NETTINTERVJU

Hei allesammen !

 I dag har vi ikke gjort noe som helst, bare slappet av hjemme og både jeg og Nathaniel har tatt på OnePiece i dag ! Herlig herlig, i dag skal vi ikke gå ut døra engang ! Men det gjør egentlig ingenting., for her i Nord-Norge er det pissvær uansett ! Man får ikke akkurat dårlig samvittighet for å sitte inne da nei ! De siste dagene har vi egentlig ikke gjort noe spesielt heller, bare chilla ! Søsteren min er også kommer hjem, så i går dro vi på bessøk til mamma/bestemor for å spise Enchiladas(?) Vet ikke helt hvordan det skrives , men det var utrolig godt i allefall !

 Men til overskriften, For et par dager siden fikk jeg forespørsel om å være med i et  nett “radioprogram” , så da var jeg med på et nettintervju for Salangen Nyheter sitt radioprogram “status” , hehe.. var jo gøy ! Hvis dere vil se det kan dere bare trykke på linken under ! 

 

>Trykk her for å komme til intervjuet< ( det er litt langt, så er bare å spole til litt over midten, så er jeg med derfra) 

 

SVAR PÅ SPØRSMÅL

Vet ikke hvorfor, men videoen ble helt fucka ! Lyden fortsetter selv om bildet stopper opp hallveis, hoho ! Men sånn får det bare væree 🙂 Tok alle spørsmålene, men youtube ville ikke samarbeide så videoen ble kutta ned til selvbrunings-spørsmålene.. kjipt, men sant ! Så får ta de andre spørsmålene i en ny video.. 

 

 

Hvis det er noe mere dere lurer på så kan derre legge igjen kommentar i dette kommentarfeltet, så svarer jeg på det sammen med de andre spørsmålene ! God natt ! <3

NATHANIEL CHRISANDER ET HALVT ÅR !

I dag er det onsdag 20. juni, og NATHANIEL CHRISANDER er 6 måneder og 1 dag gammel. 

Det er 26 uker til NATHANIEL sin 1-årsdagHelt sykt å si det, men i går hadde jeg faktisk vært mamma i et helt halvt år ! Tiden fra Nathaniel kom til verden og til nå vil jeg si har gått så utroolig fort. Alt går nesten i ett. Men jeg kunne virkelig ikke koset meg mere ! Å bli mamma er det beste som noen gang har skjedd meg, og jeg ville ikke byttet ut dette livet jeg lever nå mot noe annet ! Å være hjemmeværende mamma er kanskje veldig ensidig, men også kjempe spennende ! Man får jo tross alt følge et lite menneske som former seg og utvikler seg med stormskritt. Det er såå utrolig gøy å for eksempel se sønnen sin rulle for aller første gang ! Man kjenner en ordentlig stolthet inni seg da, mammahjertet blir såå stolt !

For i går, dagen før 6’månedersdagen, rullet nemlig Nathaniel for aller første gang fra rygg til mage ! Og siden han gjorde det, har det omtrent vært det eneste han har gjort. Fått helt dilla på rulling han , hehe ! 

Ellers er Nathaniel blitt en stor gutt nå ! Han prater og babler i vei om gud vet hva, og så er han begynt med noe nytt ; hyling ! Om han ikke får viljen sin, og det helst med EN eneste gang, så begynner han å hyle. Ikke skrike, men klage-hyling. Er litt morsomt å høre på, egentlig ! 

OM BARNET

Nå vil du kunne oppleve at barnet ditt skiller mellom seg selv og andre i en helt annen grad enn før. Han roper for å påkalle din oppmerksomhet og strekker hendene ut for å bli tatt opp. Mens han før var mest interessert i foreldrene sine ansikt og stemmer, er det nå interesse for alt han hører og ser.

Etter hvert vil han skille sterkere mellom kjente og ukjente personer, og mellom 7 og 10 måneder begynner han å reagere med skepsis overfor fremmede. Han kan vise en økende interesse for å forflytte seg ved egen hjelp, enten ved å rulle, krype eller krabbe. Han vil også forteller klarere hva han vil og ikke vil, og begynner mer aktivt å styre samspillet etter egne innfall og ønsker.

MILEPÆLER

Kommunikasjon og sosial utvikling

 • Begynner å endre stemmeleiet for å få det til å ligne ditt.
 • Begynner å uttrykke tilsfredshet og glede ved å smile (smil er ikke lenger bare sosialt betinget).
 • Barnet bruker hendene til å komme i kontakt med far og mor. Det drar dem i håret og fingrene, slår og krafser. Det bruker også hendene til å holde seg fast med.
 • Nå bruker barnet gjerne gråten bevisst for å fange oppmerksomhet.
 • Barnet skiller mellom seg selv og andre på en helt ny måte, og gjenkjenner og reagerer på navnet sitt.
 • De fleste barn vil oppleve sine første “nei” fra omverdenen. De første seks månedene har det vært en stor ja-tid. Nå vil barnet lære at det ikke kan få alt det gjerne vil ha. Etter hvert som det blir mer mobilt, må barnet også lære at det er ting det må passe seg for.

Sanser og motorikk

 • Barnet lærer nå å rulle fra rygg til mage.
 • Støtter seg på strake armer i mageleie.
 • Løfter hodet og får tak i tærne i ryggleie.
 • Barnet utvikler pinsettgrep, det vil si at det nå klarer å gripe små ting med tommel- og pekefinger.
 • Nå klarer barnet også å koordinere hendene slik at det kan slå hendene eller to ting sammen.
 • Barnet kan flytte noe fra den ene hånden til den andre, og holdeén ting mens det strekker seg etter en annen.
 • Stor taktil følsomhet – kjenner forskjell på f.eks. våt og tørr klut, om hendene dine er varme eller kalde.

Interesser og aktiviteter

 • Liker å leke i vann.
 • Hukommelsen blir stadig bedre – kan huske noe opptil to uker.
 • Blir stadig mer opptatt av leker og utforsker dem stadig grundigere.
 • Barnet elsker å kaste ting i gulvet. Dette er en morsom lek som utløser en rekke aktiviteter. Når gjenstanden treffer gulvet, lager den lyd og den blir plukket opp igjen – til mor eller far går lei av leken.
 • Barn er svært interessert i lyder, både lyder andre lager og dem det lager selv. Dette er et viktig stadium i språk-læringen. Ta barnet med ut på tur slik at det kan se og følge med det som foregår rundt dere. Folk, landskap og ting som beveger seg, er fascinerende og gir barnet mange nyttige inntrykk.


 


 

En rose din mor og far fikk i gave 

fra selveste himmelens have 

et barn ble lagt i deres favn 

og Nathaniel Chrisander ble hans navn 

 


 En skjønn liten gutt med små runde kinn

Tenk så fantastisk at han er min !

Nysgjerrige øyne jeg aldri vil glemme

Å bli mor er den største lykken å kjenne

  

Mamma elsker deg høyere enn himmelen og mere enn noe annet her i verden, min vakreste lille skatt !

SILIKON – HVOR LENGE ETTER AVSLUTTET AMMING ?

God kveld alle mine søøte lesere ! Får egentlig hele tiden spørsmål om jeg har silikon, noe jeg IKKE har. Ble nemlig gravid da jeg var 17 år, så mine planer om å ta silikon da jeg ble 18 år gikk rimelig dårlig. Nå når jeg snart skal slutte å amme, planlegger jeg da å gjennomføre min store drøm ! ( Jaa, har hatt lyst til å gjøre det i flere år ! ) Jeg synes silikonpupper er utrolig pent, uansett hvor store eller små de er… det er liksom noe med formen puppene får etter inngrepet. Kjenner en del som har det, og de aller fleste er utrolig fornøyde! Vet det anbefales å vente med silikon til man er ferdig med barn, men jeg aner jo ikke hvor lang tid det kan gå til jeg får neste. Kan jo gå flere år, og jeg har ingen planer om å vente så lenge bare fordi jeg kanskje skal få flere barn en gang i framtiden. Uansett tror jeg nok ammingen med neste vil gå like problemfritt som ammingen med Nathaniel har gått og fortsatt går..  kunne sikkert fortsatt å fullamme han i mange flere mnd om jeg ville det ! Men nå føler jeg liksom at han er blitt for gammel for å amme, så derfor planlegger jeg å slutte i nærmeste framtid

 

Og i og med at jeg skal ta silikon, så lurer jeg VELDIG på hvor lang tid det må ha gått fra avsluttet amming, til man kan ta silikon ? Har hørt mange forskjellige svar på det der, men får liksom aldri noe konkret svar. Og har det i det heletatt noe å si hvor lenge man venter etter man slutter å amme ? 

La ut dette bildet i fjor sommer en gang, og tullet med at jeg hadde tatt silikon og at jeg skulle være med på Paradise Hotel 2012… Det husker nok de som har fulgt bloggen min siden da .. ikkesant ? 😀 Var hvertfall veldig underholdende, siden det klikket helt totalt for enkelte. Sunn fornuft tilsier jo at man hverken kan ta silikon når man er gravid, eller å melde seg på paradise når man har en baby ? He he ! 

Men tilbake til temaet..  hvor lenge må man vente ? Noen som vet ? Og er det noen klinikker dere anbefaler ? Pris er ikke nøye, et bra resultat er viktigere 🙂

 

JO MINDRE KLÆR, JO BEDRE !

Hei hei hallåå alle søte fans, haters & stalkers ! <3


 

Først av alt må jeg bare beklage for iPhonebilder i alle mine innlegg. Men det har seg nemlig slik at jeg har klart å drukne begge mine digitalkameraer med vannflaska mi. Ja, trist er det, men sant.. RIP ! Så derfor blir det ikke tatt så aaatfor mye bilder om dagen. Men sånn får det bare være ! I dag har vi hatt en kjempekoselig dag, trillet tur til bestemoren til Nathaniel og var der en stund ! Var utrolig fint vær i dag, sola skinte DELVIS… hehe. Var mest overskyet da, men varmt ute ! Og her i Nord kan man ikke regne med så mye mere. Så da føyk bikinien på , for litt solings ! Eelsker når det er varmt og man slipper å ha på så mye klær !

Jo mindre, jo bedre !!! Hahahh, neida.. men joda ! Men neida.. 

 

Elsker leopardbikinien min ! Den er snaasen ! Bare synd det er aalt for kaldt til å bade noen plasser her i Alta..  Synes det er skikkelig bittert at jeg ikke har råd til å reise til Syden i sommer, er virkelig keen på litt ferie altså ! Ah, syden ! <3 Men neeei, det blir nok ikke i sommer iaff. Får se til vinteren, kanskje det blir husmorferie til Gran Canaria i vinter eller noe  ! Fårsee. Hahahh, må bare fortelle om navlepiercingen jeg har på bildet ! Kjøpte den i Oslo nå når jeg var der, på sånn jalla-sjappe greier. Han fyren trodde selvfølgelig jeg var stokkedum, og fortalte meg gladelig at jeg var meget heldig som fikk to piercinger for baaaaare 400 kr ! Jeg bare , øøøøøh… hvis du skal ha 400 kr for to shittpiercinger som ikke er verdt 5 kr engang, så går jeg. Han prøvde jo såklart å overbevise meg om at det var ekte sølv og greier. Hufff , tror den stakkars mannen fikk seg et lite sjokk når jeg ikke var et så lett bytte som han hadde trodd ! Er faen meg drittlei av sånne søppelfolk om skal rane deg for alle penga du har for søppelprodukter. Ble engang SKIKKELIG lurt når vi var i Tyrkia, kjøpte et par sko til flere tusen , det var en skikelig fancy butikk med vakter og greier og greier. De sa det var ekte swarowski-krystaller på skoene. Skoene ble brukt 2-3 ganger hjemme før de faen meg så helt ubrukelig ut. Takk liksom. Neei, ingen kan lure meg ! 😉  Det endte med at jeg kjøpte piercingene for 200 kr tilsammen. Hadde dårlig tid og skulle rekke flytoget, og så orket jeg rett og slett ikke å stå å høre på denne idiotiske fyren lengere.  Men som sagt, slike ting er ikke verdt mere enn noen få kroner egentlig.  Så vet dere det !

 

 

Vi kooosa oss i sola ! Hjemme hos bestemoren til Nathaniel er det ganske vindstille, og sola skinte ! Var utrolig herlig, og jeg må bare få sagt at jeg har verdens beste mamma som alltid er der for meg !  Ble ikke noe særlig mere brun da, haha. Men det gjør jo ingenting , for jeg jukser uansett ! Solarium er tingen ! Hadde man bare hatt et eget solarium hjemme.. det er ikke det at jeg ikke har penger til å ta sol, men det å skaffe barnevakt er litt tricky da..

Oooog.. så må jeg bare legge ut bilde av leppene mine, slik de ser ut i dag : 

Det er nå en uke siden jeg tok restylane, 1 ml. Er så utrolig fornøyd med resultatet, og anbefaler virkelig andre til å gjøre dette ! Vurderer også å ta kanskje 0,5 ml til, som etterbehandlig, siden det anbefales og ta en etterbehandling etter første behanling for best mulig resultat. Så får se ! Er hvertfall utroolig fornøyd 😀 Leppene mine <3 

 

Dette ble et innlegg om litt forskjellig, men det får bare være ! For å være helt ærlig ,så aaaner jeg rett og slett ikke hva jeg skal blogge om for tiden( ja jeg vet jeg har spørsmålsrunde, konkurranse osv… )  Det er også litt derfor jeg faktisk ikke blogger så mye. Men om dere har tips til meg eller har dere noe vil jeg skal ta opp/skrive om, så rop for all del ut ! Men nå skal jeg gå å lalla senga før ho mor slokner på tastaturet. Dere får ha en strålende natt, sweet dreams everybody !

 

Hva har dere gjort i dag ? 

Skal / vil du ta restylane ?


WHEN PEOPLE YOU DON’T EVEN KNOW HATES YOU, THAT’S WHEN YOU KNOW YOURE THE BEST !

 

Hei og hopp alle sammen ! Våkinga natt til i går gikk ikke så altfor bra, til slutt ble det for mye og da slokna ho mor ! Våkna igjen kl 10 på morgenen, og fikk heeeelt panikk. Skulle jo egentlig ta bussen som gikk kl 7. Ringte da litt rundt, å i 11 tiden fikk jeg vite at det gikk en buss kl 12. Tenkte at jeg egentlig ikke skulle ta den å heller bare ta taxi til Hammerfest. Men så bestemte jeg meg for buss bare en halvtime før den gikk, så da ble det jææævlig stress ! Hadde ikke pakket ut fra Oslo-kofferten min, så da bare slang jeg den med og fikk hevet på oss noe klær. Glemte jo selvfølgelig bankkortet mitt ( trodde jeg.. ) Men heldigvis var bussjåføren en utrolig snill mann og jeg fikk gratis bussbilett ! Bra man har godt med gullhår i ræva altså..  

 

Kom da til Hammerfest etter en to timers lang busstur, og jeg kjenner ikke en eneste sjel her bortsett fra tanten til Nathaniel på farssiden. Så ringte henne en del ganger før jeg endelig fikk tak i henne da, og hun er heldigvis så utrolig snill at hun kom å hentet oss ! Hun er jo høygravid,med termin om bare et par uker, så fikk veeldig dårlig samvittighet. Husker jo bare selv hvor handicappa jeg følte meg de siste ukene i svangerskapet, og hvor vondt det å barre gå var. Så var evig takknemlig for det ! Hun var en reddende engel rett og slett ! 

 

Nå har vi endelig kommet hjem igjen., utredninga av Nathaniel skulle jo egentlig vært i går men det ble i dag kl 10:00 i og med at vi kom aaltfor sent til Hammerfest i går. Men det var egentlig like greeit ! Er så sykt sliten av alt kjøret i det siste, og føler at jeg trenger en skikkelig roe-ned periode nå. Fra i midten av mai til nå har ting bare gått ett i ett. Utrolig slitsomt, men når det er sagt så har jeg også opplevd utrolig mye gøy ! Elsker det at ting skjer altså, det gjør jeg virkelig. Klarer ikke når det ikke skjer noe som helst. Kunne for eksempel aldri bindet meg til en person for resten av livet sånn helt uten videre. Skal mye til for at jeg skal gifte meg med noen, noengang … haha. Da skal han være bra perfekt asså  😉 

 

