg faktisk reagerer kraftig på ved å lese enkelte andre mødres blogger. 

Jeg er derimot veldig åpen med meg selv og deler mye av MEG med dere! Jeg er absolutt ikke redd for å være meg selv, og dere vil få se mye til meg i fremtiden, det lover jeg! Derfor mener jeg også at jeg og min mammablogg skiller seg ut fra andre.

Hva synes dere om det nye designet mitt ?