HAHAH

Siden jeg ikke før nå har sjekket hverken blogg eller facebook på et parr dager,  så hoper det seg jo helt opp med kommentarer , og jeg har ikke sjans i havet til å svare på alle.   MEN, slike som det her legger jeg merke til, og serriøst…  Anonym , denne skal du få svar på ! 😉 

 

 

“Slutt å innbill deg at du passe knøttsmå bukse. du svir jo brennmerka inn i hoftan pga dem 🙂 ikke bra for babyen heller med klær som presse på.


huff, lagt på deg 17kg og du har de “feiteste” månedan igjen. dæven du kommer til å revne/måtte klippes. og få svære strekkmerka.

syns synd på deg! “

 

 

SVAR:


 

Påstand nr 1:  Jeg passer ikke klærne mine ?    JO, det gjør jeg.  Hahahh.. og jeg får absolutt ikke noen brennmerker i huden min av klærne mine.

Påstand nr 2:   Det er skadelig for babyen min om jeg bruker trange bukser ? NEI, det er det ikke, dette har jeg pratet med jordmor om. Skaff deg litt mere informasjon før du påstår noe sånt som dette. Flaut for deg.


Påstand nr 3 :  Jeg er feit, fordi jeg har lagt på meg 17 kilo ?   Lille venn, jeg veide stakkarslige 50 kilo før jeg ble gravid. Jeg er ikke på noen måter feit.  Hvis jeg er feit så må nok du sjekke inn på FATCAMP.  Sorry.   Om jeg legger på meg 17 kilo til, så gjør det meg ingen verdens ting ! Babyen står i fokus hos meg, og han’s beste.  Ikke hvor mye JEG veier… 

 

Påstand nr 4:  Jeg må klippes og kommer til å revne ?  JA vell, om det er det som må til for å få ut babyen, så gjer jeg meg egentlig en god faen.  

 

Påstand nr 5: Jeg kommer til å få SVÆÆRE strekkmerker ?  HAHAH, du har problemer.  Om jeg får strekkmerker, hva så ?  Det er 50/50 for at jeg får det eller ikke.  Det vil kun tiden vise

 

Påstand nr 6:  Det er synd i meg?  På en måte, så er det jo synd i meg siden jeg er alene i svangerskapet mitt, så du har nok litt rett der..   MEN, det er ikke synd i meg på noen andre måter !  Jeg har verdens beste familie som støtter meg, og har verdens fineste sønn inni magen min som ser verden om knappe 2 mnd ! Jeg kunne ikke drømt om noe annet liv akkurat nå.  

 

DERIMOT, så er det ganske synd i deg som må kommentere slikt.  Om det får deg til å føle deg bedre med deg selv,  vell.. da har du litt av et problem !  Dette var bare usaklig og dumt , og det er sånne som deg som gjør bloggingen liiitt morsommere.. høhø  🙂  

 

 

 


Artikkel om bloggen min på KLIKK.NO

 

 

KLIKK.NO har skrevet en artikkel om 7 populære gravidbloggere, inkludert min blogg.  Fikk en mail fra de, en del spørsmål som jeg da svarte på.  Så det var jo veldig spennende å lese resultatet av artikkelen da ! 🙂

 

TRYKK HER FOR Å KOMME TIL ARTIKKELEN 

 


 

 

29 uker

♥ I dag er det fredag 30. september, og du er 29 uker ut i svangerskapet. Det er 11 uker og 2 dager igjen til din termin, søndag 18. desember ♥

 

 

♥På vei:  29 uker og 0 dager (29+0) 

 ♥Igjen til termin:  11 uker og 2 dager ( 77 dager )

Kjønn:  Prins <3 

Utålmodig:  JA..  jeg vil ha han ut nå!  Litt smålei av å være gravid kan man si.. haha. Og så gleder jeg mer selvfølgelig MASSE til å se gutten min ! 

Navn:  Milian Matheo <3 

♥Innkjøp: Har alt nå, bortsett fra bilstol

Vektøkning: 17 kg

Melk  i brystene:  Masse råmelk

Strekkmerker: Nei, faktisk ikke ( Det var ikke et strekkmerke, som jeg først trodde) 

Hevelser og vann i kroppen:  Nei

Hodet ned:  I think so

Aktivitet:  Masse, men mest romstering, han har stakkars ikke så mye plass å sparke på lengere

Tungt:  Merker at jeg bærer 1,5 kilo inni magen for å si det sånn.. 

Kynnere: Ja, blir bare mere og mere av dem

Hodet festet: Nei

Barnerom:  Han skal sove på samme rom som meg

Sulten: Nei, ikke egentlig

Matkick:  FRUKTSALAT ! 

Plager: At jeg må disponere 2 timer til shaving, fordi jeg ikke ser en dritt.. haha 

Humør: Opp og ned ,as usual

Sykehusbaggen:  Har jeg nok ikke tenkt på riktig enda

Høygravid: Nei, men ikke lenge igjenn til nå

Fødselsforventninger:   Gruer meg med tanke på at ting nærmer seg med stormskritt nå ( tenker på fødselen… )    Men jeg gleder meg mere enn noe annet til å se sønnen min for aller første gang <3 

OKEI... hvor ble tiden av ?  Jeg har 11 uker igjenn av å være gravid, kanskje mindre ..  SERRIØST ?  Det er jo bare å tenke på hvor fort de første 11 ukene gikk, så får jeg nesten litt panikk.  En god trøst er jo at jeg har alt klart til han, så han kan jo forsåvidt bare komme nå ! Men jeg håper han holder seg der inne i hvertfall noen uker til slik at han får tid til å bli heeelt ferdig 🙂  
Jeg har forresten begynt å gå på en jævlig spesiell måte, kan det være fordi han har snudd seg med hodet ned nå ? Noen som vet ?  Når jeg går, så er det akkurat som at jeg “vagger” om dere skjønner ?
.

                                

  Vekt: 1350 g 

CRL: 25,5 cm 
Full lengde: 35 cm


 

 

OM BARNET
Fosteret er i begynnelsen av denne uken 27 uker gammelt. Studier har vist at når mor slapper av ved å lytte til rolig musikk, blir også barnets bevegelser og hjerterytme roligere. Ettersom barnet blir vant til denne musikken, roer hjerteslag og -rytme seg raskere.

Dette er en indikasjon på at barnet har utviklet hukommelse og kan kjenne musikken igjen. Barnets hode har nå omtrent riktig størrelse i forhold til kroppen.

TIL MOR: La kroppen bestemme!

29 uker gravid

Det er flott om du føler deg sterk og levende. Har du dager hvor den følelsen ikke engang streifer deg, så bruk dem til å la kroppen fortelle deg hva den trenger. Du kan få spennende beskjeder tilbake!

Kanskje vil barnet ditt også ha et ord med i laget. Det kan i hvert fall føles slik for mange som til stadighet får nattesøvnen forstyrret og kanskje ikke får sove igjen. Juniorsjefen er våken. Det er natt! Du er trøtt! Men hvem bryr seg om det? (I alle fall ikke partneren, for han sover.) Heller ikke det ellers så deilige lille barnet. Hun har kanskje ventet lenge på at mor skulle våkne. Det lille trollet er kjempeglad, og deler gjerne gleden sin!

Har du mulighet til å sove litt lengre denne morgenen, eller vet at det er fleksibilitet rundt deg, skaper nødvendigvis ikke disse situasjonene bare stress. De kan til og med føles gode hvis du har vært så travel i løpet av dagen at det ble liten tid til kontakt med barnet.

Kanskje gikk du til sengs med en vag liten uro: “Når kjente jeg egentlig spark sist?”

Blir du periodevis veldig sliten, sover dårlig og har plager som tar på humøret og energien, er det kanskje på tide å se etter alternative løsninger? Dette bør ikke være tiden der du overanstrenger deg! Noen opplever at kroppen er klok og sier i fra. Ta signalene på alvor, og del dem med menneskene rundt deg.