Uansett. Det jeg også tenkte å få med i dette innlegget er at mange av dere haters har misforstått så syyykt! Hahahah.. Nathaniel er IKKE syk, han hadde nyrebekkenbetennelse i begynnelsen av MAI (!) pga en medfødt bitteliten feil med urinrøret, og IKKE pga at jeg tar dårlig vare på han ! Og han hadde noe vanlig feber inntil for noen dager før vi reiste ned til Oslo. Bortsett fra det er han FRISK SOM EN FISK. Men må også tilføye at jeg hadde måttet dra til Oslo uansett om han hadde vært syk eller ikke  ! Det var ikke akkurat noen slappe av ferie med masse shopping, det var jo pga TV programmet Unge Mødre, pressebilder som de skulle ta til programmet og photoshooten jeg var på at jeg måtte dra dit. Men jeg trenger egentlig ikke forklare meg, føler jeg. For jeg driter egentlig jævlig mye i hva andre måtte mene om den saken. Jeg er absolutt ikke noen dårlig mor, vil heller si det tvert om ! Jeg har 100% ansvar ALENE for sønnen min, og han kommer alltid i første rekke for meg. Jeg bare gjør så mye annet ut av livet mitt enn å sitte hjemme i stuen min  å være bitter over livet mitt, en bitter mamma som ikke gjør noe som helst annet enn å spre kvalme, slik som enkelte mødre som kommenterer på mine innlegg. Det kalles sjalusi jenter, sjalusi 😉 

 

Forresteen ! Nå er vi ferdig med innspillingen av Unge Mødre ! Gleder meg så syyykt til det kommer på tv, det blir så kult ! Har sett gjennom en del ferdigklippede episoder. Dere burde glede dere ! Kommer på FEM til høsten, men det vet dere helt sikkert fra før av ! 

Uansett ! Håper dere får en fantastisk kveld videre,mulig jeg tar å svarer på den spørsmålsrunden imorgen ! Får se 🙂 Legger med litt bilder fra dagene i Oslo jeg.

 

 Patrick og meg 🙂

 

 Sunniva fotograf 🙂

 

 

Makeupartist Christine ! 🙂 Flinke folk altså !

 

 

Noen av outfitene fra photshooten

 

Et bilde som ble tatt med iphone underveis 🙂 

 

 

 

Filming med Unge Mødre  ! 😀

 

Produsent for Unge Mødre Tone Beate, Lars kameramann og Louise som har utdanning innen regi eller noe sånt..eer ikke helt sikker, men hun er hvertfall med hele tiden under filming. Kjempekoselige folk altså 🙂 

 

Lars, meg og Louise 🙂

 

Hotellet , Frogner bed&brekfast:) 

 

 

Slik ser leppene mine ut nå , har tre blåmerker men det går jo bort etter en stund:) 

Bare så det er sagt, er DRITFORNØYD med leppene mine ! EElsker dem, og kan absolutt anbefale Silje på colousseumklinkikken i Oslo videre til mine lesere ! Hun er kjempeflink, søt og utrolig hyggelig ! Har 1 ml, og for det meste i overleppa. Silje har også en blogg , hvor hun blogger om skjønnhet og diverse. Bare så jeg slipper spørsmål om det,pris for 1 ml er 3500 kr.  Behandlingen må gjentaes hver 6 mnd, og dette er definitift noe jeg kommer til å gjøre jevnlig ! Mulig jeg gjør det før 6 mnd har gått, alt ut ifra hvor mye resultatet fortsatt synes.

Har begynt å lese bloggen hennes nå, og dette må faktisk være den eneste bloggen jeg leser ! Det er litt kult da ? 

http://www.siljeaustnes.com

 

 

PHOTOSHOOT + KÅRING AV NORGES KULESTE LÆ’RER !

Hei hei hallå ALLE mjue søte lesere ! <3

Nå sitter jeg egentlig bare å venter på at vi skal dra til Hammerfest for utredning av Nathaniel’s nyrebekkenbetennelse, var ikke lange tiden vi var hjemme altså.. kom tilbake for noen timer siden, og siden det ble så seint så er det like godt å bare våke over ! Bildet over er forresten tatt under photoshooten vi hadde i går ! Kjempegøy ! 🙂 Kan skrive mere om det og selve Osloturen senere ! 

Ooooog.. 

Det foregår en kåring på p3 sin radiokanal om kåring av Norgest kuleste lærer, Jeg oppfordrer alle mine fantastiske lesere om å stemme så mye dere orker på Bjørg Larsen ( Alta vgs), stemmefristen går ut 15 juni kl 1300.

Stem så mye dere orker, hun fortjener å vinne, skriv i kommentarfeltet så ser vi hvem som har stemt flest ganger 🙂

 

http://p3.no/hvem-er-norges-kuleste-laerer-2/

TUUUUSENTAKK <3 

 

RESTYLANE

 

Nå har jeg nettop våknet fra en litt for lang powernap på hotellrommet ! Har vært en utrolig lang dag i dag,og vi har faktisk fått gjort utrolig mye Har vel vært her i Oslo iiden i 12 tiden på formiddagen.. På den tiden vi har vært her har vi vært på Colosseumklinikken å tatt restylane blant annet. Synes de var utrolig flinke der, og er veldig glad for at vi dro dit for å gjøre det.Silje, damen som tok det på oss, var utrolig søt og flink !  Fikk såklart bedøvelse, men det var faktisk kun i overleppen da det var der hun stakk flest ganger. Fikk to stikk i underleppen, og fyfaen det gjorde vondt altså ! Men man må jo lide for skjønnheten 😉 Rett etterpå var vi derimot ikke så veldig skjønne, både jeg og Marita så ut som to stk duckfaces ! Spesielt jeg, siden jeg har ganske fyldige lepper fra før av. De er fortsatt veldig hovne,men synes det har blitt bedre da !

 

Det øverste bildet er tatt rett etter, og  bildene uder er tatt ca et halvt døgn etter behandlingen ! Veeeldig hoven fortsatt, og som dere ser har jeg fått et lite blåmerke på ene siden av overleppen. Bare hååper det forsvinner til imorgen !

 

For imorgen skal jeg nemlig på photoshoot med Sunniva Munklien ! Gleder meg masse, blir nok utrolig gøy ! Så straks etter dette blogginnlegget er ferdig, skal jeg og senga ha date igjen ! Må jo ha litt skjønnhetssøvn, vært lite av det i det siste. Men sånn er det jo bare å være mamma da ! 

Uansettl Kan jo fortelle litt om hva vi ellers har gjort. Etter vi hadde vært på colosseumklinikken tok vi en taxi til hotellet for å ta alle koffertene dog bagasjen dit.. vi hadde MYE. Slitsomt. Deretter tok vi en taxi til Jan Thomas Studioet, der vi skulle gå gjennom hvordan vi skal ha håret mitt ogsånt imorgen. Blir nok braa det der ! Altså, håret skal ikke være sånn som på bildet under.. her på bildet er det jo bare helt vanlig rett ned. 

 

I dag har det også vært myye filming, og har også vært å tatt pressebilder til Unge Mødre ! Gleder meg sånn til det kommer på TV til høsten, og det håper jeg dere også gjør ! Tror det begynner i september, men det er jeg litt usikker på egentlig. Ikke lenge til iallefall, og av erfaring vet jeg at tiden går veeeeldig fort. Spesielt for oss mammaer, haha ! Men det er faktisk sant, tiden etter at jeg ble mamma går så utrolig mye fortere enn før da jeg kun hadde meg selv å tenke på. 

 

 

 

Lars kameramann ! 

 

Meen.. nå er det senga for alle penga! Så får dere heelt sikkert høre ifra meg om et par dager eller tre.. eller kanskje imorgen, om jeg kjeder meg. Men det tviiler jeg sterkt på ! Mye å gjøre, og har møtt utrolig mange koselige folkden korte tiden vi har vært her, og enda flere imorgen ! I morgen skal også farmoren til Nathaniel som bor her i Oslo passe han, og han skal sove over hos henne fra imorgen til Onsdag. Så da skal jeg være bare Rannveig en kveld ! Blir bra ;D

Blogges ! God natt 🙂

SNILLE MAMMAN MIN !

Hei alle sammen ! Nå har jeg nettop lagt Nathaniel, og det gikk heldigvis veldig greit i dag. Tror han er veldig sliten etter gårsdagen jaa. Feberen er fortsatt på 39, men han har mest sannsynlig ikke fått nyrebekkenbetennelse på nytt. Ble sååå utrolig lettet da legen ringte meg å fortalte det. Så da er nok feberen hans rett og slett pga at tennerne hans vil ut. Han har jo allerede fått to tenner i midten der nede i munnen, det synes så vidt, men kjennes VELDIG godt når han biter meg mens han spiser.. auu :p  

Og så til overskriften ! Jeg har jo bare verdens snilleste mamma. Hun ringte meg i ettermiddag og sa at hun ville komme på bessøk, da hadde hun tatt med middag og dessert, henta pakke til meg på posten, og vært på apoteket og kjøpt bitering og Dentinox til Nathaniel. Kunne virkelig ikke bedt om en bedre mamma enn den mammaen jeg har !  Finnes rett og slett ikke noe vondt i henne, og det er faktisk ikke tull engang.

 

Vet ikke om jeg har nevnt det her før, men jeg har iallefall fått flyttet inn i leiligheten min nå ! Flyttet inn forrige lørdag, og har enda masse fulle plastikposer fulle av klær og diverse andre ting som jeg enda ikke har fått pakket ut. Har så syyykt mye ting, og leiligheten min er ikke så altfor stor. Men når jeg får fikset litt og sånn her inne, så skal jeg legge ut bilder på bloggen ! Så det blir braaa.  I helgen skal jeg bare slappe av, noe jeg har gjort i flere dager allerede… bare sove ut etter den aaaltfor stressende perioden vi nettop ble ferdig med. Dåp, flytting, maling og masse andre ting på en og samme gang ! Grøss og gru.. GLAD jeg er ferdig med dritten ! Ikke det at dåpen var dritt, men var så stressa som jeg omtrent aldri har vært før. 

Venninnen min Inger har også kommet tilbake til Alta for en liten periode. Var utrolig koselig, men også kjempe RART, å se henne igjen ! Datteren hennes Aurora er jo bare seks dager yngre enn Nathaniel, selv om hun på en måte virker størrre. Hun ruller som bare det, mens Nathaniel ikke har rullet en eneste gang allerde. ( rygg til mage.. ) Men det kommer vel etterhvert ! Trenger ikke stresse med det, jeg vet jo allerede at jeg har verdens mest perfekte unge ! Rullende eller ikke 😉 

Ooog vet dere hva ? På mandag bærer det til Oslo, på “husmorferie” med søte Marita ! Elleeer.. Nathaniel skal jo være med da, så kanskje ikke husmorferie likevel. Gleder meg noe syykt mye, har time til Restylane på Colosseumklinikken nesten rett etter flyet vårt lander. Tiiidlig tirsdags morgen skal jeg på fotoshoot med Sunniva Munklien, da skal jeg bli sminket av makeupartist fra Loreal og bli stylet av stylist fra Jan Thomas osv.. dritbra ! Tirsdagskvelden skal vi ta pressebilder til Unge Mødre, så gleder meg kjempemye til alt dette. Blir godt å komme seg litt bort også, dagene som hjemmeværende mamma er jo i grunn veldig like så ! 

 

Klager ikke altså ! Hjemmeværende mamma er den BESTE jobben jeg noen gang har hatt ! Trives veeeldig godt 😉 Men nå skal jeg avslutte og heller rydde litt her, kanskje få pakket ut resten av tingene mine , før det bærer i seng for ho mor også ! God natt alle mine søte fantastiske lesere, ha en fiin fin dag videre og god helg om dere ikke hører noe ifra meg iløpet av helgen ! 🙂 <3 

 

– Bruker du Dentinox til ditt barn ? 

– Har du prøvd restylane før ? Tycks ? 

VIDEO SPØRSMÅLSRUNDE

Nå har jeg nettop kommet fra legevakta med Nathaniel, han har fått feber og mest sannsynlig også nyrebekkenbetennelse på nytt. Så har veeeldig problemer med å få sove nå er SHITNERVØS, siden jeg ikke får svar på om han har det eller ikke før i morgen. Krysser fingrene for at det bare er vanlig feber og at vi slipper å gå gjennom alt det der på nytt.. huff. Får helt vondt inni meg av å se at lille gutten min ikke har det bra i det heeletatt. Han har vært helt uttfor i hele går, men fikk han heldigvis endelig til å sovne når vi var kommet hjem fra legevakten.

Får ikke blogget så veldig mye om dagene, så da kan man jo like godt ha en spørsmålsrunde her på bloggen . Ser jeg får veldig mange spørsmål i kommentarfeltene, men er mye enklere for meg å få svart på deres spørsmål når de er samlet i et eget innlegg som dette. Denne gangen kommer jeg også til å svare på video ! 

 

Verdens aller fineste ! <3

 

Så, hva lurer dere på ? Kan sikkert ta en stund før jeg får svart på dette siden jeg har myye annet å styre med om dagen. Men lover at det ikke skal ta så alfor lang tid. Da skal jeg også få avsluttet Brun og Blid konkurransen som har vært her i eeeevigheter. Beklager , men har bare ikke hatt tid. Men det skal vi få endret på ! 

Ha en fin natt/dag videre så blogges vi ! 

– Rannveig