1. Når du er gravid må du jo spise mat med næring i, og ikke drikke så mye kaffe…. du burde virkelig lese hvordan kosthold man skal ha i graviditeten.
   Og at du legger ut bilder av hele deg der du poser i undertøy for å “vise magen”, hvorfor ikke bare ta bilder av magen? Er jo ett klart ROP om oppmerksomhet 😉

  2. mmm, det er da når man er gravid at man skal kose seg med stort sett det man vil, med goood samvittighet 😉 Ha ei strålende helg 🙂

  3. Tror ikke du skal blande deg så mye opp i mitt kosthold frøken 😉 Jeg legger ut akkurat de bildene jeg VIL legge ut, tipper du er ganske stygg eller feit, som gidder å bry deg.. hvorfor besøke bloggen min når det irriterer deg så mye at jeg er så mye finere enn deg tilogmed når jeg er gravid, mye sjalu?
   Haha.. “when people you don’t even know hates you, that’s when you know your the best”

  4. Du trur jo du e så jævla bra! E du fette idiot eller? ;pPPpppPpppP
   E ikkje stygg eller feit, og æ e ikkje litt sjalu på dæ engang. Syns bare fette synd i ongen siden du ikkje tenke dæ godt nok om når det gjelder ka som e bæst før den! Du burde aldri blidd mamma, stakkars stakkars onge!

  5. At æ e deilig ja.. Tro skal man gjøre i kirka, æ VET ;- )
   Du trenger ikke synes synd på babyen min, den har det helt supert inni magen min , og får det enda bedre når den kommer ut, fordi den har en mamma og en pappa som elske den. OG, en ting æ ikke helt fatte, kor du har de påstandan fra ? Kjenne ikke deg, og du kjenne mest sannsynlig ikke meg. Levn nu i det minste navnet ditt din lille feige drittunge ;- )

  6. Hehe, har lest litt i bloggen din, aa maa bare si at ae syns du e drit kul:p Syns det e arti aa se kor provosert folk kan bli, aa enda av ei dem ikke kjenne!
   Fortsett som du gjoer aa drit i ka folk sir:)

  7. Carina : Hihi, tuusentakk 😀 Så koselig å høre ! Æ syns å det e veldig artig, gir meg også motivasjon til å provosere vidre , for ja, det e sykt lættis at folk som ikke kjenne meg kommer med masse påstanda :p
   Benedikte: Tækk 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg