Emma Angelica 8 uker gammel!

I dag er faktisk Emma hele 8 uker gammel! For akkurat 8 uker siden ble jeg mamma til verdens vakreste lille prinsesse

Tiden har virkelig gått unna, og hun trives og vokser masse! Ligger litt over gjennomsnitttet på vekstkurven, og lille snuppa veier nå hele 5395 gram. Noe som er en vektøking på hele 2285 gram siden fødselen… som vi selvfølgelig er veldig fornøyde med.

Hun er så utrolig nydelig og jeg er så utrolig stolt av henne! Storebror blir bare stoltere og stoltere for hver dag som går, og fra barnehagen får jeg høre at han omtrent hele tiden prater om henne der. Noe så utrolig søtt! Jeg har verdens to vakreste barn, det er ingen tvil. 

Vakre dattera vår 

 

Ellers har jeg vært hos superflinke Tina og hennes skjønnhetsalong Beautyalle og satt på meg vipper i dag, som sagt. Vippene var fantastiske og over all forventning, Tina var superhyggelig og jeg er fornøyd. Imorgen kommer det et helt eget innlegg om mine vipper med før/etter bilder. Kan si så mye som at det er STOR forskjell. Jeg har hatt vippeextensions to ganger før, men resultatet har ikke vært i nærheten av dette. Rett og slett fordi jeg tror Tina elsker jobben sin og gjør alt for at kunden skal være fornøyd 🙂 Men mere om vippene i morgendagens vippe-innlegg!

Fornøyd jente med nye vipper! Ellers har vi ikke gjort så mye i dag, vært å spist på Casa Mia i Lillestrøm og fått en hel del pakker i posten. Hva er bedre enn pakker i posten, forresten?! Føles som selveste julaften i dag, haha. 

Blogges 

Hemmeligheten bak mine slikemyke legger – Vinn Acneskjerf og gratis barbering i ett år!

God morgen kjære blogglesere


Nå sitter jeg her for meg selv med kaffekoppen i mørket, og har nettop sendt kjæresten på jobb og gullgutten i barnehagen. Måtte ordne han litt ekstra i dag, for i dag er det nemlig fotograf i barnehagen. Jeg gleder meg noe helt sinnsykt til å se de bildene, han er så utrolig fin! I Emma syvsover ligger selvsagt enda å sover, noe jeg regner med hun vil gjøre en liten stund til. I 10 tiden drar jeg og snuppa til Oslo, skal nemlig dra å fikse vippene hos Tina og hennes salong Beauty Alle. I mellomtiden skal jeg ta meg litt tid til å lese i teoriboka til lappen, faktisk!  Men, over til noe annet.. 

I min forrige spørsmålsrunde fikk jeg spørsmål om hvilken barberhøvel jeg bruker. Vel,  etter å ha irritert meg en stund over at det tar sinnsykt lang tid å barbere leggene ordentlig, var jeg sjeleglad da jeg oppdaget Shai høvelen! Med sine revolusjonerende seks knivblader barberer den utrolig glatt og du slipper å stå å dra høvelen opp og ned irriterende mange ganger og får dermed bedre tid til andre, mere nødvendige ting.. Supersmart, sant ? Jeg som er mamma til to trenger hvertfall all den ekstra tid jeg kan få, døgnet har jo aldri nok timer spør du meg!

Det som er så fantastisk er at du kan få tilsendt Shai helt gratis! Du får det automatisk i posten, slik at du slipper å huske på det når du er på butikken. Du har alltid barberblader i badeskapet. Selv har jeg en hel dunge med barberbladene deres. Som om ikke det var nok, så er du i tilegg automatisk hver eneste uke med i trekningen om gratis barbering fra Shai i et helt år! 

Dersom du bestiller Shai gratis nå er du også automatisk med i trekningen av et deilig, mykt skjerf fra Acne i valgfri farge! Og hva passer vel bedre enn det nå som vi går mot kaldere tider? Alt du må gjøre er å gå inn her: www.shai.no for å bestille Shai gratis hjem til din postkasse! Deretter kan du gå inn her for å se hvilke farger du kan få Acneskjerfet i, og legge igjen en liten kommentar i kommentarfeltet under om at du er med i konkurransen og hvilken farge du ønsker dersom du vinner! 

