MAGEN 4 MND ETTER FØDSELEN

Som flere ville, skal jeg nå lage et lite innlegg om hvordan magen min og kroppen generelt er nå, litt over 4 måneder siden fødselen. Vil jo si at magen er så å si gått tilbake til “sitt gamle seg” bortsett fra at magen selvfølgelig var MYE strammere før jeg ble gravid.  Men den saken jobbes jo med, såe ! Er egentlig veldig fornøyd med alt, bortsett fra navlepiercinghullet , som er heeeeelt på bærtur. Det er skikkelig stygt etter graviditeten, huff. Og vet ikke hvor mange piercinger jeg har kjøpt etter svangerskapet , siden jeg mister alle da de rett og slett bare detter ut gjennom piercinghullet , pga at det er så stort og utstrakt. Kommer sikkert til å operere det bort eller noe, etterhvert. 

 

Dette bildet er tatt under en mnd før jeg ble gravid, da var magen min STRAM og veldig veldig flat.  Ikke noe fett der for å si det sånn.

 

 

Magen min så jo helt fucka ut en stund etter fødselen, men det er jo ikke så veeeldig rart da. Har jo bært et 3,5 kilos barn inni magen ! Her ser dere også gravidstripen veldig godt, både nedenfor og ovenfor navlen.

 

Og magen min nå, som jeg er veldig fornøyd med ! Den har egentlig trekt seg godt tilbake av seg selv, men treningen  har selvfølgelig hjulpet å “stramme opp” litt. Magen er ikke like stram som den var før jeg ble gravid, men jeg kan si meg ganske så fornøyd nå tenker jeg ! Gravidstripen er så å si helt borte, noe jeg er VELDIG glad for. Det var ikke noe fint med en stripe som ser ut som en veiviser når ikke gravidmagen var der lenger, liksom, haha.

Veier fortsatt 56 kilo, ser ikke ut til at vekta vil gå lengere ned.. haha. Vil jo helst ned til startvekta som var 50 kg. Men det får vi bare ta som det kommer ! Er jo egentlig fornøyd sånn som det er nå, også. Ellers, er vel egentlig veldig fornøyd med alt (bortsett fra navlepiercinghullet…) Jeg er hvertfall VELDIG klar for sommer og bikinisesong ! 😀

 

– Hvor lang tid tok det før du fikk kroppen tilbake etter svangerskapet ? 🙂 

 

 

NATHANIEL FÅR GRØT FOR FØRSTE GANG – FILM

HEI IGJEN ALLESAMMEN ! 

Nå ligger lillemann å sover søtt i sengen sin ! Vi har som sagt bare tatt det helt chill i dag, ikke vært utenfor døren engang. Deilig må jeg bare si ! Bare ryddet og styrt her hjemme. Stellekommoden har forresten gått til faens, skuffen er helt ødelagt pga. at jeg har så mye klær inni der at det blir helt stappet. Så må kjøpe ny..  passet ikke akkurat så veldig bra, da jeg har veldig knapp økonomi nå framover med både dåp og ny innflytting osv osv…   såe, det var i grunn jævlig kjipt ! 

Men menm ikke noe å gjøre med det. I dag har vi gjort noe kjempespennende ( for meg iallefall.. ) Nathaniel Chrisander har nemlig fått grøt for første gang i dag ! Var så gøy å se hans reaksjon på det, han syntes det var helt ok i begynnelsen, men etter et par skje’er skjærte han DEN grimasen.. hehe ! Lille søtnosen <3 <3

 

Desverre så vil ikke nettet her samarbeide, så det blir kun bilder og ikke film fra grøtspisingen. Får legge ut videoen en annen gang. 

 

 

– HVOR GAMMEL VAR DITT BARN DA DET FIKK GRØT FOR FØRSTE GANG ? 


 

Visste dere forresten at når man skriver inn “Rannveig Heitmann” på google, så kommer dette opp: 

 

Høhø. Tar det egentlig bare som et kompliment at så mange er keen på å se meg naken ! Over og uuut 😉 Skjønner ikke hvorfor folk gidder å lete rundt etter nakenbilder av meg, for det kommer de aldri til å finne. Har aldri i hele mitt lange liv sendt noen som helst nakenbilder av meg selv til andre, ikke til kjærester engang. Har selvfølgelig gått rundt et par bilder av meg, fra da jeg var 14 eller noe. Men da har det faktisk vært pga at tlf min ble stjelt og ikke fordi jeg har sendt til noen.

Men trenger egentlig ikke å forklare meg, for jeg kunne faktisk ikke gitt mere faen i om du har sett meg naken.

Nå er det senga på ho mor ! Så da sier jeg godnatt til alle mine søøte lesere 🙂

 

NATHANIEL’S OUTFIT 28.04.12

 

Dette har Nathaniel Chrisander på seg i dag: Vanlig hvit body fra H&M, t-skjorte fra H&M,  og bukse fra CUBUS. 

 

I dag skal vi bare ta det heeelt rolig! Kanskje jeg begynner å pakke ned litt ting, siden jeg har så SYYKT mye ting og tang som jeg skal ha med meg når jeg flytter.. og det er jo bare en mnd til ! Wii <3 Får see hva vi gidder ! Siden vi først har sløvedag hjemme og ikke har noen planer, foreløpig iallefall, så tenkte jeg kanskje å fikse litt på bloggen også. Mye som jeg ikke har fått gjort så mye med siden Nathaniel kom til verden pga lite tid til overs, men etterhvert som jeg har blitt vant i mammarollen får man jo bare mere og mere tid til å gjøre andre ting. I begynnelsen var det jo baare amming – soving- bleieskift, og det var alt vi gjorde iløpet av en dag liksom.

Skulle ønske været var litt bedre, men meeen. Siden jeg nå er begynt å blogge mere igjen, er det noe spesielt dere vil jeg skal blogge om eller noe dere lurer på ? Bortsett fra det så skal jeg iallefall trekke vinner i Brun og Blid konkurransen iløpet av helga ! Er jo en stund siden jeg skulle gjort det, men sånn blir det når man har en liten en 🙂

 

Ha en flott lørdag, så blogges vi :- * 

TRENINGS-INNKJØP

Har vært en utrolig slitsom og laang dag i dag, skal ikke si så mye mere enn det. Vi kom hjem ganske så sent, så da var det rett på kveldsskiftet og rett i seng for Nathaniel sin del ! Så nå ligger han å sover så søtt i sengen sin, mens jeg inntar dagens middag. Jepp, middag kl halv 12 på kvelden. Kosedressen er på, og nå er jeg klar for en kveld med TV titting og sofaligging. Muligens skal jeg se neste ukes episode av Frustrerte Fruer, men det kommer helt an på om nettet vårt ( som er EKSTREMT tregt) vil samarbeide. Uansett… gleder meg sånn til Marita kommer hjem fra Vadsø , siden hun er min trenings-buddie :- * Treningen blir ikke helt det samme uten henne ! Og speaking of, i dag var jeg å kjøpte litt nye treningsklær. Ikke det at jeg virkelig trengte det, i og med at jeg har nok fra før av, Men er jo gøyere å trene når man har litt nytt ! Er dere ikke eenig ? 

 


Dagens middag og dessert ! Hoho 😀

 

Treningsskjorte fra Asics ( 299 kr) treningstights fra Casall (699 kr)

 

Treningsskjorte fra Peak Performance ( 500 kr) , treningstights fra NIKE (499 kr) 

 

Er det noen som vil jeg skal legge ut bilder av magen min, nå som det er over 4 mnd siden fødselen ? Er veeldig fornøyd med den, og bedre skal det bli ! Synes allerede jeg ser resultater etter treningen, og det er jo topp motivasjon ! Likerlikerlikeeer ! Skal fra nå av prøve å trene to ganger i uken istedenfor bare en gang, eneste problemet der er jo at jeg trenger noen til å passe Nathaniel mens jeg er borte , og det blir jo da mammaen min. Hun stiller selvfølgelig opp når hun har mulighet, men hun har jo også en fulltidsjobb og ikke så ofte tilstede. I tilegg er Nathaniel blitt en skikkelig puppegutt, han vil helst bare ha pupp han, og hvertfall IKKE flaske … 

Uanseeett. I helgen skal vi bare slappe av og ikke gjøre NOE som helst annet enn å kose oss og trille turer med vogna. Har vært en stressende uke, så skal bli godt å bare flate helt ut lamme gullet mitt. Vi har det helt fantastisk sammen bare oss to 🙂 <3 Mamma elsker Nathaniel ,og Nathaniel elsker mamma ! 

Ha en helt fantastisk helg alle leserne mine ! DET skal jeg hvertfall ha ! Så blogges vi :- * 


RESTYLANE – HOT OR NOT ?

Personlig synes jeg fyldige lepper er utrolig sexy ! Jeg har fra naturens side ganske fyldige lepper fra før av og er ikke på noen måter misfornøyd med de, tvert i mot ! Men jeg og en venninne har funnet ut at vi vil prøve restylane bare for å se om det blir bra eller ikke. Såe, kommer sikkert før-etter bilde her på bloggen når det er gjort. Kjenner ei som tok det for ikke så lenge siden, og da jeg så resultatet hennes så fikk jeg utrolig lyst til å gjøre det selv siden det ble så pent på henne ! Har lest litt rundt omkring på nettet om dette, og resultatet varer jo i flere mnd. Og som jeg forsto, så varer resultatet enda mye lengere etter behandling nr.2 , opptil 18 mnd eller noe sånt.  Så da lurer jeg på følgende: 

 

Har du prøvd restylane, og ble du fornøyd ? 

I så fall, hvor mye tok du ? 

Hvor lenge varte resultatet etter 1. behandling, og hvor lenge etter 2.behandling ?


LANG DAG..

Nå er lillingen lagt for en goood stund siden, og ho mor har “bare Rannveig” tid ! Er alltid så godt å ha noen få timer på kvelden hvor man bare kan slappe av og se på TV og slikt, uten å måtte stresse eller noe. Herlig herlig ! I dag har vi som sagt drevet med filming og slikt, og det blir også store deler av morgendagen å bestå av. Ellers kan jeg vel ikke fortelle så veeeldig mye om hva vi har gjort i dag, da jeg desverre ikke får lov til det. Rakk hvertfall ikke førstehjelps-kurset jeg hadde tenkt å dra på ( førstehjelp for babyer/barn) , og heller ikke MRL timen jeg skulle dra på. Men det gjør jo ingenting, har jo allerede trent denne uken… selv om jeg hadde veeeldig lyst til å trene i dag da.

Uansett. Trofast Paradise Hotel titter som jeg er, så ble jeg utrolig sjokkert over at Dennis gikk ut i dag ! Han er jo så sjarmøør. Ble nesten litt lei meg jeg, hoho ! Angående Paradise, hva er greia med at visse deltakere som har vært med der tror de er A-kjendiser og lager seg blogger som ” paradiseare.blogg.no” og “paradisetommy.blogg.no”  . hahahaahh, lol.. Da må man flire litt altså. Det er jo bare et TV program, og de er muligens G kjendiser om i det heletatt så mye engang. Det blir liksom som om jeg skulle laget meg en blogg som dette : ” Ungemødrerannveig.blogg.no”  Skurrer litt derja ? Haahahh. Neei, huff. 

 

Men nå gidder jeg rett og slett ikke blogge mere, har heller ikke noe mere på hjertet egentlig ! Brunogblid konkurransen har jeg vært grusomt treig med, men det kommer, det kommeer. Bare vær tålmodig 😀 Såe, da sier jeg bare godnatt til alle mine søte lesere med det ! 🙂 

 

ÅI, herreguuuud.. kill me bitches :- * 

 

UNGE MØDRE

 

 

Jeg har egentlig villet holde dette hemmelig for blogg og facebook og slikt til nå, men nå klarer jeg ikke vente lengere ! Som mange allerede har gjettet, er jeg med i TV-programmet Unge Mødre, på FEM. Innspillingen begynte for litt over en uke siden og jeg angrer ikke et sekund på at jeg kom med i programmet. Fikk allerede i begynnelsen av januar vite at de ville ha meg med, og har siden den tid hatt noen intervjuer med dem både over tlf og på Skype. Så nå gleder jeg meg bare masse framover , og ikke minst til å se meg selv på TV til høsten ! Imorgen kommer de faktisk å fimer meg igjen, og det blir hele 4 dagen de filmer meg på ca en uke. Men det er jo bare gøøy. Kommer ikke til å skrive på bloggen noe spesielt om hva de filmer og hva vi har filmet og sånt. Så vet dere det ! 

 

 

GLED DERE ! 🙂

 


HEIAA BLOGGÆÆN

De siste dagene har jeg prøvd å være litt med de av mine venner jeg ikke får møtt så altfor ofte, og det har vært utrolig koselig ! For jeg er ikke den personen som er flinkest til å holde kontakten med folk, for å si det sånn. Og det er egentlig en utrolig dååårlig vane.., men men. Dagene går jo litt i ett når man har en liten en å ta seg av på fulltid. Det har hvertfall vært utrolig koselig å være lamme venninner jeg ikke har sett på en liten stund !

På mandag var jo jeg og Nathaniel på bessøk hos Trude og Leo, trillet dit og alt ! Flinke flinke meg. Er så koselig å trille ute når det er så fint vær som det er nå om dagene. Leiligheten jeg skal leie er forresten den hun bor i nå for tiden, og den er ganske stor og alt og rimelig billig å leie. Klarer nesten ikke vente med å flytte for meg selv jo ! Ååh. Skal bli herlig herlig !

 

På tirsdag dro vi på bessøk til Frøydis og hennes søte lille Isabella. Der var vi da en stund før jeg og Charlotte ( som det også er leeenge siden jeg har sett) på mage-rumpe-lår trening, som jeg bruker å dra på hver uke med noen andre venninner.

Må jo være smeekk til sommeren vet dere ! Høhø. Synes de treningstimene er utrolig bra, men mageøvelsene , de er helt forjævlige for å si det mildt. Magemusklene mine er jo helt fucka etter jeg var gravid, siden magemusklene faktisk deler seg fra hverandre et stykke ut i svangerskapet. Jaaja..   Charlotte var iallefall bombesikker på at dette skulle hun aldri gjøre igjen ! Man skal aldri si aldri, for i morgen skal hun faktisk være med meg på magerumpelår time på nytt 😀 

 

 

 

 

Ellers så lagde vi cookies litt senere , driitibra å trene først, for så å stappe i seg en haug med kalorier. Heldigvis er jeg velsignet med verdens beste forbrenning og det skal veldig mye til før jeg legger på meg noe som helst. Og nei, det er ikke fordi jeg ammer. Det ER fordi jeg har god forbrenning, noe jeg alltid har hatt. I dag, så har vi ikke gjort så altfor mye. Dro til byen for å møte Charlotte og Lill Hege, og hennes nyydelige lille datter Celine, som bare er tre uker gammel. Klarer ikke å fatte at Nathaniel har vært såå liten. Gud som tiden flyger, det må jeg bare si ! Skulle ønske jeg hadde bilde, men det glemte jeg desverre å ta.

Har også vært en liten tur hos Trude for å passe Leo litt mens hun ryddet leiligheten sin. Leo og Nathaniel er jo blitt goode venner !

 

 

Sonny og Nathaniel i dag 🙂

 

Nathaiel elsker mamma, og mamma elsker Nathaniel <3

 

A player never quits !  Hahah, neida.. var bare det som sto på toppen jeg hadde på meg i dag 

 

Elleers, så skjer det ikke så voldsomt mye i livet mitt. Har noe på g, men det kan jeg komme tilbake til senere. I morgen skjer det endel. Stres stress streeess.. Som jeg kommer til å skrive om i neste innlegg ;D Skal også som sagt trene imorgen, har nå bare 6 kg igjen til startvekta før svangerskapet. Men hovedmålet mitt er egentlig ikke å slanke meg, for jeg er egentlig tynn nok som det er. Men vil ha mere definerte muskler og stramme litt opp etter å ha gått gravid i 9 mnd liksom. Har også vært å kjøpt meg ROSA treningsmatte, så nå skal jeg begynne å ta situps og slikt sånn at magemusklene mine har en sjans på gruppetreningstimene.

Kommer sikkert til å begynne å poste resultatsbilder etterhvert når resultater begynner å vise seg !  Uansett, nå skal jeg gå å ta en laaaang varm dusj før sengen kaller så jeg er opplagt til morgendagen. Nathaniel har begynt å være litt vanskelig om natten skjønner dere, så det er ikke så veeldig mye søvn jeg får for tiden. Men det er helt ok liksom, alt for mamma’s lille hjerte <3

Sov godt alle søte dere ! Blogges :- * 

LIVET ER HERLIG

 

I går skulle jeg jo egentlig bare ha en real sløvedag hjemme, men endte med at jeg og Nathaniel heller trillet på bessøk til venninnen min Trude og søte lille Leo. Var kjempefint vær ute, man merker virkelig at det begynner å bli sommer nå ! Bar asfalt noen plasser, og sola som steiker. Deet liker vi ! Hadde det vært opp til meg hadde jeg hatt sommer året rundt, skjønner ikke hva vi skal med vinteren jeg. Er jo ingenting positivt med det..  Bare kaldt og mørkt jo.

 

Ut på trilletur , ALDRI sur !

 

 

Uansett. Det jeg egentlig ville si med dette innlegget var at jeg faktisk har fått meg leilighet ! Flytter inn den 1 juni, som jo bare er i overkant av en mnd til. Det skal bli så utrolig godt, kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å “få mitt eget” hvor bare jeg og Nathaniel bor. Skal bli heeerlig ! LIVET er herlig 😀 

 

Har nettop fått igang den treige ræva mi og sendt inn fødselsannonse på Nathaniel til avisen ( på veeeldig etterskudd selvfølgelig) Gratulerer til meg selv ! Og nå holder jeg på med å skrive adressene på dåpsinvitasjonene, som også er litt seint ute. Men hallo, bedre sent enn aldri da ! Jeg gjør alltid ting i siste liten, en gaanske dårlig vane spør du meg. Er jo bare litt over en mnd til dåpen også. Men det skal nok gå helt supert, man klarer det man vil klare tror nå jeg. 

 

Nå er det endelig min tur til å smile  ! Og det har jeg all verdens grunn til, bare å ta en titt ned på min vakre nydelige perfekte sønn <3 Bortsett fra det så føler jeg vel egentlig at bitene faller litt og litt på plass nå. Livet er så herlig for tiden 🙂 Skulle egentlig laste opp flere bilder fra dagen i dag, men nettet her vi bor er desverre helt fucka. Så da får det bli med dette bildet fra gårsdagen. ( fikk til med bildene til slutt.. )Må bare si at jeg gleder jeg meg kjempemasse til helgen som kommer ! God natt alle sammen, nå er det senga med verdens aller beste  <3

 

NATHANIEL’S OUTFIT 23.04.12

I dag har Nathaniel Chrisander på seg en rød og hvitstripet body fra H&M, bukse som faktisk jeg brukte da jeg var liten, og strømpebukse fra H&M. See så fin og glad liten gutt ! Vi har ikke noen store planer i dag bortsett fra å være hjemme og ha kosedag ( og godt er det!) blir vel å få ut dåpsinvitasjonene og trille en lang tur med vogna, pluss litt andre småting som skal fikses. Så er det Paradise i kveld, noe jeg gleder meg VELDIG til.. hehe, det skal jeg ærlig inrømme 🙂 Håper leserne mine får en fantastisk dag videre, så blogges vi :- * 

 

Hva skal dere gjøre i dag ? 🙂