Babybox og stellekommode, check !

 

 

 

 

Som de aller fleste gravide vet, så får man da en gratis BabyBox fra Apotek1, som man kan hente når man har 3 mnd igjenn til termin( tror man må være 26 uker da sånn ca)  Jeg var da å hentet denne i dag, og det var mye fint oppi der !  

 

 

En hel del med prøver av forskjellige ting som bleier, såper, kremer osv, våtservietter, ammeinnlegg, osv..  i tilegg til en kjempesøt body, noen barnebøker og en smokk.  Og en stk fornøyd meg nå ! :- ) 

 

Jeg har i tilegg funnet meg stellekommode, skal dra å hente den i neste uke ! Wiiii ! Den var kjempefin og ikke rævdyr heller !  Veldig god skuffeplass, og AKKURAT passelig stor til stellematten min.. hahah, flaks ! My lucky day

 

 

Den var akkurat passelig høyde,  og skuffene var veldig enkle å åpne.  Kommoden er forresten fra Møbelringen, og koster rundt 1800. De hadde den også i brun, men fan av HVIT som jeg er ( vil helst ha alt i hvitt )  så vil jeg også ha min stellekommode i hvitt

 

Nå er det eneste jeg mangler, bil-babystol og babycall.  Og brystpumpe eventuelt ! Jeg er kjempe fornøyd med at jeg er så og si ferdig med innkjøpene når jeg ikke engang har fått engangsstønaden min eller noen som helst slags støtte fra nav enda… Så det er jo braa ! ;- ) 

 

 

Babymagen i dag, 26+1 ! ♥

 Lillegutt er SYKT aktiv om natta , så jeg har for det meste ligget våken i hele natt å prøvd å sove.. fikk kanskje 1 times søvn fordi han styrte sånn, og når han styrer så er det serriøst umulig å sove.. det tror jeg er noe andre gravide kjenner seg igjenn i, hahah..   man blir jo helt distrahert !   

 

Meen, jeg elsker han høyere enn himmelen fordeom han er en liten villing ! ♥

 

 

 

15 kommentarer

Siste innlegg