Bollemage utsikten min i uke 30

 

Vet dere hva det eneste jeg ser , når jeg ser nedover? En stk FIN bollemage med en stk fin utovernavle  ! Hihih ♥

 

 

 

Men, det følger visse problemer med denne bollemagen.  Helt enkle ting som man tar for gitt i hverdagen, slik som å ta på seg skoene, snu seg i senga, stå opp av senga, støvsuge, barbere seg “dernede”  (og leggene også forsåvidt! ) , øhm.. ja, slike ting,  er en STOR utfordring i min hverdag !   Jeg skulle gjort hva som helst for å ha en slave ( eventuelt kjæreste)  slik at jeg hadde sluppet å gjøre slike ting ! 

For å ta et eksempel.   Vanligvis ville jeg brukt 10 min på å shave alt som skal shaves, men nå må jeg sette av minst 3 kvarter til det , rett og slett fordi jeg ikke SER en dritt.    Å stå opp av senga er en liten utfordring i seg selv, nesten så jeg må “ta sats” for å komme meg opp.  Dette fører til at jeg alltid har kynnere når jeg skal stå opp.  

 

SELV om det følger en DEL ulemper med å ha en bollemage, så elsker jeg bollemagen min høyere enn himmelen, fordi det ligger verdens vakreste guttebaby inni der, som snart er klar til å forlate bollemagen, og komme til den virkelige verden !   Og som jeg gleder meg !

 

Kjære Gutten min , mamma elsker deg mere enn noe annet her i verden !  Jeg er så stolt over å få lov til å bli mammaen din .  Jeg har så mye kjærlighet å gi til deg, og gleder meg masse til å vise deg den kjærligheten !    

 


Barnet i magen
mitt kjøtt og mitt blod
Hvordan er det for deg
å ha meg som bo

Det er det som gjelder
å ta vare på deg
Som ga meg den ære
Å bringe liv til deg

Jeg stryker forsiktig
du sparker igjen
Snart skal vi treffes
vi skal bli kjent

Kjære mitt barn
finnes det ord
som kan beskrive
du er alt på denne jord

 

18 kommentarer

Siste innlegg