Dag 10 – Diskuter din første kjærlighet og ditt første kyss

Min førse kjærlighet fant jeg ikke før jeg hadde rotet og vært i tulleforhold med mange gutter, hahh. 

Jeg har skrevet om han i et tidligere innlegg der jeg la ut et kjærlighetsbrev han hadde gitt til meg. Jeg var utrolig forelsket i han, og jeg VET at han også var utrolig forelsket i meg, han er bare litt for barnslig til å innrømme det ;- ) 

Vi traff hverandre når jeg bodde i Vadsø , vi var ute å drakk uttfor Vadsø VGS , og det var russetid (han var også russ)  

Så kranglet jeg og en annen jente, jeg var selvfølgelig ganske drita full da..  så jeg planla å være med en veninne ava meg hjem å sove hos henne, så sa han at jeg kunne jo være med HAN hjem ( ahahahh, INGEN baktanker der neeeeei.. )    Så jeg ble med hn hjem, og våknet dagen etterpå og skjønte ingenting bortsett fra at vi tydeligvis hadde hatt det veldig morsomt i sengen .  Deretter , jaa.. jeg ble for å si det sånn boende hos han i over 1 måned,  også skulle han flytte hjem til berlevåg for sommeren , og deretter flytte sørover til høsten. Så da tenkte jeg at vi ikke ble å rote mere. MEN , så kom jeg på bessøk til han i Berlevåg i en helg, og så fikk han vite at han ikke kom inn på skole sørpå, så han fikk seg en ny leilighet i Vadsø.  Så rotet vi en stund til, og til slutt ble vi ornklig sammen. Kjærester altså. Så var vi bare sammen og hadde det koselig i flere mnd,  men så fikk jeg vite at jeg skulle bli tvangssendt på ungdomshjem til MO I RANA ( ?!)  Jeg flyttet dit i oktober, og vi fikk se hverandre en gang i mnd om ikke sjeldnere.  Da kom han på bessøk hjem til mamma når jeg kom hjem på hjemmebessøk .  Så var vi kanskje lamme hverandre i litt under 1 uke, og jeg måtte dra tilbake.  Slik fortsatte det til Mai 2010 , da fikk jeg flytte fra ungdomshjemmet, og jeg flyttet inn i en svææær leilighet i Vadsø sentrum lamme han, og min søte pusikatt

Så bodde vi sammen og trivdes egentlig veldig bra, hadde det sykt koselig de første månedene.  Vi dro til Tyrkia den sommeren 

HER uttfor hotellet vårt (tyrkia) 

 

Så gikk månedene og vi begynte å kjefte og rakke på hverandre, stygge ting ble sagt og stygge ting ble gjort

Tårer ble fellt, og jeg flyttet i min egen hybel i vadsø i begynnelsen av desember 2010.   Der bodde jeg ikke lange stunden, for i midten av desember kom mamma og hentet meg og alle tingene mine i Vadsø , Og jeg flyttet hjem.  Så rotet jeg litt med en annen i slutten av desember/begynnelsen av januar 2011, som jeg ditchet for Tor-Even, han som er faren til barnet i magen min.  

Mitt første kyss fikk jeg fra min første kjæreste, som jeg hadde når jeg bodde i Frankrike. Husker ikke helt hva han heter. 

-BLOGGES- Rannveig <3


19 kommentarer

Siste innlegg