Babypakke i posten !



 

Jeepp, jeg har vært å hentet en pakke jeg bestillte fra GO’BOKEN for en liten stund siden til min kjære sønn  <3

Jeg må for det første få fram at denne pakken var helt gratis, og ingen bindingsgreier heller. Fornøydpus :- D Pakken inneholdt :

 



2 bøker,  og 2 sånne greier med speil på osv, 1 ball, og en ranglegreie . Superfornøyd :- )

 

Nå venter vi bare på at lille Milian Matheo skal komme til verden og bruke det ! Gleder meg masse  <3

10 kommentarer
  1. Bestilte åsså sånn pakke fra go’boken. Ingen bindingsgreier osv.. Men kæm fikk bok en gang i mnd me faktura? Me. Anbefale dæ på d sterkeste å ikke bestill masse gratispakka, for d e alltid ei haka me d. Tru mæ, e irriterende å enten måtte betale eller betale porto for å sende alt tbake 🙂 Hadde 3 forskjellige klubba æ måtte sende alt tbake t, eller huske å avbestille. Ska ikke gjøre den feilen ijænn :p

  2. Du må huske og gå inn og avbestille nå hver måned i 1 år… Det er bindingstid i 1 år på det der. Så får du en ny bok med giro på ei 300 kr hver mnd.. Så du må gå inn og avbestille hver gang du får mail om ny hovedbok, om du ikke vil ha bøkene da… Jeg dreit meg ut på den der ivertfall.. Er null informasjon om at det kommer en bok i mnd når du bestiller gratispakken.. Dårlig synst jeg.. 🙁 har allerede fått 2 bøker som jeg måtte betale for! Er ivertfall ofte inne og sjekker mail for og få avbestilt..

  3. Men tror dere virkelig at det er noen som gir dere noe GRATIS!!?? Selvfølgelig skal de ha noe igjen for å sende dere en velkomst/startpakke. Hjelpe meg altså:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg