KONKURRANSE – VINN GAVEKORT

 

 

Da setter jeg i gang en konkurranse, endelig !  Denne konkurransen er i samarbeid med Pledd.net ! Pledd.net er en nettbutikk med et stort utvalg innen pledd til baby.   Hva er for eksempel en bedre gave enn et helt personlig pledd i barselsgave til noen du kjenner som nettop har fått smått, eller kanskje til deg selv om du har baby ?  Jeg vet hvertfall helt sikkert selv at jeg skal kjøpe et slikt til gutten min ! 

 

 

 

 

 

Det dere kan vinne denne gangen er altså et gavekort på 200 kr i deres nettbutikk !

Dette må dere gjøre for å delta 

 

 

 Like min facebookside, som du finner HER

 

 Lage et eget innlegg på din blogg, hvor du linker til denne konkurransen og skriver om et produkt fra pledd.net du liker godt, viktig at du linker til produktet også.  

 

 Legge igjen kommentar med link til innlegget ditt i kommentarfeltet når du er ferdig å gjøre det andre. 

 

 

 

Som alltid , så kommer jeg til å sjekke at vinneren har oppfylt kravene for å delta i konkurransen, hvis ikke trekker jeg ny.  Dere som ikke har blogg kan desverre IKKE delta denne gangen, slik at dere er informert om det.   Det får bare bli slik denne gangen, desverre ikke noe jeg kan gjøre noe med.  Så det er ikke noen hensikt å skrive klagekommentar på hvorfor jeg ikke lar de uten blogg delta .  Konkurransen vil vare i ca 2 uker, avhengig av om jeg har fått lille prinsen min innen den tid , da .. men det tror jeg dere skjønner 🙂 

 

LYKKE TIL <3 


 

 

7 kommentarer

Siste innlegg