Angående navn.. 

Jeg har jeg bestemt meg for å avsløre det i dag !

 

Så om du er spent, så bare følg med på bloggen min iløpet av dagen ! :- ) 

Navnet er veldig spesielt, men utrolig fint i mine øyner. Og om dere lurer på om barnefar har vært med i valget, så er nok svaret nei. Han vet nok ikke hva gutten kommer til å hete før han leser det her på bloggen min, synd , men jaja. Slik er det desverre om man ikke er interessert.  

 

 

Nok om det ! Var liksom ikke noe hatebrev jeg skulle skrive her, hehe :- )

 

Som sagt, følg med, for det kommer iløpet av dagen !  Og også betydning av navnet, og så videre !   18 kommentarer
  1. Du må jo fåstå at det ikke e enkelt får tor even at han skal bli pappa nu e han jo på en måte tilknytta deg, han kan nesen ikke bare gleme deg og dra!! det kunne han jo gjort hvis du ikke ventet barn og han skulle ikke bli pappa.. Du sku kanksje hørt litt mad han!! Ta han med deg og dra på en tur og prat om fremtiden,barnet og ka som e best får gutten derres 🙂

  2. Du e jo helt sprængt i hode rannveig, tor even må jo å få lov til å være med å bestemme navn å sånt til ungen. det e DERES unge ikke bare Din unge.. han har like mye rett til å bestemme navn som det du har selvom det e du som har ungen i magen, men han e faren..

  3. JA tor even har like mye rett som dæ til og besteme navn… Hver onklie foreldre og bestem i lag … Tenk på gutten når han blir ca 10 år så kommer han jo til og få vite ka som har skjed mens han hvar i magen.. Om du har sletta denne bloggen da så hvil jo mange hvite ka som har ståd her og fortele han det… TENK PÅ GUTTENS BESTE FÅR DU E JO EN SUPER MOR DET HAR JEG SETT OG LEST PÅ BLOGGEN DIN 🙂 Allt det du har gjort får den og tenkt om den e helt supert.. Stå på vidre og PRØV og bli så god venn som mulig med Tor Even og la han hvere med i avgjørelsa og hvis han… Ta dok en shoopings tur og hanl til gutten sammen..

  4. liker den siste kommentaren fra Dina. stoooor forskjell fra syk til å ikke bry sæ. tenk dæ om! håper egentlig du ikke e så dum som du fremstiller dæ som på bloggen….

  5. Det var desverre ikke ment som et dumt spørsmål! han er jo sammen med deg titt og ofte og sier selv han bryr seg MEN har vært syk! tydeligvis går det ikke ann å stille spørsmål uten at det blir forsvarsposisjon med en gang, merkeli!

  6. Tor Even har vært syk, han va innlagt på sykehus med blødniger å det kan man ikke kalle “å ikke bry seg”… når tor even lå på sykehuset så skreiv du stygge ting til han på facebook å la ut ett bilde av han når han var mindre der han hang i ett tre å din komentar på bilde va ” e det sånn her en barnefar skal se ut? æ har masse andre bilda å masse papira på at du ikke e rett i hode” .. den som e mest normal her e jo tor even..

  7. Rannveig, du har jo vært gravid flere gang før. kordan bestemte du deg for å beholde dette barnet å ikke de andre? du sir at du e imot abort, kordan klarte du å ta abort for under 1 år sia da ?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg