Noen ganger går alt i vasken

Dette er faktisk det første blogginnlegget jeg skriver fra PC’n på lange stunder. Jeg har virkelig glemt litt av bloggen. Årsaken til det er rett og slett at jeg har jobbet veldig mye, og har hatt litt andre ting å bruke den lille fritiden og energien min som er igjen, på. Ting som jeg absolutt tenker å fortelle dere om når tiden er inne og når jeg selv føler det er riktig! En gang blogger, alltid blogger. Eller hva?

Jeg overdriver ikke når jeg sier at det har vært en fantastisk helg. Altså, vi har koset oss så utrolig mye på Hunderfossen. Jeg, Sienna,Nathaniel og min mor og hennes mann leide hytte og opplevde det som er å oppleve. Emma skulle i utgangspunktet være med, noe som ikke lot seg gjøre, og som selvfølgelig var litt trist. Men, selv om det er litt surt at hun ikke fikk vært med, kommer det selvfølgelig flere anledninger!

Vi har møtt troll, hekser og det som er, og selvfølgelig spist et høyt antall iser. Barna har vært storfornøyde hele tiden, og det hjalp jo på at hyttene var utrolig fine og koselige. Stort pluss! Det blir ingen utenlandsferie på oss denne sommeren, men jeg vil instendig påstå at vi kan kose oss vel så mye i kalde (men likevel for tiden veldig varme) Norge. På fredag reiser vi jo til Alta, så ferie blir det likevel! Der har jeg store planer om å gå fjelltur, og klatre i deres nye klatrepark når jeg først har mulighet for litt barnefri. Det blir gøy! 

Har mange flere bilder fra vår fine lille miniferie! Ønsker dere en god natt! 

Ingen overlever

Jeg føler virkelig dagene bare glir inn i hverandre nå når vi er hjemme på ferie alle mann. Det er ufattelig deilig at ingen må stresse noe sted, og at vi kan ta det helt med ro og gjøre litt som vi vil, i det fine været vi er så heldige å ha. Gull verdt etter et langt år! Selv om jeg altså må innrømme at tempen fint kunne bært litt lavere. Det er av og til ikke til å holde ut, når du blir gjennomsvett bare av å reise deg opp fra senga om morgenen liksom.

Fra høsten av er jeg fulltidsstudent, så jeg tror nok ikke det kommende året blir noe særlig mindre hektisk. Men det blir bra for både meg og hele familien når jeg er i mål, og jeg gleder meg vanvittig mye til å nå målet, en sykepleierutdannelse!

Vi har både badet, spist god mat og koset oss glugg de siste dagene. I dag tok vi med oss en god venninne av meg og hennes små til teknisk museum på Kjelsås. Starter dagen med et Vitenskapsshow, spesielt til glede for de største gutta!

Ellers kommer mamma og hennes mann til oss imorgen, og så reiser vi sammen på en liten miniferie til Lillehammer og Hunderfossen i helgen. Alle sjeler, både store og små, gleder seg til å tilbringe kvalitetstid med bestemor. Så lenge siden sist vi så henne. Jeg savner i alle fall mammaen min veldig mye, blir liksom aldri for stor for det der!

En god start på ferien!

Vi har hatt en aldeles strålende start på ferien! På fredag, etter jobb og barnehage, dro vi ut for å feire på Egon. En veldig hyggelig ettermiddag/kveld for både liten og stor!

Sienna tilbragte resten av helgen hos sine besteforeldre, så størstemann fikk være litt alenebarn for et par dager. Kan være greit det også, av og til!

Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre…

Du vet når du settes i litt kinkige situasjoner. Da må kreativiteten brukes! Fra og med mandag stengte SFO for sommeren, og jeg hadde fortsatt denne uken igjen på jobb før jeg skal ha ferie med barna.

Så, jeg bestemte meg for å prøve å ta størstemann med på jobb. Og det har fungert aldeles utmerket, både mandag, tirsdag og i dag. Han koser seg masse med de andre barna i barnehagen jeg jobber i, og jeg har samtidig et sted å ha han på uten at jeg trenger å stresse med det. Helt perfekt!

I pausene mine har vi gått til stranden rett ved barnehagen, noe han har satt stor pris på. Får ikke mer moro enn man klarer å skvise inn selv! Nå er planen å ha Nath med til barnehagen resten av uka, og så har vi alle ferie. Som vi ser fram til det!

Dagens matpakker, med muffins jeg bakte i går kveld. De var utrolig gode!

I dag fikk jentene også ha med seg is til hele barnehagen (og det er en stor barnehage!) sin, noe jeg tror de syntes var veldig stas. Må kose seg litt ekstra når det snart er sommerferie!

Verdens fineste jenter! Så stolte!

En frydefull helg!

Helgen som gikk var en utrolig fin og innholdsrik en, med alle mine skatter. Lørdag tilbragte vi på selveste Tusenfryd, og valgte å slå til med maxisesongkort for alle mann siden vi skal være mye «hjemme» i sommer, forutenom en tur til Alta.

Søndagen startet vi med rundstykkefrokost på trappa, og resten av dagen tilbragte vi hos Siennas besteforeldre, med bading, is og muffins. En helt perfekt helg, spør du meg! ❤