Babyseng, check !

     Nå er jeg virkelig superfornøyd med meg selv !

     Jeg og mamma var i byen i dag for å se på babyklær, så så vi litt rundt på senger og slikt..

Så fant jeg en som jeg syntes var veldig fin, og ikke minst kostet den ikke 4000 kr liksom. Så da var mamma faktisk så snill og søt at hun like godt kjøpte sengen til meg . Sniille mammaen min ! Madrassen måtte vi kjøpe i tilegg, og heter SoftWash. Man kan ta av trekket på den og vaske det om det blir skittent. 

SLIK så sengen ut , før montering..  

…………….

ETTERPÅ, så den slik ut :

 

Sengen heter forresten Havanna, og er kjøpt på Brio. Selve sengen koster rundt 1200 kr, Madrassen kostet 400 kr, også fra Brio. Sengehimmelstativet er fra Reflex, og kostet 300 kr, og sengehimmel kostet kr 200 , også fra Reflex. 

 

Jeg har faktisk vært så handy woman at jeg hat satt opp hele sengen selv ( bombe liksom)  Øvelse på alenemammatilværelsen, hahahh..  Jeg ble smålig stort irritert, men fikk det til slutt til fordi jeg er av den typen som ALDRI gir meg når jeg vet det er noe jeg kan få til  ;- )

Giddet ikke kjøpe dynetrekk og sånt, for jeg vet enda ikke kjønnet. Men når jeg får vite det, blir det derimot MYE babyshopping ! Bare 19 dager til jeg skal på UL nå. Gjett at det er noen som gleeeder seg !

Ellers i går, så gjorde jeg ikke så mye annet enn å hjelpe mamma å flytte inn i det nye huset hennes, med bæring av LETTE ting, osv.. lette, fordi gravide helst ikke skal bære tunge løft.  

Gleder meg til lille babyen min skal ligge der <3  Nå skal jeg fære å hjelpe mamma med flytting igjenn .  

-BLOGGES- Rannveig <3

11 kommentarer

Siste innlegg