 

//Innlegg i samarbeid med Shai

Bruker du Shai ? 

Hva synes du ? Er du også helt frelst ? 

Stuen vår i bilder

Som jeg lovte i går skal dere få se bilder av stua vår.Tenkte det var på tide nå når vi fikk oss ny sofa og kastet ut de stygge svarte skinnsofaene. Synes egentlig det er blitt veldig koselig i stua og vi trives godt! Som dere kan se ELSKER jeg talgelys! Så blir en del av det, hehe. Men det er jo så fint!

Her er i alle fall bilder av hvordan vår stue ser ut

Disse to her insisterte på å være med! Haha 🙂 

Som dere ser har jeg tatt med inngangen til kjøkkenet og entreen på noen av bildene. Mere av det kommer i senere innlegg for seg selv tenker jeg. Tidligere har jeg lagt ut bilder av soverommet vårt som dere kan se her, og rommet til Nathaniel som dere kan se her.

Hva synes dere ?

Supersalg på rosa produkter hos Makestyle!

God morgen fra stuen

Her startet dagen veeeldig tidlig, nærmere sagt klokken halv fem… GJESP. Da mente nemlig storebror at det var på tide å starte dagen, og ettersom det er han som er sjefen for når vi står opp så ble det da sånn, hehe. Heldigvis er jeg jo hjemme med snuppa hele dagen og har det veldig fleksibelt sånn, så gjør jo ingen ting. Men, gjeesp… 

Skal straks gå å sove igjen, tenkte bare å tipse dere om noe helt fantastisk! Ettersom vi er i den rosa måneden av året, Oktober, har Makestyle innført supersalg på et stort utvalg av rosa produkter ut måneden. Kan det bli bedre? Don’t think so.

Hårføner her, krølletang her, rosa plast strikk til håret her, hårbørste her, parfymeflaske her, peachfarget neglelakk her,rosa neglelakk her, og rosa glitterneglelakk her

 

Shopper du også ofte på Makestyle ? 

Vil forresten oppfordre alle mine lesere til å støtte rosa sløyfe kampanjen her

Lik og del gjerne innlegget videre dersom du har støttet/har tenkt å støtte rosa sløyfe!

Tirsdags shopping

Hei kjære lesere

Må bare beklage for null blogging i dag. Har mye å vise dere, blant annet hvordan stua vår ser ut nå siden vi har kastet ut våre svarte stygge skinnsofaer og fått inn en beige hjørnesofa! Skal få prøvd å tatt bilder imorgen for å vise dere ,synes det ser VELDIG mye bedre ut her nå. Fornøyd mamma Rannveig!

I kveld har jeg sittet å klikket hjem litt ting til barna fra nett, og jeg kan nesten ikke vente til det kommer! I tilegg til tingene nedenfor har jeg blant annet bestilt litt av julegavene og adventspakkene til Emma og Nathaniel, men det forblir jo hemmelig til advent og julaften, hihi 🙂 

 

Bestilte dette kles-stativet til både Emma og også et til Nathaniel, slik at han som er så opptatt av klær for tiden, kan øvw på å begynne å henge opp selv. 

 

Målestokk til Emma. Har helt lik til Nathaniel i blått, utrolig fin!

Lampe til Emma

Lampe til Nathaniel

 

2 stk oppbevaringsbokser til Emma. Har helt like til gullgutten, i blått, og er veldig fornøyde med de.

Ooog smokkebokser til begge barna 🙂 Alle tingene er fra Kids Concept, kanskje mitt favorittmerke når det kommer til barneinteriør. 

 

Hva synes du om innkjøpene ? 

Er du også fan av Kids Concept? 

Lilla bling for jentejenter

Som jeg nevnte for dere i går, har jeg noe nytt telefonstasj å vise dere

 

Vil blant annet vise dere dette utrolig søte bling-dekslet med lilla stener rundt. Jeg og iphonen min har vært forelsket i det siden det sekundet det lå i postkassen min. Just love it! Dere finner det HER til bare 199 kr! Passer jo perfekt til skikkelige jentete jenter sånn som meg 🙂 

 

Dette flip-etuiet i brunt skinn til iphonen er jo bare så utrolig smart. Det har magnetlukker, slik at du slipper å tenke på å lukke dekslet med knapp eller noe. Det har både plass til telefonen og plass til opptil flere kort. Kan det bli bedre ? Rett og slett supersmart! Flip-etuiet finner dere HER til kun 249 kr!

 

 Hva synes du om disse tingene? Noe du kunne tenkt deg ?  

//innlegg i samarbeid med Handelsportal

Emma Angelica’s ønskeliste til jul

Nå nærmer det seg jul med stormskritt! Derfor tenkte jeg det passer utmerket godt med ønskelister til barna slik at venner og familie kan få en liten pekepinn på hva barna ønsker seg. Da begynner jeg med Emma, og så vil listen til Nathaniel komme ut om litt. Han har jo så mye, vil nesten påstå han har det meste han trenger og ikke trenger. Så litt vanskeligere der, hehe. 

1. Ulltøy! Det kan man jo aldri få nok av! Men siden jeg har massevis av all slags klær til snuppa i både størrelse 50,56,62 og 68 ønsker hun seg altså ulltøy fra og med størrelse 74 og oppover. Og som dere ser over, helst i bra kvalitet. Liker spesielt godt merkene CeLaVi, Joha og Janus. 

2. Leker! Emma har jo ikke så mye av det siden hun jo ikke akkurat har hatt noe bruk for det i løpet av sine snart 8 leveuker. Men som mamma til en gullunge på snart 2, vet jeg at tiden flyger! Så leker vil hun ha glede av tidsnok. Derfor står det høyt på årets ønskeliste til jul. Kidcraft retro kjøkkenet står vel aller høyest på ønskelisten her, men det blir jeg nok muligens å kjøpe til henne selv.. hehe 🙂 

 


3. Hårpynt! Helt fra og med fødselen av har Emma hatt masse svart nydelig hår, og jeg rett og slett elsker å pynte henne med hårpynt og hårband, og selvfølgelig kjoler (som hun også ønsker seg flere av, i størrelse 68-74 og oppover) ! Derfor står det også blant de mest ønskede tingene til jul! 


4. Penger til sparekonto/sparegris! Emma har for tiden ingen sparekonto, men derimot sparegris. Ettersom konto vil bli ordnet før jul, så blir det også mulig å overføre penger til kontoen hennes i julegave. Sparing er jo helt supert, og sparer for eksempel allerede ganske mye til Nathaniel i mnd. Supert tiltak for fremtiden deres spør du meg! 

Så det var da det! I tilegg til dette ønsker Emma seg nytt sengetøy ( til sprinkeldyne) bøker, interiør til hennes fremtidige barnerom osv osv. BIldene over er for det meste bare eksempler på ting, for å som sagt gi en liten pekepinn til kjente og kjære om hva som ønskes til jul for minstesnuppa!

Håper dere likte dette innlegget og at det også var til hjelp for alle andre der ute som sliter med å kjøpe gaver til disse søte små 🙂 

Gårsdagens outfit

Dette innlegget skulle vel egentlig hete “dagens outfit” og vært postet i går, men for å si det slik…  i det øyeblikket begge ungene var i seng var det kveld for ho mor også. Prøvde å blogge, men øynene ville rett og slett ikke holde seg åpne. Så da ble det senga, noe som var ekstremt digg! Ellers hadde vi en veldig fin dag i går og gullgutten var superfornøyd med å endelig kunne ha mammaen med på å løpe rundt inni lekelandet. Vi har nemlig ikke vært på lekeland siden jeg var (høy)gravid, og da ble det heller mindre akrobatiske bøy og løping på meg. Men nå, derimot! Jeg elsker å være litt barnslig på sånne plasser, og det setter nok Nathaniel stor pris på. Det er vel kanskje en av fordelene ved å være en ung mor! 

Da vi kom hjem hadde jeg egentlig tenkt til å lage frostingen til cupcakes’ene jeg bakte i går, men i og med at vi ikke fikk tak i hvit sjokolade fikk jeg ikke gjort det. Så det blir en av dagens små gjøremål tenker jeg! Ellers ligger snuppa å sover søtt nå. Og ja, mens jeg kommer på det… utrolig morsomt at enkelte , eller skal jeg si MANGE av dere, hengte dere opp i at jeg hadde glemt en “n” i forrige innlegg i ordet “snuppa”, så det ble til “suppa” i stedet. Normale oppegående mennesker som har det greit med seg selv ville jo skjønt at det er en liten skrivefeil og glemme det i neste sekund. Men nei, her skal det slåes ned på alt! Absolutt alt skal gjøres for å prøve å trø meg ned i søla. Er det noe jeg virkelig ikke blir såret av, så er det en av mine få skrivefeil. Haha. Det er nok ikke en tilfeldighet at jeg får skryt av forskjellige Norsklærere, uavhengig av hverandre. Nei, kjære hatere. Det skal nok en del til for å trå meg ned i søla. Er det EN ting jeg har lært gjennom mine 2,5 år som toppblogger, så er det å gi litt faen. Og gi litt mere faen enn bare litt, om nødvendig. 

La ut bilde av meg selv med dette antrekekt på instagram i går ( følg meg HER) der mange lurte på hvor toppen var i fra.

Toppen er fra Zara, og den er knallfin!Shorts fra H&M og min kjære dunjakke fra Fjellräven. 

Nå skal jeg avslutte her og gå å sove litt til med syvsoveren Emma som nok er klar for litt mat snart også! I dag skal jeg ta noen telefoner, blant annet skaffe meg en til kjøretime (yey!) og gå gjennom begge mailene mine. Det trengs! 

Blogges 

Chillesøndag

Hæi hæi fra kjøkkenet 

Akkurat nå står jeg faktisk å lager blåbærcupcakes til familien. Willem og Nathaniel er ute å leker en tur og suppa ligger å sover i senga. Litt senere skal vi på Hoppe Loppeland, og ellers har vi ingen planer videre for dagen. Skal muligens til ei venninne i kveld/ettermiddag. 

Vil bare ønske alle dere kjære lesere en fin dag! En vakker dag skal jeg legge ut oppskrift på det jeg baker. For, jeg baker ganske mye. Kan jo si det sånn at det er en av mine favoritthobbyer! 

Muligens legger jeg ut outfitbilder senere. Akkurat nå er outfiten meget enkel. Kosegenser og kosebukse, og tommelopp for det! Og så har jeg noe snedig mobilstasj å vise dere litt senere.

Blogges 

Vår lørdag

Først og fremst må jeg bare beklage for den dårlige bloggeren jeg er for tiden. Det kommer rett og slett av at rollen min som tobarnsmor naturligvis er veldig tidkrevende, og bloggen blir jo da nedprioritert. Nå har det jo også vært planleggingsdag og helg, i tilegg til at jeg har vært helt alene med barna disse to siste dagene, så når kvelden da kommer blir det heller søvn framfor blogging for å være våken og opplagt for barna til dagen etterpå. 

Men, jeg kommer sterkere tilbake om ikke så alt for lenge! Er heller ikke så voldsomt mye å fortelle om min hverdag som hjemmeværende husmor. Skjer stortsett det samme hver dag, hehe! Være mamma, gjøre hsarbeid, lage mat, bake… ja, det er vel stort sett det jeg gjør. I dag har jeg barna bare vært hjemme og kost oss, hadde jo egentlig planer om å dra ut å begynne på julegaveshoppingen, men det får vi ta neste helg i stedet.

I dag har vi blant annet vært ute i det fine høst (snart vinter)været og lekt. Tok med litt hjemmelade sjokoladekjeks på turen vår slik at den skulle bli komplett, hehe! Kjeksene jeg bakte her om dagen var stor suksess både for lillemann og Norah, nabojenta og venninna hans. Det gjør såklart ho mor veldig glad, de skal virkelig lages igjen tenker jeg! 

#nomakeup..

Jeg, Emma og Nathaniel har med andre ord kost oss masse i dag! Er så koselig med helg for det er da vi virkelig får tid til å være familie og får masse tid sammen. Det setter jeg veldig pris på! Og denne helgen ble jo ekstra lang med en ekstra fridag for lillegutt, hurra! Når det er sagt føler jeg helgene flyger unna uansett, for nå er den jo snart over igjen!

Ettersom jeg ikke har så veldig mye mer å meddele dere tenker jeg vi avslutter dette innlegget her! Og ønsker alle dere kjære lesere en fantastisk fin lørdagskveld videre.

Blogges