Ett siste blogginnlegg

Da var dagen kommet, dagen hvor jeg slutter å blogge her og i framtiden kommer til å  blogge på Familieprat. Det kommer til å føles kjemperart i begynnelsen, det føles veldig merkelig allerede. Men det blir en frisk og ny start, og det kan vi alle trenge fra tid til annen. Hele bloggarkivet mitt er flyttet over til min nye blogg, slik at det vil være mulig å lese gamle innlegg selv om denne etterhvert kommer til å bli slettet.

Blir nesten litt sentimental, dette er tross alt plassen hvor jeg har skrevet om min hverdag i snart fire år. De fire mest betydningsfulle, innholdsrike og ikke minst givende årene av hele mitt liv. Men, alle gode ting har en begynnelse, og en slutt. Dette er min nye begynnelse, og jeg ser virkelig fram til alt framover og en ny start! 

Dere kan følge oss og vårt liv videre på www.rannveigheitmann.familieprat.no 

Så legger vi ved mitt første avisoppslag! Minner altså. 

Håper dere alle vil følge meg videre. Takk for alt, alle kommentarer, alt jeg har lært ved disse fire årene som blogger. Jeg har lært meg å takle motgang og stå for det jeg mener selv om alle andre skulle være sterkt uenige. Ja, jeg vil faktisk også takke dere som har gjemt dere bak anonymknappen, og hatt som livsmål å slenge dritt til meg. Det har gjort meg til en sterk jente som takler det aller meste. Sist, men ikke minst, vil jeg takke for at jeg har hatt så mange fantastiske lesere som har oppmuntret meg og bare vært de dere er.

Takk 

 

Helga kom, og den gikk..

Beklager for lite blogging, men har vært en noe hektisk helg slik at jeg ikke har hatt så mye tid til blogging. På fredag var jeg å satte etterfylling av vippene i Oslo hos superflinke Weronika hos Lashes by Kasja. Som alltid utrolig bra resultat, nye vipper er aldri feil, og spesielt ikke når du vet at du får kvalitet og de i tillegg er glade og blide, selv når man kommer for sent. (haha…) 

Lørdagen hadde jeg første dag i min nye jobb. Serverte (MANGE!) øl fra morgen til kveld, og luktet som jeg hadde vært på tidenes fylla når jeg var ferdig. En utrolig herlig, men slitsom dag, og jeg ble kjent med mange nye mennesker. 

I går var jeg og ungene på bondegård og så på kuer, esler, høner, sauer, geiter og søte kaniner. Bondegård slår aldri feil, og ungene elsker å se på dyrene. Emma var helt i ekstase over dyrene, mens Nathaniel var mest opptatt av at vi skulle spise vafler senere. Ellers tok vi det bare rolig, og spiste Thai til middag. 

Alt i alt, en stressende, men veldig gøy og koselig helg! Nå er det ny uke og nye muligheter som står for tur. I morgen begynner jeg å blogge på min nye blogg på Familieprat, så her er det bare å følge med. Blir utrolig spennende, jeg gleder meg hvertfall!

Vippeextensions er virkelig helt supert og en god investering! Gå inn på nettsiden www.kasja.no for å bestille time 🙂

Blogges

BLOGG.NO – Useriøse

Etter å ha blitt kjent med Erica, redaktøren bak Familieprat.no (som forresten er verdens koseligste dame) har jeg oppdaget noe ganske utrolig og urovekkende. Det har seg nemlig slik at Blogg.no, som den seriøse bloggplattformen de i teorien framstår som, sperrer absolutt alle kommentarer som inneholder ordet “familieprat”. Det er altså fysisk umulig å poste en kommentar som inneholder dette ordet. 

Dette har jeg prøvd ut i praksis, på min egen blogg, og med andre ord ikke bare noe jeg tror eller antar. Jeg prøvde tilogmed “familiepratt”, et ord som også er sperret for å se dagens lys på Blogg.no.

Det er ganske kritikk og bemerkelsesverdig at en såpass stor bloggplattform som Blogg.no lar seg lede av misunnelse og konkurranse på grunn av at de den siste tiden har mistet mange bloggere til Familieprat. Jeg er faktisk ikke sikker på om det går an å bli mer uprofesjonell og useriøs. Det vil alltid være konkurranse uansett hva man foretar seg, men forskjellen er de som takler den, og de som feiger ut, slik som Blogg.no nå har gjort. 

Og det stopper ikke der. Ved flere enn èn anledning har Blogg.no nektet å betale meg ut det månedelige honoraret jeg skal og har krav på å ha for å være en av deres topp 20 bloggere. Dette til tross for at jeg kontinuerlig har vært toppblogger for de i snart fire år. Jeg ser virkelig fram til en mere sikker inntekt på min nye blogg på Familieprat, og å jobbe på en bloggplattform som faktisk er oppriktig interessert i at bloggerene deres skal trives, og sette pris på at de velger å blogge hos den aktuelle bloggplattformen! DA kan man kalle seg profesjonell. De greiene Blogg.no driver med nå er så utrolig langt i fra. Skjerpings! 

Nå ble det utrolig mye bloggprat her. Men…. Om jeg har vært usikker før, så er jeg hvertfall helt sikker nå – å bytte bloggplattform er HELT riktig. Jeg ønsker overhodet ikke å jobbe med noen som opptrer og framstår på den useriøse måten de framstår på.  

Nå er det snart hentetid for ungene i barnehagen, så skal avslutte her. Blir biff til middag i dag, og ellers regner jeg med at dagen blir tilnærmet lik andre dager. Ønsker dere en fin dag videre! Og ja, DEL gjerne videre dette innlegget for å få spredt ordet. Slikt burde ikke være greit.

Blogges

Følg min nye blogg

God ettermiddag lesere

Vil egentlig bare nok en gang minne dere om at denne bloggen om ikke lenge legges ned. Planlagt slipp for min nye blogg på Familieprat.no er kommende tirsdag. Denne bloggen kommer likevel ikke til å legges ned umiddelbart, men etterhvert, selv om jeg ikke kommer til å blogge noe mer her etter det.  

Altså, kommende tirsdag, kan dere alle lese min helt nye blogg. Jeg kommer til å komme med nøyaktig link osv etterhvert. Ville bare minne dere på det, og jeg setter stor pris på om dere vil følge oss og vårt liv videre.  Jeg gleder meg hvertfall til å starte med blanke bloggark ( selv om jeg strengt tatt ikke kommer til å gjøre det heller, ettersom arkivet mitt vil bli flyttet dit) 

Setter også STOR pris på alle de koselige tilbakemeldingene jeg får fra dere. Det er veldig gøy å høre at dere setter pris på min regelmessige blogging. Det er rart med det, en laaaang periode har jeg nesten ikke orket å tenke på bloggen, og innleggenes hyppighet har vært deretter. Nå har jeg stappet fullt med stå-på-blogg-mot! Og er klar for ny blogg og nye utfordringer 🙂 

Skal DU følge meg på min nye blogg? Ha en strålende dag videre, det skal jeg ha!

– Blogges

Stalker noia?

Etter å ha lagt ungene i sta, satt jeg i senga mi , og som vanlig slappet av med min kjære pc og skrufboksen trygt plassert ved min side. Så fikk jeg plutselig en skikkelig intens og veldig rar, ubeskrivelig følelse, som jeg faktisk utrolig nok aldri har tenkt over før. Jeg fikk ordentlig stalker-noia! 

Det har aldri fallt meg inn at det faktisk finnes så syke mennesker her i verden,og at muligheten for at det skjer med meg, er vesentlig mye høyere enn for de fleste andre med tanke på at jeg er en offentlig person og jeg mottar mange rare meldinger og tilnærmelser i løpet av en helt vanlig dag.

Ikke det at jeg er redd for å bli sett på, jeg lever jo på en måte av å utgi meg selv. Men jeg liker virkelig ikke tanken på at noen står på en pall utenfor vinduet mitt og stirrer intenst på meg. Jeg liker generelt ikke mennesker som strirrer intenst på meg egentlig. Det er ganske plagsomt. Da hjelper det ganske mye på at jeg har både hemmelig adresse, så vel som telefonnummer og alt det der. 

Noen andre som har hatt stalker-noia? 

Random gammelt bilde. Nå er det natta, forhåpentligvis uten noen stalkere luskende utenfor vinduet mitt.

Blogges

Ny jobb

Da var nok en herlig dag omme, og jeg føler meg egentlig veldig klar for senga veldig snart. Men i og med at en av mine mål og ambisjoner er å bli en bedre blogger, tenkte jeg å oppdatere litt her først. 

Var så utrolig herlig å se Emma igjen etter at hun har vært på pappahelg, gliste fra øre til øre når jeg var å hentet henne i barnehagen i dag. Verdens beste følelse. Og verdens beste jente! I morgen tidlig skal jeg og Emma på helsestasjonen på 1,5 års kontrollen, og etter det skal jeg dra å skrive jobbkontrakt til min nye jobb som servitør. Bortsett fra det har jeg ingen store planer egentlig. 

Nå er det gullungenes matpakker for morgendagen som skal lages, så skal jeg bare slappe av før det er skjønnhetsøvn som står for tur. Og ja, en ting til. Er det ting i mitt privatliv jeg ønsker at det skal spekuleres i, så kan dere være sikre på at jeg garantert hadde skrevet mer om det her på bloggen. Det er flere grunner til at jeg ikke bretter ut livet mitt, og den viktigste er vel at jeg prøver å beskytte mine barn og meg selv som best mulig. Med det sagt, ønsker jeg dere en herlig kveld videre lesere

-Blogges

Ja, silikon gir deg selvtillit

God ettermiddag lesere Som de fleste sikkert vet, gjennomgikk jeg en brystoperasjon for litt over to år siden, noe som faktisk er en av de beste tingene jeg har gjort for meg selv og min egen selvfølelse. Det finnes så utrolig mange som påstår at en silikonoperasjon ikke gjør noe med eget selvbilde. Jeg tenkte akkurat nå å skrive et lite innlegg om dette, og hvorfor dette absolutt ikke er sant. Og jeg er sikker på at dette er et noe tabu tema for mange, men jeg har snakket om det før, og velger å gjøre det igjen.

Før jeg ble gravid, så brystene mine egentlig veldig greie ut. Jeg var fornøyd med de. Helt vanlige, helt OK. Men, etter å ha gjennomgått en graviditet og ammet i påfølgende 9 mndr, så de virkelig ikke ut. Jeg var 18 år, og følte selv at jeg hadde hengepupper. Det var ikke kult å være tenåring, og føle at jeg hadde puppene til en førtiåring. Jeg gikk konstant med BH, og følte aldri at jeg for eksempel kunne ha på meg en vanlig bikini uten push up effekt! Jeg tok meg selv i gå å kjenne på hvilke bh’er som hadde mest push up når jeg shoppet, slik at de skulle se mest mulig normale ut. Vel, push up herfra og til månen kan sikkert gjøre mye, men det hjelper ikke i alle sammenhenger. 

Den dagen jeg la inn implantater må virkelig ha vært en av de bedre dagene i mitt liv, selvfølgelig etterfulgt av de gangene mine barn har kommet til verden. Det som er litt dumt, er at når man er mamma ,skal man helst ikke gjøre slike ting skjønner dere. Det er jo fryktelig dumt å gjøre noe for seg selv en gang i blandt? NEI. Det er så feil. Hvordan DU føler deg som menneske og person, har en direkte innvirkning på hvordan du er, også som mamma. Med andre ord, føler du deg bra og har det bra, har barna det også bra! Selvrealisering og egen selvfølelse er viktig, også når du har barn.

Kvelden før operasjonen. 

Etter å ha gjennomgått operasjonen kjentes det ut som at jeg hadde vært med i en heftig bilkrasj i noen uker etterpå. Jeg vet helt ærlig talt ikke om jeg hadde turt å gjøre det dersom jeg på det tidspunktet hadde visst hvilke smerter som fulgte med. Men alle smertene som kom, har egentlig ingen ting å si, jeg ville gjort det igjen any day. For det hadde rett og slett direkte innvirkning på min egen livskvalitet. 

Nå, går jeg både med, og uten bh alt ettersom hva jeg skal. Uten å tenke noe mer over det slik jeg alltid måtte gjøre før. Jeg kan sprade rundt i bikini på sommeren uten å tenke på hvordan brysteme mine ser ut, Jeg tenker rett og slett aldri over de lengre, bortsett fra at jeg vet at jeg er veldig fornøyd med de. De ser faktisk overraskende naturlig ut nå i og med at jeg har gjennomgått en graviditet og påfølgende amming i over ett år etter operasjonen. 

En veldig lykkelig og klar jente for operasjon! 

 

Her fra en brude-shoot jeg hadde bare 5 dager etter operasjonen. 

Dere ser at jeg har støttetapen på, ettersom det er den som holder “alt på plass” etter operasjonen.

Smertene forverret seg ganske mye etter et par dager, så hadde ganske vondt her. Kan huske at jeg måtte bli dregd etter beina ut av sengen om morgenen(haha) ettersom brystmusklene mine var helt ødelagte, og jeg hverken på noen måte klarte å rulle meg rundt eller sette meg opp selv. Dette til tross for veldig sterke smertestillende, som forresten førte til at jeg kastet opp omtrent konstant. 

Når de verste smertene hadde lagt seg, og jeg fikk lov til å ta av støttebh’en min, var det vanskelig å ikke ta på og se på puppene mine konstant. Den følelsen jeg hadde kan virkelig ikke beskrives. Å gå fra å være så misfornøyd som det omtrent går an å være, til å faktisk være helt fornøyd med seg selv, var helt fantastisk.  

Ordentlig teit bilde (jeg vet) men det er disse bildene jeg finner fra tiden rett etter operasjonen. 

 

En annen ting som er viktig å poengtere, er at man selvfølgelig ikke må ha silikon for å føle seg bra eller på noen måte være perfekt. For det er absolutt ikke det det handlet om for meg i det heletatt, men rett og slett bare å føle seg OK. I mitt tilfelle var det helt riktig å gjøre det, for min egen del. Jeg vil ikke på noen som helst slags måter oppfordre unge jenter til å la seg operere, jeg ville bare få frem at det hjalp meg utrolig mye og gjorde mye for mitt eget selvbilde. 

Misoppfatningen om at det ikke går an å amme etter en brystoperasjon, er en annen ting som også bare oppspinn. Det gikk like plettfritt å amme etter operasjonen, som før operasjonen. Merket rett og slett ingen forskjell, og har per dags dato enda ikke mistet melken selv om det et et halvt år siden vi sluttet med amming. Med andre ord kunne jeg fortsatt ammet om vi ville det, slik at silikon har absolutt ingen innvirkning på om du på et senere tidspunkt kan amme eller ikke. 

 

Jeg har til dags dato aldri angret på at jeg valgte å la meg operere og legge inn implantater. Jeg kan nesten ikke huske å ha hørt noe annet enn “bare vent,du kommer til å angre” “Du kommer til å ville ta de ut” i tiden før operasjonen. Jeg ville heller sagt omvendt, jeg kunne godt tenkt meg mer om jeg hadde hatt mulighet til det! Men slik min hverdag er har jeg ikke mulighet til å være handicappet i flere uker,ettersom jeg har aleneansvar for to små og man er avhengig av døgnkontinuerlig hjelp etter en slik operasjon. Selv la jeg inn 365 gram i hvert bryst, og har runde implantater med høy profil. Utrolig fornøyd! 

 

Jeg kjenner mange som synes silikon er et tabu tema, og som ikke vil at andre skal vite at de har det i det hele tatt. Det var aldri et problem for meg å innrømme operasjonen, og det er aldri noe jeg har villet lagt skjul på ettersom jeg ikke forstår hvorfor man skal være flau over å forbedre ting ved seg selv. Om man er misfornøyd, så er det ikke et nederlag å gjøre noe med det, uten å måtte skjule det.  Har dere noen videre spørsmål vedrørende dette, må dere gjerne maile meg så skal jeg svare så godt jeg kan. 

 

Har du silikon? Hva har det gjort noe med din selvfølelse? Hvorfor/hvorfor ikke? 

Slutter å blogge

God kveld rett fra sengen! Vil egentlig bare innom bloggen for å oppdatere dere litt ettersom jeg ikke har vært veldig aktiv her de siste dagene. Så er det natta veldig snart!

Denne helgen har vært utrolig bra, og nå ser vi fram til en ny uke med nye muligheter! Det som ikke var fullt så gøy var at jeg faktisk klarte å kjøre over min egen telefon. Man kan jo spørre seg selv hvordan i alle dager det kan gå for seg. Vel… jeg har en konstant og veldig trofast vane med å ha telefonen min på fanget når jeg kjører. I det jeg går ut av bilen glemmer jeg ofte av at den er der og den detter ned på bakken. Og det går som oftest greit, men det gikk ikke veldig bra denne gangen. For nå havnet den nemlig midt under bilen, og det var en snøskrent på siden av bilen, slik at jeg ikke hadde noen mulighet til å få tak i den, eller i det hele tatt se den, siden det var mørkt ute. 

Vel, jeg tok en aldri så liten sjanse, og prøvde å kjøre litt framover og av hele mitt hjerte håpe at jeg ikke kjørte over den. Ble utrolig glad når jeg så at den lå der, men når jeg plukket den opp, hadde den fått et utseende som kan minne mistenkelig om regnbuer. Mange fine farger som rosa, grønn, gul og blå i en herlig miks. Det var altså det siste jeg så til den telefonen. Men utrolig nok har jeg vært veldig heldig å fått låne en telefon inntil videre, til jeg får sendt inn min iphone 6plus på reparasjon. 

Bortsett fra det så har vi hatt besøk av Nathaniels bestekompis, Kim Emil. De er så utrolig herlige sammen og henger som erteris! Har også vært en liten tur ut her i Lillestrøm med noen kompiser, og så har jeg søkt skole til høsten. Helsefagarbeider, ettersom jeg har en drøm om å bli sykepleier og om jeg kommer så langt, jordmor. Det er viktig med ambisjoner, og jeg vet jeg har stå-på motet til å klare det om jeg vil, selv om jeg vet jeg har en lang vei å gå. 

På fredag var jeg som jeg så vidt nevnte her på bloggen, i et møte angående bloggen min. Fikk ikke sagt så mye om det akkurat da ettersom jeg ikke visste om jeg kom til å skrive under på samarbeidsavtalen eller ikke.  Det har seg nemlig slik at jeg i nærmeste framtid kommer til å slutte å blogge for Blogg.no, og begynne å blogge hos Familieprat.no , ettersom de ikke bare er mer seriøse, men også gir meg en bedre sikkerhet som blogger samt at jeg liker konseptet deres utrolig godt ettersom jeg er mamma og mammarollen er en stor del av livet mitt.

Så jeg tror jeg har en utrolig spennende tid i vente, det er jeg helt sikker på. En forandring kan man alltid trenge, og nå har bloggen min gått på samme spor i fire år. På tide med noe nytt! Hele arkivet på bloggen min vil bli flyttet til min nye blogg på Familieprat. slik at man kan lese gamle innlegg selv om denne bloggen ikke kommer til å eksistere lengre.

Jeg kommer selvfølgelig tilbake med mer informasjon angående det overnevnte, og dere er alle hjertelig velkommen til å følge meg på min nye blogg når den er oppe å går om ikke så altfor lenge. Som sagr, jeg kommer til å gå nærmere inn på dette når tiden er inne. 

Nå er det natta. Sov godt lesere! 

Blogges