SPONSET AV BACI LINGERIE

 

Heiheeei igjen ! Fortsatt ingen fødsel her nei..   Hahah 😉   Er jo fortsatt 2 uker igjen til terminen min, så alt kan jo skje før det.  Men må vel smøre meg inn i en god dose tålmodighet jaa..  

 

 

I dag fikk jeg en pakke i posten fra Baci Lingerie, som har det desidert beste utvalget av  undertøy ! Elsker nettbutikken deres altså..   Det jeg fikk tilsendtsendt har jeg selv valgt , og det var et hvitt korsett i størrelse S/M. Korsettet koster kr 499, og finnes kun i hvitt.  Trykk <–HER–> for å komme til korsettet !  

 

Den var supersøt !  Hvit med rosaa sløyfer på sidene .  Gleder meg til jeg er ferdig å være gravid, så jeg kan prøve den ..  for jeg kan jo bare drømme om å få det på meg nå, haha 🙂 

Cupene var faktisk ikke så småe, noe jeg synes er utrolig bra da cupene bruker å være KNØTTSMÅ om man bruker størrelse small.. 

 

 

 

Produktbeskrivelse : 

 

Delikate, hviskete løfter av filigran, hvite blonder med frodig blomstermønster smykker kroppen din, mens romantiske lys rosa sløyfer og fine rysjer kjærtegner deg sensuelt. Med cup-innlegg og strømpeholdere vet denne eksklusive bustieren å presentere dine kurver i riktig lys.

Farge :

Hvit/babyrosa

Størrelse: S/M M/L
Materiale: 90% nylon, 10 % Spandex
Vekt i eske: 140 g
Størrelse på eske: 215mm x 155mm
Designet i: Miami
Vaskeinstruks:

Maskinvaskes. Bruk klor kun ved behov.Bruk tørketrommel på lav varme.Må ikke strykes.Vask farger seperat.

 

 

 

Som dere vet fra før av, så får mine lesere 15 % RABATT på alt i deres nettbutikk ved å bruke rabattkoden “rannveig”  🙂

 


10 kommentarer

Siste innlegg