Classic Petite – 15% til dere!

Annonse

Som jeg nevnte til dere for litt siden, er jeg så heldig å ha den helt nye kolleksjonen til Daniel Wellington – Classic Petite! Og jo mer jeg bruker klokkene, jo mer liker jeg de. Min personlige Classic Petite favoritt er klokken i rosègull. Så utrolig lekker! 

Husk at jeg har en helt unik rabattkode til dere lesere, som gir dere eksklusiv rabatt på alle kolleksjoner hos www.danielwellington.com ! Ved å bruke rabattkode “RANNVEIG” får dere nemlig hele -15% på absolutt hele nettbutikken t.o.m 15 mai! Rabattkoden fungerer i hele verden, enten du sitter i Norge, sveits eller Sør-Afrika! Og det beste av alt er muligens at Daniel Wellington tilbyr free shipping over hele verden – det vil med andre ord si at du ikke betaler noe for frakten, men kun for din nye Daniel Wellington klokke av ren klasse og kvalitet. 

Sjekk ut hele Classic Petite kolleksjonen HER! Og på www.danielwellington.com finner du alle øvrige kolleksjoner.

Ha en god natt fine følgere! Blogges ♥

 

Sommerdag i mars!

Ahhh… for en DAG! Jeg skulle egentlig oppdatere her i går også, men gårsdagen gikk i hundreogførti og vel så det. med litt for mye innhold. Vi bakte marengstopper, var på bondegård (til barnas store glede!) ,på besøk hos ei venninne og datteren hennes, og deretter på Strømmen storsenter en tur. Så etter barna la seg var jeg rett og slett helt kaputt og sloknet på sofaen etter nødvendige plikter var unnagjort. Og dere..  Etter en lang vinter, har vi i dag, i mars måned, hatt atten varmegrader og knallsol! Vi har selvfølgelig tilbragt hele denne vakre dagen utendørs for å få så mye ut av sola som mulig. Så utrolig deilig! 

Morgenen var det litt kjølig, så da fikk barna på seg dresser. Men etterhvert ble litt kjølig om til shortsvær, og slik var det omtrent til barna la seg. Vi har vært en tur på Plantasjen for å kjøpe litt blomster, og så hjalp Emma meg å legge blomster og jord i fine flettekurver, og så grillet vi vegetarpølser og maiskolber på terrassen. Ellers har barna syklet, spilt ball og lekt med barna i nabolaget.  En veldig vellykket dag. Og det eneste jeg sitter igjen med etter denne lille forsmaken på sommeren, er at jeg gleder meg enormt mye til sommer og sol med mine tre vakre, gode små skatter! ♥ (minus alle myggene som kommer siden vi bor i et mygghull!)

 

Dette er ekte kjærlighet! Se på de altså! ♥

Uten mat og drikke duger helten(e) ikke! 

Sovetid ♥

Lykken er å ha to snille storesøsken og få smake to is på en gang! 


Verdens fineste trekløver ♥ Og jentene med matchende ballerinas! 

For ordens skyld – erfaringsvis vet jeg jo det kommer! De har lekt, krabbet og falt på bakken alle tre, derfor er de svarte på knærne. Intet mer, intet mindre! Håper alle dere fine lesere har hatt en god søndag! 

Blogges ♥
 

 

 

Jeg lot barna mine stjele i butikken

Jeg har en stor innrømmelse å komme med. Du vet scenarioet…   sikkert et veldig kjent scenario for de fleste mennesker med barn. Du går i butikken med dine to-tre utslitte barn etter barnehagen. Selvsagt glemte du å kjøpe en essensiell ingrediens til dagens middag, eller enda verre – bleier. Barna sutrer, maser, og det som verre er. De vil helst ha alt. I løpet av de fem minutterne dere er inne på butikken, har du systematisk sagt nei til omtrent samtlige av butikkens innhold, fordi dere bare skulle inn for å kjøpe èn ting. Det gjelder nemlig å være konsekvent. Dere vet, nøkkelen til enhver perfekt oppdragelse! 

På vei til kassa er det uunngåelig å legge merke til smågodthyllene. Og i enda større grad for skrubbsultne, slitne barn som egentlig skulle rett hjem å spise middag, men som måtte bli med inn på butikken fordi du i småbarnståka glemte noe på handleturen du gjorde i sta. Mmmmm… smågodt, det er jo rene mekka! 

Og det er nettopp dette som skjer hver gang jeg nærmest forsøker å løpe forbi smågodthylla. Det skjer hver gang. Minstefrøkna kommer med et klart og tydelig og svært langdragende “MMMmmmmmmmmmmmmMMM” med en forventning om at dette skal hun få. For dette vet hun veldig godt hva er.  I samme øyeblikk sier den andre ” Mamma, kan jeg og Sienna få hver sin godis?”  Akkurat som om han senser min svakhet snarveier som gjør at hverdagen går bare  bittebittelitt smidigere. Et såkalt “life hack”. I dette tilfellet ville hver deres bittelille godis holdt de opptatt gjennom hele den fem meter lange køen slik at alle glade og fornøyde kunne gått ut, uten noen som la seg ned på bakken, og uten noen som bare MÅ ha en imsdalflaske med akkurat samme vann som vi har gratis hjemme, bare fordi de ble akutt tørste de få minuttene vi var inne på butikken. 

Så, i dag lot jeg barna mine stjele! Ja, dere vet, der står jo skilt på alle disse smågodthyllene om at det er straffbart å prøvesmake de. Noe jeg forsåvidt ikke lar de  gjøre til vanlig. Men når èn godis kan redde ettermiddagen… vet dere hva? Det synes jeg faktisk er helt greit. Til tross for hvor utrolig uetisk det enn måtte være.  Nå hører det også med til historien at jeg var så høflig å si i fra i kassen – Flaks for meg at han inrømte at han likte å ta seg en prøvesmak hver gang han passerte disse åpenbart veldig tiltrekkende smågodthyllene. Innafor! 


 

Shoemania – 20% på vårnyheter hos babyshop!

Annonse

Åh, jeg elsker sko!  Og da spesielt barnesko, det er så utrolig mye fint der ute!  Om vi skal være ordentlig realistiske, trenger de jo strengt tatt bare ett par av hver type sko. Men hvorfor være realtistisk, når det finnes så utrolig mye fint der ute?! Nå fra i dag og til og med 24 mars kjører Babyshop faktisk -20% på en rekke vårnyheter fra blant annet Kavat, Bisgaard, Angulus, Michael Kors, Burberry, Nike osv. Det er såå mye fint, men jeg kan desverre ikke kjøpe alt, da tror jeg at jeg ville vært blakk rimelig kjapt!  MEN, jeg har listet opp noen av mine skofavoritter for dere under 


1. Young Soles         2.Young Soles         3. Kavat          4. Bisgaard        5. Kavat         6.Kavat

 

 

1. Bisgaard      2.Molo      3.Lacoste      4.Michael Kors      5.Dolce & Gabbana      

6.Young Vercace      7.Mini Melissa      8.Michael Kors

 

 1.Converse      2.Lacoste      3.Mayoral      4.Burberry      

5.Lacoste      6.Nike      7.Nike      8.Burberry      9.Molo

 

Frakt kommer på 29 kr, som er omtrent ingenting! Så her blir det nok noen nye sko på barna nå, selv om de ikke akkurat lider noen sko-nød fra før av, haha! Ha en strålende onsdag fine lesere! ♥

Skapvegetarianer

Det var da jeg for ørtende gang satt å plukket av skinka fra pizzaen vi bestilte forrige fredag, at jeg skjønte at dette ikke er helt normalt. Med mindre du er vegetarianer, selvfølgelig. I mitt tilfelle kan jeg nok ikke påstå at jeg er noen vegetarianer, men jeg sliter virkelig med å kunne spise kjøtt med ren samvittighet. 

Jeg mener. Jeg har alltid hatt problemer med å kunne spise kjøtt uten å tenke at dette er feil. Så feil. Likevel må jeg innrømme at jeg ofte spiser kjøtt. Rett og slett fordi det tar meg for mye tid og energi å finne fram et riktig kosthold som inneholder alle næringstoffer jeg trenger, uten kjøtt. 

Hadde det ikke vært for dette, altså min mangel på kunnskap på området og min totale mangel på tid, hadde jeg vært vegetarianer. Det er jeg hundre prosent sikker på. Jeg klarer sjeldent å spise kjøtt uten å tenke at dette er et levende dyr som måtte bøte med livet slik at JEG kunne spise det til middag. Hvordan kan man la vær å tenke på det? Jeg mener, hvor ufattelig feil er ikke det egentlIg? Og hva var det som gjorde at livet til dette dyret var mindre verdt enn mitt?

Da jeg var tolv-tretten år var jeg faktisk vegetarianer. Min mor måtte lage en ekstra middag til meg fordi jeg nektet å spise kjøtt. Og dette var nok ikke noe spontant påfunn av meg, slik de aller fleste nok vil tenke. Jeg har alltid hatt problemer med å spise kjøtt, og jeg unngår det for enhver pris.  Både tanken på at jeg tygger et levende dyr, og tanken på at dyret måtte dø for meg, gjør meg faktisk direkte kvalm. På grunn av dette lider jeg også av jernmangel, og må gå på jerntabletter for å ikke ha for lave nivåer.

Med det sagt er jeg hundre prosent sikker på at det finnes gode alternativer som kan gi oss det vi trenger uten å måtte drepe andre. Mitt problem er at jeg har null kunnskap på området, men mitt mål er virkelig å lære mer om dette og deretter sette det ut i praksis, både for meg selv og mine barn. Når man ser hvor grusomt dyr som skal slaktes behandles, ønsker jeg ikke å bidra til denne industrien. Hverken på vegne av meg selv, eller mine barn. 

Nathaniel sa det så fint i dag;” Men mamma, hvis vi ikke kan spise mennesker, hvorfor kan vi spise dyr?” 

I dag har jeg og denne fine frøkna koset oss på åpen barnehage! En stund siden vi har vært der nå, da jeg føler vi har nok “åpen barnehage” hjemme i vårt eget hus, haha! Og ser derfor ikke helt behovet, men greit en gang iblandt. 

Ønsker dere en god natt ♥

 

Sønnen min ble skamklippet..

God kveld i stua! Her har kvelden, som den alltid gjør, gått alt, alt for fort. Merkelig det der, kveldene suser avgårde, og før man aner ordet av det er det sengetid. Med tusen ting igjen på sjekklisten min, som jeg ikke får gjort i dag heller. Jeg må ærlig innrømme at dagene her går i ett sett. Det gjør forsåvidt ukene, månedene og årene også. Merkelig det der?!

I dag var det tid for en aldri så liten klipp av min kjære sønn, da han snart har så langt hår at det kan festes i en hestehale. For all del, det er ikke noe galt i det for de som ønsker deg. Nå har jeg en som ønsker ” kul guttesveis”, og det skal han selvfølgelig også få ha. Så da var det bare en ting å gjøre – ta barbermaskinen fatt!

Jeg tenkte som jeg for det meste gjør – dette fikser jeg kjempefint, det kommer til å bli så fint! Til tross for at forrige gang jeg, til tross for min manglende frisørkompetanse, bega meg ut på å gjøre dette selv, endte han opp med å se ut som en slags blanding av skamklippet sau og leopard. 

Desverre for meg står ikke en femåring helt stille, så endte han også denne gangen med antydninger til skamklippet – dog ble det ikke SÅ ille! Faktisk ble jeg ganske imponert over egne frisørkunnskaper!  Det er godt mulig mine frisørvenninner vil være sterkt uenig i denne konklusjonen, men han selv ble i alle fall svært fornøyd med resultatet – og det er jo tross alt dette som er det aller viktigste! 

Siste her er screenshot av en snapvideo, derfor dårlig kvalitet! Følg oss gjerne ved å legge til “Rannveigheit“! 

Jeg endret navnet mitt!

Det pinlige øyeblikket når du inntreffer midtlivskrisa omtrent akkurat tjue år for tidlig. Jeg har alltid mislikt navnet mitt, og klarte aldri å skjønne hvorfor foreldrene mine valgte å kalle meg for Rannveig. Jeg mener, hva tenkte de egentlig

Med det sagt het jeg faktisk Ingvild mine første leveuker. Jeg har heller aldri skjønt hvorfor jeg ikke bare kunne fortsatt å hete Ingvild. Og dere aner ikke hvor mange ganger jeg har tenkt å endre på navnet mitt. Men, nå er det jo en gang sånn at jeg har vært Rannveig i snart tjuefire år, og det hadde vært mistenkelig merkelig om jeg bare plutselig bestemte meg for å være Kari. Er dere ikke enige?

Men så inntraff jeg midtlivskrisa altfor tidlig, og tenkte bare ; Hvorfor ikke egentlig?!  Jeg ENDRET faktisk navnet mitt for noen uker siden. Altså,bare for å ha det klarert – jeg heter ikke Kari nå, men fortsatt det samme… eller, nesten hvertfall. 

En ting som har plaget meg hele livet er ikke bare navnet mitt, som jeg for det meste deler med damer på 90. Men skrivemåten! Jeg må alltid stave navnet mitt ned til hver minste bokstav. Men, ikke nå lengre! SÅ, jeg bestemte meg for å bare endre på skrivemåten. Bare for å¨møtes på hallveien med oppstanderen i meg. Jeg heter nå Ranvei, og ikke Rannveig. Det er jo fortsatt litt merkelig, med tanke på at jeg er en profilert blogger og blant annet ikke kan endre på bloggadressen min. Så hvor enn merkelig dere synes det er, så blir det sånn. Jeg synes fortsatt det er litt rart selv, men jeg er fornøyd! 

Jeg valgte også å legge på “Charlotte” etter både min mor, oldemor, og min lille Sienna som også heter Charlotte. Jeg skulle gjerne byttet til bare Charlotte, men det blir litt for merkelig for meg. Elsker navnet! Av og til må man bare “just do it!” 

/Kåpe fra Vila HER

Ha en fin mandag fine lesere! Hilsen mor i midtlivskrisa altfor tidlig. 

Classic Petite By Daniel Wellington – 15% rabatt til dere lesere!

Annonse

La oss snakke litt om klokker! De eneste klokkene jeg bruker, er klokkene fra Daniel Wellington. De har stått mitt hjerte nært i ganske lang tid nå. De er enkle, men samtidig så utrolig fine. Jeg har alle kolleksjonene deres, og hver og en passer perfekt til hver sin anledning og gjør ethvert outfit komplett. 

Den 15 mars verdenslanserte Daniel Wellington en helt ny kolleksjon, Classic Petite! Dette er den aller første 32’mm klokken deres. Fortsatt enkel, fortsatt classy, fortsatt like fin – bare nettere enn den originale Classic klokken. For deg som liker det enkelt! Og selv jeg liker det også enkelt i blant, så derfor må jeg bare vise dere mine nye Classic Petites ♥ Enjoy

 

Her ser dere mine to nydelige klokker fra Classic Petite kolleksjonen.  en i versjonen Sterling (link) og en i versjonen Melrose (link) ♥

 Jeg er så heldig å får dele ut en personlig rabattkode til dere fantastiske følgere og lesere – som gir dere hele -15% rabatt på alle klokker på www.danielwellington.com! Rabattkoden fungerer i hele verden, og kan benyttes innen 15 mai om du ønsker deg noen nye, brennheite klokker eller tilbehør til disse. PS! Gratis shipping i hele verden! 

Benytt rabattkode: Rannveig♥

Nok klokkesnakk, nå skal jeg la dere være i fred, og så skal vi starte søndagen her. I dag går turen til teknisk museum med bff Ingvild og hennes søte små, noe både store og små ser fram til! Ønsker alle sammen superduperfantastisk søndag videre!

 

Jeg får vondt i hodet av barn…

… på lekeland med så høyt støynivå at man nærmest kan erklære seg hundre prosent døv etter endt opphold i noen timer. Noen timer er liksom en ting, men jeg har aldri skjønt hvordan noen klarer å gjennomføre en arbeidsdag på åtte timer der. Hvordan takler man det liksom?  I dag har vi nemlig tilbragt dagen på Megafun Factory på Lørenskog.  Når det er sagt, er dette mitt absolutte favorittlekeland hva støy angår (blant annet), da det er flere forskjellige små “lekerom” i stedet for en svær hall, slik som for eksempel på Leos lekeland hvor vi også er en del. 

Barna har koset seg masse, inkludert lillesnuppa som også har fått utfolde seg i dag. Alle sovnet søtt i kveld, helt utslitte etter dagens “treningsøkt”. Heldige er de, for jeg skulle gjerne gjort det samme. Men, jeg må jobbe med et innlegg til i morgen, så det blir nok ingen tidlig kveld på meg desverre. 

 

Følg meg forresten gjerne på snap! Der heter jeg Rannveigheit ♥

Blogges♥
 

Babyen min er borte…

Herregud, jeg innser at jeg er en altfor dårlig blogger om dagen. Den runden med omgangsyke tok litt knekken på oss, og jeg har brukt de siste dagene på å vaske tårnet med klær og sengetøy som klarte å bygge seg opp gjennom omgangsykeperioden vi hadde på over en uke. Nå er vi forhåpenligvis ferdig, og godt er det!

Vi har virkelig hatt noen dager med strålende vær her denne uka, noe som er utrolig deilg. Endelig vår og sol! Sienna har blitt så utrolig flink til å gå, og stabber rundt på sine to søte små bein dagen lang. Hun er blitt ordentlig stødig, og går for det meste selv mens hun holder meg i handen når vi er ute.

Det gjør meg egentlig litt trist å tenke på hvor stor hun er blitt, og hvor i alle dager denne tiden ble av. Hvor ble babyen min av? Hun er ingen bitteliten baby lengre, og prater som en foss om alt mellom himmel og jord. Det er så utrolig morsomt å se hvor flink hun er til å utrykke seg. Nå sier hun både mamma, pappa, gakk gakk(and) og voffa (hund) i tillegg til slagerne “nam nam” , “mmmmmm”(som i nam)  “nei nei nei” og “æsj”, “ja” og en hel del andre ord jeg ikke kommer på i farten. Det har gått så fort, og det er stadig noen nye ord. Jeg vil si at vi lærer noe nytt omtrent hver eneste dag ♥

Kåpe fra Vila HER | Sneakers fra Reebok HER