Giveaway – Vinn Lillelamprodukter for 1000-

Annonse

God kveld i stua! Her har dagen bare sust avgårde, som søndager flest gjerne gjør. Full fart dagen lang. Lussekatter er bakt, søndagsvasken er tatt, og vi er superklare for den kommende uka med mye spennende innhold.

Vi fikk også benyttet oss av søndagsåpent på Strømmen storsenter, og sto i kø for å sitte på fanget til julenissen. Må si at Strømmen storsenter virkelig har gjort det bra i år, med egen mini-jule-landsby, og egen julenisse. Nathaniel syntes det var kjempestas, en slags skrekkblandet fryd i det han snakket med julenissen. Sienna på sin side, begynte å hylgråte, klamret seg rundt halsen min og ville overhodet ikke sitte på fanget til denne rødkledde mannen med langt hvitt skjedd. Neste år, som julenissen selv sa!

I dagens kalenderpakker lå det nydelige ullklær fra Lillelam! Og nå skal jeg også kjøre en ny giveaway i samarbeid med Lillelam, hvor dere igjen kan vinne kløfrie ullklær i den beste kvalitet til en verdi av 1000,- ! Det eneste dere trenger å gjøre er å gå inn på Lillelam.no, finne ut hvilke klær dere ønsker om dere skulle vinne, og skrive det i kommentarfeltet, sammen med navn og relevant kontaktinfo.

Nydelige Tilde kjole og Tilde jakke – til begge jentene i dagens kalenderluke!

Snø genser og Snø bukse til storebror!

 

Vinner trekkes imorgen kveld! Lykke til ♥

 

70 kommentarer

Siste innlegg