Livet smiler!

Hei kjære lesere!

I dag hadde største gullet sin aller siste dag i barnehagen før vi reiser på sommerferie hjem til kjære mamma/bestemor i Alta på torsdag! Sentimental som jeg er, begynte jeg selvfølgelig å gråte! Det er akkurat passe typisk meg. Ganske lettrørt, kan man vel si. Jeg og Nathaniel hadde vært å kjøpt en fin blomsterbukett for å gi til de ansatte som har hatt han i år! Han er blitt så utrolig glad i de og omvendt, og synes de er helt supre damer. Så det fortjente de virkelig 🙂 

Nathaniel var så stolt da han fikk gi blomstene! Verdens fineste gullegutt. Veldig trist at han skal slutte i barnehagen når det er så supre og flinke ansatte, men vet samtidig at barnehagen ungene begynner i til høsten er veldig bra. Har vært på omvisning der med ungene  to ganger, kjempefint og supert personale der også! 

Nå gleder jeg meg bare til å reise hjem og få vært masse med familien, for det kjenner jeg at jeg savner virkelig. Så skal jeg samtidig ha oppkjøring mens jeg er i Alta, og forhåpentligvis få kjøpt meg bil der. Dette blir bra! Har hatt det ganske tungt nå en stund på grunn av diverse greier, men nå er jeg ferdig med alt og alle som drar meg ned i søla og er endelig 100% innstilt på å gå min egen vei, det er det aller beste for meg, og ikke minst for ungene. Jeg kjenner meg faktisk lykkeligere enn på lenge, ting går veien nå! Og JA, jeg kan med handen på hjertet si jeg virkelig fortjener det, de som vet hvor mye jeg har gått gjennom i det siste, tror jeg kan si seg enige.Heldigvis har jeg verdens beste motivasjon for å holde hodet høyt hevet, verdens vakreste sønn, og verdens vakreste datter

“Life isn’t about waiting for the storm to pass. It’s about to learn to dance in the rain” 

Vi menn shoot behind the scenes

 

Heia!

Som jeg nevnte for dere var jeg på fotoshoot med Vi Menn i går. Har jo tidligere vært på en del shoots, men denne var den desidert MORSOMSTE! Jeg kan virkelig ikke huske å ha ledd så mye. Frode, fotografen, og Inga, makeupartisten, var bare helt herlige mennesker! Noen mennesker er bare morsomme å være med. Rett og sleett.

Brukte noen timer på sminke og hår, og deretter noen timer på selve fotoshooten. Location var et gammelt fjøs som ikke hadde vært i bruk siden 2001, så her var det en del edderkoppspinn. Jeg vet ikke om jeg har nevnt det tidligere, men edderkopper er en av mine største frykter. Så her måtte det en del fjerning av edderkoppspinn før bilder kunne taes. Hadde høy overalt da vi var ferdig , tilogmed i rumpa også! Sånn er det når man skal ligge å rulle naken i høyet 😉  I dag tar ryggen min livet av meg, men det må man regne med etter en slik shoot ettersom du skal posere i stillinger som ingen mennesker normalt ville valgt selv i en naturlig setting. Haha 😉 

Var relativt kaldt, men det er jo noe man blir vant med ettersom timene går. Jeg har deltatt på fotoshoot ute i snøen i 30 minusgrader tidligere, så dette var vel egentlig bare barnemat! Men, gøy var det uuansett. Og nå gleder jeg meg til å se bildene, som jeg ikke får se før alle andre får det! Bildene kommer i bladet i begynnelsen av August, så da må alle løpe å kjøpe Vi Menn! 

Endelig ferdig!

Da shooten var ferdig dro jeg på pizza og filmdate, noe som var helt himmeeelskt  med tanke på at jeg nesten ikke hadde spist noe hele dagen! Så var det rett hjem i senga!

Bildene over er tatt med mobilkamera ved siden av selve shooten, så de er litt elendig kvalitet… men hva tror dere om bildene? Tror dere de blir bra? Jeg er spent! 

Vi Menn fotoshoot og nye vipper

Heia!

Her i huset har vi hatt en utrolig koselig lørdag! Tok med ungene og dro på besøk til ei venninne og hennes to skjønne gutter. Hun har nettop kjøpt seg leilighet, og kjente et bittelite stikk( okei da, et stort…) av sjalusi. Men snart, snart, er det også min ( og ungenes..) tur! 

Vi spiste vaffler, lekte med helikopter og biler, og så på film! Etter å ha vært der i noen timer dro jeg til Oslo for å sette på nye vipper mens ungene var hos bestemoren sin.  Var i Oslo noen timer og dro hjem med nye, laaange fine vipper påsatt av flinke Tina på Beautyalle. Ingen over, ingen ved siden. Hun er bare helt super! Møtte også en kjempekoselig leser som også var der for å sette på vipper. Gøy!

Jeg kommer med et eget innlegg med mer detaljerte før/etter bilder, i mellomtiden legger jeg ut et bilde fra min Instagram! Dere kan besøke hjemmesiden til Beautyalle HER for å se bilder eller bestille time!

//Instagram, følg meg gjerne HER! 


Eeeelleeers… imorgen skal jeg og Nathaniel på bondegård mens Emma skal være med pappaen sin  Det blir nok stor stas! Og så skal jeg få unnagjort fotoshooten med Vi Menn jeg har pratet om en stund, imorgen kveld! Reiser jo på besøk hjem til Alta på torsdag så det er liksom siste mulighet før vi drar.  

Nå skal jeg ta kvelden veldig snart, så håper jeg dere lesere har hatt en like fin dag som jeg har hatt 

Blogges! 

Abort burde ikke vært lov!

Abort er og vil alltid være et betent tema.

Det er i dagens samfunn stor uenighet i hvorvidt abort er greit eller ikke. Det er vel ikke noen hemmelighet at jeg personlig er sterkt i mot abort, noe jeg også har ytret på bloggen tidligere. Når dette er sagt, er det klart at saken stiller seg helt annerledes dersom det er særs gode grunner for å utføre en abort, for eksempel hvis mor/barns liv står i fare. Men å skylde på at man ikke kan få barn fordi det ikke passer deg akkurat nå og dermed MÅ ta abort, synes jeg er den mest patetiske unnskyldningen som finnes. Da burde man kanskje tenkt på prevansjon i stedet for å gå til det skritt og bruke abort som prevansjon. 

Vil anbefale dere til å lese dette blogginnlegget HER! (link) Dere kan si hva dere vil, alle har lov til å ha en mening, og min er at abort er en grusomt trist ting!

Et barn er en velsignelse – som ikke burde fjernes bare fordi DU ikke tenkte før du handlet! 

Teorien bestått!

Heia

I går gjorde jeg det utenkelige, nemlig å bestå teoriprøven! Og det på aller første forsøk! Herregud, en så ufattelig herlig strøm av endorfiner har jeg ikke kjent på en gooood stund. Det var LYKKERUS jeg følte da det dukket opp på skjermen ” Gratulerer, du har nå beståll teoriprøven” 

*HERREGUD*, tenkte jeg, og satte i et høyt hyl der jeg satt for meg selv, før tankene kom om at dette sikkert er en beskjed alle får etter de avslutter oppgavene og går ut til sensoren for å få svar, uansett om de besto, eller ikke. Jeg spurte sånn hallveis nervøs om jeg besto eller ikke, og han rakte ut handen til meg og sa ” Gratulerer med teoriprøven, og god sommer” GOSH..  jeg sto å hoppet opp og ned mens jeg var helt på gråten.

Nå tror dere helt sikkert at jeg er helt gærn, og det får dere bare tro. Men sannheten er at for meg er dette utrolig stort siden dette er noe jeg har jobbet utrolig mye for og strevd med å rydde tid til øving blant alt hverdagen med to små fører med seg. MEN,…. jeg klarte det! OG jeg klarte det ikke bare, jeg klarte det med GLANS. Jeg er så utrolig stolt, og måtte med en gang etter jeg kom ut ringe min fantastiske kjære mamma å fortelle nyheten. Hun ble om mulig enda mer opprømt  enn meg og fortalte meg hvor stolt hun var over meg. 

Så, nå tar jeg sommerferie med good samvittighet, og på torsdag setter jeg og ungene oss på flyet hjem til bestemor i Alta! Det skal bli så ufattelig deilig å tilbringe tid med familien, for er det noe jeg savner med å bo her nede, så må det være nettop det. Vi skal være i Alta på litt ubestemt tid, fordi planen er at jeg skal ta oppkjøringen mens jeg er der. Og det eneste jeg mangler før oppkjøring nå er langkjøring, så håper at jeg kan få disse to tingene på relativt kort tid.

Mange synes nok at det er litt rart at jeg blir så glad over noe sånt. Grunnen til dette er ikke at jeg på liv og død vil kjøre bil selv. Dette kommer av rent praktiske årsaker. For i utgangspunktet ville jeg egentlig aldri ha lappen dersom det ikke var for at det kommer til å gjøre hverdagen til meg og ungene noe helt sinnsykt lettere. Og da de begynner i barnehagen til høsten, blir vi uansett helt avhengig av bil, så målet er å ha det i boks før den tid. Men det vet jeg at jeg får til! Man får til alt man vil, bare man vil det nok.

Flaks at skattepengene tikket inn her om dagen, nå står sommerferie i Nordnorge, lappen og bil for tur. Hurra!! 

LYKKE! 🙂 

Homofile er ikke like mye verdt som andre mennesker

Helt seriøst… hvor i helvette ble respekten for andre medmennesker av? Tidligere i kveld oppdaget jeg en gruppe som kaller seg “Stopp homofile i Oslos gater”.

De aller fleste har vel fått med seg at det er Gay Pride i Oslo denne helgen. Og at det finnes en egen festival for å hedre homofile og deres rettigheter på lik linje med heterofile, synes jeg er helt fantastisk! Vi er alle mennesker uansett legning, og det definerer oss absolutt ikke for hvem vi er. Hva skjedde med å la fordommer ligge? Hvor er medmenneskeligheten? Respekten? Tydeligvis er den ikke-eksisterende for enkelte mennesker. Hvem er det dere egentlig tror dere er? Det ironiske i det hele er jo at samtlige medlemmer i ” Stopp homofile i Oslos gater” alle er muslimer.

Sier man i mot muslimer, er man rasist, uansett. Men det er HELT stuerent for en muslim å diskriminere homofile. Lenge leve dobbeltmoralisme! Jeg sier ikke at jeg har noe i mot muslimer på generell basis, men for ethvert menneske som forventer respekt for sin religion, legning eller uansett hva, kreves det like fullt respekt i retur! 

Jeg vil gjerne oppfordre alle mine lesere som er under oppfatning av at alle mennesker er likeverdige, til å dele dette innlegget videre for å spre budskapet om å rapportere ALLE slike grupper dere kommer over på facebook. La mennesker være mennesker, uansett hvilket kjønn vi foretrekker. For la oss være helt ærlige, hvilken rolle spiller det egentlig for andre hvem vi velger å elske? Hvem i alle dager tror dere virkelig at dere er som har retten til å påvirke andres legning? 

I bekrivelsen av denne høst diskriminerende gruppen står det følgende:


Allah’s Navn, den mest Barmhjertige, mest Nåderike. 

Denne gruppen er opprettet for å vise vår motsatt mot “gay pride” (er egentlig gay shame), som skal gå i tog i Oslos gater førstkommende lørdag. 

Homofili, som er en ekkel og grusom sykdom, må bekjempes og stoppes. Denne sykdommen er i dag spredt omtrent i alle verdens kanter, og disse skammelige menneskene har i senere tid også begynt å vise dette offentlig. 

I Islam er praktisering av homofili sterkt forbudt og dette er noen av bevisene:

Allah SWT sier: “Går dere i begjær til menn fremfor kvinner? Dere er i sannhet uvitende mennesker!” (Nær mening: Koranen 7:55)

Allah SWT sier : “Og Lot, da han sa til sitt folk: ‘Vil dere bedrive denne skjendighet? Ingen i verden har gjort dette før dere? Sannelig, i begjær går dere til menn fremfor kvinner. Dere er i sannhet et folk som går over grensen.’ Hans folk svarte ganske enkelt: ‘Driv dem ut av byen. Disse folk foregir å være rene!’ Så reddet Vi ham og hans familie, unntatt hans hustru. Hun var av dem som ble i gjen. Og så lot Vi det regne (steiner) ned over dem. Se, hva enden ble for synderne! ” (Nær mening: Koranen 7:80-84)

Profeten (Fred og Velsignelser være over hans sjel) sa: “Måtte Allah forbanne den som gjør handlingen av folket til Lot, måtte Allah forbanne den som gjør handlingen av folket til Lot, måtte Allah forbanne den som gjør handlingen av folket til Loot.” (Nær mening: Ahmad)

Profeten (Fred og Velsignelser være over han sjel) sa: “Den som du finner gjøre handlingen av folket til Lot, henrett den som gjør det og den som det blir gjort med.” (Nær mening: Tirmidhi, Abu Dawood, Ibn Maajah)

 


 

BIlde fra Copehagen Gay Pride i 2011, da jeg og ei venninne var på venninnetur i København under mitt første svangerskap. Det var faktisk utrolig gøy! Så mange forskjellige mennesker, som alle står for likeverdighet. 


Jeg vil gjerne komme med et forslag til dere: Kom dere ut av Norge dersom dere ikke klarer å vise respekten dere forventer av andre, tilbake til resten av Norges befolkning, homofil eller ikke! 

Kjære alle lesere, vær snill å rapportere denne grusomme facebookgruppen HER! 

Del videre! 

Vinn en Macbook Pro 15″

Hei igjen kjære dere

Vil bare tipse dere om en fantastisk og unik mulighet! Husker dere da jeg viste dere bloggen til søte Kine Lillesand, www.kinel.blogg.no? Vel, nå har hun en ny, stor giveaway på bloggen sin. Og stor giveaway blir egentlig å underdrive ganske kraftig, for hun gir nemlig vekk en splitter ny Macbook Pro 15″ til en heldig leser! Dere kan trykke HER for å komme til bloggen hennes! 

Kine kjører ofte giveaways med sjenerøse premier, slik som sist, da hun ga vekk en iPad, så her gjelder det bare å følge med på bloggen hennes! 

 

 

Trykk på bildet over eller på denne linken for å delta i konkurransen!

Lykke til alle sammen 

Jeg elsker meg selv!

Nå tenkte jeg å ta opp et tema, som jeg har tenkt på en god stund. I dagens samfunn har det seg slik at vi helst skal skjule de vakre kroppene våre vi en gang var så heldige å få utdelt.  Hvorvidt vi stammer fra gud eller apene, skal jeg ikke legge meg oppi i dette innlegget. Men…. 

Hvor skal vi begynne? Hver gang jeg legger ut et bilde hvor jeg har lite klær på, strømmer det inn kommentarer fra andre jenter, som “Kle på deg!” og ” Du er mor, se å få på deg klær jente”  Ja, jeg er mor, og det er jeg utfattelig stolt over! Men gjør det at jeg er mor, til at jeg bare må overgi meg for slaskeklær og joggebuksestil ? Jeg ELSKER å kle meg sexy! Og hva er galt med det? Det er ikke for noen andres del, enn min egen og fordi jeg trives med det. Jeg trives best sånn med meg selv.  Etter at jeg ble mor, elsker jeg bare kroppen min enda mere. Den er mer feminin, og jeg har former jeg bare kunne drømme om før jeg fikk barn.

JA, jeg er utrolig stolt over kroppen min, og JA, kvinner som er stolt over seg selv, og tør å vise det, er noe av det vakreste som finnes. 

Så hvorfor man i følge samfunnet for en hver pris skal dekke seg til, kan man jo stille et stort spørsmålstegn ved. Kropp er det mest naturlige i hele verden, og noe de aller, aller fleste av oss er utstyrt med. Jeg synes at flere bør tørre å gjøre som meg! Drite litt i hva andre mener, og kle seg slik de trives best.

Høy, lav, tjukk, tynn, spinkel, fit, sprettpupper, ammepupper, hengepupper, skeive pupper, lang rumpe, sprettrumpe, and the list goes on…. vi er alle forskjellige, og vi er alle like vakre på vår helt egne og unike måte! Jeg mener ærlig og oppriktig at jeg har fått det mye bedre med meg selv etter at jeg sluttet å bry meg om hva andre mener om meg, hva jeg gjør, hvordan jeg ser ut. Det aller viktigste for meg selv, er at jeg har det bra med hva jeg gjør, hvordan jeg ser ut og hvem jeg er. 

Jeg gjør nøyaktig det som passer meg når det gjelder meg selv, og det er så utrolig befriende. Vil jeg stille opp på en lettkledd fotoshoot for Vi menn, så gjør jeg virkelig det uansett hva alle andre måtte mene. Jeg har fått to barn ( som forøvrig er det beste som noen gang har skjedd meg) , som naturligvis har satt sine preg på kroppen både på positive måter og negative, men kan fortsatt si at jeg er STOLT av kroppen min, og jeg elsker den! Jeg elsker meg selv, og det er noe alle mennesker der ute burde gjøre! 

Jenter, ALDRI vær redd for å vær stolte over dere selv eller for å vise fram hvor vakker akkurat DU er! 

Lik og del gjerne videre dette innlegget dersom du er enig! 

New in – Ungenes sommergarderobe

I dag har vi bare slappet av og koset oss hjemme, og vært en liten tur på Strømmen storsenter. Snuppa trengte litt nytt til sommergarderoben sin, og fikk tak i to superfine jumpsuits i tilegg til en nydelig lyserosa sommerkjole. Storebror Nathaniel har for det meste alt han trenger og masse mer til, så han fikk seg en enkel, men kjempefin caps. Perfekt! 

Og ja… jeg har dilla på jumpsuits! Både jeg, snuppa og storebror bruker det flittig.  Det er noe skikkelig kult over det! Og den jumpsuiten i midten på bildet under, den er rett og slett bare… ja, utroolig fin! Hun fikk seg også noen nye hårband i tilegg til noen nydelige sandaler

-Hva synes dere om klærne? 

Blogges kjære lesere! 

Prosjekt minnebok

Hei kjære dere

I dag har vi kommet til ukas herligste dag, nemlig lørdag og kosedag med verdens to herligste små gull! Nathaniel skulle egentlig vært til pappaen sin på overnatting i dag, men det ble avlyst, så da blir det enda mer mammakos på han! Ikke feil. Akkurat nå ligger begge barna å sover luren sin ( eller, de sier barn bare ligger til lading.. ) De sover hvertfall! Så nå tenkte jeg å gå å kutte opp litt frukt og lage lunch til de våkner.  

Men før jeg avslutter, vil jeg gjerne vise dere litt bilder fra prosjekt minnebok til Emma! I en hverdag med to små som begge krever meg 100% til en hver tid, har det ikke akkurat vært mye tid til å sitte ned å ordne i minnebøker, har kun skrevet ned viktige milepæler slik at man ikke glemmer. Men de siste dagene har jeg tatt med i nakkeskinnet og prøvd å ordnet litt i bøkene til begge ungene.  Kommer også til å vise dere litt bilder fra Nathaniels bøker 🙂 

Hva synes dere? 

Lager du minnebøker til dine barn?