Svangerskapskontroll

Da har jeg nettop kommet fra svangerskapskontrollen, som viste seg å være kl halv 1 , istedenfor kl halv 9..  PUH, tvingte meg selv opp SÅ tidlig for å komme dit å få beskjed om å komme tilbake senere.  Bedre å komme for tidlig enn for seint da, sier nå jeg ;- ) 

 

Alt sto bra til med lille gutten min og meg , han hadde fine sterke herlige 150 hjerteslag i minuttet !  Blodtrykket mitt var fint.  Eneste var at jeg hadde proteiner i urinen, men hun sa at det kan være pga at det ikke var morgenurin. så jeg skal dra å levere morgenurin i morgen.   

Jordmoren min hadde med seg en skikkelig koselig dame som var jordmorstudent, så pratet en del med henne om hvordan jeg hadde det nå, og plager,  hvordan jeg har det som er alene i svangerskapet mitt, og om hvordan jeg blir å takle hverdagen som alenemamma. Jeg klarer meg jo kjempebra i forhold til at jeg ikke har noen barnefar å dele svangerskapet mitt med.  

Heldigvis så er jeg nesten så frisk som jeg kan bli, jeg hører til stadighet andre gravide som klager på både ditt og datt. Eneste er jo at jeg sliter litt med leggkramper, men hun sa det var normalt sååee 🙂 

 

Jeg har sensurert bort det folk ikke har noe med,

 

 

Veksten av magen min ligger også på gjennomsnittet , så det er jo bra ! Selv føler jeg at magen min er SVÆR i forhold til mange andre gravide med så å si lik termindato som meg.  Men det føler sikkert alle gravide, jeg vet ikke ..  Eneste jeg vet er at magen min vokser i rekordfart for tiden ! Nesten så den blir større og større for hver dag jeg våkner !

Milian Matheo der inne vokser seg stoor ! 

 

 

Nå skal jeg legge meg å sove igjenn,  sov nesten ikke noe i natt, ble bare liggende å tenke på alt mulig rart !  Så nå må jeg catche opp med tapt søvn !  Vi blogges :- * 

18 kommentarer

Siste innlegg