TIL FAR: Gi litt blaffen!
Forestill deg at du i løpet av en dag skal følge alle eksperters råd om veien til et bedre liv. Da skulle du gjort yoga ved soloppgang, tatt tran til frokost, gått i minst 30 minutter med staver i parken og vært en tur innom helsestudioet for å stramme opp magen. Selvfølgelig skal du på jobb, og du må for all del ikke glemme at familie og venner skal ha sitt. Følelsen av utilstrekkelighet ville meldt seg allerede før lunsj.

En parallell kan trekkes til småbarnslivet. Eksperter mener noe om alt fra svangerskap til amming og barnestell. Enkelte vil ha deg til å tro at babyer for all del ikke må gå glipp av babymassasje, babysang eller babysvømming. Det er lett å bli stresset av alt dette man bør og skal gjøre for at barnet skal ha det best mulig.

Skulle det dukke opp utfordringer, stiller det seg annerledes. Får barnet kolikk, søvnvansker eller andre plager, bør man søke råd i bøker eller hos folk med erfaring. Helsestasjonen er en oppdatert støttespiller.

Lær dere å gi litt blaffen i hva andre måtte mene. Så lenge barnet vokser og utvikler seg normalt, er det ingen grunn til bekymring. Kunne babyen velge, ville verken babysang eller oppdragelse etter boka stått øverst på ønskelisten. Det viktigste er mye kos og masse tid med mamma og pappa.

 

 

29 uker

Fiine babymagen min 28+5 !

Jeg måtte bare knipse et bilde av fine babymagen min med fine babyen min inni, før senga kaller !  Skal nemlig opp tiiidlig i morgen, så wish me good luck ! 

 

Dette er da babymagen min i dag, 28+5 .  Jeg går altså inn i uke 30 om 2 dager ! TENK det 🙂 


 

Nå skal det sies at jeg gleder meg EKSTREMT mye til å bli smekk igjenn ! Og med det mener jeg at jeg kan begynne å trene for å bli tynn igjenn, og slikt , og at jeg ikke bare blir sett på som ” hun der gravide” .  GLEDER meg til å kunne bruke kjolene mine i str XS igjenn.   Det skal bli herlig 😀 

Jeg har fått meg leilighet !

 Jeap, du leste riktig ! Jeg har nemlig vært å sett på en leilighet i dag, som jeg aller mest sannsynlig skal ha .  

Den ligger i Alta,  ganske landlig, men fordeom nært sentrum i Alta (1,5 km borte fra “city” ) Jeg liker at det er landlig, slik at katten min kan bo sammens med oss, og det er fint for gutten min å være utendørs der og også fint for han å vokse opp med dyr. 

Det er egentlig helt greit, for jeg holder jo på med å ta lappen, og er forventet å ha lappen før jul ifølge kjørelæreren.   Også skal jeg få søsteren min sin bil, eller kanskje jeg blir å kjøpe egen.  Time will show.  

IAFF…     Leiligheten koster 7 500 /mnd og det er inkludert strøm.  Den har 2 soverom, en stoor stue, 2 bad, kjøkken. Altså helt perfekt for meg og lille gutten min.  Så det blir altså godt med plass til vognen hans, babygymmen, vippestol, stellebord, seng.. ja , perfekt !   Eneste var at det var litt slitt, men det fikser jeg fint 🙂  

Skal prate mere med han i morgen, så da får vi se om jeg skal ha den eller ikke ! Dette blir spennende 😀 Jeg er så glad for at ting fikser seg ! Bitene begynner å falle på plass nå, og det er jeg kjempeglad for 🙂 

 

Liberopakken

 

 

Da har jeg vært å hentet Liberopakken, som jeg fikk hentelapp på i posten i går. 

 

 

For å bestille denne gratispakken så må man melde seg inn i Liberoklubben på www.libero.no (gratis)  

Da får man automatisk en hentelapp i posten som sendes til deg når du har passert uke 28 i svangerskapet. 

 

 

Var mye fint inni denne pakken altså  ! Stelleprodukter + en kjempesøt lue og en leke som jeg skal henge på den fine vognen min 🙂 

 

 

♥ Har du hentet Liberopakken ? 

SPONSET AV LILLEMILLE.DK

 

LILLEMILLE.DK har vært så snill å sende meg noen kjempefine smikker !   Lillemille.dk er en Dansk nettbutikk, som har et stort utvalg av både klær og utstyr til babyen, mammaen og pappaen.  Man kan selv velge hvilket trykk det skal være på klærne

 

For-eksempel navnet til babyen, som dere ser under her

 

 

Eller for eksempel “Mamma’s prins”  og “MR perfect” som under her.

 

Jeg anbefaler absolutt en titt på deres nettside ,  WWW.LILLEMILLE.DK  🙂

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE

Kjente du mia berg, som døde 17.mai 2011? om så, kan du skrive om henne og deres kjennskap?  Ja, jeg kjente Mia, hun var verdens snilleste, søteste og mest omtenksomme person ! Vi gikk i samme klasse på Helse og Sosial vg1 i Vadsø, og fikk veldig fort god kontakt.  Etter jeg flyttet hjem mistet vi veldig mye av kontakten, og det er utrolig trist å tenke på.. sånne ting man angrer sykt mye på i ettertid.
 
 
Hvordan går det med sokkestrikkingen? Heeh, det går supert nå !
 
 
Hvor gammel var du når du hadde sex første gang? ALTFOR ung.  14 år , desverre
 

Hvordan vil du beskrive følelsen (fysisk), av å ha et barn som vokser inni deg? FANTASTISK ! Helt utrolig, man må nesten oppleve det selv..   Utrolig å tenke på at mitt eget barn vokser seg stor inne i magen min, og jeg er kjempeglad for å ha fått denne gaven 🙂

 
 
 
Koss blei du gravid? uhell eller med vilje? ppiller eller kondom?  Det var nok et “uhell” som du sier.  Selv om jeg ikke liker å tenke på han som et uhell.  Jeg gikk på yasmin 28 p-piller den perioden jeg ble gravid.
 

Før du ble gravid, hvor gammel ville du være når du fikk ditt første barn?  Jeg har aldri egentlig tenkt på hvor gammel jeg ville være når jeg får mitt første barn, men aldri i livet så ung som jeg er nå.  Neei.  Men jeg er kjempeglad for gutten min , og jeg kunne ikke sett for meg noe annet nå.

 
 
Er du åpen for at Milian Matheo skal få en stefar?  Det spørs veldig på hvem personen er.  Jeg kommer jo selvfølgelig til å ville og gjøre alt for at en framtidig kjæreste og sønnen min skal ha et godt forhold.

Støtter/støttet familien deg i valget til deg og barnefar om å beholde babyen?  Ja, det gjør de

 
 
Hvor ser du deg selv om 4 år?  Ferdig utdannet jordmor. en flott kjæreste som jeg er glad i,  og forhåpentligvis  kanskje med en søsken til sønnen min.  Time will show 🙂

Skal Milian Matheo gå i barnehage? Ja, han skal begynne i barnehage når han er 1,5 år gammel

 
 
 
Hva har skjedd mellom deg og barnefar, siden dere krangler? Og hvordan gikk avhøret? Jeg har skrevet ett eget innlegg om meg og barnefar, se lenger ned på bloggen så finner du.   Det gikk kjempebra, og jeg tror nok at ting fikser seg.  Everything happens for a reason !
 
 
Ville du noen gang flyttet tilbake til vadsø? Ja! Kjempekoselige folk som bor der !
 
 
 
Synes du det er fint å redigere bildene dine så du ser ut som en transe?  JA! Kjempa !

Synes du det er fint å legge ut bilder av deg selv i undertøy? Jaa.. jeg elsker kroppen min !

Liker du å fremstille deg selv som trashy?  Ja, gjør ikke du ?

Gleder du deg til Milian Matheo blir født ?  Ja, mere enn noe annet !

Skal du være i alta rundt termin? Det er enda litt usikkert, men jeg tror det, ja

Syns du sjøl at du e pen? Det syns værtfall æ at du e:  Ja, det synes jeg.  Tusen takk for det !

Kordan reagerte du da du fant ut at du va gravid?  Med et stort sjokk.  Men jeg kom fort over det, og da var jeg bare kjempeglad

 

Kordan reagerte foreldran dine da du fortalte dem det? Mamma ble sjokkert(men ikke sint på noen måte) , pappa ble sint og sa at jeg skulle ta abort med en jævla gang.  Såe det så ;- )
 
Hva var det som fikk deg til å ta en graviditetstest? (morgenkvalme, eller noe annet) Jeg tok en graviditetstest fordi jeg ikke hadde fått mensen, den var 1 uke for sein.

 

Blir du helt sikkert å flytte til Tromsø i nærmeste framtid eller er dette bare noe du har lyst til? Nei, jeg blir ikke å flytte til Tromsø.  Men jeg har KJEMPE lyst til det, så blir nok å flytte før gutten min skal begynne i b-hage, slik at han ikke får masse venner og så må vi flytte.  Så enten før han begynner i barnehage, eller om noen år.

 
 
Ka synes du om meg? Synes du er en kjempejente! Kjenner deg ikke så godt, men av det jeg har sett så har jeg bare positivt å komme med 🙂
 
 
Hvordan får du så fin hud, noen produkter du kan anbefale? Kan lage et eget innlegg om det
 
 
Hvor mye veide du før du ble gravid, å hvor mye veier du nå?  Kills me to say this.. men har faktisk gått opp hele 17 kilo.  Fra å veie 50 , veier jeg nå 67 . 
 
 
Gjør det vondt da babyen sparker? Nei, men det kan være ganske så ubehagelig avogtil
 
 
Vis du kunne gått tilbake til da du fikk vite at du var gravid, ville du tatt abort? NEI

Kunne du tenkt deg å komme i kontakt med Daniel igjen? Han er en kjempegutt, men det kommer nok ikke til å skje nei

Hva er vanskeligst med å være 18 og gravid?  Å være alene om alt , uten tvil

Hvilken hjelp vil du få fra moren din når ungen blir født? Masse hjelp. Mamma vil faktisk at jeg skal bo hjemme med babyen.  Haha 🙂

Skal du forsette på skole etter fødselen? Nei, jeg skal være hjemme med gutten min i 1,5 år , og så begynner jeg på skole igjenn høsten 2013

 

Går du enda på samme skole som barnefaren? Nei, det gjør jeg ikke

 

Strikk til babyen min

 

Har ikke blogget stort, men har vært litt handy woman i helgen jeg ! Jeg har vært så flink å montere stellekommoden ( for et SLIT)   også har jeg strikket masse ! Jeg er superfornøyd 🙂 

Har endelig fått kommet meg godt i gang med tøffelene hannes, som skal være med i hentesettet .  Den ene er helt ferdig, som dere ser ! Så har bare den andre igjenn, som NESTEN er ferdig. . De ble litt større enn forventet, men det skal nok gå supert fordeom !  

 

Flinke mammaen min har også begynt å strikke Selbuvotter til gullgutten min , de er kjempeskjønne ! Det er glitter i det hvite garnet, så det er ordentlige prins-votter ! Men er man prins så fortjener man jo det beste !   Og det skal han få ♥

 

 

Tøfflene har en swarowskikrystall-knapp hver 🙂 


 

 ♥ Tycks ? 

STREKKMERKE !

Jeepp, du leste riktig !  Jeg er 98,5 % sikker på at jeg har fått mitt første strekkmerke.    Og det verste av alt var at det ikke var der i går når jeg gikk å la meg,  og våknet i morgest med et rødt merke på magen.. ? 

 

 

Legger med bilde, så kan dere jo selv bedømme 

 

 

 

 

♥ Hva tror dere ?